patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Mικρή και χωρίς παλμό η Πορεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 23, 2010 8:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Mικρή και χωρίς παλμό η Πορεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΜΟ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.

Μία απο τις μικρότερες η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια στη Βουλή.Η προηγούμενη πορεία από την ομόνοια στο Θησείο, έπαιξε όπως φαίνετε σημαντικό ρόλο.

Εντελώς υποτονική, χωρίς παλμό, δυναμισμό,στενά φρουρούμενη, και με συνθήματα εντελώς τυποποιημένα και γραμένα στο χαρτί,(μην τους ξεφύγει κανένα εκτός γραμμής όπως στις προηγούμενες το κλέφτες-κλέφτες να καεί το μπουρδέλο η βουλή κλπ) κατάλληλα για όλους τους «χειμώνες και καλοκαίρια».

Ακατάλληλα όμως και σεχταριστικά που δεν απαντούσαν στα συγκεκριμένα μέτρα της κυβέρνησης και πολύ περισσότερο δεν έδιναν καμία διέξοδο και προοπτική πράγμα του το διαπίστωνε ο καθένας διά «γυμνού οφθαλμού».

Η εντύπωση που αποκόμιζε όποιος παρακολούθησε την πορεία ήταν πως τα μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ ήταν απογοητευμένοι από την πολιτική του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ.

Κανένα σύνθημα κατά της Κυβέρνησης των κλεφτών, των λαμογιών, και των προδοτών Εθνικών και λαικών συμφερόντων. Να πάνε φυλακή και να δεσμευτούν οι περιουσίες τους (απαίτηση όλου του λαού) κατά του ΔΝΤ (για παύση πληρωμών δεν χρωστάμε μας χρωστάνε) και εθνικοποίηση τραπεζών.

Να φύγουμε από τον λάκκο των λεόντων της ΕΕ, την ευρωζώνη την επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα και έν γένει το τι θα έπρεπε να κάνει μια κυβέρνηση του λαού αν ήταν στην εξουσία για να βγεί η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Οσο για την ενότητα που είναι αναγκαία όσο ποτέ και των εργαζομένων ανήκουν σε διαφορετικές οργανώσεις, κόμματα και τους περισσότερους που είναι ανένταχτοι και τι πρέπει να γίνει κουβέντα τσακιστή.

ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 23, 2010 9:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν τεραστιο προγραμμα επαναστατικης γυμναστικης μπροστα τους.
Θα κανουν συζητηση συγκεντρωση για τους μεταναστες στη 3-4 Ιουλιου.
Μετα ανακοινωσαν συναυλια για το ασφαλιστικο.... Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
νεκροθάφτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 23, 2010 9:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.

Τα μέτρα του νεοταξίτικου Πασόκ των λαμογιών κλεφτών και προδοτών λεχριτών του ΔΝΤ δεν είναι απλά αντιλαικά. Είναι πέλεκυς σε όλα τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων που είχε παραχωρήσει μέχρι πρότινος η κεφαλαιοκρατία από γεννησιμιού του Ελληνικού κράτους.

Ούτε η δικτατορία του Μεταξά ούτε η Χούντα του Παπαδόπουλου είχε τολμήσει να πάρει τέτοια θανατηφόρα μέτρα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε λιμό τον Ελληνικό λαό.

Αν δεν ανατραπεί το ΠΑΣΟΚ και τα μέτρα του ΔΝΤ της ΚΕΤ δεν πάνε στον κάλαθο των αχρήστων και δεν αποχωρήσουμε από την ΕΕ. και δεν φύγουμε από το ευρώ και δεν κρεμαστούν οι προδότες οι κλέφτες και τα λαμόγια ο Ελληνικός λαός την έχει πουτσ*σει.

Το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ σαμποτάρει όλα αυτά γιατί δεν είναι κόμμα σοσιαλιστικής ανατροπής αλλά το αριστερό μέρος του συστήματος. Οι πιο καλυμμένοι πράκτορες του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα και σαν τέτοιοι πρέπει να αποκαλυφθούν και στον τελευταίο εργάτη για να ανοίξει ο δρόμος να πάει η εργατική τάξη μπροστά.

Τα συνθήματα «εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι» και με κεντρικό σύνθημα να να υπάρχει η πλουτοκρατία και όχι να ανατραπεί αλλά: «Να πληρώσει η πλουτοκρατία την κρίση» όχι κουμμουνιστικό-εργατικά δεν είναι αλλά ανόητα και γελοία.

Η σημερινή πορεία του ΠΑΜΕ έδειξε πως είναι η αρχή της διάλυσης του. Δέν έχει καμία προοπτική ούτε μέλλον .Ας φροντίσουμε να θάψουμε το κουφάρι του μια ώρα αρχύτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 24, 2010 12:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι απλώς η δικτατορία του Μεταξά και ο Παπαδόπουλος δεν είχαν καν τολμήσει να πάρουν τέτοια μέτρα αλλά ούτε το 3 Ράιχ. Ακόμη και στην Κατοχή επιβίωσαν νόμοι που ο νέος Τσολάκογλου κατάργησε τώρα.

Το 3ο Ράιχ σε λίγο θα μοιάζει νηπιαγωγείο μπροστά στο 4ο.

Σημειωτέον ότι το ΔΝΤ δεν έχει αρχίσει ακόμη να επιβάλλει φασιστικά μέτρα στην Ελλάδα. Τα μέτρα αυτά είναι πρωτοβουλίες του καθυστερημένου ψευτοελληνόφωνου Κουίσλιγκ, για να ικανοποιήσει τους εργολάβους και τους αντιρατσιστές εργοδότες και εφοπλιστές. Για παράδειγμα οι απολύσεις με το αζημίωτο δεν έχουν καμία σχέση με τα έσοδα ενός φαλιρισμένου υποτίθεται Κράτους. Γιατί πάρθηκαν; Γιατί έτσι διέταξαν τον Κουίσλινγκ τα εγχώρια αφεντικά του.

Τα ξένα αφεντικά του, δεν έχουν μιλήσει ακόμη, δεν έχουν παραγγείλει τίποτα μέχρι τώρα, πριονίζουν με το πάσο τους τούς κυνόδοντες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας