patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Συγκέντρωση για τους εμπρησμούς. Παρασκευή στο Σύνταγμα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 25, 2009 4:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Συγκέντρωση για τους εμπρησμούς. Παρασκευή στο Σύνταγμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους εμπρησμούς, την Παρασκευή στο Σύνταγμα

Σε κοινή δράση με αφορμή την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική καλούνται οι bloggers και όλοι οι ενεργοί πολίτες την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. Την είδηση μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο και αυτή τη στιγμή τη διαβάζω στα ΝΕΑ του Λαμπράκη. Προτείνεται ενδυμασία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τα μαύρα ρούχα.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ η πρόσκληση κάνει το γύρω τού Διαδικτύου μέσω blogs και e-mails, αλλά η κινητοποίηση διευρύνεται και με sms.
Παρόμοια συγκέντρωση με τεράστια συμμετοχή είχε γίνει και στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2007. Στην πλατεία Συντάγματος υπήρχε αδιαχώρητο. Τα ΜΜΕ σιώπησαν ή προσπάθησαν να κρύψουν και υποβαθμίσουν την πρωτοφανή σε μαζικότητα συγκέντρωση. Αλλά και κάποιοι νεοταξίτικοι ιστότοποι, το indymedia και όχι μόνο, έκαναν ότι μπορούσαν για να κρύψουν το γεγονός.
Τα κόμματα έλειπαν το 2007 και είναι βέβαιο ότι θα απουσιάσουν και από τούτη την συγκέντρωση. Αυτοί που κινούν και πάλι την συγκέντρωση, (μετά την καταστροφή και όχι πριν απ' αυτή, όπως και το 2007), δεν θέλουν Συλλαλητήριο αλλά ένα ακόμα σιωπηλό μνημόσυνο χωρίς στόχο και αποτέλεσμα. Έτσι για το θεαθήναι, για εκτόνωση της αγανάκτησης. Και του χρόνου πάλι, νέες κατάρες και δάκρυα.
Σύμφωνα με τους ανώνυμους συντάκτες της πρόσκλησης, την Παρασκευή «θα κατατεθούν στο προεδρείο της Βουλής καμένα δέντρα σαν απάντηση της φύσης και των ενεργών πολιτών στις πολιτικές που τα έκαψαν» και θα απαιτηθεί να κηρύσσονται αυτόματα αναδασωτέα όλα τα καμένα των τελευταίων δέκα ετών!!!
-Προκλητική κοροϊδία! Κυβέρνηση, αντιπολίτευση, κόμματα, αποκόμματα και οι «μη» κυβερνητικές αποφύσεις τους, μιλούν για τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση τους αλλά αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι ν’ ασχοληθούν με τις αιτίες των πυρκαγιών, που ξεκίνησαν απ’ τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης και συνεχίζονται έως τώρα ολοένα πιο καταστροφικές.
Κανείς δεν ρωτάει και δεν απαιτεί να μάθει απ’ τους αρμόδιους ποιοι είναι οι εμπρηστές, ποιοι καταστρέφουν την έρμη αυτή χώρα εδώ και 35 χρόνια; Πως είναι δυνατό να μένουν τρεισήμισι δεκαετίες άγνωστοι, ασύλληπτοι και ατιμώρητοι για το ειδεχθές και διαρκές έγκλημα τους; Γιατί κανείς, κανένα κόμμα, δεν απαιτεί δημόσια συζήτηση για αυτή την ανεξήγητη απροθυμία των Αρχών να μιλήσουν καθαρά και να δώσουν επιτέλους εξηγήσεις και τέλος στην τραγωδία;

Θεωρούμε θρασύτατο ψέμα την θεωρία περί οικοπεδοφάγων. Οι εμπρησμοί όπως και η τρομοκρατία είναι μέσο εκβιασμού και χειραγώγησης που χρησιμοποιεί η υπερδύναμη εναντίον των υποτελών της, όταν διστάζουν να συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις της, είτε αυτές αφορούν το πρόβλημα των ενεργειακών αγωγών, είτε το λεγόμενο μακεδονικό ή οτιδήποτε άλλο. Να δεχθούμε όμως, αν το προτιμούν κάποιοι, αν τους φαίνεται πιο «διπλωματικό», ότι πίσω απ’ τους εμπρησμούς βρίσκεται μια απίστευτα καλο-οργανωμένη συμμορία οικοπεδοφάγων. Ωραία. Γιατί δεν συλλαμβάνεται; Γιατί;
-Αυτό είναι το ζήτημα. Δεν είναι ούτε οι αναδασώσεις του Αλαφούζου, ούτε τα πολλά πυροσβεστικά μέσα, η εύρυθμη λειτουργία της πυροσβεστικής, η έγκαιρη επέμβαση της. Όσο μένουν ασύλληπτοι οι εμπρηστές τα δάση, οι καλλιέργειες, τα τουριστικά θέρετρα, θα είναι όλα παραδομένα στο έλεος τους. Γι’ αυτό την Παρασκευή πρέπει να φωνάξουμε. Να ακουστούμε. Με ένα και μόνο σύνθημα:

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟÚΔΙΑ - ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 25, 2009 11:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου κάνει εντύπωση ότι ο Βήχος δεν λέει κουβέντα για την Συγκέντρωση της Παρασκευής στο Σύνταγμα. Και η άλλη η Τσιτσιολίνα 32 σελίδες δημοσίευσε για το Ρεσάλτο, αλλά για τους εμπρησμούς και την συγκέντρωση - διαμαρτυρία, μούγκα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 25, 2009 11:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απίστευτο: Η φωτιά ήταν προγραμματισμένη από τα μέσα Ιουνίου!!!
Να λοιπόν γιατί δεν έσβησαν τη φωτιά στη γένεσή της. Να γιατί καιγόντουσαν όλες αυτές οι περιοχές τόσες μέρες. Λένε δεν υπήρχε σχέδιο. Σχέδιο υπήρχε αλλά όχι για το πώς θα σβηστούν αλλά για το πώς ΔΕ θα σβηστούν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!! ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! "...Στο σχέδιο πόλης αναμένεται να ενταχθούν 150.000 στρέμματα στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Οι διαδικασίες για συγκεκριμένες εντάξεις, έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρώνονται σταδιακά και κατά περίπτωση, αρχής γενομένης από το τέλος του 2009 για όσες είναι στη φάση των ενστάσεων και εντός της επόμενης πενταετίας για όσες βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης...".
http://www.epikairo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=443:apisteyto3a-i-fotia-itan-programmatismeni-edo-kai-kairo212121lete3f-deite-me-ta-matia-sas&catid=50:perivallon&Itemid=27

από το http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6914&mode=thread&order=0&thold=0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 26, 2009 8:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:7fa4e645e3="Anonymous"]Μου κάνει εντύπωση ότι ο Βήχος δεν λέει κουβέντα για την Συγκέντρωση της Παρασκευής στο Σύνταγμα. Και η άλλη η Τσιτσιολίνα 32 σελίδες δημοσίευσε για το Ρεσάλτο, αλλά για τους εμπρησμούς και την συγκέντρωση - διαμαρτυρία, μούγκα.






Επιθεση των εγκάθετων,κατα του resalto.



http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=18533&postdays=0&postorder=asc&start=0
Επιστροφή στην κορυφή
Vlad
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 26, 2009 12:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι φανερο οτι κατι βρωμαει με τη σταση του Βηχου για τις φωτιες.... Τι ετοιμαζεις παλι βρωμοποντικα;
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 26, 2009 12:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:b8474a1c6c="Anonymous"]Κριτική είναι. Επίθεση είναι αυτό που κάνετε εσείς στο ΠΚ. Και μάλιστα χυδαία και καθόλου πολιτική.


Λοιπόν παρακάτω σας δείχνω την πολιτική κριτική του Καφενέ, υπ’ όψιν ότι αυτά και πολλά άλλα τα βάζανε συνέχεια, ανεξάρτητα απ’ την αντίδρασή μας...


[quote:b8474a1c6c="επισκέπτης"]ΝίκοSS μη σβήνεις γιατί θα έρθω σπίτι σου. Δε θα αφήνεις τον κάθε μαλάκα σαν εσένα να λασπολογεί σε βάρος αγωνιστών.

Το ακούς μαλάκα ή να στο εξηγήσω αλλιώς;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 26, 2009 2:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι δημοσιεύσεις δικές σου και των ομοίων σου και δεν ευθύνομαι εγώ που είναι ακατανόητα, ασύνταχτα, ανορθόγραφα, ρυπαρογραφήματα, δεν θα ανοίξω τώρα συζήτηση μαζί σου για τον τρόπο γραφής των μελών του Καφενέ, αν έχεις να πεις κάτι πάνω στην συζήτηση πες το, εξ’ άλλου όπως βλέπεις την εξήγηση του Καφενέ για τις φωτιές δεν την έχουμε σβήσει, παρόλο που είμαστε κάθετα αντίθετοι...

Και το ‘χω ξανά πει, δεν ήμαστε εμείς που γράφουμε στον Καφενέ, πρόκειται για ψευδεπίγραφα κόπυ παίηστ του ίδιου του Καφενέ, κατά το δοκούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 26, 2009 4:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα προηγούμενα χρόνια "παίζαν" οι απρόσεκτες γριές που ξεχνούσαν την κολοκυθόπιτα στον οικιακό φούρνο, οι πυλώνες της ΔΕΗ, οι πυρομανείς, και πολλά παρόμοια. Το 2007, οι ορκισμένοι καθεστωτικοί έλυσαν τον γρίφο του πύρινου αφανισμού 4,5 εκατομμυρίων ελαιόδεντρων με το σχέδιο κατασκευής της Ιωνίας Οδού!!! Που για να κατασκευαστεί έπρεπε, ντε και καλά, να γίνει στάχτη ολόκληρη η δυτική Πελοπόννησος!!! (Βρέε εμείτε στο διάβολο ρουφιάνοι). Φέτος αφού είπαν πρώτα διάφορες αρλούμπες, υποχρεώθηκαν να παραδεχτούν ότι η καταστροφή της βορειανατολικής Αττικής είναι έργο εμπρηστών. (Σωπάτε καλέ, πως το καταλάβατε?).
Και ο λόγος; Ο στάνταρ και καθιερωμένος: Συμφέροντα καταπατητών και οικοπεδοφάγων!
Για να δικαιολογήσουν την νέα Ρώμη, οι rufianis-rufianis, ανακάλυψαν την ύπαρξη επέκτασης του σχεδίου πόλεως στην ανατολική Αττική. Να λοιπόν, γιατί έγινε στάχτη η Βόρειο Ανατολική Αττική! Επειδή το ΥΠΕΧΩΔΕ σχεδίαζε επέκταση στην Νότιο- Ανατολική Αττική, και κάποιοι δεν ήθελαν εξοχικό στα πεύκα, αλλά σε κρανίου τόπο!!! Αυτά ισχυρίζεται η αυτοκρατορική Τσιτσιολίνα του Καφενέ. Ουστ, rufianis-rufianis.
Και αφού έκανε την πάπια για την Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο 7μμ, την Παρασκευή στο Σύνταγμα, υποχρεώθηκε, μετά από κράξιμο, να περάσει την είδηση και στον Καφενέ. Στα μουλωχτά. Η σιωπή τους, πριν το κράξιμο, λέει πολλά.
Για το σχέδιο οικιστικής επέκτασης στην Αθήνα της πολυεθνικής κατοχής, δείτε εδώ:

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=2887
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας