patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο Ομπάμιας έθεσε βέτο υπέρ του εποικισμού των Ισραηλιτών

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
λατάκι με τριχιά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 5:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο Ομπάμιας έθεσε βέτο υπέρ του εποικισμού των Ισραηλιτών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Ομπάμιας έθεσε βέτο υπέρ του εποικισμού των Ισραηλιτών

Απορρίφθηκε από το 15μελες Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. το παλαιστινιακό σχέδιο απόφασης περί τερματισμού από το Ισραήλ κάθε εποικισμού στα κατεχόμενα από το 1967 εδάφη, ύστερα από άσκηση «βέτο» της αμερικανικής αντιπροσωπείας.

Ο αλητήριος μαυρούλης χρησιμοποίησε το δικαίωμα του ως μόνιμο μέλος του οργανισμού να ασκήσει «βέτο» στο συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο ήδη έχουν εγκρίνει 130 κράτη-μέλη του ΟΗΕ.

Ο Barack λεχρίτης είχε προσπαθήσει να πείσει το τσιράκι του τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, να μην υποβάλει προς συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφάλειας το συγκεκριμένο σχέδιο.του εποικισμού των παλαστινιακών εδαφών.

Ωστόσο, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες μπροστά στην ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου της «Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης» και της Κεντρικής Επιτροπής της «Φάταχ» ανάγκασαν τον προδότη της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς να προχωρήσει στην υποβολή του αιτήματος.

Η Χαμάς δεν έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη του ψευδοκράτους του Ισραήλ μέσα στα Αραβικά εδάφη και είναι κατά την διάλυση του.
Επιστροφή στην κορυφή
Απίθανος προδότης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 20, 2011 1:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Θα εξακολουθήσουμε να συνεργαζόμαστε με τις Η.Π.Α.»

Ο Αμερικανόδουλος Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε σήμερα ότι θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται με τις ΗΠΑ παρά το βέτο που άσκησε η Ουάσινγκτον σε ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών, με το οποίο καταδικάζονται οι ισραηλινοί εποικισμοί στα παλαιστινιακά εδάφη ως παράνομοι και εμπόδιο για την ειρήνη.

«Δεν επιδιώκουμε να μποϊκοτάρουμε την αμερικανική κυβέρνηση και δεν μας ενδιαφέρει να μποϊκοτάρουμε κανέναν», δήλωσε ο Αμπάς στο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa στη Ραμάλα.

Χθες Παρασκευή, οι ΗΠΑ ήταν η μόνη χώρα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που δεν υπερψήφισε την παλαιστινιακή πρόταση.

της Παλαιστίνης ο λακές Μαχμούντ Αμπάς. Το σφάξε με πασά μου να αγιάσω λίγο του είναι. Μόνο ο δικός μας ο Τζέφρυ σαν κατοχικός και αυτός πρωθυπουργός της τρόικας που χωρίς την δικαιολογία των τάνκς τον έχει ξεπεράσει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας