patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
[quote="Anonymous"][size=18]KNE: Δώσε εξετάσεις με μαχητικότητα και αισιοδοξία -και γ*μώ τους απεργοσπάστες[/size] http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/16826/anakoinosi-tis-kne-gia-toys-mathites-tis-g-lykeioy[/quote]
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
Ιακωβίνος
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 14, 2013 2:46 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά οι αρχισυνδικαλιστές που έχουν προαποφασίσει να πουλήσουν την απεργία έχουν αναγκη να τους επιτεθούν όλα τα κόμματα και τα σωματεία ώστε να έχουν άλλοθι οτι οι πάντες ήταν εναντίον τους .
Μεγάλη λοιπόν η χρησιμότητα του ΚΚΕ αλλά και των ασπόνδυλων της ΧΑ που σκούζουν για "ανθέλληνες, ανάξιους καθηγητές" .
Μόνο με τέτοια αντιπολίτευση μπορούν να κρατηθούν στις θέσεις τους κυβερνητικοί και συνδικαλιστές.
vngelis
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 14, 2013 12:52 am
Θέμα δημοσίευσης:
Εστειλαν μπατσους με φυλλα πορειας σε εκπαιδευτικους σημερα με το σημειωμα οτι δεν μπορουν να απεργουν, τελεια και παυλα, αφου ειναι αοριστου χρονου.
Αντι οι συνδικαλιστικες ηγεσιες να να πουν αφου δεν μπορουμε να κανουμε απεργια νομιμοι για μια ημερα, να κανουμε ολοι τους αρρωστους η απεργια γενικη μεχρι μας απολυσουν ολους, θελουν το φυλλο πορειας για να φοβισουν τους καθηγητες για να κανουν ολοι πισω.
Επισκέπτης
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 12, 2013 3:22 pm
Θέμα δημοσίευσης:
KNE: Δώσε εξετάσεις με μαχητικότητα και αισιοδοξία -και γ*μώ τους απεργοσπάστες
http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/16826/anakoinosi-tis-kne-gia-toys-mathites-tis-g-lykeioy
vngelis
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 12, 2013 1:45 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Καπου ειπωθηκε οτι το ΚΚΕ σαν ανταλλαγμα στην μη καταθεση του νομου περι 'ρατσισμου' αποσυρε την υποστηριξη στην απεργια των καθηγητων?
Αληθευει?
Kostas Oikodomos
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 12, 2013 10:47 am
Θέμα δημοσίευσης:
KKE και Χρυσή Αυγή στα ίσια κατά της απεργίας των εκπαιδευτικών, και αβανταδόροι της δωσίλογης και τρικομματικής κυβέρνησης υπαλλήλων της τρόικας.
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, ο Νίκος Παπαχρήστος της ΔΑΚΕ. που περιβάλλεται από Συριζαίους και εξωκοινοβουλευτικούς, νεοταξίτες "αντιρατσιστούλιδες" τους αριστερούς του κώλ*υ, έχουν εξασφαλήσει τα νώτα του Σαμαρά, για να επιστρατεύσει-καταργήσει την απεργία των εκπαιδευτικών, όπως προηγούμενα της απεργίας του ΜΕΤΡΟ και των ναυτεργατών.
Η κατοχική κυβέρνηση και απομονωμένη από τον λαό
, δεν θα τολμούσε να προχωρίσει σε επιστρατεύσεις αν δεν γνώριζε εκ των προτέρων, πως όλα τα κόμματα και οι συνδικαλισταράδες από το ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ-ΔΑΚΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
και με τσόντα την Χρυσή Αυγούλα
, ή θα την αβαντάρουν στα ίσια ή υπογείως θα έβαζαν την ουρά στα σκέλια.
Από όλη αυτή την αντιλαική συμμορία
της κατοχικής κυβέρνησης της τρόικας, όλων αυτών των κομμάτων, συνδικαλιστών, κοινών αλητών των μεγάλων συμφερόντων, ο ελληνικός λαός,
μόνο ξεπουλήματα και προδοσίες μπορεί να περιμένει
, Αν δεν αυτοργανωθεί σε νέου τύπου δημοκρατική οργάνωση, η οποία να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της νέας εποχής.
Και μέρχρι να συμβεί αυτό το νέο επιτακτικό καθήκον, τα βάσανα του εργαζόμενου λαού, το ξεπούλημα και
η προδοσίες της χώρας απένταντι στις απαιτήσεις ΕΕ, ΕΚΤ, και ΔΝΤ, εργαλείων του 4ου ΡΑΙΧ των πολυεθνικών, θα αυξάνουν δραματικά και διαρκώς.
απελάτης
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 11, 2013 12:58 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Να μην ξεχνάμε κιόλας ότι τα συνδικαλιστικά λαμόγια έχουν τις θέσεις τους δια νόμου εξασφαλισμένες. Τις συνέπειες από την νέα εκστρατεία κατεδάφισης της παιδείας θα την πληρώσουν οι απλοί δάσκαλοι και καθηγητές, όχι οι συνδικαλιστές.
απελάτης
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 11, 2013 12:26 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόκειται για απεργία της πλάκας. Πρόεδρος της ΟΛΜΕ είναι ο Νίκος Παπαχρήστος της ΔΑΚΕ (Νουδούλα). Τυχαίο; Δεν νομίζω. Περιβάλλεται από Συριζαίους και εξωκοινοβουλευτικούς. Όλοι αριστεροί του κ*λ*υ. Ούτε αυτό είναι τυχαίο.
Το σχέδιο είναι ήδη επεξεργασμένο. Και δοκιμασμένο. Μερικές μέρες απεργία, μετά επιστράτευση, την ουρά στα σκέλια όπως ο …Ανταρσύας Αντωνάκης Σταματόπουλος, ο πρόεδρος εργαζομένων στο Μετρό. Τα ίδια και στους εκπαιδευτικούς. Ο Παπαχρήστος έχει βάλει κιόλας την ουρά στα σκέλια της «περηφάνιας» και ετοιμάζει την επιστροφή στις εξετάσεις.
Λοιπόν, ή γίνεται μια
Γενική Απεργία
όλων των κλάδων, εργατο-υπαλληλικών, επαγγελματικών, σταματάνε τα πάντα μέχρι και τα βενζινάδικα. Γίνονται ομάδες περιφρούρησης έτοιμες να τσακίσουν όποιους αποτολμήσουν να γίνουν απεργοσπάστες, καταλαμβάνονται Μέσα και υπηρεσίες και η απαίτηση των απεργών προς την δωσίλογη τρικομματική μαφία, είναι: Παρατηθείτε εδώ και τώρα και για την τύχη σας θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός.
Τα υπόλοιπα είναι κοροϊδία. Δεν είναι μόνο πουλημένοι οι συνδικαλιστές από τα γεννοφάσκια τους, είναι και οι κλαδικές απεργίες άχρηστες. Ή οργανώνεται Γενική Απεργία μέχρι την ανατροπή της νόθας και πουλημένης σε ξένες δυνάμεις κυβέρνησης ή ας καθίσουν οι ψευτο-συνδικαλιστές στα αυγά τους και ας εγκαταλείψουν κάθε σκέψη να κοροϊδέψουν τον κλάδο και όλους τους εργαζόμενους με απεργιακά τεχνάσματα της πλάκας.
ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ:
http://www.youtube.com/watch?v=gEVxT_iFhvw
vngelis
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 11, 2013 11:28 am
Θέμα δημοσίευσης:
Ιακωβίνος έγραψε:
εναντίον των εκπαιδευτικών και η χρυσή αυγη .
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anajioi-paidagwgoi-paizoun-me-thn-agwnia-twn-mathhtwn#.UY4Irkqjc3w
Δικιο εχουν ειναι απαραδεκτο στην εποχη του Μνημονιου και της ευρωκατοχης να εργαζεσαι με παραπανω απο 590 το μηνα, να μην θελεις αυξηση του ωραριου και να κανεις απεργια κατα την διαρκεια της εξεταστικης περιοδου.
Σκεψου οτι θα χασουν την χρονια τα παιδια, δεν θα πανε στο πανεπιστημιο και δεν θα βγουν στην αγορα εργασιας (που δεν υπαρχει αλλο)
Γι'αυτο μπηκαν στην Βουλη και οι ΧΑ για να κανουν την δουλεια της ευρωκατοχης....να που συμφωνουν και με το ΚΚΕ...
Ιακωβίνος
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 11, 2013 11:01 am
Θέμα δημοσίευσης:
εναντίον των εκπαιδευτικών και η χρυσή αυγη .
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anajioi-paidagwgoi-paizoun-me-thn-agwnia-twn-mathhtwn#.UY4Irkqjc3w
το κώμα σου λαέ !!!
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 10, 2013 11:48 pm
Θέμα δημοσίευσης: ΟΛΜΕ: Απεργία στις 17 Μαΐου-Όχι του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ στην απεργία
ΟΛΜΕ: Απεργία στις 17 Μαΐου και επαναλαμβανόμενες από 20 έως 24 Μαΐου-Όχι του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ στην απεργία
Πηγή:
http://www.skai.gr/news/greece/article/231687/apergia-stis-17-maiou-kai-epanalamvanomenes-apergies-apo-20-eos-24-maiou-apofasise-i-olme/#ixzz2SvdWd9fA
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας