patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΗΠΑ: Δεν μπορούν να νικήσουν, έχουν χάμένο τον πόλεμο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Τζέφρυς+βαλιανός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 25, 2010 10:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τελευταίο τους χαρτί,τονέο υπερόπλο.

Θα βοηθήσουν και οι ευρώκολοι. Πώ πώ τι έχει να γίνει με τα νέα όπλα της Αμερικανό ευροανωμαλίας. Λέτε να τα βρούν σκούρα οι Ταλιμπάν

Γιος ευρωβουλευτή κατηγορείται πως βίασε τον αδερφό του


Σάλος έχει προκληθεί στην πολιτική ζωή της Γαλλίας από την είδηση ότι ο 31χρονος Guillaume de Villiers, γιος του ευρωβουλευτή Φιλίπ ντε Βιλλιέ, παραπέμφθηκε στο κακουργοδικείο με την κατηγορία του κατά συρροή βιασμού του 25χρονου αδερφού του, Loran, όταν τα δύο αδέρφια ήταν έφηβοι.
Επιστροφή στην κορυφή
το νέο υπεόπλο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 25, 2010 10:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Με αυτό το νέο υπερόπλο, μεγάλου βεληνεκούς, θα πλήξουν οι νεοταξίτες σύμμαχοι του Τζέφρυ το κακό Ιράν και την σατανική Βόρεια Κορέα.

Γι' αυτό κατάργησαν και τις παρελάσεις.



Δείτε κι εδώ:


Η μόνη παρέλαση που θα δεχτούν να περάσει από το Σύνταγμα. Κάτι θα ξέρει το ΠΑΣΟΚ...

http://www.athenspride.eu/

Επιστροφή στην κορυφή
για του λόγου το αληθές
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 25, 2010 11:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος








Στην μελλοντική κοινωνία των αποκλειστικά παθητικών καταναλωτών, υπηκόοων αμερικανοαποικίας, μόνο αυτά τα υπερόπλα θα έχουν δικαίωμα σε παρελάσεις.

Έτσι μας θέλει ο Τζέφρυ.
Επιστροφή στην κορυφή
ευρωανώμαλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 26, 2010 12:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Είναι παράλληλοι οι δρόμοι της ανωμαλίας στον καπιταλισμό. Στο Βέλγιο, σε αυτό το "non-country" κρατίδιο, το μη-κράτος μόρφωμα, όπως εύστοχα το χαρακτήρισε και ο λαϊκιστής δεξιούλης υποτιθέμενος "αντινεοταξίτης" Νάιτζελ Φαράζ, είχε προ δωδεκαετίας ξεσπάσει το σκάνδαλο του περιώνυμου ανωμαλοπαιδεραστή Ντιτρού. Ένα τεράστιο σκάνδαλο που τάχαμου κλόνισε συθέμελα τις δυτικές κοινωνίες αλλά όταν έληξε, ξεδιπλώνοντας την πλήρη έκτασή του, περιέλαβε σύσσωμη και την ελεεινή φάρα των δικαστών, οι οποίοι ανωμαλοδικαστές έπαιρναν από τον αρχιανώμαλο Ντιτρού το κάτι τις τους, σε νηπιακό είδος, για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλορέξεις τους.
Αυτές είναι οι φοβερές και τρομερές "παραδεισένιες" δυτικές κοινωνίες που έρχονται οι αμερικανοσπουδαγμένοι τυρόβλαχοι, οι οποίοι έκαναν το σκατό του γονιού παξιμάδι για να σπουδάσουν και μετά να μας πιουν το αίμα, και μας τις διαφημίζουν κι εδώ προκειμένου να τις μιμηθούμε.
Ανωμαλία στο σώμα, ανωμαλία και στην ψυχή.
Και είναι χοντρή ανωμαλία να νοιώθει κανείς ηδονή με την δυστυχία, φτώχεια, πείνα και αρρώστια των άλλων.
Εξάλλου δεν είναι τυχαία η έκφραση του λαού μας: "αυτός είναι κακός πούστης!"...

Το τέλμα της καπιταλιστικής αποθέωσης που βρήκε λίπασμα στην βαρβαρότητα και την αναλγησία του παραδοσιακού ωφελιμισμού των ημιαγρίων της Δύσης, βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Επιστροφή στην κορυφή
Ναι, αλλά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 26, 2010 9:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βιασμοί γίνονται παντού, και στις υποτίθεται πιο «παραδεισένιες» ανατολικές κοινωνίες.

Όσο για την ομοφυλοφιλία, έγκλημα δεν είναι ο έρωτας, αλλά η εμπορευματοποίηση και κιτσοποίηση του (τηλεόραση, παρελάσεις «υπερηφάνειας» κ.λπ.).
Επιστροφή στην κορυφή
ευρωανώμαλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 26, 2010 10:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την ομοφυλοφιλία δεν έχει κανείς πρόβλημα, όπως δεν είχαμε 3000 χρόνια τώρα. Οι μόνοι που απέκτησαν πρόβλημα και εμφάνισαν αυτό που στην συνασπισμένη διάλεκτο λέγεται "ομοφοβία", ηταν οι πατεράδες του αμερικανικού 4ου ράιχ, οι χιτλερικοί πρώτοι διδάξαντες της Νέας Τάξης.
Και οι μεν μπαμπάδες χιτλερικοί είχαν το Άουσβιτς, ή τουλάχιστον έτσι λέει η παράδοση ότι εκεί έστελναν και ομοφυλόφιλους, οι δε κανακάρηδες αμερικανοί, ως βελτιωμένης έκδοσης απόγονοι, χρησιμοποίησαν την επιδότηση και τις Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις για να διευρύνουν στο έπακρο τα όρια της ξεφτίλας και του εξανδραποδισμού.

Οι ανατολικές κοινωνίες δεν είναι παραδεισένιες, όπως πλασάρονται και διαφημίζονται οι δυτικές, ούτε ποτέ αποπειράθηκαν να σερβιριστούν ως τέτοιες. Έχουν διάφορα κακά, όπως πολλές κοινωνίες, αλλά αυτό που σίγουρα δεν έχουν είναι το χρηματιστήριο υποκρισίας, πουριτανισμού και εμπαιγμού στο οποίο οι δυτικοί είναι επιστήμονες. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, λ.χ. πολυγαμία, οι ανατολικές κοινωνίες δεν διστάζουν να κάνουν και επίσημο νόμο ό,τι οι δυτικοί εφαρμόζουν παράνομα και φαρισαϊκά στο πολλαπλάσιο. Και αν κιόλας κάτι πάει κόντρα και στην νομολογία, κυρίως την άγραφη ηθική, πέφτει τότε και η χατζάρα, και καλά κάνει.
Στην Ανατολή, συμφωνεί κανείς με το πνεύμα της ή όχι, υπάρχει τουλάχιστον μεγαλύτερη διαφάνεια.
Οι δυτικοί πουριτανοί ωφελιμιστές ημιάγριοι, είναι τα πολιτισμικά κουτοπόνηρα βλαχάκια, τα οποία όπως λέει η παροιμία ακόμη πηγαίνουν την στιγμή που οι ανατολίτες δεν έρχονται απλώς αλλά έχουν ήδη έρθει εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΝ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 07, 2010 11:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Δέκα πληγές στο κορμί του ΝΑΤΟ σήμερα στο Αφγανιστάν


Σε μία από τις πιο αιματηρές ημέρες εξελίχτηκε το τελευταίο 24ωρο για τη διεθνή δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (ISAF), αφού σε αυτό το χρονικό διάστημα σκοτώθηκαν δέκα στρατιώτες σε διάφορες επιθέσεις που έγιναν στη χώρα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της διεθνούς δύναμης.

Πέντε από τους δέκα στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη νάρκης, στο ανατολικό Αφγανιστάν, ενώ άλλοι τρεις, εκ των οποίων ένας Αμερικανός, σκοτώθηκαν στο νότιο Αφγανιστάν και δύο έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη νάρκης σε άλλο σημείο της χώρας.

Στο Παρίσι, η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ότι μεταξύ των νεκρών στο Αφγανιστάν είναι ένας Γάλλος υπαξιωματικός, που έχασε τη ζωή του από επίθεση με ρουκέτες. Από την ίδια επίθεση τραυματίσθηκαν άλλοι τρεις Γάλλοι στρατιώτες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 09, 2010 9:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΑΛΙΜΠΑΝ:ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ


Αυξάνονται οι απώλειες της Αυστραλίας στο Αφγανιστάν

Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Ακόμα δύο Αυστραλοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν, ανεβάζοντας το σύνολο των Αυστραλών στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους στη χώρα, από το 2002 έως σήμερα, στους 13, ενώ έχουν τραυματιστεί 126, οι περισσότεροι από αυτοσχέδιες βόμβες.

Οι δύο στρατιώτες, 21 και 26 ετών, σκοτώθηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στην περιοχή Ουρουζγκάν του Νότιου Αφγανιστάν.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων και πρόσθεσε ότι ο θάνατος των δύο ανδρών είναι μια σοβαρή υπενθύμιση, ότι οι Αυστραλοί πολεμούν εναντίον ενός τρομερού και επικίνδυνου εχθρού.

Τόνισε, επίσης, την αποφασιστικότητα της αυστραλιανής κυβέρνησης να παραμείνει στο Αφγανιστάν, ώστε να μη μετατραπεί η χώρα αυτή εκ νέου σε βάση διεθνούς τρομοκρατίας. Ο υπουργός Άμυνας, Τζον Φόκνερ, επεσήμανε ότι αναμένεται σκληρός αγώνας το επόμενο διάστημα στην περιοχή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 09, 2010 9:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ

Αιματηρή επίθεση σε οχηματοπομπή του ΝΑΤΟ στο Πακιστάν

Τουλάχιστον επτά στρατιώτες σκοτώθηκαν, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ενόπλων εναντίον της οχηματοπομπής, η οποία μετέφερε εφόδια στα στρατεύματα του NATO στο Αφγανιστάν.

Η επίθεση σημειώθηκε στην διάρκεια της νύχτας στην πόλη Ταρνόλ, περίπου 15 χλμ. από την πρωτεύουσα του Πακιστάν, στο δρόμο προς τη βορειοδυτική πόλη Πεσάβαρ και τη βασική οδό ανεφοδιασμού των δυνάμεων NATO στο γειτονικό Αφγανιστάν.

Αν και οι Ταλιμπάν έχουν πραγματοποιήσει πολλές επιδρομές εναντίον οχηματοπομπών με προμήθειες για τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του NATO που πολεμούν εναντίον των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, η σημερινή επίθεση είναι η πρώτη τόσο κοντά στην αυστηρά φρουρούμενη πρωτεύουσα.

Εγχώρια ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε για να τεθεί υπό έλεγχο τη φωτιά ενώ αναφέρθηκε μια σειρά εκρήξεων από τις δεξαμενές καυσίμων και λάστιχα που έσκαγαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας