patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 3:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Ηλίας Αδάμ κοινοποίησε σύνδεσμο.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
www.metacafe.com
No description ΔΕΣ ΤΟ ΣΤΟ YOUTUBE
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

Συμμετέχουν: 07 Απρ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 4:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ’ αρχάς το λινκ που παραθέτεις, δεν είναι του youtube, αλλά του metacafe, κατά δεύτερον, δεν παραπέμπει σε κάποιο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά στον ιστοχώρο του...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 4:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ METACAFE.COM ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Η ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΟΛΥ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ
ΔΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ "ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΕΡΟΣ"

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ´´´ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΕΡΟΣ´´ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 6:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και έτσι όπως το θέτεις, πάλι δεν μπορεί να βρει κάποιος που το έβαλες, άσε που μπορεί να μην έχει φέησμπουκ και ακόμα κι αν μπορούσε να το βρει, και πάλι δεν θα μπορούσε να το δει...

Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να το δουν αυτοί που θέλεις να το δείξεις, καλείται λινκ, αν δεν ξέρεις πως μπαίνει ένα λινκ, ή που το βρίσκουμε επικοινώνησε μαζί μου για περαιτέρω καθοδήγηση. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά, ακόμα κι αν φαντάζουν περίπλοκα...

Το λινκ που θέλεις να μας δείξεις...
http://www.metacafe.com/watch/8683404/?noFBRedirect=1#_=
Επιστροφή στην κορυφή
Ανένδοτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 9:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε αυτό το λινκ λειτουργεί.
Βρήκα το σωστό λινκ του βίντεο που ήθελε να μας δείξει: http://www.livestream.com/newchannel/popoutplayer?channel=megasfilippos
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 9:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λειτουργεί, επειδή έσβησαν το βίντεο (http://www.metacafe.com/?m=removed)... όσο δε για το λινκ που δίνεις, είναι φανερό ότι κάνεις πλάκα...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2012 7:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης

Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2012 1:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτιδήποτε άλλο μπορεί να καταλογίσει κάποιος στον ΑΚΕΝΑΤΟΝ σχετικά με ορισμένες πεποιθήσεις του όχι όμως έλλειψη ειλικρίνειας. Ούτε πλάκα κάνει και δεν λέει ποτέ ψέματα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2012 2:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΗΤΑΝ 6 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΗΡΤΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2012 3:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikoss έγραψε:
...
...
...όσο δε για το λινκ που δίνεις, είναι φανερό ότι κάνεις πλάκα...

Η παραπάνω αποστροφή μου, δεν αφορά τον ΑΚΕΝΑΤΟΝ αλλά τον Ανένδοτο...
Ανένδοτος έγραψε:
Ούτε αυτό το λινκ λειτουργεί.
Βρήκα το σωστό λινκ του βίντεο που ήθελε να μας δείξει: http://www.livestream.com/newchannel/popoutplayer?channel=megasfilippos

Nikoss έγραψε:
Δεν λειτουργεί, επειδή έσβησαν το βίντεο (http://www.metacafe.com/?m=removed)... όσο δε για το λινκ που δίνεις, είναι φανερό ότι κάνεις πλάκα...

Πρέπει να προσέχουμε προσεκτικά μια συζήτηση, πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα...
Επιστροφή στην κορυφή
Ανένδοτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2012 3:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikoss έγραψε:

Πρέπει να προσέχουμε προσεκτικά μια συζήτηση, πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα...

Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι έβαλα το σωστό λινκ... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2012 5:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλος πάντων, επειδή κι άλλοι είμαστε ολίγον τι άσχετοι, δεν μπορείτε εσεις οι πιο γνώστες να βρείτετο σωστό λινκ να μας πείτε πως να δούμε το βίντεο; τι προέχει; ποιός φταίει και ποιός κάνει πλάκα και όχι, ή να δουν το βίντεο και να το διαδώσουν παραπέρα περισσότερα άτομα;;
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2012 5:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε... το βίντεο που ήθελε να δούμε ο ΑΚΕΝΑΤΟΝ, το έσβησαν. Εγώ είδα μόνο δύο λεπτά και το άφησα για αργότερα, επειδή ήταν μεγάλο (τριάντα ή τριακόσια λεπτά, δεν θυμάμαι ακριβώς), μετά όμως το έσβησαν και δεν ξέρουμε τα στοιχεία του, ώστε να κάνουμε κάποια έρευνα στο Διαδίκτυο...

Το βίντεο που προτείνει ο ανένδοτος δεν είναι αυτό που μας πρότεινε ο ΑΚΕΝΑΤΟΝ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2012 4:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νικο- απελατη βγαλτε το βιντεο διοτι απεσυρθη μεσα σε μια ωρα απο αυτους που δεν ηθελαν να δοθει σε δημοσιοτητα οσοι προλαβαν το ειδαν και εγω ημουνα ενα τυχερος ητ αν 6 ωρες και περιελαμβανε συνομιλιες τηλ μεταξυ ητετικων στελεχων της νεας ταξης πραγματων ολα τα σχεδια για τον παγκοσμιο ελεγχο ηταν συναρπαστικο και ζητω συγνωμη απο τους φιλους διοτι εγω δεν φερω καμια ευθυνη τουναντιον ειχα την διαθεση να το δειτε ολοι ομως οπως σας εξηγησα απεσυρθη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης