Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 06, 2015 4:44 am    Θέμα δημοσίευσης:

Οι συνεχιζόμενοι βομβαρδισμοί έχουν κάνει κρανίου τόπο το Κομπανί και έχουν καταστρέψει όλες τις πτυχές της ζωής, αφήνοντας πίσω τους όλεθρο και καταστροφή. Έχουν καταστρέψει σχεδόν ολοκληρωτικά όλες τις υποδομές. Εκτός αυτού, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί στο κέντρο της πόλης και τα γύρω χωριά έχουν χειροτερέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
kostas oikodomos
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 06, 2015 3:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Ολοκληρωτική καταστροφή του Κομπανί

Ολοκληρωτική καταστροφή του Κομπανί από τους αμερικάνικους βομβαρδισμούς

Στο Κομπανί δεν υπάρχει πλέον ανθρώπινη ζωή. Τα πάντα έχουν ερημώσει και καταστραφεί από τους ανεξέλεγκτους και τυφλούς αμερικάνικους βομβαρδισμούς κατά αμάχων πολιτών καθώς δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αντάρτες μαχητές (τζιχαντιστές) ούτε να στρατολογήσουν χερσαίες δυνάμεις για να μπορέσουν να τους αντιμετωπίσουν.

Και αυτή την ολοκληρωτική και εκδικητική καταστροφή μιας και δεν μπορούσαν να νικήσουν τους ισλαμιστές αντάρτες που είχαν καταλάβει το Κομπανί στην προσπάθεια τους να καταλάβουν όλη την Συρία και να την απελευθερώσουν από το τυραννικό και αντιλαϊκό καθεστώς των Άσαντ, την ονομάζουν τάχα νίκη των Κούρδων φιλοαμερικανών κατά των Τζιχαντιστών, ενώ πέρα από τους καταστροφικούς βομβαρδισμούς δεν έχουν πετύχει παρά μια τρύπα στο νερό.

Αυτά τα εγκλήματα τους προσπαθούν να τα αποδώσουν στους τζιχαντιστές που με σκηνοθετημένα βίντεο τους παρουσιάζουν σαν ανθρωπόμορφα τέρατα.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/idrisi-simvouliou-gia-tin-anikodomisi-tou-kompani

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group