patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
[quote="άλλα τα μάτια του λαγού.."][size=18]O Κουτσούμας αναλύει επιστημονικά τον Μπρέχτ[/size] http://www.zougla.gr/politiki/article/epistimoniko-sinedrio-tou-ke-gia-ton-mprekt[/quote]
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
Ασυλίες και κωλύματα
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 27, 2013 9:21 pm
Θέμα δημοσίευσης:
μία από τα ίδια έγραψε:
Επίθεση Κουτσούμπα στο ΣΥΡΙΖΑ κατά την πρώτη του ομιλία ως νέος γγ του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ έχει κώλυμα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κώλυμα με την Χρυσή Αυγή, με την γα**μένη τρικομματική πουστιά θα αποκτήσει κανείς κώλυμα καμιά φορά από τους αριστερούς του κώλου; Ή αυτή, για κάποιο λόγο, άγνωστο σε μας τους κοινούς θνητούς, δικαιούται απολύτου ασυλίας;
άλλα τα μάτια του λαγού..
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 27, 2013 11:18 am
Θέμα δημοσίευσης:
O Κουτσούμας αναλύει επιστημονικά τον Μπρέχτ
http://www.zougla.gr/politiki/article/epistimoniko-sinedrio-tou-ke-gia-ton-mprekt
G.
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 24, 2013 10:37 am
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός κι αν είναι ηλίθιος! Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ της Παπαρίδας…
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μας λέει,
"κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι τα μέτρα των μνημονίων είναι ενταγμένα στη στρατηγική της ΕΕ για την ενίσχυση των καπιταλιστικών κερδών"
Από πού βγαίνουν τα καπιταλιστικά κέρδη βρε βόδι, αν όχι από τις αξίες που παράγουν οι εργάτες, για να πάρουν από αυτές τις αξίες λίγα ψίχουλα ως μεροκάματο, ενώ ο περίφημος καπιταλιστής σου, κρατάει την μερίδα του λέοντος και την συσσωρεύει στο κεφάλαιο του; (που κι αυτό το κεφάλαιο προϊόν της δουλειάς του εργάτη είναι). Δεν έχεις ακούσει μούσχαρε ότι οι εργάτες είναι τώρα άνεργοι και δεν παράγουν κέρδη για τους καπιταλιστές; Γι’ αυτό, ζώο, χρεοκοπούν οι τράπεζες, βάζουν λουκέτα οι βιομηχανίες, επειδή δεν πουλάνε την πραμάτεια τους οι έμποροι, αφού ο λαός δεν έχει ρευστό στην τσέπη του.
Σου είπανε και εσύ το πίστεψες αγράμματε μπουχέσα ότι οι καπιταλιστές βγάζουν κέρδη βρέξει χιονίσει; Πίστεψες αυτές τις παπαριές που σου έλεγαν τα άλλα κομματικά χαϊβάνια; Οι αόμματοι "σύντροφοι" που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους, επειδή δεν τους συμφέρει να δουν πως ο καπιταλισμός δεν είναι αιώνιος, ότι βουλιάζει, μαζί και η Τυποεκδοτική σας, και θα χάσετε και σεις την μάσα που σας ρίχνουν κάτω απ’ το τραπέζι τα αφεντικά σαν αμοιβή για να κοροϊδεύετε τον λαό ότι είσαστε τάχα κομμουνιστές, μαρξιστές, επαναστάτες και θέλετε να τον ελευθερώσετε, να τον σώσετε!!! Άμετε στο διάβολο απατεώνες και η ιστορία γνωρίζει ότι είσαστε ικανοί μόνο για να εξαργυρώνετε σε καλή τιμή την αριστεροσύνη και να ξεπουλάτε τον βασανισμένο ελληνικό λαό υπογράφοντας Βάρκιζες.
___________________________________________________
ΥΓ.: Με τον βολευτή της Ν.Δούλας Ανδρέα Κουτσούμπα συγγενείς είσαστε Δημητράκη; Πάντως κοντοχωριανοί είσαστε. Δίπλα-δίπλα. Από την Φωκίδα εσύ από την Βοιωτία ο Αντρίκος…
μία από τα ίδια
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 11:12 pm
Θέμα δημοσίευσης: Επίθεση Κουτσούμπα στο ΣΥΡΙΖΑ ως νέος γγ του ΚΚΕ
Επίθεση Κουτσούμπα στο ΣΥΡΙΖΑ κατά την πρώτη του ομιλία ως νέος γγ του ΚΚΕ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε "κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι τα μέτρα των μνημονίων είναι ενταγμένα στη στρατηγική της ΕΕ για την ενίσχυση των καπιταλιστικών κερδών".
Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του ως γενικός γραμματέας τη Δευτέρα το βράδυ στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ) με θέμα τη συμπλήρωση 46 χρόνων από τη δικτατορία της 21ης Απριλίου.
Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ "κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι τα μέτρα των μνημονίων είναι ενταγμένα στη στρατηγική της ΕΕ για την ενίσχυση των καπιταλιστικών κερδών".
Συνέχισε λέγοντας πως "το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να δημιουργήσουν ΕΕ και ΔΝΤ βολεύει καθώς ποντάρουν αρκετά για να περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδιά τους με μια κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, και τη γρήγορη μετάλλαξή του από απλό οπορτουνιστικό, σε νέο σοσιαλδημοκρατικό πολιτικό μόρφωμα".
Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως η στρατηγική του ΚΚΕ βρίσκεται στον αντίποδα της στρατηγικής της αστικής τάξης και υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα.
Επιτέθηκε ταυτόχρονα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την κίνηση του Αλέκου Αλαβάνου λέγοντας πως κλείνουν "απλώς το μάτι σε μερίδα του κεφαλαίου που προετοιμάζεται ή καλοβλέπει μια ενδεχόμενη αποχώρηση από το ευρώ".
Μάλιστα χαρακτήρισε την πρότασή τους παγίδα που "έχει στόχο να εγκλωβίσει τη δικαιολογημένη αντίθεση στις πολιτικές της ΕΕ που σήμερα ωριμάζει σε μεγαλύτερα τμήματα του λαού".
Προέβλεψε πως οι εξελίξεις στη χώρα προμηνύουν ότι η πλήρης στροφή στην αντίδραση μπορεί να αποκρυσταλλωθεί και σε νέα συνταγματική αναθεώρηση.
Επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή τονίζοντας πως “πρέπει να απομονωθούν οι φυσικοί και πολιτικοί απόγονοι της χούντας, της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, της οποίας η λατρεία για τη δικτατορία και το ναζισμό -όπως είπε- επιβεβαιώνει ότι είναι ακραία φωνή του κεφαλαίου, ακραία φωνή του συστήματος και της πλουτοκρατίας, όπως άλλωστε ήταν και οι πολιτικοί της πρόγονοι της χούντας, αλλά και οι παλιότεροι ταγματασφαλίτες, οι συνεργάτες των Γερμανών και στη συνέχεια των Εγγλέζων και των Αμερικάνων".
Τέλος αναφέρθηκε και στη δίκη Τσοχατζόπουλου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "κλείνουν φυλακή μερικούς, όπως τον Άκη Τσοχατζόπουλο που σήμερα γίνεται η δίκη του, είτε άλλους, που η ενοχή τους είναι πασιφανής ή θέλουν να τους ξεφορτωθούν σαν στυμμένες λεμονόκουπες, για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι να προωθούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική σε ένα αστικό κράτος που γεννάει όλους αυτούς".
Πηγή:
http://www.skai.gr/news/politics/article/230191/epithesi-koutsouba-sto-suriza-kata-tin-proti-tou-omilia-os-neos-gg-tou-kke/#ixzz2RJsPe4Zr
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Tίς ίδιες παπαρήγικες παπαριές αραδιάζει και ο νέος γγ του ΚΚΕ ο μπουλουκοειδής Κουτσούμπας.
Τι μας λέει ο γγ, του ΚΚΕ, ότι τα μέτρα των μνημονίων είναι ενταγμένα στη στρατηγική της ΕΕ για την ενίσχυση των καπιταλιστικών κερδών.
Δηλαδή πως με τα θανατηφόρα μέτρα λιτότητας των μνημονίων αυξάνουν τα κέρδη των καπιταλιστών, ενώ με την μείωση των μισθών και των συντάξεων είναι πασίγνωστο πους μειώνονται τα κέρδη των καπιταλιστών καθώς οι εργαζόμενοι αγοράζουν όλο και λιγότερα από τα εμπορεύματα που παράγονται.
Επιτέθηκε ταυτόχρονα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την κίνηση του Αλέκου Αλαβάνου λέγοντας πως κλείνουν "απλώς το μάτι σε μερίδα του κεφαλαίου που προετοιμάζεται ή καλοβλέπει μια ενδεχόμενη αποχώρηση από το ευρώ".
Καλά ρε μπουλούκο, πάς καλά; με το λές πως είσαι κατά της ΕΕ, αλλα η αποχώρηση από το ευρώ, είναι σα να κλείνεις το μάτι σε μερίδα του κεφαλαίου. Λες και μπορεί να υπάρξει ΕΕ, χωρίς την ύπαρξη του ευρώ, για να μην μιλήσουμε για εθνική ανεξαρτησία, που χωρίς το εθνικό νόμισμα, την δραχμή, είναι όνειρο απατηλό.
Όσο για την ΧΑ, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ο φασισμός είναι η ΧΑ, που πρέπει να απομονωθεί, λές και ο κίνδυνος του φασισμού προέρχεται από την ΧΑ, ενώ ο πραγματικός φασισμός είναι αυτοί που είναι στην εξουσία της ΕΕ και των κατοχικών τσάτσων τους, που μας κυβερνούν από την κατοχική βουλή, παριστάνοντας τους δημοκράτες, και η ηγεσία του ΚΚΕ τους δίνει άλλοθι, συμμετέχοντας στην κατοχική βουλή και λέγοντας πως ο φασισμός είναι τα ρετρό ξεπερασμένα χρυσάυγουλα, από τα οποία κινδυνεύει η δημοκρατία "μας"
Αίσχος στο νέο γγ του ΚΚΕ τον κομμουνιστή του κώλου.
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας