patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

«Αντιρατσιστική» πορεία το Σαββάτο με συμμέτοχη της ΚΕΔΕ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
κάτοικος Α.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 13, 2012 9:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Αντιρατσιστική» πορεία το Σαββάτο με συμμέτοχη της ΚΕΔΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Αντιρατσιστική» πορεία το Σαββάτο με συμμέτοχη της ΚΕΔΕ
Σαββάτο 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νεοτάξιτικη «αντιρατσιστική» = νεοφασιστική συγκέντρωση – νεοταγμάτων του φασισμού του 4ου ράιχ των πολυεθνικών, με την συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Η συστημική ΚΕΔΕ καλεί όλους τους αιρετούς των δήμων να συμμετάσχουν στην πορεία που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα Βάσης (EGAM), δηλαδή το παρακλάδι της ΕΕ, των ληστών των λαών, ώστε «να ενώσουν τη φωνή τους ενάντια στην αντίσταση κατά της λαθρομετανάστευσης, που θεριεύει στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Σε αυτά τα καθάρματα τους επίδοξους δουλοκτήτες στηρίζονται οι πολυεθνικές για να πάρουν πίσω όλες τις καταχτήσεις των εργαζομένων και να επιβάλουν την παγκόσμια δουλεία και την απόλυτη φτώχεια. Οι λαθρομετανάστες οι νοσταλγοί της αρχαίας δουλείας είναι το εργαλείο για αυτό τον σκοπό.


http://www.zougla.gr/greece/article/stin-antiratsistiki-poria-tou-savatou-8a-simetasxi-i-kede
Επιστροφή στην κορυφή
Παταρίσιος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 13, 2012 11:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το "αντιρατσιστική" πορεία είναι για να θολώνουν τα νερά. Πρόκειται για πορεία "δουλεια-λιστών" και όχι σοσιαλιστών. Οι δημοτικές κλίκες που νέμονται τα δημοτικά ταμεία τα έχουν βρει μπαστούνια με τους απεργούς εργάτες τους και θέλουν να προχωρήσουν στο μέτρο που απειλούν να πάρουν εδώ και μερικά χρόνια. Να αντικαταστήσουν δηλαδή τους Έλληνες εργάτες με "λαθρό"δουλους, πρόθυμους να δουλεύουν χωρίς δικαιώματα, αντί πινακίου φακής. Και οι μαϊμού αριστεροί σπεύδουν να βοηθήσουν τα δημοτικά τομάρια στην στρατολόγηση "λαθρό"δουλων για την αντικατάσταση των ανυπότακτων ελλήνων δημοτικών εργατών. Αίσχος σας καθίκια.
Επιστροφή στην κορυφή
Καμινού
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 5:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

''Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών τραμπούκων''

Καμινού: Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών τραμπούκων
Επιστροφή στην κορυφή
Παταρίσιος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 5:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Καμινού σίγουρα θα είναι στην "αντιρατσιστική" πορεία αύριο Σάββατο, εναντίον των "100 τραμπούκων". Ήθελα να ξέρω θα πάρουν μέρος και οι αριστεροί του κώλου ή θα πάνε να κρυφτούν για να μην πάρει ο κόσμος χαμπάρι τι σόι παραμύθι είναι ο "αντιρατσισμός" τους και πως ο πραγματικός σκοπός τους είναι να αναστήσουν με σύγχρονους όρους την μεσαιωνική δουλεία.
Επιστροφή στην κορυφή
Κλωτσιά στα δόντια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 5:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακολουθήστε τον διάλογο της Καμινούς με τους Λυριτζή και Οικονόμου στο Σκάι. Λυσσάει να επιβάλει τις μεταθέσεις των εργατών, τελικά στην ανεργία. Τι θα έλεγε όμως αν εμείς τον μεταθέταμε να κάνει τον δήμαρχο στην Σπιναλόγκα;

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=235220
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΓΕΡΣΙΣ2
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 6:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα γουρούνια των ΜΑΤ έσωσαν ξανά την βουλή.

τραβάνε επικίνδυνα το σχοινί τα κτήνη με τις χακί στολές . Οι ξεφτίλες δοσίλογοι, ραγιάδες, χαφιέδες , αμόρφωτοι , ανθέλληνες , γερμανοτσολιάδες ματατζήδες πρώτοι και καλύτεροι στο να υπερασπίζονται τους δυνάστες.
και ως συνήθως ακολουθεί άρθρο απο το ματατζηδολαγνικό bloko .gr


Στο "τσακ" αποφεύχθηκε η κατάληψη της Βουλής, Οι ευθύνες της ΓΑΔΑ για το φιάσκο




Στο παρά πέντε και αφού προηγουμένως χρειάστηκε να προτάξουν "στήθη" ο σκοπός της πλαϊνής εισόδου της Βουλής στο άγαλμα Βενιζέλου και τρεις αστυνομικοί της Ασφάλειας που κατάφεραν όσο χρειαζόταν ν' ανακόψουν τη γενική έφοδο των εργαζομένων στις ΠΟΕ ΟΤΑ μέχρι ν' ανασυγκροτηθεί και ν' αναδιαταχθεί η διμοιρία της Βασ. Σοφίας ώστε να παρέμβει.

Αυτό το πρωτοφανές στα... χρονικά αστυνομικό φιάσκο, για το οποίο το τελικό αποτέλεσμα δεν απομειώνει σε καμία περίπτωση το τεράστιο ειδικό βάρος που εκ των πραγμάτων διαθέτει, υπήρξε απόρροια ενός πρόχειρου και καθόλα ερασιτεχνικού σχεδιασμού.

Σύμφωνα με όσα σημειώνουν στο bloko.gr έμπειροι αξιωματικοί, όταν η πορεία των μελών της ΠΟΕ ΟΤΑ έφτασε στη Βασ. Σοφίας, είδε τον φραγμό αστυνομικών των ΜΑΤ στα λουλουδάδικα και όπως είναι φυσικό, αντί να επιλέξει την οδό της σύγκρουσης, επέλεξαν την οδό της ακώλυτης παρείσφρησης.

Έριξαν τα κάγκελα και όρμησαν από την πλαϊνή είσοδο στο κυριολεκτικό αφύλακτο κοινοβούλιο. Όπως σημειώθηκε, το θάρρος του σκοπού και των τριών αστυνομικών της ασφάλειας, έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ να αντιδράσει και τμήματα των διμοιριών έτρεξαν από τη Βασ. Σοφίας ν' ανακόψουν την επέλαση προς το περιστύλιο και στη συνέχεια ακόμη και μέσα σ' αυτή τη Βουλή.

Και θα ήταν εύκολο να το κάνουν, καθώς την ώρα εκείνη, στο εσωτερικό του κτιρίου, οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί και είχαν υπηρεσία, είχαν όλη την προσοχή τους εστιασμένη στους υπαλλήλους που μόλις είχαν αποφασίσει στάση εργασίας είχαν κατακλύσει τους διαδρόμους.

Το αυτονόητο ερώτημα συνεπώς είναι ποιος και γιατί είχε την φαεινή ιδέα ν' αφήσει αφύλαχτο το ναό της Δημοκρατίας, καθώς δεν υπήρξε αυτή την φορά μέριμνα να τοποθετηθεί όπως συνηθίζεται διμοιρία στο άγαλμα του Βενιζέλου. Τίς πταίει λοιπόν;
Επιστροφή στην κορυφή
Κλωτσιά στα δόντια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 6:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με συμμετοχή της KEΔΕ και ΔΗΜΑΡ η αντιρατσιστική πορεία στην Αθήνα το Σάββατο

Συμμετοχή στην αντιραστιστική πορεία που διοργανώνεται στην Αθήνα το Σάββατο ανακοίνωσε η Δημοκρατική Αριστερά. «Ρατσισμός και πολιτισμός είναι έννοιες ασύμβατες, αντίθετες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η πορεία διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα, θα ξεκινήσει στις 15:00 από τη Βουλή και θα καταλήξει στην Ακρόπολη.

Ο τομέας Πολιτισμού της ΔΗΜΑΡ και της Κεντρικής ´Ενωσης Δήμων Ελλάδας καλεί τους ανθρώπους του πολιτισμού να ενώσουν τη φωνή τους με αυτή των Ευρωπαίων διανοουμένων και καλλιτεχνών που υπογράφουν τη διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος και να συμμετάσχουν στην πορεία του Σαββάτου.
Επιστροφή στην κορυφή
ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 6:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παταρίσιος. έγραψε:
Η Καμινού σίγουρα θα είναι στην "αντιρατσιστική" πορεία αύριο Σάββατο, εναντίον των "100 τραμπούκων". Ήθελα να ξέρω θα πάρουν μέρος και οι αριστεροί του κώλου ή θα πάνε να κρυφτούν για να μην πάρει ο κόσμος χαμπάρι τι σόι παραμύθι είναι ο "αντιρατσισμός" τους και πως ο πραγματικός σκοπός τους είναι να αναστήσουν με σύγχρονους όρους την μεσαιωνική δουλεία.


Εγώ αυτό που ξέρω, είναι οτι ο Βενιζέλος, έκανε εχθές δηλώσεις υπερ της συγκεκριμένης πορείας, αφήνοντας να εννοηθεί οτι το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει..
Οπότε είτε συμμετέχουν είτε όχι οι αριστεροί του κωλαράκου, η ξεφτίλα τους θα είναι δεδομένη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 7:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η ΑΥΓΗ υποστηρίζει την Σιωπηλή πορεία ενάντια στον «ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και τον νεοναζισμό», με EGAM, ΚΕΔΕ, ΔΗΜΑΡ:

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=736440
Επιστροφή στην κορυφή
απορων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 15, 2012 1:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: απορια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι καταλαβα από ατή την πορεία.Κανουν πορεία οι μερκελιστές αντιδημοκράτες οπαδοί του τέταρτου ράιχ κατά των γραφικών τραμπούκων οπαδών του τρίτου ράιχ.Βραστα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 15, 2012 2:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: απορια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απορων έγραψε:
τι καταλαβα από ατή την πορεία.Κανουν πορεία οι μερκελιστές αντιδημοκράτες οπαδοί του τέταρτου ράιχ κατά των γραφικών τραμπούκων οπαδών του τρίτου ράιχ.Βραστα!!!


Εγώ όμως (και δυστυχώς για σένα κι'άλλοι εδώ μέσα) δεν απορούμε που είσαι "απορών". Γιατί άλλο οι πραγματικές απορίες, κι' άλλο οι γιαλατζί. Που κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν ενάντια σε ποιούς πραγματικά (άνεργοι, εργαζόμενοι στους δήμους που πάνε για απόλυση κλπ) γίνεται η σημερινή νεοφασιστοπορεία.

Άντε να παρελάσεις λοιπόν μ'αυτούς που σου ταιριάζουν, κι' άσε την "τάχα ουδέτερη" στάση. Άντε μια ανώδυνη βολτίτσα είναι απο το Σύνταγμα μέχρι την Ακρόπολη.
Επιστροφή στην κορυφή
Παταρίσιος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 15, 2012 6:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πορεία πεντακοσίων περίπου ατόμων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, με αντιρατσιστικό καμουφλάζ και στην πραγματικότητα με στόχο την ολοκληρωτική κατάλυση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων που έχει κερδίσει η ελληνική εργατική τάξη, ο κατεξοχήν παραγωγός του κοινωνικού πλούτου που ιδιοποιείται η ολιγαρχία. Τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις αυτές πρέπει τώρα να καταργηθούν και η ίδια η ελληνική εργατική τάξη να περιθωριοποιηθεί ολοκληρωτικά μέσω της εισαγωγής δουλοπάροικων από τις ασιατικές κυρίως δεξαμενές σύγχρονων σκλάβων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετείχε στην πορεία η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο νόθος δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης, ο οποίος καθημερινά βρίζει και ξερνάει χολή κατά των απεργών δημοτικών εργατών που με πρόσχημα την μετάθεση θέλει να τους αντικαταστήσει με εισαγόμενους Κολίγους-δουλοπάροικους. Ο Κολίγας δουλοπάροικος θα είναι ο εργάτης του «καινούργιου θαμαστού κόσμου» που προωθεί βήμα - βήμα το πλανητικό Καρτέλ.

Η δήθεν Αντιρατσιστική πορεία ήταν αντεργατική και αντικομουνιστική στην πραγματικότητα. Ξεκίνησε από το Σύνταγμα και κατέληξε στην Ακρόπολη, ίσως για να θυμίσει ότι αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα οικοδομήθηκε από δούλους που άφησαν στα θεμέλια μάρμαρα τις σάρκες τους και τα κόκαλα τους!

Σύμφωνα με το zougla.gr ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 17.00, την διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Αντιρατσιστική Κίνηση (EGAM - European Grassroots Antiracist Movement). Περίπου 600 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και έκαναν πορεία προς την Ακρόπολη διαδηλώνοντας κατά του «ρατσισμού».

Στην πορεία συμμετείχε και η (ΚΕΔΕ), η οποία κάλεσε όλους τους αιρετούς των δήμων να συμμετάσχουν, ώστε «να ενώσουν τη φωνή τους ενάντια στα φαινόμενα του ρατσισμού και του νεοναζισμού που θεριεύει στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Στη διαμαρτυρία όπως είχαμε προβλέψει έλαβε μέρος και ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Στο zougla.gr μπορείται να δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Επιστροφή στην κορυφή
αντιρατσισταράδες, ρε!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 15, 2012 9:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει


Τα παιδιά των Βορείων Προαστείων ευαισθητοποιήθηκαν.

Εσείς ρατσιστές παταρίσιοι έχετε σκουριάσει στον καναπέ σας.
Επιστροφή στην κορυφή
EGERSIS



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09
Δημοσιεύσεις: 236
Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 16, 2012 1:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το απατηλό όνειρο της ταξικής πάλης σε ένα εθνικά ανομοιογενές κράτος

Του Σάββα Παυλίδη

Σκίζουν τα ιμάτιά τους οι σύντροφοι της μεταλαγμένης αριστεράς προκειμένου να βρουν τρόπους να πείσουν τους μετανάστες να τους ακολουθήσουν και να παλέψουν μαζί τους για την ανατροπή του καπιταλισμού. Όσο όμως κι αν προσπαθούν...
δεν καταφέρνουν να πείσουν κανέναν. Γιατί; Η απάντηση στο κείμενο που ακολουθεί...

ΕΝΓΚΕΛΣ: «…ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ…» ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

….Είναι αναμφισβήτητο ότι οι ειδικές συνθήκες της Αμερικής προκαλούν πολύ μεγάλες και πολύ ιδιαίτερες δυσκολίες στην υπόθεση της ανάπτυξης ενός εργατικού κόμματος. (…) Έπειτα, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, υπάρχει και η μετανάστευση που διαιρεί τους εργάτες σε δύο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια απ’ τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Τσέχοι, Πολωνοί, Ιταλοί, Σκανδιναβοί κ.λπ. Και έπειτα, υπάρχουν και οι Μαύροι. Για να σχηματίσεις απ’ όλους αυτους ένα ενιαίο κόμμα, απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι…

Απόσπασμα από επιστολή του Φρίντριχ Ένγκελς προς τον Ζόργκε, Της 2 Δεκεμβρίου 1893

Ο Ένγκελς τα έγραφε τότε. Μέχρι σήμερα εργατικό κόμμα δεν υπάρχει στις Η.ΠΑ. Οι καπιταλιστές με τη μαζική εισβολή λαθρομεταναστών σε όλα τα ευρωπαικά κράτη επιδιώκουν εκτός από την κατάργηση των εθνικών κρατών και την ισοπέδωση της εργατικής τάξης. Την αδυναμία της να διεξάγει ταξική πάλη και να φέρει εις πέρας τα ιστορικά της καθήκοντα.

Δεν νοείται σήμερα αριστερός να δηλώνει υπερασπιστής των λαθρομεταναστών κάνοντας κυρήγματα ανθρωπισμού. Οι πραγματικοί ανθρωπιστές αντιστέκονται στο δουλεμπόριο των καπιταλιστών. Αντιστέκονται στην αποσύνθεση των Εθνών. Μπορείτε να έχετε όσες φαντασιώσεις θέλετε και να κάνετε όσες ''αντιρατσιστικές'' πορείες θέλετε σύντροφοι. Το παιχνίδι το έχετε χάσει, αφού καταφέρατε να χάσετε την επαφή σας με τα πραγματικά προβλήματα της εργατικής τάξης και δώσατε τους νοσταλγούς του Παπαδόπουλου την ευκαιρία να καλύψουν το κενό που εσείς δημιουργήσατε παρέα με τους αστούς φίλους σας.

http://egersis2.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3971.html
_________________
«Από μαρξιστική άποψη, όμως, τέτοιοι γενικοί και αφηρημένοι ορισμοί, όπως ο “μη πατριωτισμός”, δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Η πατρίδα, το έθνος, είναι ιστορικές κατηγορίες. Αν σε καιρό πολέμου πρόκειται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ή για αγώνα ενάντια στο ζυγό που καταπιέζει ένα έθνος, εγώ δεν είμαι καθόλου ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο και δεν φοβάμαι τις λέξεις “υπεράσπιση της πατρίδας” όταν αναφέρονται σ’ ένα τέτοιου είδους πόλεμο ή εξέγερση.»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
κρεμάλα στα καθάρματα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 16, 2012 2:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέστε τι νεοταξίτικα φασιστικά κουμάσια συμμετείχαν στην συγκέντρωση.

Από την αισχρή καμινού την EGAM, της ΕΕ, του λάκου των λεόντων, τους ξένους πρεζέμπορους, τους νταβατζήδες της μαύρης πορνείας, και του κάθε λακέ ντόπιου και ξένου, στην υπηρεσία του μεγάλου βιομηχανικού και τραπεζιτικού παρασιτικού κεφαλαίου, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, που έχουν επιβάλει την νεοκατοχή στην χώρα, και τα φασιστικά μνημόνια στον λαό.

http://www.zougla.gr/greece/article/sigentrosi-kata-tou-ratsismou-sto-sintagma
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας