|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
απελάτης
Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 527
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 23, 2009 10:09 pm Θέμα δημοσίευσης: ΕΙΠΑ - ΞΕΙΠΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ |
|
|
| Είπα - ξείπα ο Αλαβάνος. Επειδή τον πίεσαν; Επειδή καλόμαθε η γριά στα σύκα και δεν θέλει να στερηθεί τη γλυκιά διασημότητα; Όποιος κι αν είναι ο λόγος η παραμονή του, αλλά και του Τσίπρα, στη θέση τους είναι ότι χειρότερο μπορούσε ν’ αποφασίσει για τον εαυτό του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κάζο των ευρωεκλογών. Όχι βέβαια ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ έγκειται στα πρόσωπα, όχι. Πρόβλημα πολιτικής έχει. Μα αφού είναι αδύνατο ν’ αλλάξει πολιτική, λόγω της ταξικής του σύνθεσης, των χρεοκοπημένων συνιστωσών, και των ροζ παραδόσεών τους, έπρεπε ευφυώς ποιώντας, να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση «αλλαγής» αντικαθιστώντας τουλάχιστον τα κεντρικά πρόσωπα της ιλαροτραγωδίας. Αλλά δε βαριέσαι, στην κοσμάρα τους ζουν… Δεν φτάνει που έχουν γίνει επαγγελματικά τσιράκια της νέας τάξης, είναι και ανίκανοι στο ρόλο τους. Το μήνυμα των ευρωεκλογών δεν διαπέρασε τα χοντροκέφαλα τους ή αν τα πέρασε δεν βρήκε τίποτε μέσα. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι συριζαίοι ότι τους περιμένει νέα και πιο γερή (ίσως τελική) κατραπακιά στις βουλευτικές εκλογές, που δεν θ’ αργήσουν. Πεπρωμένου φυγείν αδύνατον! Η άθροιση πολλών χρεοκοπιών δεν έκαναν μία επιτυχία αλλά μια αναπόφευκτη και μεγαλύτερη χρεοκοπία. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
παναγιωτης Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 10:55 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το προβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εγκειται στα προσωπα .
Προβλημα πολιτικης εχει......................................
Σ Ω Σ Τ Α
Μαλλον πολιτικη δεν εχει.
η μαλλον εχει πολιτικη.Να γινει η Ελλαδα πολυεθνικο κρατος
Γιατι ετσι εξυπηρετουνται καποια συμφεροντα υπερατλαντικα.
Οταν τα γραφει ο Απελατης εχει δικηο.
Οταν τα γραφει καποιος που τα εζησε απο μεσα,
μπορει να ειναι και "ακραιος".Και ας εφαγε τα νειατα του σαυτον τον χωρο. |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 12:29 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
O Αλαβάνος είναι μία διχασμένη προσωπικότητα. Ξέραμε το ευρωβουλευτή Αλαβάνο, ο οποίος ήταν χαμηλών τόνων, σοβαρός και το 2004 τάχθηκε κατά της πλεκτάνης Ανάν.
Αυτός ο Αλαβάνος, μόνον κατ' όψιν είναι ο άλλοτε πρόεδρος του ΣΥΝ και νυν κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος. Από τότε που ανέλαβε την προεδρία του ΣΥΝ (ΣΥΡΙΖΑ) έγινε ένας αλλοπρόσαλλος νεοταξίτης, όμοιο του οποίου δύσκολα βρίσκεις στο ελληνικό κΥνοβούλιο. |
|
|
 |
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 6:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:ea4a9a8150="Anonymous"]O Αλαβάνος είναι μία διχασμένη προσωπικότητα. Ξέραμε το ευρωβουλευτή Αλαβάνο, ο οποίος ήταν χαμηλών τόνων, σοβαρός και το 2004 τάχθηκε κατά της πλεκτάνης Ανάν.
Αυτός ο Αλαβάνος, μόνον κατ' όψιν είναι ο άλλοτε πρόεδρος του ΣΥΝ και νυν κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος. Από τότε που ανέλαβε την προεδρία του ΣΥΝ (ΣΥΡΙΖΑ) έγινε ένας αλλοπρόσαλλος νεοταξίτης, όμοιο του οποίου δύσκολα βρίσκεις στο ελληνικό κΥνοβούλιο. |
ακριβως αυτη ηταν η πορεια του
ΚΡΙΜΑ |
|
Nikoss Site Admin
Συμμετέχουν: 07 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1835
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 7:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παναγιώτη λες:
μπορει να ειναι και "ακραιος".Και ας εφαγε τα νειατα του σαυτον τον χωρο.
Φίλε Παναγιώτη, δεν νομίζω ότι κάποιος από δω μέσα σε χαρακτήρισε ακραίο...
Πως θα μπορούσε άλλωστε να χαρακτηριστεί ακραίος, ένας πρώην εσωτερικάκιας και νυν οπαδός του ΛΑ.Ο.Σ, όπου όλοι εδώ μέσα πιστεύουμε ότι είναι απλώς ένα δεξιό κόμμα που δημαγωγεί...
Και δεν αντιμετωπίζουμε διαφορετικά εσένα και τον απελάτη, εδώ κρίνουμε τις πολιτικές θέσεις και όχι τους ανθρώπους που τις εκπροσωπούν... |
|
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 7:21 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:73f39fefc4="Nikoss"]Παναγιώτη λες:
μπορει να ειναι και "ακραιος".Και ας εφαγε τα νειατα του σαυτον τον χωρο.
Φίλε Παναγιώτη, δεν νομίζω ότι κάποιος από δω μέσα σε χαρακτήρισε ακραίο...
Πως θα μπορούσε άλλωστε να χαρακτηριστεί ακραίος, ένας πρώην εσωτερικάκιας και νυν οπαδός του ΛΑ.Ο.Σ, όπου όλοι εδώ μέσα πιστεύουμε ότι είναι απλώς ένα δεξιό κόμμα που δημαγωγεί...
Και δεν αντιμετωπίζουμε διαφορετικά εσένα και τον απελάτη, εδώ κρίνουμε τις πολιτικές θέσεις και όχι τους ανθρώπους που τις εκπροσωπούν... |
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ
ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΟΛΟΥΣΑ.
ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ?
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ).
ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ
ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΟΙ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.
ΕΓΩ "ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ".
Δ Ε Ν Π Ο Υ Λ Η Θ Η Κ Α. |