patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
promaxosathena
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 28, 2011 7:41 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικοι και καλή δύναμη.
Σπιθίτης
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 28, 2011 4:38 pm
Θέμα δημοσίευσης: ΣΠΙΘΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
ΙΔΡΥΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Αγαπητοί φίλοι συνέλληνες, αρκετοί συμπολίτες του Θριασίου πεδίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα) επιθυμούν να ανάψουν άλλη μια ΣΠΙΘΑ, για μια μεγάλη Φωτιά αναγεννήσεως στις καρδιές των Ελλήνων, για μια μεγάλη κλωτσιά στον Καιάδα των επιόρκων-διεφθαρμένων πολιτικών.
Στις 2-2-11, την άλλη Τετάρτη, με την ευκαιρία της εκδηλώσεως του Κέντρου Ελευσινιακών Μελετών που σας επισυνάπτουμε, θα θέλαμε στο πέρας να διαβάσουμε έναν χαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη προς τους προσκεκλημένους φίλους, ώστε αμέσως μετά να ακολουθήσει ιδρυτική διακήρυξη Σπίθας.
Στην εκδήλωση ομιλεί η καθηγήτρια Μαρία Τζάνη και θίγουμε εκτός των άλλων και το μέγα θέμα των δηλώσεων του Θ. Παγκάλου (τέκνου φευ της Ελευσίνος) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Μετά την ίδρυση της Σπίθας προτιθέμεθα να εκδώσουμε ανακοίνωση καταγγελίας των προσφάτων δηλώσεων, αλλά και των εν γένει συστηματικών και κατ' εξακολούθησιν απαξιωτικών αντιλήψεων έως εγκληματικών πράξεων καθοσιώσεως του Ελευσινίου "Εφιάλτη" κατά των Ελληνικών ιστορικών θέσεων και ηθικών αρχών (σημαία Ιμίων, παράδοση Οτσαλάν, αγράμματοι και αδαείς χωριάτες οι αγωνιστές του '21, διεφθαρμένοι οι Έλληνες πολίτες, ψευδαίσθηση η καταγωγή μας από τον Περικλή...).
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Αναστάσιος Στάμου
Πρ. του Κέντρου Ελευσινιακών Μελετών ΔΑΕΙΡΑ
Υ.Γ. Αναμένουμε επιστολή-χαιρετισμό του Μ. Θεοδωράκη, για σχετική δημοσίευση μετά την εκδήλωση
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας