patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Βρυκολάκιασαν τα ορφανά του γερουσιαστή Μακάρθι

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 16, 2020 1:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Βρυκολάκιασαν τα ορφανά του γερουσιαστή Μακάρθι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αστέρι της αριστεράς των δημοκρατικών διψάει για αίμα: "Αρχειοθετεί κανείς τους αυλοκόλακες του Τραμπ για όταν επιδιώξουν μελλοντικά να υποτονίσουν ή να αρνηθούν τη συνενοχή τους;"

Ένας αυτοαποκαλούμενος "μαχητής του κλίματος" σπεύδει να απαντήσει: "Αν ξέρετε κανέναν που υποστήριξε τον Τραμπ, παρακαλώ προσθέστε τα ονόματά τους στη βάση δεδομένων μας. Θα τους φροντίσουμε εν καιρό, μόλις δημιουργηθεί το κατάλληλο νομικό πλαίσιο. trumpaccountability.net" (το σάϊτ αυτό όμως δείχνει ότι άρχισαν ήδη να κάνουν μασούρι τις λίστες τους. Λέτε να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;).

Και μια δημοσιοκάφρος της washington post απαντά:"Όποιος ρεπουμπλικάνος προωθεί την απόριψη της εκλογής ή καλεί να μην ακολουθηθεί η θέληση των εκλογέων ή εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες περί νοθείας δεν πρέπει ποτέ να υπηρετήσει σε εκλόγιμη θέση, να προσληφθεί σε Δ.Σ. εταιρίας, να διδάξει σε πανεπιστήμιο ή να γίνει δεκτός στην καθώς πρέπει κοινωνία. Έχουμε λίστα"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 12, 2021 1:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμη δεν ανέλαβαν ο Μπιντέν και η Κρεμάλα, τα τσατσόνια τους ξεκινάνε τις διαδικασίες για προγραφές.

Ευρύτερα γνωστή είναι η προσπάθεια καθαίρεσης του Τραμπ. Όμως τα πράγματα δε σταματάνε εκεί.

Επτά τριτοετείς φοιτητές της νομικής σχολής του Γιέηλ, ζητάνε τη διαγραφή από τους δικηγορικούς συλλόγους όπου ανήκουν των γερουσιαστών Τέντ Κρούζ και Τζός Χόουλι, οι οποίοι αμφισβήτησαν το επίσημο "αποτέλεσμα" των εκλγών σε δύο πολιτείες. Ήδη η έκκλησή τους έχει μαζέψει πάνω από 6.000 υπογραφές φοιτητών και αποφοίτων των νομικών σχολών του Χάρβαρντ και του Γιέηλ, από τις οποίες αποφοίτησαν, αντίστοιχα, οι δύο γερουσιαστές. Το υποτιθέμενο "παράπτωμα" των δύο γερουσιαστών είναι ότι χρησιμοποίησαν "εμπρηστική ρητορική" στη συγκέντρωση που προηγήθηκε της επίθεσης στο Καπιτώλιο.

Ταυτόχρονα, ο δικηγορικός σύλλογος της Νέας Υόρκης ξεκίνησε έρευνα γύρω από το αν θα πρέπει να διαγράψει τον Ρούντι Τζουλιάνι, για το ίδιο πάνω-κάτω παράπτωμα. Η τελευταία φορά που ο δικηγορικός σύλλογος της Νέας Υόρκης διέγραψε μέλος του ήταν πριν από 116 χρόνια.

Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν ενθρονιστεί η Κρεμάλα - η οποία, υπενθυμίζουμε ότι πριν γίνει μαχητική αντιρατσίστρια, είχε το χόμπι να γεμίζει τις φυλακές της Καλιφόρνιας με μαύρους για αστεία παραπτώματα (όπως τη χρήση χασίς, που έχει παραδεχτεί με περηφάνεια ότι και η ίδια έκανε).

Καλά θα κάνουν Όσοι αμερικάνοι δεν το έχουν κάνει ήδη να προμηθευτούν όπλα. Και όσοι το έχουν ήδη κάνει, να αρχίσουν να οργανώνονται σε πολιτοφυλακές, όπως προβλέπει το σύνταγμά τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 12, 2021 4:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1960 στο Όκλαντ της Καλιφόρνια από Τζαμαϊκανό πατέρα, οικονομολόγο στο Στάνφορντ και Ινδή μητέρα, ερευνήτρια, αυτή και η αδερφή της μεγάλωσαν πηγαίνοντας στην εκκλησία των βαπτιστών αλλά γνώρισαν και τον ινδουισμό όταν επισκέπτονταν την Ινδία και την οικογένεια της μητέρας τους.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Howard της Ουάσιγκτον και το 2014 παντρεύτηκε τον δικηγόρο, Ντάγκλας Έμχοφ αλλά δεν έχει αποκτήσει παιδιά απο τον γάμο της.Εγινε και Περιφερειακή Εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο το 2003, θεωρείται από τους «συντηρητικούς» Δημοκρατικούς. Εξελέγη Γενική Εισαγγελέας της Καλιφόρνιας -η πρώτη γυναίκα και η πρώτη μαύρη που επιλέγεται για το αξίωμα αυτό- το 2010 και επανεξελέγη το 2014 με ευρύ προβάδισμα.Η καριέρα της ως εισαγγελέα είναι αυτή που την έκανε πολιτική αλλά έφερε πολιτικά οφέλη και κινδύνους,έχει κερδίσει τη φήμη της «σκληρής» !!!!

Αν δεν έχετε καταλάβει για ποιά μιλάμε,δεν έχετε παρά να σκεφτείτε την σημερινή ΠτΔ μας Κ.Σακελλαροπουλου που σαν πρόεδρος του συμβουλίου της επικρατείας επικύρωσε όλα τα μνημόνια στην χώρα μας,μαζι με την πρόεδρο του πανελληνίου Ιατρικού συλλογου την λοιμοξιωλόγο Ματίνα Παγώνη,και την Ελληνοαφρικανή Ραχίντ αλ μαχιντ που γεννηθηκε στην Ελλαδα απο λαθρομετανάστες Νιγηριανούς γονείς και σπούδασε στο Μετσόβειο με την έκπτωση μορίων του αντιρατσιστικού νόμου,και προσπαθούσε χρόνια να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια,αν αυτα τα τρία τα ανακατέψετε σε ενα μπλέντερ μας βγαζουν την νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ την Καμάλα Χάρις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας