patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
λατάκι με πρόκες
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 21, 2010 1:46 am
Θέμα δημοσίευσης:
TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
τι μας λέει το νεοταξίτικο κοπρόσκυλο, φοροληστέψτε τον ελληνικό λαό υπέρ των ξένων λήσταρχων τραπεζιτών ο ρουφιανάκος.
Kalo kouragio, φοροφυγά!
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 21, 2010 1:42 am
Θέμα δημοσίευσης:
TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
I.R.S. αλά Ελληνικά !
Δόξα τω Eurogroup και το IMF !
(Kαι οι Αρχαίοι Αθηναίοι με ιδιώτες φοροεισπράκτορες που αγόραζαν από την πόλι τα διακιώματα, εισέπρατταν εκ του ασφαλούς φόρους και τέλη)
Επισκέπτης
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 21, 2010 1:26 am
Θέμα δημοσίευσης:
TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
ληστεία χωρίς πάτο
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 21, 2010 1:18 am
Θέμα δημοσίευσης: ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ, ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ, ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ,
χωρίς πάτο η φοροκλοπή
Ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες σε κάθε εφορία.
Ελεγκτές σε εφορίες, υπουργεία, ταμεία, νοσοκομεία και ιδιώτες.Συγκρότηση ειδικής ομάδας με στόχο την ενίσχυση των εσόδων
Ο υπουργός προανήγγειλε τον ανασχεδιασμό της φορολογικής δήλωσης
Στη συγκρότηση ομάδας δράσης, με τη συμμετοχή και ιδιωτικών ελεγκτικών εταιριών σε κάθε εφορία, για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την ενίσχυση των εσόδων.
Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες το υπουργείο προχωρά στην υπογραφή συμφωνίας με τις πέντε μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρίες, εκπρόσωποι των οποίων θα τοποθετηθούν σε όλα τα υπουργεία, ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομεία.
Σύμφωνα με το Γιώργο Παπακωνσταντίνου, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι με βάση τις διασταυρώσεις στοιχείων, εφαρμόζονται αυστηρότερες ποινές και αναμορφώνεται το ΣΔΟΕ.
Ακόμα, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα προωθηθεί νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και την κατάργηση του κώδικα βιβλίων και στοιχείων.
Προανήγγειλε επίσης, την καθιέρωση, από το 2011, υποχρεωτικής ηλεκτρονικής δήλωσης για όλους τους φορολογούμενους, καθώς και τον ανασχεδιασμό της φορολογικής δήλωσης.
Τέλος, με την οριστικοποίηση των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει στην κατάθεση νομοσχεδίου για την εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών στο δημόσιο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες συστήνεται διυπουργική επιτροπή για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Αναφερόμενος το μηχανισμό στήριξης ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι η κυβέρνηση θα αποφασίσει την ενεργοποίησή του όταν χρειαστεί, προσθέτοντας ότι «οι διαβουλεύσεις δεν θα καταλήξουν απαραίτητα σε συμφωνία».
Υπενθυμίζεται ότι οι διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αρχίζουν την Τετάρτη και θα διαρκέσουν 10 ημέρες, ενώ την Παρασκευή ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι αναχωρεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Τίμοθι Γκάϊτνερ και τον επικεφαλής του Διεθνούς Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν.
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας