patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Themis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2009 4:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

1. Είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.

2. Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας , να πάμε σαν λαός και σαν χώρα ένα βήμα πιο μπροστά.

3. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό , σε κανέναν Αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε .

4. Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ' αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει , να το βιάζει , να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας , χωρίς να μας ρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.

5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες ,προδότες, χαφιέδες της «παγκοσμιοποίησης» και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα όποια συμφέροντα τους

Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών?.
Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες?

Γιατί μερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

Γιατί Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για το Μεταναστευτικό θέμα και μάλιστα ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

Πως πιστεύετε ότι οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλλουν και εγκληματούν συστηματικά? Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε ;;;

Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;;;;;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ???? όλους τους ασιάτες και όχι μόνο που μοιράζουν ναρκωτικά , και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες? Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους!!!!!!

Και ποιους να ενσωματώσουμε? ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ? ΡΩΣΟΥΣ? ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ? ΠΟΓΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ? ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΑΦΓΑΝΟΥΣ? ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ? ΣΟΜΑΛΟΥΣ?

6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ .

Η Ελλάδα στους Έλληνες.

7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία διεκδικήσεων

8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ' την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ' τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.

9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. Σε ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων.

11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα με αλλοδαπούς (βλέπε «Καθημερινή» 16 - 01 - 09).
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100046_16/01/2009_299564
Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν, στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών και πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.

12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Να εγκαθίστανται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ' το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».

13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή εθνική συζήτηση, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ? Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους .

14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων. Και εδώ βέβαια να επισημάνουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Που είναι όλοι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ? ΑΦΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!

ΕΛΛΗΝΑ ποιος από εμάς παίρνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ? ποιος από εμάς δουλεύει 8ωρο? Ποιος πληρώνεται τις υπερωρίες του?

15. Κατά την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ' αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα «Ελλάδα».

16. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Μην μένουμε αδρανείς , μην ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια , συστηματικά και μεθοδευμένα για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.

17. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη μαζί μας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

18. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ' την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.

19. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ μαζί μας, κατά των φερέφωνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.

20. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλουμε ή όχι ν' αυτοκτονήσουμε ως έθνος. Ν' αποφασίσει ο ελληνικός λαός .

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ" και ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ιδιωτικά σχολεία, γιατί στα δημόσια το 80% στις τάξεις είναι αλλοδαπά παιδάκια με τις όποιες γλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές και ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Φροντιστήρια τους.

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ" και ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ για να σωθούμε στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και που με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μετανάστες νόμιμοι, παράνομοι. (ποια αλλοδαπή καθαρίζει το σπίτι η φυλάει μεγάλους ανθρώπους και δηλώνει το μισθό της και φορολογείται?????).130.000 μέχρι σήμερα οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι που συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ με 1 χρόνο δουλειάς στην Χώρα μας χωρίς καμία συνεισφορά στον ασφαλιστικό φορέα και οι δικοί μας συνταξιούχοι, τα Γεροντάκια, πεινάνε και περιμένουν στο κρύο από τις 4 τα χαράματα για μια εξέταση στο ΙΚΑ και που τους δέρνουν τα ΜΑΤ όταν διαμαρτύρονται για τις συντάξεις Πείνας-ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να προστατεύει την ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑς, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τους ΝΟΜΟΥΣ της Χώρας και που γίναμε θεατές στα επεισόδια του Δεκεμβρίου να παρατηρεί αμέτοχη την καταστροφή και το πλιάτσικο από τους αλήτες και τους μετανάστες που καμία σχέση δεν είχαν με την δικαιολογημένη οργή των παιδιών χωρίς μέλλον και να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ. Την ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας που επιτρέπει να ανθίζει τρόμος στην πόλη και την Χώρα. Τον κο Παυλόπουλο να λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον κο Παπανδρεου να λέει ότι πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ??????????

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να συγκροτεί ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ, 15μελες όργανο με 7 επιτροπές που θα συνεδριάζουν 49 επιλεγμένοι αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες για την καταγραφή των προβλημάτων των μεταναστών. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΙΣ???

ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις πλατείες και τις Παιδικές χαρές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουν καταληφθεί από Λαθρομετανάστες που δεν έχουν περάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ γεμάτοι Ασθένειες (ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΥΦΟΣ, ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 09/2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για να έχουμε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ να προστατεύουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον κάθε ένα να τα παραβιάζει και έχουμε 400 νέους λαθρομετανάστες κάθε ημέρα.

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τα ατελείωτα σκάνδαλα. Το θράσος , την αναίδεια, την κοροϊδία και την ξετσιπωσιά των 300 στη Βουλή που εναλλάσσονται μεταξύ τους καθώς και των Δημάρχων, Νομαρχών και όλων των παρατρεχάμενων !!!!! και που ΕΜΕΙΣ παλεύουμε ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ την σκληρή καθημερινότητα μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όλους τους ανίκανους που μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα ,να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας σε μια ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ψηφίζουμε όλους αυτούς για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ , ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ,που θέλουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Email: agiospanteleimonas@gmail.com
τηλ. 6930 304 442
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 12, 2009 6:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κοπέλα που πέθανε λέγεται Αθανασία Γκίνη και ήταν 32 ετών ενώ ο ληστής ήταν Αλβανός!
Για την ληστεία στον "Γερμανό" στον Βύρωνα λέμε.




"Τέσσερις άγνωστοι με καραμπίνες και περίστροφα, φορώντας καμπαρντίνες και μάσκες του ski για να κρύβουν το πρόσωπο τους, μπήκαν σε γνωστή ιατρική μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Λ.Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου και .... ξάφρισαν τους γιατρούς, τους υπαλλήλους και τις εγκύους που ...
βρισκόταν εκεί...Οι δράστες ακινητοποίησαν γιατρούς , υπαλλήλους και εγκύους στην αίθουσα αναμονής όσο εκείνοι έπαιρναν χρήματα απο τσάντες, πορτοφόλια, ταμεία κλπ.
Γιατί δεν έφτασε αυτό το γεγονός τις ειδήσεις? ...
Επιστροφή στην κορυφή
Απελάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 12, 2009 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκης Παυλόπουλος, με «παραθυράτους» τον Στέλιο Βορίνα και Γιώργο Βαρεμένο σχολιάζουν την αιματηρή ληστεία στο Βύρωνα, με νεκρή μια 32χρονη κοπέλα, υπάλληλο της επιχείρησης «Γερμανός», και με σοβαρά τραυματισμένο τον ένα απ’ τους δύο Αλβανούς ληστές.
Αναλύουν, κρίνουν, επικρίνουν με την συνήθη σοφία που ξέρουν να πουλάνε, κατόπιν εορτής, οι δημοσιογράφοι. Δεν έπρεπε ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός να εμπλακεί σε ένοπλη αναμέτρηση με τους ληστές σε κλειστό χώρο (λες και σε ανοιχτό χώρο υπήρχαν εγγυήσεις ότι κάποιος άλλος δεν θα τραυματίζονταν) Δεν ήταν επαρκώς εκπαιδευμένος. Θα ήταν πιο σωστό ν’ αφήσει τους ένοπλους Αλβανούς να φύγουν, με τη λεία τους, παρά να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές υπαλλήλων, πελατών ή και την δική του.
Τελικά την ευθύνη για τον θάνατο της κοπέλας φέρει, μάλλον, ο αστυνομικός και όχι οι ένοπλοι Αλβανοί, που εισέβαλαν στο κατάστημα με προτεταμένα τα όπλα! Κατά την γνώμη τους, οι Αλβανοί κακοποιοί, αποθρασυμένοι και αδίστακτοι, όπως έχει αποδειχτεί, πρέπει να αφήνονται ελεύθεροι να ληστεύουν, χωρίς να συναντούν την παραμικρή αντίσταση, είτε από αστυνομικούς είτε από πολίτες, για να μην έχουμε θύματα!
Το μόνο που δεν διανοήθηκαν, οι Βαρεμένος και Σια, ήταν να προσμετρήσουν τις δικές τους ευθύνες, των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων. Οι εγκληματικές συμμορίες των αλλοδαπών, κυρίως συμμορίες Αλβανών, δεν θα υπήρχαν και δεν θα αλώνιζαν στην Ελλάδα δίχως την δική τους υποστήριξη στην πολιτική των κυβερνήσεων. Πολιτική πολυπολιτισμικής μετάλλαξης της χώρας, που επιβάλουν χωρίς να ρωτήσουν το ελληνικό λαό και κόντρα στη θέληση του.
Αυτό που γευόμαστε τώρα, και που βάφτισαν «αναβαθμισμένη εγκληματικότητα», δεν είναι παρά ένα απ’ τα «αγαθά» της πολυπολιτισμικότητας. Μήπως για ν’ απαλλαχτούμε από δαύτη, η πρώτη εγκληματική συμμορία που πρέπει να παταχτεί, είναι η συμμορία των αναβαθμισμένων σε προστυχιά ΜΜΕ;
Επιστροφή στην κορυφή
perastikos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 12, 2009 11:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

«Γιατί δεν έφτασε αυτό το γεγονός τις ειδήσεις? ...»


Κρύβουν τα περισσότερα εγκλήματα για να μην αγανακτήσει ακόμα περισσότερο ο κόσμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 13, 2009 2:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απελάτης έγραψε:
Παράθεση:
Οι εγκληματικές συμμορίες των αλλοδαπών, κυρίως συμμορίες Αλβανών



Τη λήστεψαν και τη βίασαν διαδοχικά μέσα στο σπίτι της
12 Μαρτίου 2009, 13:20



Τέσσερις άνδρες από το Μπαγκλαντές συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές για τον άγριο βιασμό μιας νεαρής συμπατριώτισσάς τους.

Οι δράστες εισέβαλαν χθες το μεσημέρι στο σπίτι της κοπέλας, στην περιοχή του Ρέντη, και αφού τη βίασαν διαδοχικά, πήραν 500 ευρώ που είχε κρυμμένα μέσα στο διαμέρισμα.

Εναντίον των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=28556
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 16, 2009 12:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αιώνιοι αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, έχουνε πέσει όλοι επάνω στον αστυνομικό που πυροβόλησε τον Αλβανό ληστή στο Βύρωνα. Τι θα έκανε τελικά το καημένο το παλικάρι, λένε, 500 ευρουλάκια θα έπαιρνε και θ’ αποχωρούσε εν ειρήνη! Και δεν θα έχανε τη ζωή της η άτυχη 32χρονη υπάλληλος.

--Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Κάτι που εσείς ούτε το φιλότιμο ούτε την ψυχή έχετε να το κάνετε. Και επειδή δεν είμαστε τυφλοί και αντιλαμβανόμαστε τι κατάσταση υπάρχει σήμερα στις γραμμές της αστυνομίας (και όχι μόνο της αστυνομίας) ο συγκεκριμένος αστυφύλακας, με την πράξη του, έκφρασε το κοινό αίσθημα και τις διαθέσεις του ελληνικού λαού, σε αντίθεση με το πνεύμα του δωσιλογισμού που επικρατεί στα άνω κλιμάκια της «φυσικής και πολιτικής ηγεσίας» της αστυνομίας.

Τα χέρια του συγκεκριμένου αστυφύλακα είναι καθαρά. Βαμμένα με το αίμα της αθώας κοπέλας είναι τα χέρια των μεγαλο-δημοσιογράφων και των μεγάλων συγκροτημάτων στο χώρο των ΜΜΕ. Είμαστε άοπλοι και αυτή η αλητεία, με τη λυσσώδη προπαγάνδα της και τη στήριξη που παρέχει στην εθνοκτόνο πολιτική των κυβερνήσεων, τα κατάφερε να αντιμετωπίζουμε τώρα συνθήκες ακήρυχτου πολέμου. Και από πάνω έχει το θράσος να καταδικάζει ένα αστυφύλακα επειδή, στον πόλεμο που έχει αρχίσει, αμύνθηκε σε μία από τις πολλές ένοπλες επιθέσεις που δέχονται καθημερινά οι Έλληνες πολίτες.

Τα ανδρείκελα που παριστάνουν τις ελληνικές κυβερνήσεις, εκτελώντας εντολές ξένων κέντρων, μας έχουν καταστήσει ομήρους εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, που μέρα με την μέρα αποθρασύνονται, χάρη στην ανοχή του κράτους. Πληθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς οι ένοπλες συμμορίες τους, που λεηλατούν καθημερινά τα σπίτια μας και θερίζουν αδίσταχτα τις ζωές μας. Κι αν το κράτος υπηρετεί άλλα σχέδια, δεν μπορεί ή δεν θέλει να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες του, τότε όχι μόνο ο κάθε μεμονωμένος αστυφύλακας, αλλά οι Έλληνες ως λαός έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να οργανώσουν την αυτοάμυνα τους. Δεν πάει άλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ ΕΔΩ troktiko.blogspot.com/

ΝΑ λοιπόν, που με την εργατικότητά τους, έφτασαν στο σημείο να έχουν τους Έλληνες υπάλληλους!Συνάντηση με Αλβανούς επιχειρηματίες είχαν...
οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων. Η συνάντηση στόχο είχε την καλύτερη συνεργασία και ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων, κάτι, που όπως αναφέρθηκε, είναι αναγκαίο λόγω της οικονομικής κρίσης. Ειδικότερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος αναφέρθηκε στα οφέλη που θα προκύψουν από αυτή τη συνάντηση και συνεργασία, τονίζοντας:

«Βλέπουμε ότι η Αλβανία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης και προόδου. Αυτό για μας είναι ευχάριστο γιατί είναι προς όφελος και της δικής μας χώρας».

Ως πρώτο βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων χαρακτήρισε τη συνάντηση και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Χρ. Καλλέας, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι 7.500 ελληνικές επιχειρήσεις, ορισμένες από τις οποίες είναι Τρικαλινές, δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τιράνων, Gramoz Duduchi, ανέφερε πως στη χώρα του δραστηριοποιούνται πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες, κυρίως στον τραπεζικό και τον εμπορικό τομέα, αλλά υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες, συμπλήρωσε που μπορούμε να αξιοποιήσουμε προς όφελος και των δύο χωρων.
ΥΠΟΨΙΝ... ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 6:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με απώτερο σκοπό την επιβολή αστυνομικού τρομοκρατικού κλίματος στο ΥΕΝΑΝΠ και στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι σε εργαζόμενους, εργάτες της ζώνης, ναυτεργάτες, λιμενεργάτες ή άλλους διαδηλωτές και με ένα εντελώς πρόχειρο σχέδιο, που αναστατώνει ήδη το Λιμενικό Σώμα και τις οικογένειες των λιμενικών και αφήνει αφύλακτο, για παράδειγμα, το Ιόνιο και το Αιγαίο στα... χέρια δουλεμπόρων, προσφύγων, λαθρεμπόρων ναρκωτικών, όπλων και τσιγάρων και τα νησιά στην παραμεθόριο, ξεκίνησαν από κοινού, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΝΑΝΠ να διαλύουν, με γοργά βήματα, τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών. Να τα κατακερματίζουν, να τα μετατρέπουν σε ΜΑΤ και να υποβαθμίζουν τον ρόλο και την εκπαίδευσή τους.

Η πολιτική ηγεσία φέρνει στο υπουργείο τους άνδρες των ΚΕΑ, αντί να τους στείλει στο Αγαθονήσι, στη Λέρο και στην παραμεθόριο να φυλάξουν τα σύνορά μας...

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως, στις συσκέψεις που έγιναν αυτές τις μέρες στο ΥΕΝΑΝΠ και συμμετείχαν, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο αρχηγός ΛΣ, Θεόδωρος Ρεντζεπέρης, και ο σύμβουλος για θέματα ασφαλείας -τον είχε φέρει μαζί του ο κ. Γ. Βουλγαράκης και παρέμεινε- πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Φώτης Νασιάκος, αλλά και ο υφυπουργός Π. Καμμένος, ακούστηκε πως υπάρχει η πληροφορία ότι... κάποιοι θα προσπαθήσουν να καταλάβουν το κτίριο του ΥΕΝΑΝΠ, με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Πέρα από το γεγονός πως τέτοιες πληροφορίες δείχνουν ότι κάποιοι, εφαρμόζοντας την άκρως αντεργατική πολιτική τους, ονειρεύονται... φαντάσματα, εκείνο που έχει μέγιστη σημασία είναι πως αυτή την ώρα, στη Λευκάδα, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες περιοχές, οι άνδρες που υπηρετούν στα ΚΕΑ, περίπου 400, είναι αναστατωμένοι.

Αρκετοί δηλώνουν πως θα ζητήσουν να αποχαρακτηριστούν και να μείνουν απλοί λιμενικοί, οι λεγόμενοι «άσπροι» λόγω της στολής, προκειμένου να μη διαλύσουν τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους. Και υπάρχουν και άλλοι που επιθυμούν να φύγουν από τα ΚΕΑ ή και από το Λιμενικό.

Οι εντολές προς τους ΚΕΑτζήδες στον Πειραιά ήταν σαφείς, δηλαδή τους είπαν θα γίνετε ΜΑΤ, και τους εμψυχώνουν μάλιστα για αυτό, ετοιμάζουν ένα σώμα από 35 ΚΕΑτζήδες, που μόνιμα θα φρουρεί το... στρατιωτικό -όπως πρόσφατα το χαρακτήρισε ο αρχηγός- υπουργείο και απέσπασαν περίπου 30-35 άτομα από Θεσσαλονίκη, Βόλο και Χανιά.

Φύλλο πορείας
Επίσης διέταξαν προσωρινή παύση των ΚΕΑ στη Λευκάδα, οι οποίοι στις 26 του μήνα παίρνουν φύλλο πορείας για Πάτρα, ενώ, σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές, πιθανόν να αποσπάσουν και άλλους αποσπασματικά από Λαύριο, Χαλκίδα, Βόλο, να στείλουν κάποιους να καλύψουν πράγματι τις φοβερές ελλείψεις σε προσωπικό (Μυτιλήνη ή Σάμο), τις οποίες όφειλε να καλύψει η κυβέρνηση με προσλήψεις προσωπικού. Για φύλαξη του κτιρίου του ΥΕΝΑΝΠ απέσπασαν για 18 μέρες περίπου 35 ΚΕΑτζήδες από Θεσσαλονίκη, Χανιά και αλλού και τους έδωσαν προκαταβολικά για σίτιση και διανυκτέρευση οδοιπορικά, 40 ευρώ, ημερησίως σε έκαστο.

Συγγενής λιμενικού μας είπε πως ο δικός του άνθρωπος αποσπάσθηκε και για να βγάλει τα έξοδά του αναγκάζεται να πάρει δάνειο.

Ο νομάρχης Λευκάδας, Κώστας Α. Αραβανής, απέστειλε επιστολή στον υφυπουργό Π. Καμμένο και στον αρχηγό ΛΣ και διαμαρτύρεται εντόνως που διαλύονται τα ΚΕΑ και πάνε στο Λιμεναρχείο Πατρών, τονίζοντας τα παρακάτω:

Τα ΚΕΑ επάνδρωναν το πλωτό Π612, κάλυπταν μια περιοχή από Παξούς μέχρι την Αραξο, ήλεγχαν όλες τις παράνομες πράξεις, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο -πρόκειται για πύλη από Αλβανία- και πήγαιναν και στον Αστακό.

Ερωτηθείς για το θέμα των ΚΕΑ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού ΛΣ, Γιώργος Δριβάκος, δήλωσε: «Παύονται μόνο τα ΚΕΑ Λευκάδας και πάνε στην Πάτρα, ενώ η Λευκάδα θα ενισχύεται από Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και Πάτρα, όταν αυτό απαιτείται».

Πολλοί Κεατζήδες μας είπαν πως δεν θέλουν να υποβαθμίζονται και να μετατρέπονται σε δυνάμεις καταστολής απέναντι σε εργαζόμενους, καθώς ο κύριος ρόλος τους είναι η αποτροπή εγκληματικών και τρομοκρατικών ενεργειών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 8:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άγρια καταδίωξη Αφγανού στην Αθήνα
http://news.ert.gr/el/20563-agria-katadioksi-afganou-stin-athina.htm

Σκηνές που θύμιζαν αστυνομική περιπέτεια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Αφγανός μετανάστης, σε κατάσταση αμόκ, αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι του στα Εξάρχεια, στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και μέχρι να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί, οδηγώντας στα τυφλά τραυμάτισε τέσσερα άτομα, προξένησε ζημιές σε δέκα αυτοκίνητα και με την απειλή μαχαιριού άρπαξε το όχημα μίας γυναίκας.
Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό στην Άμεση Δράση, ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όταν ο αλλοδαπός σε κατάσταση εκτός εαυτού έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι του στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο Ι.Χ του και αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα τραυμάτισε δύο πεζούς στη διασταύρωση Ερεσσού και Ιπποκράτους και δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, ενώ προξένησε ζημιές σε δέκα σταθμευμένα οχήματα.
Όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε το εγκατέλειψε το και με την απειλή μαχαιριού κατέβασε μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της στο οποίο επιβιβάστηκε συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του.
Τελικά μετά από καταδίωξη τα πληρώματα περιπολικών της Άμεσης Δράσης τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα των Εξαρχείων όπου κρατείται.
26-03-2009
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ.ΜΕΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΟΙΚΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ?ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ?ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΝΕ 20 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30ΠΜ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10ΠΜ (ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΩΡΕΣ)ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 50-70 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ?ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΗ?ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΦΑΚΟ? ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ?Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!
Επιστροφή στην κορυφή
μισό λεπτό
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 5:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή εσύ από πάνω, έχεις σκοπό να υπερασπιστείς τα αφεντικά;

Τους τραμπούκους της Μανωλάδας που πληρώσανε ΑΛΒΑΝΟΥΣ για να τραμπουκίσουν τους τριτοκοσμικούς δούλους;

Δεν φταίνε μόνο οι λαθρομετανάστες. Στο ζήτημα αυτό, φταίνε πολύ περισσότερο οι τραμπούκοι-αφεντικά-δουλοκτήτες που μας λες ότι "κάνουν και χάρες" από πάνω.

Σε ποιούς τα λες αυτά;

Αλβανός των αφεντικών που τραμπουκίζεις είσαι; Γιατί έτσι φαίνεται από αυτά που λες. Άκου "δεν φταίνε τα αφεντικά"!!!
Δηλαδή οι αρχιτραμπούκοι!! Αυτοί που παραλαμβάνουν τα φορτία των σκλάβων που τους παραδίδει ο Συνασπισμένος δωσιλογισμός...

Μην κάνεις ότι δεν ξέρεις και παράτα την υπεράσπιση των αφεντικών...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 6:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AN ENNOEIΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
μισό λεπτό
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 7:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία. Αυτό ήθελα να ακούσω.

Τους αλβανούς τραμπούκους τους τούς πληρώνουνε καλά τα αφεντικά;

Και τα αφεντικά "ήρωες", με τί εξισορροπούν την έλλειψη επιδοτήσεων; Με το αίμα τριτοκοσμικών σκλάβων;

Μετά όμως μην μυξοκλαίς για το μεταναστευτικό, γιατί χωρίς δούλους (μια και είναι όπως λες και χωρίς επιδοτήσεις) τα αφεντικά σου θα φαλίριζαν.

Ωραία πλάκα μας κάνεις. Σου φταίνε οι δούλοι αλλά όχι και οι δουλοκτήτες και δουλέμποροι...

Νομίζεις ότι αυτά που λες μπορεί να τα χάψει ο κόσμος;
Επιστροφή στην κορυφή
μισό λεπτό
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 7:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και άκου και αυτό γιατί δεν θα μιλάω και πολύ μαζί σου.


Όποιος είναι να κρατιέται οικονομικά ζωντανός βασιζόμενος στην απλήρωτη ή κακοπληρωμένη μαύρη εργασία, να φαλίρει και να πάει προς αγύριστο μιά ώρα αρχύτερα.

Άλλο ο καταδιωκόμενος μικρός και μικρομεσαίος και άλλο οι μαυραγορίτες αρχιτραμπούκοι με τους αλβανούς τους μπράβους που μας ζητάς και να τους λυπηθούμε ότι με νύχια και με δόντια κρατιόνται στην ζωή.

Τράβα αλλού να διηγηθείς την παραμύθα σου.

Είσαι με την μαύρη εργασία, είσαι με τους εργοδότες των λαθρομεταναστών άρα είσαι με το δουλεμπόριο και την δουλεία ως οικονομικό σύστημα.
Τα δικολαβίστικά σου και τα μυξοκλάματα δεν περνάνε.
Επιστροφή στην κορυφή
μισό λεπτό
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 7:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτό το χάλι της λαθρομετανάστευσης είναι συνένοχοι και όσοι πλούτισαν ή "κρατήθηκαν οικονομικά στη ζωή" δίνοντας δουλειά σους λαθρομετανάστες.
Έναν γάιδαρο που να τον αφήνεις θεονήστικο και να σε κάνει πλούσιο δεν μπορείς να βρείς γιατί δεν το επιτρέπει η φύση.
Όμως έναν σκλάβο σχεδόν απλήρωτο μπορείς να βρείς γιατί σου το επιτρέπει ο Παυλόπουλος και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Όποιος είναι με τα αφεντικά που δίνουν δουλειά στους λαθρομετανάστες είναι και υπέρ της λαθρομετανάστευσης και των ανοιχτών συνόρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας