 |
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Ανασκόπηση Θέματος |
|
 |
| 4ο Ράιχ = καρκίνωμα |
Γιατί εξαφανίστηκαν (έχουν μειωθεί δραματικότατα από αναφορές που έρχονται από πολλά σημεία του πλανήτη) οι μέλισσες;;;;;; |
|
 |
| 4ο Ράιχ = καρκίνωμα |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 2:52 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8&feature=related
Η πολυεθνική εταιρία μεταλλαγμένων τροφίμων Μονσάντο αναπτύσσει σπόρους ανθεκτικούς στο αλουμίνιο, που είναι και το κύριο συστατικό στους αεροψεκασμούς των αεροπλάνων.
Καμία κουφάλα επιστήμονας του κώλου δεν βγάζει κιχ.
Στο Τέξας ένας άνθρωπος οδηγήθηκε στην φυλακή επειδή συνελήφθη να διατηρεί έναν μικρό κηπάκο πίσω από το σπίτι του.
Τί κάνουν οι αεροψεκασμοί;
Σκοτώνουν οτιδήποτε φυσικό πάνω στη γη και επιτρέπουν την επιβίωση μόνο στα ανθεκτικά μεταλλαγμένα.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Είναι το δόγμα "διατροφικός κώδιξ" (codex alimentarius), εμπνευσμένο από ένα ναζιστικό κατακάθι, ονόματι Φρίτζ τερ Μέερ, καταδικασμένο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που φυσικά την έβγαλε καθαρή και δούλεψε μεταπολεμικά στην BAYER ως πρόεδρος το κάθαρμα πάνω σε οργουελικά προγράμματα διατροφικής δικτατορίας.
Το δόγμα "Διατροφική Δικτατορία" πατρονάρεται από τον μαφιόζικο "Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας" ο οποίος είναι πιόνι των πολυεθνικών και του 4ου Αμερικανικού Καρκινικού Ράιχ και τον έχουν στο σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε και κάνει ό,τι του λένε. Όλοι πια ξέρουν τα μαϊμού εμβόλια κατά της "γρίπης" που θα σκότωνε τάχαμου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού και τα οποία οφείλανε όλα τα κράτη να τα αγοράσουνε.
Η υπόθεση αποδείχτηκε φούσκα αλλά καμία κουφάλα, ιδίως "προοδευτικούλικια", δεν μίλησε για την πλανητική συνωμοσία.
Πίσω από τον Παγκόσμιο Οργανισμό "Υγείας" είναι το Ίδρυμα
Μπιλ Γκέητς και το Ίδρυμα του σούπερ φιλάνθρωπου Ροκφέλλερ.
Αυτά δεν είναι καμιά "συνωμοσιολογία" τηλεπωλήσεων από εκείνες που επιτιμητικά μάς τσαμπουνάνε κάθε τόσο οι "προοδευτικές" αδερφάρες-ιδεολογικά μαντρόσκυλα της πλανητικής χούντας για να μάς κολλήσουν στον τοίχο ως "συνωμοσιολόγους".
Αυτά τα λέει το πολιτικά ορθό και σούπερ συνασπισμένο Wikipedia.
Εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_ter_Meer
κι εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Codex_Alimentarius
Μετά τους "κακούς εξωγήινους" που θα έρθουν στη Γη για να μάς φάνε (και τις τρελές αγελάδες και τις γρίπες των πτηνών και των χοίρων και τοων γαϊδάρων που πετάνε) τώρα με τα γεωφυσικά όπλα και τους αεροψεκασμούς προωθούν τα μεταλλαγμένα ανθεκτικά ζόμπι που θα πρέπει να καταναλώνουμε αλλιώς πάμε φυλακή, πατεντάρουν τα DNA των φυτών ως ευρυσυτεχνίες (το καλαμπόκι π.χ. θεωρείται ιδιωτική εφεύρεση και προϊόν επιχειρηματία), και κάνουν άνω-κάτω τον πλανήτη με πρωτοφανείς καταστροφές και θεομηνίες για να τονίσουν την ανάγκη μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που θα μάς σώσει από τα κακά της μοίρας μας.
ΦΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ", "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ", "ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ" ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ
ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ" ΚΑΙ ΦΩΤΑΔΙΣΤΙΚΑ" ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. |
|
 |
| vngelis |
|
 |
| vngelis |
|
 |
| Βηχος Μπαμπης |
|
 |
| -Γαβριάς- |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 13, 2011 12:58 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
Στο στόχαστρο είναι η αυτονομία των λαών. Κανείς δεν πρέπει να είναι αυτόνομος, όλοι πρέπει να είναι εξαρτημένοι, γονατισμένοι με κάθε μέσον να επαιτούν για βοήθεια.
Και να αγοράζουν πανάκριβα τα γιατροσόφια που θα τους πουλάει στη μαύρη αγορά και με τοκογλυφία, η Νέα Τάξη. |
|
 |
| vngelis |
|
 |
| νεοταξίτικα εγκλήματα. |
|
 |
| πόλεμος κατά των λαών. |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 12, 2011 9:07 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
Και στο Νεπάλ: Στους 42 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από το κρύο
Οκτώ ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το κρύο στο νότιο Νεπάλ, ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών στους 42 σε λιγότερες από δύο εβδομάδες, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους χθες Τρίτη και άλλος ένας σήμερα.
Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίας που επικρατούν στο νότιο τμήμα της χώρας έχουν επίσης προκαλέσει αρκετά κρούσματα πνευμονίας, πυρετού και υποθερμίας.
Τα σχολεία είναι κλειστά, ενώ οι πτήσεις στην περιοχή έχουν σταματήσει. |
|
 |
| K.N. |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 12, 2011 8:57 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
Ο Νεοταξίτικος εγκληματικός πόλεμος με τα γεωφυσικά όπλα σε έξαρση.
Φονικοί κεραυνοί στην Αργεντινή
Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν σήμερα από κεραυνούς και εννέα τραυματίστηκαν σε προάστια του Μπουένος Αϊρες , ανακοινώθηκε από αργεντίνους αξιωματούχους του τομέα της υγείας.
Συγκεκριμένα ένας κεραυνός στέρησε τη ζωή δύο παιδιών που βρίσκονταν σε θερινή κατασκήνωση, επίσης σκοτώθηκε ο 61χρονος φυσικοθεραπευτής της ποδοσφαιρικής ομάδας Αvellaneda, Σέσαρ Νάρντι που κτυπήθηκε στη διάρκεια προπόνησης των παικτών καθώς και ένας ακόμα ενήλικας στο προάστιο Οπεν Ντορ.
Τέσσερα παιδάκια βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών και σύμφωνα με πληροφορίες το ένα απ' αυτά, ηλικίας 7 χρόνων, κινδυνεύει αφού ο κεραυνός του προκάλεσε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.
Και τα τέσσερα παιδάκια κτυπήθηκαν από τον κεραυνό τη στιγμή που μόλις είχαν βγει από την πισίνα της κατασκήνωσης στο προάστιο Φλορένσιο Βαρέλα του Μπουένος Αϊρες.
Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο αμυντικός παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπράιαν Λιού. |
|
 |
| Επισκέπτης |
|
 |
| vngelis |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 07, 2011 1:43 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
[quote:7babc770d8="η φύση ρέ"]Μ. Βρετανία: Ο πιο «παγωμένος» Δεκέμβριος του αιώνα.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=234167&cid=5.
Ο πόλεμος της νέας ιμπεριαλιστικής εποχής, που οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος δεν θέλουν να πιστέψουν.
|
Κοιτα τι βγαζει η θαλασσα λογου 'κρυου'....
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1344242/40-000-devil-crabs-washed-British-beach-freezing-conditions-hypothermia.html?ITO=1490
 |