patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Βήχος εναντίον Βήχου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
απελάτης

Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 18, 2009 4:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Βήχος εναντίον Βήχου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Παναγιώτης Βήχος λογομαχεί σε ουδέτερο έδαφος (Ρεσάλτο) με τον αδελφό του Χαράλαμπο Βήχο. Γράφει λοιπόν ο Που Βου:

«ταν γράφεις κάτι να σκέφτεσαι πρώτα. Και μάλιστα όταν το θέμα αφορά και τον αδελφό σου. Για δες εδώ:

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=1082&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=fb1b6d412303e3653e600ca36a6a6ea5

Για μένα λένε, με βάση αυτά που έγραψες εσύ. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι Διεθνιστής, αντιρατσιστής και Τροτσκιστής φυσικά. Και το θεωρώ Τιμή και όχι ντροπή.

Όταν, λοιπόν, έχει προηγηθεί μια ολόκληρη προπαγάνδα μέχρι και στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που με χαρακτηρίζει...επιδοτούμενο, με το σχόλιο σου είναι σαν να φωτογραφίζεις εμένα.

Οπότε ΕΣΥ είπες και όχι εγώ.

Και ξέρεις πως ζω, και αν είμαι επιδοτούμενος κανενός λαμόγιου. Δεν ξέρεις;»

Και παίρνει αυτή την απάντηση απ’ τον Χαρ. Βήχο:

«Εγω δεν ειπα για σενα Παναγιώτη
Συ ΗΠΑς» Laughing Laughing

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3688

«είμαι Διεθνιστής, αντιρατσιστής και Τροτσκιστής φυσικά». Τροτσκιστής εκ φύσεως(!) ο Που Βου. Αλλά ο αδελφός του που τον γνωρίζει απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη, με δυο μόνο λέξεις του λέει τι πραγματικά είναι: Συ ΗΠΑς!

Ούτε Διεθνιστής, ούτε αντιρατσιστής, ούτε εκ φύσεως τροτσκιστής. Υπηρέτης των ΗΠΑ, αυτό είσαι, του λέει.

Είναι Διεθνιστής -μας λέει- ο Βήχος επειδή υποστηρίζει την εγκατάσταση πολυεθνικής κατοχής στη χώρα. Όπου οι αυτόχθονες, γενεές επί γενεών, πότισαν αυτή τη γη με το αίμα και τον ιδρώτα τους θα πρέπει τώρα να υποκύψουν στην θέληση και την εξουσία πλειοψηφίας απρόσκλητων εποίκων. Αυτός ήταν ο Διεθνισμός του Μαρξ κατά τον Βήχο και όλα τα πουλημένα τομάρια που θέλουν να τους θεωρούμε και αριστερούς!
Όσοι αντιστέκονται στα σχέδια του Ευρω-ατλαντικού ιμπεριαλισμού να καταστρέψει τα έθνη, να πισωγυρίσει την ανθρωπότητα στην εποχή της φεουδαρχίας, και να επιβάλει κυβέρνηση παγκόσμιου ολοκληρωτισμού, είναι εθνικιστές, ρατσιστές και φασίστες. Ενώ όσοι υπηρετούν τα σχέδια των ΗΠΑ για την επιβολή Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων, να πετύχουν οι ΗΠΑ εκεί που απέτυχε ο Χίτλερ, δεν είναι φασίστες νέας κοπής, όχι, είναι υπέρ της προόδου. Θέλουν μεταφύτευση της αμερικάνικης ζούγκλας των αλληλο-υποβλεπόμενων αλληλο-συγκρουόμενων φυλετικών γκέτο, και αυτό μας λένε είναι θρίαμβος του μαρξισμού.
Ναι τομάρια, είναι, αλλά απ’ την ανάποδη. Θρίαμβος της βαρβαρότητας πάνω στο σοσιαλισμό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γαβριάς.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 19, 2009 2:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απελάτη, το είδα κι εγώ αλλά από λύπηση σκέφτηκα να μην το δημοσιεύσω εδώ. Είναι πλέον τόσο ξεβρακωμένος ο άνθρωπος που κάθε επίθεση εναντίον του είναι σαν να κλέβεις έρημο ξωκλήσι.

Το να λέει τέτοια πράγματα ο αδερφός του μού προκάλεσε κυριολεκτικά αμηχανία. Και γι' αυτό το λόγο δεν το αναπαρήγαγα εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
αλογομυγα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 19, 2009 3:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα πολυ προσεχτικα,και εδω και στο ρεσαλτο,ολη την υποθεση του θεματος.

Οαδελφος του βηχου,εκανε ενα σχολιο,για την αντισυγκεντρωση,χωρις να πει τιποτα για το βηχο.

Ο βηχος,´οποιος εχει τη μυγα μυγιαζετε,λενε στο χωριο μου'πανικοβληθηκε και αρχισε τους αφορισμους,και τις αναρθρες κραυγες,οπως το συνιθηζει.

Μονος του ξεβρακωθηκε παλι οπως τοσες φορες ,στο παρελθον.
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης

Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 19, 2009 4:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:2c93ade844="αλογομυγα"]Οαδελφος του βηχου,εκανε ενα σχολιο,για την αντισυγκεντρωση,χωρις να πει τιποτα για το βηχο.

Ο βηχος,´οποιος εχει τη μυγα μυγιαζετε,λενε στο χωριο μου'πανικοβληθηκε και αρχισε τους αφορισμους,και τις αναρθρες κραυγες

Για να εξηγούμαστε, το «Βήχος εναντίον Βήχου» είναι διττό σε νόημα.

Όπως και να ‘χει όμως, αν κάποιοι μελετούν να μας επισκεφτούν στον Άγιο, καλώς να ορίσουν.
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 19, 2009 7:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πλάκα η χοντρή θα είναι να μην υπάρχει όντως Μπάμπης Βήχος και όλα αυτά να τα κάνει για να νοιώθει την υπέρτατη χαρά του να αποτελεί το επίκεντρο με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Και σε αυτή την περίπτωση ποιός θα μπορούσε να δώσει μια εξήγηση;
Μόνο ένας.
Αυτός.

Επιστροφή στην κορυφή
Στέργιος Βήχος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 19, 2009 11:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποκάλυψη! Έναν-έναν τους βγάζει από το μανίκι τους αδελφούς του ο Π.Β.!!!

Τώρα, εκτός από τον Μπάμπη υπάρχει και ο Στέργιος Βήχος!!!

http://www.youtube.com/watch?v=U5bA1etiDTs&feature=related

Δείτε, κάντε υπομονή, το παραπάνω βίντεο μέχρι το 41ο δευτερόλεπτο όπου σκάει η αποκάλυψη-βόμβα μεγατόνων...
Επιστροφή στην κορυφή
ΧΙΤΣΚΟΚ,ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 2:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:092d595586="ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ"]Η πλάκα η χοντρή θα είναι να μην υπάρχει όντως Μπάμπης Βήχος και όλα αυτά να τα κάνει για να νοιώθει την υπέρτατη χαρά του να αποτελεί το επίκεντρο με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Και σε αυτή την περίπτωση ποιός θα μπορούσε να δώσει μια εξήγηση;
Μόνο ένας.
Αυτός.

Ναι μανεστρο.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΟΛΜΣ.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 6:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κεφαλι το κουρεμενο,κατω αριστερα,ειναι του μπαμπη.Οντως υπαρχει.

Και δω παιζει σε καποιο cd,που γραφει τονομα του.

http://www.shops.gr/saxon/leaf.asp?Dept=1&Product_Id=MBI10672

Και δω,κατω αριστερα,το τελευταιο ονομα.

http://www.notissfakianakis.gr/songs.asp?albumID=20

Σερλοκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Οικοδομος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 9:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΟΛΜΣ
Ο Χουλης ο μανεστρος συντονιζει. Το εμπος της γης η αλητεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 10:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:afbb85afe2="Οικοδομος"]ΧΟΛΜΣ
Ο Χουλης ο μανεστρος συντονιζει. Το εμπρος της γης η αλητεια.

και η επιδοτουμενη,λουμπεναρια.

ΧΟΛΜΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
εκκενωσεις βηχων
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 11:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΟΥΡΤΟΒΗΧ: ΑΠΑΙΤΩ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

Συμμετέχουν: 07 Απρ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 1:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ τον Χολμς τον εμπιστεύομαι, η μόνη μου απορία είναι, αν αυτά που λέει τα ξέρει προσωπικά -και όχι μόνο για τον «Μπάμπη»- ή μέσα από έρευνα στο διαδύκτιο;
Πάντως είναι άλλο θέμα αν υπάρχει στ’ αλήθεια ή όχι κάποιος Μπάμπης και άλλο, αν είναι αυτός που γράφει...
Επιστροφή στην κορυφή
Άλφρεντ Χίτσκ.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 4:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο τέλος θα παίξουν ξύλο έτσι όπως πάνε:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=156045#156045
Επιστροφή στην κορυφή
Μ.Β.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 2:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΟΥΡΤΟΒΗΧ: ΑΠΑΙΤΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Επιστροφή στην κορυφή
Β.Μ.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 3:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:759757b57f="Άλφρεντ Χίτσκ."]Στο τέλος θα παίξουν ξύλο έτσι όπως πάνε:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=156045#156045

Ολοι αυτοι,ειναι ο Μεγας Ανατολικος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης