patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

21χρονος Αλβανός βίασε 12χρονη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 12:39 am    Θέμα δημοσίευσης: 21χρονος Αλβανός βίασε 12χρονη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνεχίζουν απτόητοι, οι έποικοι τις εγκληματικές τους πράξεις.

Παράθεση:
Σοκ στη Λήμνο! 21χρονος Αλβανός βίασε 12χρονη…

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, η πληροφορία ότι ένας 21χρονος βίασε μία 12χρονη. Ο 21χρονος, ο οποίος είναι Αλβανικής υπηκοότητας συνελήφθη, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι η 12χρονη τον ακολούθησε με τη θέλησή της... Προανάκριση διενεργείται από το τοπικό αστυνομικό Τμήμα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/21-12.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 12:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί βάζεις ερωτηματικό στην επικεφαλίδα; Δεν είναι βέβαιο; Μήπως έμπλεξαν τους αριθμούς και 21χρονη βίασε 12χρονο, ή 12χρονος βίασε 21χρονη (δύσκολο το τελευταίο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις); Διότι κι αυτά συμβαίνουν.
Επιστροφή στην κορυφή
έλεος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 12:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αν απαντήσω, ποιον επισκέπτη θα αφορά; Σε μερικές περιπτώσεις είναι 5-6 οι ανώνυμοι επισκέπτες. Γιατί μας παιδεύεται; Τόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιείται ένα ψευδώνυμο, για να καταλαβαίνουμε όλοι ποιος μιλάει με ποιον;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 1:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ος επισκέπτης προς 2ο επισκέπτη...
αν έκανες το κόπο να κοιτάξεις στη πηγή του θέματος
θα έβλεπες ότι πρόκειται για τρεις τελείες και όχι για ερωτηματικό.

Ελπίζω να ικανοποιηθήκατε και οι δυο
Επιστροφή στην κορυφή
έλεος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2009 8:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, εγώ επιμένω, χρησιμοποιείται ένα ψευδώνυμο, αλλάζετε το κατά το κέφι σας σε διαφορετικές συζητήσεις, αν έτσι επιθυμείτε. Αυτό διευκολύνει την συζήτηση. Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεται όταν δεν χρησιμοποιείται ψευδώνυμο.
Επιστροφή στην κορυφή
2ος επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 16, 2009 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε εγώ ικανοποιήθηκα. Εγώ βλέπω τι (αντι)γράφεις εσύ. Αν είναι να ανατρέχω στην πηγή, επειδή αντιγράφεις λάθος, τότε βάζε μόνο τον σύνδεσμο. Κι αυτόν με πάσα επιφύλαξη, διότι μπορεί να τον αντιγράψεις λάθος.
Ας είναι, μας άφησες ... ανικανοποίητους και αυτό είναι κακό. Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 16, 2009 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:386d39400b="2ος επισκέπτης"]Ούτε εγώ ικανοποιήθηκα. Εγώ βλέπω τι (αντι)γράφεις εσύ. Αν είναι να ανατρέχω στην πηγή, επειδή αντιγράφεις λάθος, τότε βάζε μόνο τον σύνδεσμο. Κι αυτόν με πάσα επιφύλαξη, διότι μπορεί να τον αντιγράψεις λάθος.
Ας είναι, μας άφησες ... ανικανοποίητους και αυτό είναι κακό. Very Happy

Όποιος δεν θέλει να δει τη αλήθεια, δεν θα τη δει ούτε και αν του το βεβαιώσει το ίδιο το θύμα

Σε αυτή τη περίπτωση το βεβαιώνει και το ιατρικό προσωπικό και η αστυνομία.
( και οι δύο έχουν δώσει δείγμα γραφής )
Επιστροφή στην κορυφή
2ος Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 16, 2009 5:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμφισβήτησα εγώ τίποτε; Απλώς ρώτησα. Εσύ έβαλες το ερωτηματικό, διάολε, μ' εμένα θα τα βάλεις τώρα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 17, 2009 12:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:c1271198c0="2ος Επισκέπτης"]Αμφισβήτησα εγώ τίποτε; Απλώς ρώτησα. Εσύ έβαλες το ερωτηματικό, διάολε, μ' εμένα θα τα βάλεις τώρα;

δεν έβαλα ερωτιματικό...
απλα το πρόγραμα δεν αναγνωρίζει στον τίτλο τις τρεις τελείες και βγάζει περίεργα σύμβολα.
υποψιάζομαι οτι η συντακτική ομάδα το αντικατέστησε με το σημείο στίξης που αναγνωρίζει στον τίτλο αντί να το σβήσει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης