patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ: Ο COVID -19 ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2020 3:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ: Ο COVID -19 ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Δρ. Roger Hodkinson είναι ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής RoyalCollege of Physicians and Surgeons (Βασιλικό Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών) στην Οττάβα του Καναδά, επίσης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος ενός μεγάλου ιδιωτικού ιατρικού εργαστηρίου στο Έντμοντον της Αλμπέρτα και τα τελευταία 20 χρόνια κατείχε τη θέση του Προέδρου μιας εταιρείας Βιοτεχνολογίας που εδρεύει στη Βόρεια Καρολίνα και επί του παρόντος έχει αναλάβει την πώληση ενός τεστ COVID-19. Είναι ιατρός, ειδικός στην Παθολογία και στην Ιολογία, και έχει εκπαιδευθεί στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο – είναι ο πλέον κατάλληλος επιστήμονας να μιλήσει για αυτό το θέμα.

Σε μια πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοτικών και Δημοσίων Υπηρεσιών του Δημοτικού Συμβουλίου του Έντμοντοντου Καναδά (το βίντεο με την σχετική ομιλία-ηχητικό- γνωρίζει τεράστια απήχηση επί του παρόντος στο YouTube [2] ), ο Δρ.Hodkinson λέγει: «Η ουσία είναι ότι υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που υποκινείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη Απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος ενός ανυποψίαστου κοινού.

«Η [COVID-19] δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εποχική κακή γρίπη. Δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι ο SARS. Είναι η πολιτική που υποδύεται την Ιατρική και αυτό είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».

Ο Δρ.Hodkinson συνεχίζει τονίζονταςότι δεν απαιτείται καμία ενέργεια οποιουδήποτε είδους, εκτός από ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εποχικής γρίπης του περασμένου έτους: «Αν αισθανθήκαμε άρρωστοι, μείναμε στο σπίτι, πήραμε κοτόπουλο με σούπα μανέστρα, δεν επισκεφθήκαμε τη γιαγιά, και είμασταν εμείς που αποφασίσαμε πότε θα επιστρέφαμε στη δουλειά, δεν χρειαστήκαμε απολύτως κανέναν να μας το πεί».

«Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ»

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονικά τεκμηριωμένη βάση για την αποτελεσματικότητά της.

«[Οι μάσκες] είναι απλά μια σηματοδότηση αρετής.

«Βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν υπάκουα αυτόματα, χωρίς καμία γνωσιακοί βάση, αδαείς, να φορούν τη μάσκα στο πρόσωπό τους».
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗ»

«H COVID διαδίδεται από αερολύματα, τα οποία ταξιδεύουν περίπου 30 μέτρα πριν από την προσγείωση.»

“ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ”

«Όλες τα τεστ θα πρέπει να σταματήσουν, εκτός εάν παρουσιάζεστε στο νοσοκομείο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα… προκαλούν δημόσια υστερία και όλες οι εξετάσεις πρέπει να σταματήσουν.

«Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να προστατεύσουμε τους ευάλωτους.

«Και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι χρησιμοποιώντας τα ίδια τα στατιστικά στοιχεία των Επαρχιών [της Αλμπέρτα], ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών είναι 1 στις 300.000. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό. Η κλίμακα της αντίδρασης… χωρίς αποδείξεις γι’αυτήν, είναι απολύτως γελοία.

«Αυτοκτονίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, [ακυρωμένες] κηδείες, γάμοι κ.λπ. κ.λπ. – είναι απλώς εξωφρενικό, είναι μόνο μια άλλη κακή γρίπη , και [οι άνθρωποι] πρέπει να έλθουν στα συγκαλά τους στο θέμα αυτό».

Ο Hodkison ολοκληρώνει με κάποιες συμβουλές προς τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Αλμπέρτα: «Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Δεν έχετε καμία δουλειά με το αντικείμενο και την πρακτική της Ιατρικής. Εξαπατάσθε από τον επικεφαλής ιατρό (Αρχίατρο) σε αυτήν την Eπαρχία. Είμαι απολύτως εξοργισμένος που αυτή η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο. Πρέπει ΟΛΑ να σταματήσουν αύριο. Ευχαριστώ πολύ».

https://youtu.be/uEo3rnU12jw?t=34

https://www.makeleio.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 20, 2020 1:41 am    Θέμα δημοσίευσης: "Ανοσία της αγέλης" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρήσατε το εξής;

ΣΟΥΗΔΙΑ:

18 Οκτωβρίου: 106.695 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. 18 Νοεμβρίου: 201.055 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. (Δείτε το διάγραμμα "Total cases", κυανή γραμμή.) Μέσα σε ένα μήνα η Σουηδία είχε 94.360 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ,

Κατά την ίδια περίοδο: 18 Οκτωβρίου: 5.901 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. 18 Νοεμβρίου: 6.329 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. (Δείτε το διάγραμμα "Total deaths", πορτοκαλιά γραμμή.) Μέσα στο ίδιο αυτόν μήνα η Σουηδία είχε 428 ΝΕΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.

Συγκρίνετε τώρα με την περίοδο 1 Απριλίου - 1 Μαϊου (στα ίδια διαγράμματα):

1 Απριλίου: 5.321 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. 1 Μαϊου: 22.136 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. Μέσα στον Απρίλιο η Σουηδία είχε 16.815 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.

1 Απριλίου: 386 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. 1 Μαϊου: 2.955 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. Μέσα στο ίδιο αυτόν μήνα η Σουηδία είχε 2.569 ΝΕΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.

Οπότε:

ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ (CFR):

Απρίλιος - Μάιος: 15,28%.

Οκτώβριος - Νοέμβριος: 0,45%.

Δείτε άλλωστε και την κυανή καμπύλη (αύξηση των κρουσμάτων) με την σχεδόν ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ πορεία της, ιδίως κατά τις τελευταίες ημέρες. Συγκρίνετε με την πορτοκαλιά καμπύλη (αύξηση των θανάτων) που παραμένει ουσιαστικά ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, από τον Ιούνιο και μετά.

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ"; Το ζητούμενο είναι να καταπολεμηθούν οι ΘΑΝΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ "ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ".

Μια ερώτηση: Αν η Σουηδία "έχει πάψει να δίνει "στατιστικά στοιχεία" τότε ΑΠΟ ΠΟΥ βρήκε τα στοιχεία του τo "WORLDOMETER"?

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ιός δια πάσα χρήση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 23, 2020 10:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεοταξίτης και φυσικά "νικητής":

https://www.tanea.gr/2020/11/23/greece/arxiepiskopos-anastasios-nikise-ton-koronaio-kai-pire-eksitirio-to-minyma-tou/



Όπως "νικητής στη μάχη με τον ιό" είχε βγεί ήδη από το Μάρτιο και ο εθνικός κουραδοπρεζέμπορας. Καθώς και η Παπαχελού, η Πρετεντερού κι ένα κάρο συναφή διαμαντάκια.
Επιστροφή στην κορυφή
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2020 12:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Λύθηκε το θέμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ανησυχείτε, διορθώθηκε το πρόβλημα.
Το youtube κατέβασε το βίντεο και έκλεισε το λογαριασμό από τον οποίο είχε ανέβει.
Όλα καλά λοιπόν.
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
τα SS ξανάρχονται
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2020 12:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Αρούλα Πρωκτοσάλτε πρέπει να τυγχάνει πολύ ικανοποιημένη με αυτή την εξέλιξη.
Επιστροφή στην κορυφή
Αγυρτες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2020 2:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τρωνε κοσμο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.protothema.gr/greece/article/1068134/thrinos-gia-ton-25hrono-stis-serres-otan-emathe-oti-nosise-apo/
Στην αρχη για να φερουν πανικό είπανε οτι αυτη η ηριππη ο κορωνοιος σκοτωνει και 25 χρονους υγιης.Φερνουν το παραδειγμα του ανθρωπου στις Σερρες.Μετα μαθαινουμε οτι ηταν καρδιοπαθεις και ειχε κανει εγχειρηση.Τωρα το ρεπορταζ της εφημεριδας τα ξερναει όλα : Ο ανθρωπος ξεπερασε την γριππη και μετα απομονωθηκε στον εαυτο του γιατι τον φοβιζαν οτι θα κολλησει αλλους κλπ.Στο τελος ο ανθρωπος εφυγε απο καρδια προφανως και λόγω πανικου ,απομόνωσης,φοβου κλπ που είναι οτι χειροτερο για την υγεια .
Επιστροφή στην κορυφή
βαρύ πλήγμα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2020 4:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα βαρύ πλήγμα υπέστη η πολιτική ζωή του τόπου με την τραγική απώλεια, "από κορονοϊό", του Αναστάσιου Παπαδόπουλου, πρώην βολευτή του μΠΑΤΣΟΚ κατά το απώτατο παρελθόν.

Δεδομένου ότι ο εν λόγω αποδημήσας εθνοσωτήρας πολιτευότανε στις αρχές της δεκαετίας του '80, κι ότι συνήθως η μέση ηλικία για να μπεί κανείς στον εθνοσωτήριο στίβο, ιδιαίτερη εκείνη την εποχή που το "πολιτικά ορθό" (όχι στην πατριαρχία-γερουσία) λόγω υπάρξεως ΕΣΣΔ ήταν ακόμη άγνωστο, είναι (ή έστω ήτανε) τα 50 χρόνια, σημαίνει ότι ο εκλιπών βολευτής απεβίωσε στα 90 και βάλε.
Με μπόλικα υποκείμενα νοσήματα, ενδεχομένως, και ποιός ξέρει από τί ουσιαστικά μιας και το Αφεντικό τώρα ό,τι θέλει γράφει.
Σημασία όμως έχει το μπούγιο. Κι η "τραγική απώλεια" ενός βολευτή, ανεξαρτήτως αν τυγχάνει επτακοσίων Μαΐων, ως χαμπέρι κάνει μπούγιο.
Ιδιαίτερα στα επιδέξια χεράκια των πρεζεμπόρων και των εκδιδόμενων υπαλλήλων τους...:


https://www.tanea.gr/2020/11/24/politics/koronaios-exase-ti-maxi-gia-zoi-o-proin-vouleytis-tou-pasok-anastasios-papadopoulos/
Επιστροφή στην κορυφή
βάλε τώρα που γυρίζει...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2020 4:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ο κύριος Μπόμπολας, ο κύριος Μαρινάκης και όλα τα υπόλοιπα εκλεκτά παιδιά του νοτιοβαλκανικού και ηλιούλουστου αγκυροβολίου του Έκτου Στόλου δεν εκμεταλλευτούν ΤΩΡΑ δεόντως, για τις ανάγκες της τρομοûστερίας, αυτή αλλά και κάθε αντίστοιχη ευκαιρία εκλιπόντος "διασήμου", πότε θα το πράξουν; Όταν θα έχει περάσει η συγκυρία και θα αρχίσουν και πάλι οι θάνατοι να καταγράφονται βάσει της πραγματικής αιτίας;

Διότι στη βράση κολλάει το σίδερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Τους ρομα βαζουν τωρσ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 25, 2020 10:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Ωραια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.lawandorder.gr/Article/96489/koinonia/koronoios-sunagermos-gia-krousmata-se-oikismous-roma-sta-trikala-meta-ton-thanato-32chronou
Αν μενω σε καταυλισμο μεσα στο κρυο, δεν έχω νερό, τρωω οτι βρίσκω και μαστουρωνω τι χρειαζεται ο ιος για να με καθαρισει....
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 25, 2020 8:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Roger Hodkinson Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Roger Hodkinson

Dr Hodkinson is the CEO of Western Medical Assessments, and has been the Company’s Medical Director for over 20 years.

Before his association with Western Medical, Dr Hodkinson had a long and varied career giving him valuable insight into many fields of medicine that now benefits the company’s clients:

•General practitioner in the UK and Canada
•Staff pathologist at the Misericordia Hospital, Edmonton, Alberta
•Pathologist with the Medical Examiner’s Office in Edmonton determining the cause of death
•Assistant Professor in the Faculty of Medicine at the University of Alberta
•President of the Alberta Society of Laboratory Physicians
•Chairman of a Royal College of Physicians and Surgeons committee in Ottawa
•CEO of a large private medical laboratory in Edmonton, Alberta

(Ο Δρ. Hodkinson είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος ("Chief Executive Officer") της Western Medical Assessments
(συμπεριλαμβάνει video με ομιλητή τον Δρ. Hodkinson) και έχει διατελέσει Ιατρικός Διευθυντής (Medical Director) της εταιρείας για περισσότερα από 20 χρόνια.

Πριν συσχετισθεί με την Western Medical Assessments, ο Δρ. Hodkinson είχε μακρά και ποικίλη σταδιοδρομία που του προσέφερε πολύτιμη αντίληψη σε πολλά πεδία της ιατρικής από τα οποία επωφελούνται τώρα οι πελάτες της εταιρείας:

•Γενικός παθολόγος στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον Καναδά
•Παθολόγος του προσωπικού του νοσοκομείου Misericordia, στο Edmonton, της Alberta [Καναδάς].
•Παθολόγος στο Γραφείο Ιατρικού Επόπτη στο Edmonton επιφορτισμένος με τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου
•Επίκουρος Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Alberta [Καναδάς]
•Πρόεδρος της Εταιρείας Εργαστηριακών Ιατρών της Alberta [Καναδάς]
•Πρόεδρος επιτροπής του Βασιλικού Κολλεγίου στην Ottawa [πρωτεύουσα του Καναδά].
•Διευθύνων σύμβουλος μείζονος ιδιωτικού ιατρικού εργαστηρίου στο Edmonton, Alberta [Καναδάς])


Δεν είμαι βέβαιος για το τι ακριβώς είναι η Western Medical Assessments ("Ιατρικές Αξιολογήσεις Δυτικού Ημισφαιρίου"), αλλά μοιάζει για εταιρεία παροχής ιατρικών γνωματεύσεων και αξιολογήσεων σε ασφαλιστικές και νομικές υποθέσεις.
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2020 9:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ουγγαρία: ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αξιοσημείωτο:

Ο πρώτος από τους συνδέσμους που ακολουθούν παραθέτει τον επίσημο πίνακα θανάτων για τα έτη 2019 και 2020. Το κάθε έτος χωρίζεται σε 4 "τέταρτα", που προφανώς ταυτίζονται με τα 4 τρίμηνα του έτους, ο δε αριθμός θανάτων που αντιστοιχίζεται στο καθένα είναι προφανώς το άθροισμα των νέων θανάτων στο συγκεκριμένο τρίμηνο με εκείνους των προηγούμενων τριμήνων.

Εκτός αν διαβάζω λάθος κάτι σε αυτόν τον πίνακα (ΤΙ;) οι καταγεγραμμένοι θάνατοι εφέτος (2020) ήταν σε κάθε "τέταρτο" (τρίμηνο) ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ από τους αντίστοιχους του 2019. Αν μη τι άλλο, για το σύνολο της χώρας (με μια πρόχειρη ανάγνωση ΚΑΙ για τις επί μέρους περιφέρειες). Το σύνολο της χώρας ("Country total") καταχωρείται στην 30η γραμμή, ακριβώς μετά την καταχώρηση "Great Plain and North" (δεν γνωρίζω ποιες ακριβώς περιοχές αφορά η κάθε ονομασία).

Συγκεκριμένα:

I τέταρτο του 2019: 37.798 θάνατοι. Ι τέταρτο του 2020: 34.636 θάνατοι.

II τέταρτο του 2019: 68.035 θάνατοι. ΙΙ τέταρτο του 2020: 64.736 θάνατοι. (Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο αυτά τέταρτα [υποτίθεται πως] συμπεριλαμβάνουν το 1ο κύμα της "πανδημίας".)

ΙΙΙ τέταρτο του 2019: 97.742 θάνατοι. ΙΙΙ τέταρτο του 2020: 94.494 θάνατοι.

IV τέταρτο του 2019: 129.603 θάνατοι. Το τρίμηνο αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στον πίνακα για το 2020. Ωστόσο τα COUNTRYMETERS (βλ. επόμενο σχόλιο) αναφέρουν 121.725 θανάτους μέχρι σήμερα, 13/12/2020, και ώρα 18:50. Το 2019 το σύνολο των θανάτων για την χώρα ήταν 128.162, σύμφωνα με την ίδια αυτή σελίδα.

Λιγότεροι θάνατοι ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι "πλεονάζοντες θάνατοι" (έστω και κατά τις περιόδους έξαρσης της "πανδημίας");

Το ανωτέρω από εδώ: Ουγγρικό Κεντρικό Γραφείο Στατιστικής - οι αριθμοί θανάτων καταγράφονται στο σύνδεσμο 6.1.3, περίπου στο μέσον της σελίδας).

Τα COUNTRYMETERS (United Nations Economic and Social Affairs Division) για την Ουγγαρία (χρειάζεται copy - paste για να λειτουργήσει):

https://countrymeters.info/de/Hungary

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 14, 2020 5:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Ουγγαρία: ΜΕΡΙΚΟ LOCKDOWN μόνο, και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουγγαρία: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ που πήρε μέτρα (από 9 Νοεμβρίου και μετά). ΜΕΡΙΚΟ lockdown μόνο:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 8 μ.μ. έως 5 π.μ.

Δημόσιοι χώροι, μαγαζιά, αγορές παραμένουν ανοιχτά για το κοινό. Τα μαγαζιά και τα κομμωτήρια κλείνουν στις 7 μ.μ.

Μάσκες σε δημόσιο ανοιχτό χώρο μόνο για περιοχές με περισσότερους από 10.000 κατοίκους, και αυτό κατά την κρίση των δημοτικών αρχών. Πέρα από αυτό σε συγκοινωνία, ταξί, σημεία και χώρους αναμονής, και κατά τα ψώνια. Άτομα κάτω των 6 δεν υποχρεούνται να φορούν μάσκα.

Σχολεία ανοιχτά για άτομα από 14 και κάτω.

Από τις 24 Νοεμβρίου οι κάτω των 65 επιτρέπονται σε μαγαζιά μόνο εκτός των ωρών 9 π.μ. έως 11 π.μ. καθημερινές (ήτοι σε μη εργάσιμες ώρες, κατά βάση) και εκτός των ωρών 8 π.μ. έως 10 π.μ. Σαββατοκύριακα (προβλέπεται, με άλλα λόγια. μια "ζώνη ασφαλείας" για ηλικιωμένους που επιθυμούν να ψωνίσουν, και που μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη ώρα, αν το επιθυμούν).

Ούγγροι πολίτες που επιστρέφουν από ξένη χώρα υπόκεινται σε ιατρικό έλεγχο πριν την είσοδο. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ που έρχονται από το εξωτερικό ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ. Κατ' εξαίρεση προβλέπεται ζώνη 30 χλμ. εκατέρωθεν των συνόρων, οι κάτοικοι της οποίας - Ούγγροι και/ή Αλλοδαποί από χώρες της επιλογής του ΥΠΕΞ - έχουν δυνατότητα εισόδου εφόσον διέρχονται τα σύνορα καθημερινά για εργασία, και υπό τον όρο να μην υπερβούν την ζώνη αυτή. Να σημειωθεί ότι οι περιορισμοί εισόδου στην Ουγγαρία ισχύουν από τις 31 Αυγούστου (με λιγότερη αυστηρότητα, από τις 15 Ιουλίου).

Ένα τελευταίο: Επιτρέπεται η είσοδος σε όσους είναι σε θέση να αποδείξουν ότι είχαν τον Κορωνοϊό εντός των τελευταίων 6 μηνών. (Άρα οι υγειονομικές υπηρεσίες θεωρούν κάποιον που ανήκει σε αυτήν την ομάδα ως α) ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ, β) ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!)

Αποφεύγω να σχολιάσω το αν η Ουγγαρία έπρεπε να λάβει καν μέτρα περιορισμού, η το αν τα όποια μέτρα τα έλαβε υπό πίεση, είναι όμως φανερό πως, αν μέτρα σαν και αυτά είχαν ληφθεί στην Ελλάδα, σήμερα ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ "ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ" ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας