patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Θα έρθει τελικά εμβόλιο;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 3:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Θα έρθει τελικά εμβόλιο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ. Ότι το εμβόλιο χρησιμοποιείται όπως τα "μυστικά όπλα" του Χίτλερ, με τις ασταμάτητες "υποσχέσεις" περί των οποίων προσπαθούσαν να κατευνάσουν την απελπισία του Γερμανικού Λαού από την στιγμή που η Γερμανία βρέθηκε σε διαρκή υποχώρηση (Ιανουάριος 1943 και μετά). Έτσι και το εμβόλιο: Τα πάντα κλειστά, φασιστικοί περιορισμοί, ολοένα και αυστηρότερο lockdown...Και μια διαρκώς επαναλαμβανόμενη "υπόσχεση" για κάποιο "εμβόλιο" που θα φέρει την πολυπόθητη "απαλλαγή από τον εφιάλτη".

Ένα είδος "μαστίγιο και καρότο": "Είμαστε κοντά στο εμβόλιο", "τελειώνουν οι δοκιμές", "αρχίζει η μαζική παραγωγή, ο εφοδιασμός"...Και τότε κάτι θα γίνεται, κάποια "λεπτομέρεια" που θα ρίχνει πίσω την όλη "προσπάθεια...Εδώ θα είμαστε, και θα δούμε!

Εμβόλιο ΔΕΝ θα υπάρξει, διότι, απλούστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Η "πανδημία" είναι ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ. Τα κρούσματα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ: Είναι απλά ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ του ιού, χωρίς καμία πρόκληση νόσου, χωρίς καμία ικανότητα μετάδοσης. Οι "νεκροί από COVID-19" είναι ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. Που τους ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ως "θύματα της COVID-19" ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΩΣ (συχνά χωρίς καν εργαστηριακή εξακρίβωση και αυτής της απλής παρουσίας του ιού).

Σε τι αποσκοπεί όλο αυτό το τσίρκο; Στο να "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ" η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Η οποία ΥΠΗΡΧΕ και ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞEI εδώ και χρόνια, παρ' όλα τα παραμύθια περί "εξόδου από τα μνημόνια" (ειδικά για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες) και "επιστροφής στην ανάπτυξη" (για όλον τον κόσμο) με τα οποία μας ΚΑΤΑΙΩΝΙΖΑΝ τον τελευταίο καιρό, πριν το 2020. Επίσης, στο να δικαιολογηθούν τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ τα οποία λαμβάνουν με πρόσχημα αυτήν (απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση συναθροίσεων και κοινωνικών επαφών, κ.ο.κ.) με τα οποία ελπίζουν να αντιμετωπίσουν τελικά το ΞΕΣΠΑΣΜΑ των Λαών μπροστά στις επιπτώσεις της κατάρρευσης της Οικονομίας (ανεργία, πείνα, εξαθλίωση). Από την στιγμή που θα έχει παίξει αυτόν τον ρόλο, η ΜΑÚΜΟΥ "πανδημία" ("Μια χαρά πηγαίναμε, αλλά μας τα τίναξε όλα στον αέρα ο Κορωνοϊός...") απλά ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. Θα ΠΑΡΟΠΛΙΣΘΕΙ. Ίσως πολύ απλά να αποκαλυφθούν τα ΨΕΜΑΤΑ με τα οποία μας βομβάρδιζαν, και ο "κατευνασμός" μέσω "υποσχέσεων για εμβόλια" να μεταφερθεί σε "κατευνασμό" μέσα από "αποδιοπομπαίους τράγους". "Επίσημους ειδικούς" (μέχρι εκείνοι την στιγμή) οι οποίοι, με την "ανευθυνότητά τους" και -ενδεχομένως- και την "ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους" οδήγησαν στην παραπληροφόρηση, στα εσφαλμένα συμπεράσματα, στην κατάρρευση της Οικονομίας με τα lockdown που πρότειναν (ο Τσιόδρας είναι, νομίζω, τυπικός υποψήφιος για τέτοιον ρόλο).

Άλλωστε, εκείνη πλέον την ώρα, ο πολύς κόσμος ελάχιστα θα έχει την "πανδημία" στον νου του. Όταν οι άνθρωποι θα έχουν αρχίσει ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, σε μια αναβίωση του 1941, ΠΟΙΟΣ θα ενδιαφέρεται να βρει ειδικά τους..."υπεύθυνους των εσφαλμένων καταστροφικών lockdown"?

Όσο για εκείνους που "ερμηνεύουν" το σενάριο της "πανδημίας" με θεωρίες που κάνουν λόγο για "τσιπάκια που θέλουν να μας εμφυτεύσουν", η για επιδιωκόμενη "δηλητηρίαση της ανθρωπότητας" έχω να παρατηρήσω τα εξής: Αν ήθελαν να "δηλητηριάσουν" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την ανθρωπότητα, αν ήθελαν (και αν είχαν, ιδιαιτέρως, την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ) να εμφυτεύσουν μικροτσίπ με εμβόλιο, δεν χρειαζόταν ΚΑΜΙΑ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ". Πολλώ μάλλον δεν χρειαζόταν να "περιμένουν" ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Εμβόλια, φάρμακα, και ενέσιμα κάθε είδους (χωρίς να υπολογίσουμε τα ΦΑΓΩΣΙΜΑ) υπάρχουν ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. Και τα παίρνουν οι ΠΑΝΤΕΣ σε ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. Θα μπορούσαν να ωθήσουν τα όποια "καταστροφικά RNA", τους όποιους "δολιοφθορείς της υγείας", "δηλητήρια" κ.ο.κ. με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τέτοια σκευάσματα που υπάρχουν σε φαρμακεία, νοσοκομεία, παντού.

Το κυριότερο: ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΧΩΡΙΣ "ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ". Δεν θα χρειαζόταν - δεν θα ήταν καν λογικό - να τραβήξουν προηγουμένως την προσοχή όλης της Ανθρωπότητας στο όποιο "καταστροφικό σκεύασμα" με την μεγαλύτερη "διαφημιστική καμπάνια" όλων των εποχών.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 5:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον ηλίθιο "έλβις" που μόλις πήρε το κουβαδάκι του και πήγε στην παιδική χαρά να παίξει με την άμμο, προτείνω να πάει, μόλις βγει το εμβόλιο, να κάνει 2-3 δόσεις. Όταν έρθει το επόμενο εμβόλιο (γιατί βέβαια κανένα εμβόλιο δεν παρέχει 100% προστασία) να κάνει και από αυτό 2-3 δόσεις. Μέχρι τότε να κλειδωθεί σπίτι του και να μην κυκλοφορεί, μην κολλήσει καμιά αρρώστια και μας κολλήσει και εμάς. Και να αποφεύγει να μπαίνει στο ίντερνετ, μην κολλήσει τον ιό των υπολογιστών. Μπορεί πάντως να τηλεφωνήσει ελεύθερα στην Κουμουνδούρου ή στη Συγγρού να ζητήσει να κατατεθούν τα τρολόσημα στο λογαριασμό του.

Όποιος θέλει να απαντήσει στον Οβελίξ είναι ελεύθερος να το πράξει. Υπό τον όρο να γράφει σοβαρά, όπως κάνει και ο Οβελίξ.

Σημειωτέον ότι με τον Οβελίξ έχουμε στο παρελθόν διαφωνήσει. Μας έχει ενοχλήσει και η επιμονή του, που ενίοτε σκάει γάϊδαρο.

Σε αυτή τη φάση όμως, τουλάχιστον εγώ έχω υποχρεωθεί να αναγνωρίσω πόσο χρήσιμη είναι η "γαϊδουρινή" επιμονή, όταν στρέφεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Και να βγάλω το καπέλο στον Οβελίξ για αυτό.

Κατά τα άλλα, έχω επι μέρους διαφωνίες με τις συγκεκριμένες εκτιμήσεις που εκφράζει εδώ ο Οβελίξ, τις οποίες θα αναπτύξω μόλις βρω χρόνο.
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ψυχή τε και σώματι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 6:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο "ο έλβις ζει" έχει προφανώς το σεξουαλικό προσανατολισμό της γουρλωμάτας νεοναζίστριας πόρνης, και στο σώμα και στην ψυχή.

Ξεχνά φαίνεται, ότι Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν υπάρχει ούτως ή αλλέως για εμάς την πλεμπάγια ούτε τον "καλό καιρό", προ "πανδημίας".
Ξεχνά φαίνεται, επίσης, ότι στα πράματα είναι οι ίδιες γκεσταποαδερφές του Βερολίνου που προ οκταετίας κόμπαζαν:
"θέλω να ξέρετε ότι τα νοσοκομεία τα κλείνω εγώ, δεν θέλω καμιά τρόικα να μού πάρει τη δόξα"...


Είναι αυτό που λέμε, γκεσταποαδερφάρες και στο σώμα και στην ψυχή...
Επιστροφή στην κορυφή
ψυχή τε και σώματι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 6:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βέβαια, οι ίδιες γκεσταποαδερφές ξαφνικά έπαθαν πρεμούρα και τώρα θέλουν να "σώσουν ζωές"...

Για το τί μεσολάβησε κι "ανάνηψαν" τόσο απότομα ρωτήστε μια χούφτα παράσιτα που κυβερνούν τον πλανήτη,
κι επειδή αυτό είναι "συνωμοσιολογία" να λέγεται ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς όλοι που το πιστεύουμε είμαστε "συνωμοσιολόγοι" όσο "συνωμοσιολόγος" είναι κι ο Μαρξ που το είχε προβλέψει πριν 150 χρόνια και βάλε.
Επιστροφή στην κορυφή
2 τόνοι πρέζας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 6:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως η ξεγυρισμένη πουστιά που λέγεται ελληνική δημοσιοκαφρία τεχνηέντως βομβαρδίζει με τρόμο από το πρωΐ ίσαμε το βράδυ και μετά αναρωτιέται όλο "αθωώτητα":


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 8:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Από το παρελθόν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελλάδα 2019: Ασθενείς πεθαίνουν στον προθάλαμο των ΜΕΘ

...Υπήρχε και τότε "πανδημία";

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 8:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τι συμβαίνει με τις ΜΕΘ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι συμβαίνει με τις ΜΕΘ;

Δεν είχα την ευκαιρία να διασταυρώσω τα στοιχεία που παραθέτει το κείμενο, αλλά ΑΝ αληθεύουν τότε:

1) Μέχρι και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις ΜΕΘ είχαν εισέλθει 896 ασθενείς.

2) Μέχρι και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου είχαν εξέλθει από τις ΜΕΘ 323 ασθενείς.

3) Ανήμερα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στιςΜΕΘ νοσηλεύονταν (διασωληνομένοι) 228 ασθενείς.

4) Μέχρι και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου είχαν χάσει την ζωή τους 784 ασθενείς.

5) 896 (εισελθέντες) - (323 (εξελθέντες) + 228 (εισέτι διασωληνομένοι)) = 345...θανόντες;;; (ΤΙ άλλο υπάρχει εκτός από εξελθέντες και εισέτι νοσηλευόμενους).

6) 784 (συνολικά θανόντες) - 345 (θανόντες σε ΜΕΘ) = 439 ΘΑΝΟΝΤΕΣ...ΠΟΥ; Σε θάλαμο, κοντά στους άλλους; Στο σπίτι τους; Στον δρόμο; Στο πεδίο της μάχης;

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους εισαγώμενους στις ΜΕΘ δίνονται ΕΔΩ (ανοίγει με EXCEL). Η Ελλάδα (Greece) βρίσκεται στις καταχωρήσεις 4.407 - 4.448, αμέσως μετά την Γερμανία (Germany). Οι αριθμοί (ΑΝ έχω καταλάβει σωστά!) δίνονται σε κλάσμα ανά 100.000 κατοίκους. Με άλλα λόγια

Πληθυσμός Ελλάδας: 10.720.000

10.720.000/100.000 = 107,2: Κάθε μονάδα των παρατιθέμενων αριθμών αντιστοιχεί σε 107,2 κατοίκους (προσεγγιστικά, και με στρογγυλοποίηση, εννοείται).

Σύμφωνα με την καταχώρηση υπ' αριθ.4.412 (Εβδομάδα 5 του 2020, η πρώτη με εισαγωγή σε ΜΕΘ) το κλάσμα εισαχθέντων/100.000 ήταν: 0,018648716 x 107,2 ~ 2 άτομα.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 22, 2020 11:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Από το παρελθόν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Obelix έγραψε:
Ελλάδα 2019: Ασθενείς πεθαίνουν στον προθάλαμο των ΜΕΘ

...Υπήρχε και τότε "πανδημία";


Προφανώς υπήρχε, απλά τότε δεν το ξέραμε.
Και τότε και πολύ παλιότερα.
Ο πατέρας μου πέθανε το 2015, με συμπτώματα που σήμερα γνωρίζουμε ότι φωτογραφίζουν τον COVID 2019: Ήταν 88 χρονών και στο τελικό στάδιο του καρκίνου. Αν είχε πεθάνει σήμερα, είναι αυτονόητο ότι ο θάνατός του θα είχε αποδοθεί στον επάρατο ιό. Επειδή όμως, όπως γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, η χρονική συμμετρία είναι από τους βασικούς νόμους της φύσης, δε μπορεί αυτό που σήμερα θα αποδείκνυε COVID 19 πριν από 5 χρόνια να αποδείκνυε κάτι άλλο (αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα κατέρρεε αυτομάτως όλη η γνώση μας για τη φυσική).

Όπερ Έδει δείξαι.

Δάσκαλε Obelix, επειδή με τα παραπάνω μπαίνω στο δικό σου γνωστικό αντικείμενο, αν κάπου σφάλλω διόρθωσέ με.
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πρωκτοσάλτε
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 23, 2020 4:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περί δημοσιοκαφρικών πορνών και γκεσταποαδερφών ο λόγος:

https://www.youtube.com/watch?v=WWj2VgpuyfE&feature=emb_title
Επιστροφή στην κορυφή
τής αρέσουν πολύ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 23, 2020 4:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Αρούλα ξετρελαίνεται με τις δερμάτινες ναζιστικές στολές:

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας