patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Σφαγή των βιζόν: Θανατώθηκαν 17.000.000 λόγω κορωνοϊού

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2020 9:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Σφαγή των βιζόν: Θανατώθηκαν 17.000.000 λόγω κορωνοϊού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δανία - Η σφαγή των βιζόν: Θανατώθηκαν 17.000.000 λόγω κορωνοϊού - Φρικτές εικόνες

Πανευρωπαϊκός συναγερμός για το μεταλλαγμένο στέλεχος που ανιχνεύτηκε στα ζώα - Τα κουφάρια θάφτηκαν σε μαζικούς τάφους - Για «παράνομη εντολή» μιλά η αντιπολίτευση στη Δανία.

Oι εικόνες από τη Δανία σοκάρουν, ωστόσο, αντανακλούν την ζοφερή πραγματικότητα εν μέσω πανδημίας της νόσου Covid-19. Δεκαεπτά εκατομμύρια βιζόν θανατώθηκαν από τις αρχές της Δανίας και με την βοήθεια φορτηγών, μεταφέρθηκαν σε μαζικούς τάφους.

Eν μέσω φόβων ότι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του νέου κορωνοϊού που ανιχνεύτηκε στα ζώα θα μπορούσε να βάλει φρένο στην αποτελεσματικότητα του νέου εμβολίου των Pfizer και Biontech, οι αρχές προχώρησαν στην θανάτωση των ζώων.

Η νέα παραλλαγή Covid 19 που ονομάζεται «Cluster 5», έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία και συναγερμό λόγω της μετάλλαξης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Οι φωτογραφίες από τη Δανία που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου δείχνουν εκσκαφείς και φορτηγά να μεταφέρουν χιλιάδες κουφάρια ζώων σε τάφους.


Θάφτηκαν σε τμήμα γης που ανήκει στον στρατό


Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, περιβαλλοντικές και υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα ζώα θάφτηκαν σε τμήμα γης που ανήκει στον στρατό της Δανίας, κοντά στη βορειοδυτική πόλη του Χόλστομπρο, επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί αποτεφρωτήρες για να τα κάψουν όλα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού θα μπορούσε να μειώσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Συναγερμός και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Η κυβέρνηση της Δανίας διέταξε τη θανάτωση εκατομμυρίων ζώων που εκτρέφονται στις 1.139 φάρμες της χώρας προκειμένου να προλάβει πιθανή εξάπλωση του ιού.

Εκτός από τη Δανία, και σε άλλες χώρες της Ευρώπης έχει σημάνει συναγερμός μετά την ανακάλυψη μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού σε εκτροφεία βιζόν.

Τα εν λόγω θηλαστικά που αποκαλούνται και μινκ, εκτρέφονται για τη γούνα τους όμως φέρεται να είναι φορείς του ιού και γι αυτό οι αρχές της Δανίας προχώρησαν στην θανάτωσή τους, όπου ήδη μόλυναν 12 ανθρώπους.

Από την πλευρά της, η βρετανική κυβέρνηση απαγόρευσε την είσοδο φορτηγών που έχουν περάσει από τη Δανία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όπως και πλοίων ή αεροσκαφών που μεταφέρουν εμπορεύματα από τη χώρα.

Μέχρι στιγμής κρούσματα του νέου στελέχους έχουν εντοπιστεί εκτός από τη Δανία, σε Σουηδία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και Ισραήλ.

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν ξεκινήσει εκτεταμένοι έλεγχοι σε φάρμες βιζόν, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κρούσματα και να ληφθούν άμεσα περιοριστικά μέτρα.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το νέο στέλεχος Covid-19 παρουσιάζει μεταλλάξεις που δεν είχαν παρατηρηθεί ως τώρα.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη ανησυχία είναι πως εάν το μεταλλαγμένο στέλεχος εξαπλωθεί, τότε είναι πολύ πιθανό να επιβραδύνει τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας για την παρασκευή ενός αποτελεσματικού και ασφαλούς εμβολίου.

https://www.protothema.gr/world/article/1063819/dania-i-sfagi-ton-vizon-thanatothikan-17000000-logo-koronoiou-friktes-eikones/

Κορωνοϊός για όλες τις βρώμικες νεοταξίτικες δουλειές. Με τους προηγούμενους μαϊμού ιούς των τρελών αγελάδων, της γρίπης των πουλερικών, με τους οποίους κατέσφαξαν εκατομμύρια κοτόπουλα και αγελάδες της ελεύθερης βοσκής καταστρέφοντας τους μικρο παραγωγούς υπέρ των πολυεθνικών εταιριών που τα παράγουν με ορμόνες τα λεγόμενα μεταλλαγμένα κοτόπουλα,αγελάδες, και ερίφια, με αποτέλεσμα να θερίζει ο καρκίνος τους λαούς του κόσμου, και εφόσον το κατάφεραν οι φονικοί αυτοί ιοί εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Για να επανέλθουν σήμερα δριμύτεροι με τον κορωνοϊό της μαϊμού πανδημίας, για να δικαιολογήσουν τις καραντίνες και για να μειώσουν και τον παγκόσμιο πληθυσμό του πλανήτη ώστε να είναι ελέγξιμος καθώς το σύστημά τους,δεν μπορεί πλέον να τους δώσει, δουλειά, αξιοπρεπή μεροκάματα, και συντάξεις που να μην είναι της πείνας. Τα καθάρματα της Νέας Τάξης δεν διστάζουν σε καμία ατιμία και προστυχιά. Ακόμα και αν ερημώσουν και καταστρέψουν τον πλανήτη. Και ο κορωνοϊός είναι το σύγχρονο και το πιο ύπουλο εργαλείο τους στην προσπάθειά τους να πραγματοποιήσουν τα δόλια σχεδία τους που δεν είναι παρά η συνέχεια της φασιστικής χιτλερικής πολιτικής όχι με τα τανκς αλλά με τους κορωνοϊούς, για την επιβολή του νέου φασισμού του 4ου ράιχ της ΕΕ-ΗΠΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 13, 2020 1:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορονοϊός: Ανησυχία στην Κοζάνη - Θετικοί στον ιό έξι εκτροφείς μινκ
https://www.enikos.gr/society/749468/koronoios-anisychia-stin-kozani-thetikoi-ston-io-exi-ektrofeis-mi
Την τύχη γρίπης των πουλερικών προβλέπετε να έχουν τα μίνκ και τους παραγωγούς να μένουν άνεργοι. Έτσι αποφάσισαν τα καθάρματα της Νέας-Τάξης
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 13, 2020 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Άαααχ! Κλάψ...Βάαααχ!...Λυγμ" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την εκπομπή του Ευαγγελάτου (MEGA) σήμερα:

"Θα τα σφάαααξουν τα Μινκ!!!...Κρίιιμα τα ζωάκια!!!!..." (Δακρύβρεχτα.)

Ενώ χωρίς τον Κορωνοϊό...δεν θα τα έσφαζαν! Θα τα…"χάιδευαν".

Ο εντυπωσιασμός και η συναισθηματική πίεση ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: ΜΕΘ "σε οργασμό", "μετανοημένοι αρνητές που κινδυνεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα"...Επιστρατεύεται ακόμα και η ευαισθησία πολλών για τα ζώα.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας