patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Έριδες στο Π.Κ.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Incognito
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2010 4:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Έριδες στο Π.Κ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Π.Κ.
Επιστροφή στην κορυφή
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2010 9:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Ανατρόμπας-μέγας επαναστάτης και οι ομοίοι του.Του λαέ μην προκαλείς, κάτσε στα αυγά σου, δέξου τα μέτρα, την εξαθλίωση σου, το λιμό σου, αλλιώς θα έρθουν τα τάνκς.

Τα ίδια έλεγαν και με την γερμανική κατοχή.

Καθίστε στα αυγά σας μην αντιστέκεστε μην προκαλείται στους Γερμανούς γιατί προβενούν σε φοβερά αντίποινα (για κάθε νεκρό γερμανό εκτελούσαν 40 Ελληνες) έλεγαν οι βολεμένοι οι Γερμανόφιλοι, και τα χεσμένα άντερα που θέλουν την ησυχία τους και σήμερα τολμούν να μιλούν για εργατική εξουσία και επανάσταση,μέσα από τους καναπέδες πίνοντας τους φραπέδες τους.

Αντί να κατηγορούν αυτούς που με τα μέτρα καταστροφής οδηγούν τον λαό στην επανάσταση στρέφουν τα πυρά τους ενάντια στον λαό που εξεγείρεται συκοφαντόντας τους, σαν προβοκάτορες και ακροδεξιούς που θέλουν με τους αγώνες τους να τους καταστρέψουν την αστική δημοκρατία τους και να φέρουν τάχα τα τάνκς.

Να πως οι κομουνιστο-αστικο-ιμπεριαλιστές προσπαθούν να φρενάρουν την διαδικασία της προλεταριακής εξέγερσης αντι αν ήταν προλεταριακοί επαναστάτες ¡όπως λένε έπρεπε μέσα απο τις μάχες να βοηθήσουν την εξέγερση να μετατραπεί όπως όφειλαν σε εργατική επανάσταση.

Αντί αυτού χύνουν τις βρώμικες αναθυμιάσεις ταυτίζοντας τον αγώνα του λαού με αυτής τις αντεπανάστασης με το τέχνασμα: Βουλή η τανκς. Ντροπή σας λιποτάχτες.

Ο ανατρόμπας είπε ανοιχτά αυτά που ο Βήχος και σία δεν θέλουν να φωνάζουν φανερά.

Εξού και η διαφωνία μεταξύ των ρεζίληδων .
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2010 10:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενω μια δεκαετια γραφουμε και λεμε οτι ερχεται διαλυση του εργατικου κινηματος με την τεραστια λαθρομεταναστευση, ο Βηχο-Ανατρομπεας τωρα λεει οτι δεν πρεπει να καταλαβει ο λαος την Βουλη επειδη την ειχαν καταλαβει τα τανκς και καποιος φασιστας το ...1965.

2-3 φορες το 1989 ο σερβικος λαος κατελαβε την δικια του Βουλη. Μετα (λογο αυτου του γεγονοτος) η νεα ταξη απαντησε με την διαλυση της χωρας.
Ο Βηχος υποστηριζη τοσο τα μετρα του ΔΝΤ (ο δικος τους Γ. Αγγελης σαν παρατηρητης της ΕΡΤ ειχε δηλωση οτι δεν ερχεται χρεοκοπια στην Ελλαδα!!) γι' αυτο κανει τον κινεζο οταν πηγε ο λαος να καταλαβει την Βουλη. Ο,τι δεν ειναι ελεγχομενο απ' τους νεοταξιτες ειναι ...φασισμος. Το ΔΝΤ, η συμβαση των τραπεζων και του κρατος, οι κρατικες επιχορηγησεις των μεγαλων πολυεθνικων εταιριων (Τζ Μοτορς, Ουαλ Στριτ, Φορντ, ΑΕG κτλ) ειναι η απαρχη του κορπορατισμου, οπως ηταν επι εποχης Μουσσολινι.

Επειδη λοιπον ο λαος που τα χανει όλα, χανει και τις αλυσιδες του που του εχουν βαλει τα ΜΜΕ, θελει να κυνηγησει τους κλεφτες, να γδαρει τους βουλευτες που ψηφισαν τα νεα κατοχικα μετρα που σκοπο έχουν να φερουν τον πραγματικο λιμο την μειωση του ΑΕΠ κατα 12-20% σαν πρωταρχικη φαση (αρθρο Τακη Φωτοπουλο στην Ελευθεροτυπια) και την οριστικη διαλυση της χωρας (σχεδιο Καλλικρατης) για να πετυχουν τους σκοπους τους.

Οι γεροι του Πολιτικου Καφενειου πουλανε καπιταλισμο εδω και μια δεκαετια. Τωρα πουλανε ΔΝΤ. Σε λιγο θα λενε οταν υποχρεωθει να γινει καμμια κυβερνηση συνεργασιας ΚΚΕ-ΔΝΤ οτι χρειαζονται περικοπες ανοιχτα εκτος φυσικα απ' τους τραπεζιτες τους οποιους καλυπτουν τωρα πολιτικα, αυριο ανοιχτα.

Το προβλημα ειναι οταν πουλας πραγματα που ο λαος δεν θελει, δηλαδη μετρα ΔΝΤ, βγες στον δρομο να τον πεις φασιστα, ρατσιστη, οπως εκαναν στον Αγ. Παντελεημονα. Ας δουμε τοτε πως θα κρυβονται πισω απ'το πληκτρολογιο... με τις εικονικες περσονες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2010 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
σ. rakis όταν αυτά τα πράγματα τα λέει ο σ. Ανατροπέας ή ο αδελφός μου - ο οποίος στο τηλ. μου λέει "έλα ρε πλάκα κάνω και αφήνω και καμιά κλανιά"! - τότε πως να μη τα αναπαράγουν και οι φασίστες ή τα τρολ; Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί τώρα αλλιώς εγώ το παρατάω το ΠΚ και το δίνω στους σ. της ΑΚΕΠ που σαν συγκροτημένη οργάνωση μαζί με τα άλλα μέλη της ΣΟ να το διαχειριστούν. Στο ΠΚ βρίσκομαι μόνο για να προσφέρω και να δώσω την ευκαιρία στην Αριστερά να έχει μια φωνή με μεγάλη απήχηση και στον απλό κόσμο να εκφράζεται ελεύθερα. Αρρωσταίνω με όλα αυτά δε το καταλαβαίνετε;
_________________
Παν. Βήχος. Υπεύθυνος του ΠΚ και του Φόρουμ, σύμφωνα με το Νόμο.

http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm


Ο μεγαλυτερος λογοκριτης και ψευτης που κυκλοφορησε ποτε στο διαδικτυο, αυτος που λενε γελοιο, σχεδον ολοι οσοι εχουν ασχοληθει μαζυ του, τωρα λεει οτι θελει να δωσει ευκαιρια στην ...Αριστερα.

Ουτε την λεξη Αριστερα δεν γνωριζει πολιτικα, το μονο που γνωριζει ειναι οτι γνωριζει και ο Παγκαλος: την τσεπη του.

Παρουσιαζει οτι εχει σχεση με οργανωσεις οταν απλως κλεβει οτι βγαζουν, τα βαζει στο σαιτ του και παρουσιαζεται οτι ειναι αντιπροσωπος της ...αριστερας στο ιντερνετ. Ο λογος που υπαρχουν εικονικες περσονες ειναι οτι το σαιτ το ιδιο ειναι εικονικο, εχει γραμμη, και προφανως δεν θελει να φανει ακομα πληρης οπαδος του ΔΝΤ οπως ο Ανατροπεας, θελει να κρατησει ακομα λιγες αποστασεις. Ετσι την βγαινει 'απ' τα αριστερα' στον Ανατρομπα αλλα στην κοντρα το πλαστο ΠολιτικοΧαφιεδοφονειο βγαινει ξανα στην επιφανεια, οπως εχει γινει με καθε κοντρα εκει.

Ουτε για γελια δεν ειναι οι ρεζιλιδες.

Ολοκληρη προβοκατσια ετοιμαζεται σαν το Βιετναμ στην Κορεα και ουτε ενα κειμενο στο ...αριστερο σαιτ.

Φερεφωνα του Σορος, τωρα φερεφωνα της Γκολντμαν Σακς...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2010 1:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Ανατροπέα το στοιχείο της ...συνέπειας.
Ο Άνθρωπος είναι μια ζωή φανατικός αντικομουνιστής. Το παράδειγμα που φέρνεις για την κατοχή και την στάση των δοσίλογων οι οποίοι έλεγαν ότι για την δυστυχία του Ελληνικού λαού έφταιγαν όσοι αντιστέκονταν στους Γερμανούς, είναι η αγαπημένη "θεωρία" του Ανατροπέα.
Στο βιβλίο που έγραψε κάποτε (βιβλίο! τέλος πάντων) για την κατοχή, με τίτλο "ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ), κατηγορεί μ' αυτόν ακριβώς τον τρόπο το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Οτι δηλαδή οι εκτελέσεις, τα βασανιστήρια, τα καψίματα ολόκληρων χωριών που έκαναν οι Γερμανοί, ήταν αποτέλεσμα που προερχόταν από την δράση της Εθνικής Αντίστασης... Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Βηχούλης-Χούλης, που τώρα καμώνεται ότι διαφωνεί μ' αυτά που λέει ο Ανατροπέας, τότε (πριν ένα χρόνο περίπου,) έκανε διαφήμιση στους "ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ" μέσα από το Π.Κ. Κύλησε δηλαδή ο τέντζερης, και βρήκε το καπάκι.....
Σήμερα που η χώρα μας οδεύει με το κατοχικό ΔΝΤ με μαθηματική ακρίβεια στην ίδια και χειρότερη δυστυχία η αντικομουνιστική ψυχούλα του Ανατροπέα, ξαναβγήκε ελεύθερη για σεργιάνι.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
το εξαφάνισαν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2010 6:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εξαφάνισαν οι λοποδύτες

Αφού εξαφάνισαν από την ιστοσελίδα τους τις έριδες τους το έριξαν στους πελεκάνους.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=21761
Επιστροφή στην κορυφή
Βηχο-τρομπέτας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2010 10:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να καεί ή να μη καεί το μπουρδέλο η Βουλή;

Παραδέχθηκε ότι πήρε χρήματα από τη Siemens


Ο Τ. Μαντέλης παραδέχθηκε ότι τα 200.000 μάρκα στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει ο φίλος και κουμπάρος του ήταν χορηγία της Siemens

Επιβεβαίωσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Τάσος Μαντέλης, ότι τα 200.000 μάρκα στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει ο φίλος και κουμπάρος του, Γιώργος Τσουγκράνης, ήταν χορηγία της Siemens. Καταθέτοντας στη εξεταστική επιτροπή ο κ. Μαντέλης φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι η Siemens έδωσε από τα μαύρα ταμεία 10 εκατ. ευρώ σε μίζες στην Ελλάδα και προέτρεψε την Εξεταστική Επιτροπή να αναζητήσει τον πληροφοριοδότη, ο οποίος στις 18 Ιουνίου 2008 διέρρευσε σε δύο δημοσιογράφους ότι «ο Μαντέλης πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα».

Νωρίτερα, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή ο φίλος και κουμπάρος του πρώην υπουργού, Γιώργος Τσουγκράνης, φέρεται να αποκάλυψε την ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό, τον οποίο χρησιμοποιούσε για να βάζουν χρήματα κάποιοι πολιτικοί φίλοι του πρώην υπουργού Μεταφορών, Τάσου Μαντέλη. «Μου ζήτησε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό για να του βάζουν χρήματα κάποιοι πολιτικοί του φίλοι από το εξωτερικό», είπε.

Ο κ. Τσουγκράνης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όταν κατατέθηκαν στο λογαριασμό 200.000 μάρκα, ρώτησε τον κουμπάρο του από πού προέρχονται αυτά τα χρήματος και εκείνος του απάντησε πως πρόκειται για χορηγία από τη Siemens. Για τα υπόλοιπα 250.000 μάρκα του είπε πως δεν γνώριζε από ποιον μπήκαν στο λογαριασμό. «Υποψιάζομαι όμως ότι πρόκειται για την ίδια πηγή», φέρεται να είπε ο κ. Τσουγκράνης.

Ο επιχειρηματίας αιτιολόγησε την ενέργεια αυτή του πρώην υπουργού λέγοντας πως οφείλεται «ίσως σε αφέλεια ή σε αστοχία και ίσως με ενέπλεξε χωρίς να το θέλει».

Σχετικά με την κωδική ονομασία «Ρόκος», ο κ. Τσουγκράνης είπε: «Δεν μου τον υπέδειξε ο κ. Μαντέλης, εγώ είχα έναν κωδικό «Ροκ» και μετά τον μετέτρεψα σε «Ρόκος. Εκεί δεν ήξερα ποιοι κατέθεταν χρήματα ούτε την προέλευσή τους».

Υπενθυμίζεται ότι σ' αυτό το λογαριασμό το 1998 είχαν μπει τα 200.000 γερμανικά μάρκα από τον Ηλία Γεωργίου, κατηγορούμενο, πρώην τεχνικό διευθυντή της "Siemens" και διαχειριστή των μαύρων ταμείων.Και όπως είπε ο κ. Τσουγκράνης, «από αυτά τα χρήματα εγώ έστειλα κάποια ποσά για το πανεπιστήμιο του υιού Μαντέλη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια όπου φοιτούσε».

Πριν ξεκινήσει την κατάθεσή του ο κ. Τσουγκράνης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ήρθε στην Εξεταστική Επιτροπή προκειμένου «να ξεκαθαρίσει το όνομά του».

Αυτή την ώρα συνεχίζει την κατάθεσή του.

Αντιδράσεις για την έλλειψη στοιχείων

Νωρίτερα τα κόμματα αποφάσισαν ομόφωνα να συνταχθεί ένας κατάλογος για το τι ενέργειες και από πότε έχει ζητήσει η Εξεταστική Επιτροπή από τις υπηρεσίες του Κράτους, αλλά και ποιο είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών, καθώς ουσιαστικά φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει γίνει και στο τέλος κινδυνεύει να περάσει η εντύπωση ότι η Εξεταστική συγκάλυψε το σκάνδαλο.

Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει στην Βουλή κανένα στοιχείο από άνοιγμα λογαριασμού ή εταιρειών που η Επιτροπή έχει αναθέσει στην ΤτΕ να κάνει και το θέμα αυτό -όπως τόνισε- πάνω από όλα είναι πολιτικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε σε μια σειρά ενδείξεων που δείχνουν ότι όλα συνηγορούν σε μια συγκάλυψη του σκανδάλου. Ενδεικτικά ανέφερε πως δεν υπάρχει προς το παρόν καμία βοήθεια από τους ελέγχους της ΤτΕ και της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος που ζήτησε η Επιτροπή.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το «κερασάκι» στην διαφαινόμενη προσπάθεια φαίνεται και από τις ενέργειες της Siemens, που ενώ δηλώνει ότι θέλει να βοηθήσει στην αποκάλυψη της πολιτικής μίζας που δόθηκε στην Ελλάδα, ζήτησε στο συμβιβασμό που έκανε με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο την επιστροφή 1,2 εκατ. ευρώ και κουβέντα για τα υπόλοιπα 10 εκατ. ευρώ. «Και μάλιστα, συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης, τον δεσμεύει να μην πει ονόματα». Σύμφωνα με το βουλευτή, η Siemens συνεργεί για να μετατραπεί το αδίκημα από δωροδοκία σε απιστία, ώστε η γερμανική εταιρεία να μην αποκλειστεί από μελλοντικούς διαγωνισμούς του δημοσίου στην Ελλάδα.

Πάντως, το θέμα της δημοσιοποίησης από την «Καθημερινή» της συμφωνίας μεταξύ Siemens - Χριστοφοράκου τέθηκε από τους βουλευτές που σημείωναν ότι όπως φαίνεται από το κείμενο, ο κ. Χριστοφοράκος είχε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία που ο καθένας τους είχε από ένα εκατ. ευρώ . Το ένα εκατ. ευρώ είχε πάει σε χορηγία στο ΠΑΣΟΚ (το γνωστό ποσό Τσουκάτο) ενώ το δεύτερο με μια μικρή απώλεια δεσμεύτηκε.

Aνακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Και δεύτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι πήρε χρήματα από τη Siemens, υπογραμμίζει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται για απλά στελέχη, αλλά για προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ την συγκεκριμένη περίοδο.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει «Σε μια συγκυρία, που το κόμμα του κ. Παπανδρέου παριστάνει τον εισαγγελέα της δημόσιας ζωής, κατηγορώντας τους πάντες για τα πάντα, μετά τον κ. Θεόδωρο Τσουκάτο και δεύτερο μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τάσος Μαντέλης, παραδέχεται ότι πήρε χρήματα από τη "Siemens".

Σημειώνεται ότι και οι δυο δεν είναι μεμονωμένα πολιτικά πρόσωπα, αλλά προβεβλημένα και ισχυρότατα, τα οποία επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ήταν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και λειτουργούσαν σε απόσταση αναπνοής από τους κορυφαίους της ηγετικής ομάδας».
Επιστροφή στην κορυφή
Κάνει τον ...Κινέζο!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 28, 2010 12:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ (της τότε εποχής) και
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Τ. ΜΑΝΤΕΛΗ-Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ




"Θλίβομαι και εξοργίζομαι που τέτοιες πράξεις εκκολάφτηκαν την περίοδο της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ (1996 - 2004). Πράξεις που προσβάλλουν το κοινό αίσθημα δικαίου, αμαυρώνουν το έργο της τότε κυβέρνησης και προσβάλλουν όσους εργάστηκαν και προσέφεραν για μια καλύτερη Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα και πρέπει να συνεχιστεί η εξεταστική για να αποδοθεί δικαιοσύνη."


Ετσι, αντέδρασε ο Θόδωρος ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας