patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός!!! - παγκοσμίως...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 28, 2020 4:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός!!! - παγκοσμίως... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν αναζητήσετε στο γκούγκλ "Βερβεσός πάρτι", θα βρείτε εξήμισι εκατομμύρια σελίδες με αυτό το θέμα. Όχι και άσχημα για έναν άνθρωπο που εκτός από τους συναδέλφους του, ελάχιστοι τον ήξερα μέχρι πριν από δυο βδομάδες.

Μάλλον δε χρειάζεται να θυμίσουμε το γεγονός που τον έκανε πασίγνωστο στο πανελλήνιο: Ο Βερβεσός, πρόεδρος του ΔΣΑ, έκανε πάρτι για τα γενέθλιά του στο γραφείο του στο ΔΣΑ, στο οποίο συμμετείχαν καμιά δεκαριά άτομα. Ο ίδιος ο Βερβεσός φορούσε μάσκα (τουλάχιστον όταν τον βιντεοσκοπούσαν οι φίλοι του), οι καλεσμένοι του όχι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλες οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας ξεσπάθωσαν και ζήτησαν την κεφαλή του επί πίνακι.

Δεν προτίθεμαι να υπερασπιστώ το Βερβεσό. Από τη στιγμή που ο ίδιος, σαν επικεφαλής του μεγαλύτερου δικηγορικού συλλόγου της χώρας, δεν έχει πάρει δημόσια θέση ενάντια στην καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού με το πρόσχημα του κοροϊδο-ιού είναι συνένοχος για το έγκλημα. Αν λοιπόν οι συνένοχοί του θέλουν να τον κατασπαράξουν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ας τα βρουν μεταξύ τους τα συνεταιράκια.

Δεν μπορώ όμως παρά να επισημάνω την υποκρισία των δημοσιοκάφρων, που επέλεξαν να "την πέσουν" στο Βερβεσό ενώ κάνουν το κορόϊδο όταν τα "μέτρα προστασίας του κοινωνικού συνόλου" παραβιάζονται από τους ίδιους που τα θεσπίζουν και όχι από κάποιον παθητικό συνένοχό τους.

Θυμάστε να έγινε ο ίδιος σαματάς για τη φιέστα του πρωθυπουργικού ανηψιού στην ομόνοια μόλις είχε ξεκινήσει ο κατ' οίκον περιορισμός μας; Δε νομίζω.

Είδατε μήπως να γίνεται σαματάς όταν ο ίδιος ο κατοχικός πρωθυπουργός επισκέφτηκε - εν μέσω πανδημίας, υποτίθεται - ορφανοτροφείο και αγκάλιαζε και φιλούσε τα ορφανά χωρίς βέβαια κανένα "ατομικό μέτρο προστασίας";

Είδατε κανέναν να το κάνει θέμα όταν ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πατούλης - ο ίδιος Πατούλης που σέρνει στο πειθαρχικό όποιον γιατρό τολμήσει να αμφισβητήσει το επίσημο παραμύθι - εμφανίζεται ως γκεστ σταρ και μιλάει στο κυνοβούλιο χωρίς να φοράει μάσκα; ( http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=36233:omilia-tou-perifereiarxi-attikis-g-patoyli-sti-vouli-ton-ellinon-gia-tin-pagkosmia-imera-kata-tis-emporias-anthropon&catid=3&Itemid=709 ). Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, οι πατούσες των σκύλων μεταφέρουν τον κοροϊδο-ιό.

Είδατε κανέναν να διαμαρτύρεται για τα πάνελ όπου οι δημοσιοκάφροι δε φοράνε μάσκα αλλά κατακεραυνώνουν τους συμπολίτες μας που πράττουν το ίδιο;

"Τι περιμένεις, τέτοια χώρα είμαστε" θα βιαστούν να πουν κάποιοι που θέλουν πάση θυσία να "μείνουν Ευρώπη". Είναι έτσι όμως;

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να τους δικαιώνει το πρόσφατο συμβάν στη γειτονική Αλβανία, όπου ναι μεν ο πρόεδρος και ο τοπικός δήμαρχος "συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω" (μεταφορικά και κυριολεκτικά) να συμμετέχουν σε "κορωνοπάρτι" κατά παράβαση των κανονισμών που οι ίδιοι επιβάλλουν στο πόπολο, αλλά εκεί, αντίθετα με εδώ, οι αξιωματούχοι και οι συμβίες τους υποχρεώθηκαν τουλάχιστον να πληρώσουν πρόστιμο ( https://www.in.gr/2020/11/24/world/ilir-meta-paraviase-ta-metra-gia-ton-koronaio-kai-pige-se-parti/ ). Για λόγους ισοπολιτείας, στον εστιάτορα επιβλήθηκε πρόστιμο 8100 ευρώ.

"Καλά, ωραία χώρα βρήκες να μας συγκρίνεις", θα πουν οι καλοθελητές. Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται στις σοβαρές χώρες της εσπερίας.

Ας ξεκινήσουμε από Ηνωμένο Βασίλειο. Θυμόσαστε την περίπτωση του Φέργκιουσον, του τσαρλατάνου που ήταν επικεφαλής της επιτροπής που συμβούλευε την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κοροϊδο-ιού; Όταν οι εφημερίδες τον έκαναν τσακωτό να παραβιάζει με καραμπινάτο τρόπο τους κανονισμούς που ο ίδιος είχε επιβάλλει στους συμπατριώτες του (με το να δέχεται επισκέψεις της γκόμενάς του η οποία παρανόμως διέσχιζε το μισό Λονδίνο ενώ έγραφε στ κοινωνικά δίκτυα ότι ανησυχεί για τον άντρα της ο οποίος έχει συμπτώματα κοροϊδο-ιού), ο Φέργκιουσον, σαν άλλος Τσιόδρας δήλωσε απορημένος: Μα δε φαντάστηκα ότι με αφορούν τα μέτρα, αφού στο παρελθόν είχα αυτο-απομονωθεί". Εμάς μας λένε να κάνουμε εμβόλια, ο Φέργκι όμως (δηλώνοντας) ότι έμεινα σπίτι μια βδομάδα, θεωρούσε ότι έχει αποκτήσει καραντίνα. Σίγουρα τιμωρήθηκε, έ; Αμ δε! Η Μεγάλη Βρετανία (μα πάρα πολύ μεγάλη) δεν είναι Αλβανίοα βλέπετε. Σύμφωνα με το BBC, https://www.bbc.com/news/uk-politics-52562383, η Σκότλαντ Γυαρντ δήλωσε ότι δεν θα του επιβληθεί πρόστιμο, αφού ο ίδιος αναγνώρισε το σφάλμα του και παραιτήθηκε από σύμβουλος της κυβέρνησης. Στην Αλβανία λοιπόν όταν γίνεις τσακωτός πληρώνεις πρόστιμο αλλά δεν παραιτείσαι. Στη Βρετανία παραιτήσαι αλλά δεν πληρώνεις πρόστιμο. Σημειώσατε Χ.

Τι γίνεται άραγε στην (πάλαι ποτέ) "μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου"; Εκεί τα πράγματα είναι πιο ενδιαφέροντα.

Όλοι έχουμε διαβάσει για την ανευθυνότητα του προέδρου Τραμπ, ο οποίος κυκλοφορεί χωρίς μάσκα, κοροϊδεύει τον εκεί Τσιόδρα, Φάουστι και είχε το απόλυτο θράσος, όταν (μας λένε) κόλλησε τον κοροϊδο-ιό, αντί όπως περίμεναν όλοι να πεθάνει αξιοπρεπώς μαζί με τον αντιπρόεδρό του και να αφήσει την προεδρία στην Πελόσι, αντί τουλάχιστον να χαροπαλέψει για κάμποσες μέρες, όπως έκανε ο "Μπόζο" στη Μ. Βρετανία, σε δυό μέρες να σηκωθεί, να κάνει τη βόλτα του και να ξαναναλάβει καθήκοντα. Ω του θράσους! Αλλά δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να απορεί.

Ο Τραμπ πάντως ήταν από την αρχή ενάντια σε όλα τα μέτρα περιορισμού των ελευθεριών, επομένως δε μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για ασυνέπεια. Τι γίνεται με τους βαριά κορωνόπληκτους δημοκρατικούς, οι οποίοι επί ένα χρόνο τον κατηγορούν για ολιγωρία και, όπου έχουν (ή και να μην την εχουν) την εξουσία να το πράξουν, επιβάλλουν δρακόντια μέτρα; Σίγουρα αυτοί θα τηρούν τα μέτρα που οι ίδιοι επιβάλλουν - και αν δεν το κάνουν θα τιμωρούνται παραδειγματικά.

Για να σας βοηθήσω να δείτε αν είναι πράγματι έτσι, σταχυολόγησα μερικές ενδεικτικές περιπτώσεις:

Η Νάνσι Πελόσι, πρόεδρος της ομοσπονδιακής βουλής των αντιπροσώπων και ένα απα πιο ισχυρά στελέχη του δημοκρατικού κόμματος, έγινε τσακωτή δύο φορές: Τη μία έκλεισε ιδιωτικό ραντεβού για να φτιάξει τα μαλιά της σε κομωτήριο του Σαν Φρανσίσκο ( https://www.foxnews.com/politics/pelosi-san-francisco-hair-salon-owner-calls-it-slap-in-the-face ), το οποίο είχε υποχρεωθεί να κλείσει λόγω των κανονισμών που επέβαλλε ο εκεί δήμαρχος, δημοκρατικός βέβαια. Όταν κυκλοφόρησε βίντεο που την έδειχνε να κυκλοφορεί στο κομωτήριο χωρίς μάσκα (ενώ η ίδια αρέσκεται να επιτίθεται σε όσους δε φορούν μάσκα), δήλωσε αγανακτισμένη ότι "την παγίδευσαν". Μετά τις εκλογές, η ίδια Πελόσι οργάνωσε πάρτι για τους νεοεκλεγέντες δημοκρατικούς βουλευτές, το οποίο υποχρεώθηκε να ακυρώσει όταν ξέσπασε σκάνδαλο.

Μερικές ημέρες μετά, αποκαλύφθηκε ότι ενώ τα γυμναστήρια της πόλης (Σαν Φρανσίσκο) είχαν διαταχθεί να κλείσουν, τα γυμναστήρια που είναι σε κυβερνητικά κτίρια της πόλης συνέχιζαν να δουλεύουν για να μη χάσουν τη φόρμα τους τα στελέχη της διοίκησης ( https://www.ocregister.com/2020/09/13/nancy-pelosi-and-the-hypocrisy-of-the-elite-gloria-romero/ ).

Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, έγινε τσακωτός να δειπνεί με δώδεκα άτομα σε πανάκριβο εστιατόριο όπου γιόρτασε τα γενέθλιά ενός συνεργάτη του, χωρίς μάσκες και τέτοιες βλακείες. Ο ίδιος, όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες, παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να κάνει ότι λέει και όχι απλά να το λέει. Ο εκπρόσωπος τύπου του ισχυρίστηκε ότι δεν παραβίασε τους κανονισμούς, επειδή ήταν σε υπαίθριο χώρο (είχε μόλις εκδώσει κανονισμούς που απαγορεύουν να τρώει κανείς σε κλειστό χώρο στο μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας). Οι φωτογραφίες δείχνουν καθαρά ότι βρισκόταν σε κλειστό χώρο. Υπήρχαν πόρτες δίπλα τους (επομένως θα μπορούσε ο χώρος να χαρακτηριστεί "ημιυπαίθριος"), αλλά είχαν κλείσει επειδή τα φιλαράκια του κυβερνήτη έκαναν τόση φασαρία που ενοχλούσαν αυτούς που έτρωγαν νόμιμα στον εξωτερικό χώρο ( https://www.zerohedge.com/political/lockdowns-thee-not-me-gavin-pelosi-attend-dinner-parties-while-us-covid-cases-explode ). Απ 'οσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.

Μιλώντας για τον Νιούσομ, το γραφείο του δήλωσε ότι από τη νέα διαταγή κατ' οίκον περιορισμού των υπηκόων του, εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στηη βιομηχανία του θεάματος, οι οποίοι υπάγονται στη λίστα των "εργαζομένων σε απαραίτητες κρίσιμες υποδομές. ( https://deadline.com/2020/11/entertainment-industry-workers-exempt-from-california-governor-gavin-newsoms-new-stay-at-home-order-1234619285/ )

Η (δημοκρατική) δήμαρχος της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον, Μιούριελ μπάουζερ, ταξίδεψε την επομένη των εκλογών στο Ντέλαγουέρ για να συγχαρεί αυτοπροσώπως τον αυτο-παρουσιαζόμενο ως νικητή των εκλογών Τζο Μπιντέν ( https://www.nbcwashington.com/news/coronavirus/bowser-weathers-criticism-over-trip-to-biden-celebration-in-high-risk-state/2468926/ ). Το Ντελαγουέρ είναι στη λίστα των "πολιτειών υψηλού κινδύνου" που έχει εκδώσει η ίδια και όποιος επιστρέφει στην Ουάσιγκτον από το Ντελαγουέρ υποχρεούται να μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες. Όχι η κυρία δήμαρχος όμως. Η Μπάουζερ δήλωσε ότι το ταξίδι της ήταν επίσημη κυβερνητική εργασία, απολύτως απαραίτητο και επομένως εξαιρείται από την ταξιδιωτική οδηγία. Σε αντίθεση με άλλους αξιωματούχους που όταν έγιναν τσακωτοί ζήτησαν συγνώμη, η Μπάουζερ δεν το έπραξε, αντίθετα δήλωσε περήφανη για την πράξη της, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε παραβιάζοντας τη δική της εντολή προς τους υπηκόους της για 14ήμερη καραντίνα. Απ 'οσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.

Από τη μεριά του, ο (δημοκρατικός) δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, επισκέφτηκε το γυμναστήριό του λίγες ώρες πριν κλείσουν όλα τα γυμναστήρια της πολιτείας με διαταγή του (δημοκρατικού) κυβερνήτη, Κουόμο (https://dailycaller.com/2020/03/17/meghan-mccain-bill-de-blasio-gym-coronavirus/). Σε αντίθεση με άλλους αξιωματούχους, οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη ότς πιάστηκαν στα πράσα, ο ντε Μπλάζιο απλά ξέχεσε όσους του άσκησαν κριτική ( https://www.washingtontimes.com/news/2020/mar/17/bill-de-blasio-defends-hitting-public-gym-i-live-i/ ). Απ 'οσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο. Μερικούς μήνες πριν, ο ντε Μπλάζιο είχε δεχτεί κριτική όταν μαθεύτηκε ότι παραβίασε την εντολή προς τους υπηκόους του να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους παρά μόνον για απαραίτητες διαδρομές. Ο ίδιος είχε απομακρυνθεί από την έπαυλή του στο Μανχάταν για να κάνει τη βόλτα του σε ένα πάρκο του Μπρούκλιν. Είχε απαντήσει "καλά, κόφτε το" σε αυτούς που του έκαναν κριτική ( https://www.foxnews.com/politics/newsom-latest-democratic-politician-to-flout-own-coronavirus-guidelines ). Απ 'οσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο δε (δημοκρατικός) κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ο οποίος με διατάγματα προς τους υπηκόους του έχει διατάξει να φοράνε μάσκες και να μην ταξιδεύουν σε πολιτείες υψηλού κινδύνου όπως η Τζώρτζια, επισκέφτηκε τη Τζώρτζια και φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει τον εκεί δήμαρχο Βαν Τζόνσον χωρίς να φοράει μάσκα. Ο σύμβουλός του δήλωσε ότι όλοι φορούσαν μάσκες, εκτός από τη συνέντευξη που δόθηκε. Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ο κοροϊδο-ιός δεν κολλάει ( https://www.citizensjournal.us/im-the-public-face-heres-a-list-of-lawmakers-who-broke-covid-rules/ ). Ο Κουόμο δήλωσε ότι δεν τον πιάνει η διαταγή προς τους υπηκόους του να μένουν σε κατ' οίκον περιορισμό επί 14 ημέρες μετά από τυχόν ταξίδι σε πολιτείες υψηλού κινδύνουγιατί είναι απαραίτητος στη δουλειά του. Απ 'οσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο. Για την ημέρα των ευχαριστιών, ο καλός κυβερνήτης αφού προέτρεψε τους υπηκόους του να μείνουν σπίτι και να μην ταξιδέψουν, ανακοίνωσε ότι θα τον επισκεφτούν στο σπίτι του στο ¿λμπανι οι δύο κόρες και η 89χρονη μητέρα του ( https://www.washingtontimes.com/news/2020/nov/25/andrew-cuomo-latest-covid-19-hypocrite/ ). Απ'όσο ξέρουμε, δεν τον πήραν με τα γιαούρτια οι υπήκοοί του.

Η (δημοκρατική) δήμαρχος του Σικάγο, Λόρι Λάιτφουτ είχε δεχτεί κριτική τον Απρίλιο όταν παραβίασε διαταγή εγκλεισμού κατ οίκον που αφορούσε όλους τους υπηκόους της πολιτείας του Ιλινόϊ για να πάει να φτιάξει τα μαλιά της ( https://www.nbcnews.com/news/nbcblk/chicago-mayor-defends-hairstylist-visit-amid-coronavirus-outbreak-n1181546 ). Δεν ζήτησε συγνώμη, αντίθετα δήλωσε ότι είναι το δημόσιο πρόσωπο του Σικάγο και επομένως το κούρεμά της είναι υψίστης σημασίας κρατική υπόθεση - άλλωστε, ο κομμωτής της φορούσε μάσκα και γάντια. Τις προηγούμενες ημέρες, το γραφείο της είχε κυκλοφορήσει βιντεάκι προς τους υπηκόους που έλεγε συγκεκριμένα ότι "το να βάψετε τα μαλιά σας ΔΕΝ είναι απαραίτητο" Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο. Αργότερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της κατά τους εορτασμούς για τη "νίκη" του Μπιντέν, στις οποίες μιλάει σε πλήθος με μία ντουντούκα, χωρίς να φοράει μάσκα. Λίγες ημέρες πριν, είχε εκδόσει διαταγή προς τους υπηκόους της να μη βγαίνουν από το σπίτι τους παρά μόνον για να πάνε στη δουλειά τους, το σχολείο ή άλλες απαραίτητες ανάγκες. Δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι "το πλήθος θα μαζευόταν εκεί είτε ήμουν εγώ είτε όχι, άλλωστε αυτή ήταν δύσκολη χρονιά για όλους και υπάρχουν στιγμές που έχουμε ανάγκη να ξεσκάσουμε και να συγκεντρωθούμε" ( https://www.foxnews.com/politics/lori-lightfoot-chicago-thanksgiving-lockdown-biden-celebration-covid ). Απ 'οσο γνωρίζουμε, ούτε γι αυτό δεν της επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο (δημοκρατικός) κυβερνήτης του Ιλινόϊ) Πρίτσκερ, ενώ είχε δώσει εντολή στους υπηκόους του να περιορίζουν τις κοινωνικές επαφές τους σε λιγότερα από 10 άτομα, συμμετείχε σε πορεία διαρτυρίας ενάντια στο ρατσισμό στις 19 Ιουλίου ( https://www.nbcchicago.com/news/local/illinois-gov-pritzker-says-he-plans-to-make-juneteenth-a-state-holiday/2292431/ ). Απ 'οσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο. Πιο πρόσφατα, βγήκε στο δρόμο να γιορτάσει τη "νίκη" του Μπιντέν, χωρίς αντικοινωνική αποστασιοποίηση ενώ μόλις την προηγούμενη ημέρα είχε δηλώσει ότι "εξετέθη στον ιό σε μία εξωτερική συνάντηση και θα αυτοαπομονωθεί προληπτικά. Περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα, είχε πει στη δήμαρχο του Σικάγο, Λόρι Λάιτφουτ, ότι δε θα υπάρχουν εξαιρέσεις στην απαγόρευση της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους, επειδή δυστυχώς ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις. Κατά τη διάρκεια της ενθουσιώδους εξόδου του για να γιορτάσει "το τέλος της εποχής Τραμπ", πέρασε έξω από ένα μεξικάνικο εστιατόριο, του οποίου οι παράνομοι θαμώνες τον ζητωκραύγασαν, ενώ ο ίδιος έβγαζε σέλφις με περαστικούς ( https://patch.com/illinois/chicago/why-did-pritzker-party-crowd-despite-his-coronavirus-advice ). Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο (δημοκρατικός) δήμαρχος της Φιλαδέλφια, Τζιμ Κένεϊ, έγινε τσακωτός να τρώει σε εστιατόριο χωρίς να φοράει μάσκα, ενώ οι κανονισμοί του απαγορεύουν την εστίαση σε εσωτερικό χώρο ( https://www.inquirer.com/news/philadelphia/jim-kenney-indoor-dining-photo-maryland-philadelphia-mayor-coronavirus-20200831.html?cid=Philly.com+Twitter&utm_campaign=Philly.com+Twitter+Account&utm_medium=social&utm_source=t.co ). Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο (δημοκρατικός) δήμαρχος του Λος Άντζελες, Έρικ Γκαρσέτι, συμμετείχε σε διαδήλωση στις 2 Ιουνίου, παραβιάζοντας τον κατ' οίκον περιορισμό που έχει επιβάλει στους υπηκόους του ( https://www.foxnews.com/us/garcetti-los-angeles-george-floyd-protesters ). Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο (δημοκρατικός) δήμαρχος του Ντιτρόιτ, Μάκλ Χάνκοκ, δέχτηκε κριτική όταν έγινε γνωστό ότι πήρε το αεροπλάνο και πήγε στην πολιτεία του Μισισίπι για να γιορτάσει την ημέρα των ευχαριστιών με την οικογένειά του. Μισή ώρα πριν είχε δημοσιοποιήσει στο τουίτερ οδηγίες για το πως θα έπρεπε οι υπήκοοί του να γιορτάσουν την ημέρα των ευχαριστιών, την οποία παραδοσιακά οι αμερικάνοι περνάνε με την οικογένεια και τους φίλους τους. Η σύσταση του καλού δήμαρχου ήταν "Κάντε διαδικτυακές συναντήσεις αντί να συμμετέχετε αυτοπροσώπως. Αποφύγετε τα ταξίδια, αν μπορείτε" και στη συνέχεια μοιραζόταν με τους υπηκόους του το πως η οικογένειά του είχε ακυρώσει τον εορτασμό μαζί με άλλες οικογένειες που συνήθιζε. Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.

Εκτός από τους εκλεγμένους αξιωματούχους, πολλοί είναι και οι δημοσιοκάφροι που με κάθε ευκαιρία κατηγορούν όσους δε φοράνε μάσκα. Ανάμεσά τους και ο ανταποκριτής του ABC στο λευκό οίκο, Τζον Καρλ. Σε πρόσφατη ενημέρωση του Τραμπ προς τον τύπο, μόλις αποχώρησε ο πρόεδρος από την αίθουσα ο Καρλ σηκώθηκε και έβγαλε τη μάσκα του μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, νομίζοντας ότι έχουν κλείσει οι κάμερες ( https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/lecturing-trump-supporters-masks-jon-karl-caught-taking-off-mask-wh-press-briefing-room-thinks-cameras-off-video/ ).

Και βέβαια, στην πατρίδα των τηλε-ευαγγελιστών και των τηλεπωλήσεων, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι τηλεγιατροί. Η μεγαλύτερη φίρμα ανάμεσά τους είναι ο "ντόκτορ Μάικ". Ένα είδος τηλε-ευαγγελιστή των φαρμακευτικών εταιριών, ο Ντόκτορ Μάικ είναι τυπική περίπτωση κατασκευασμένου σελέμπριτι. Σε αναγνώριση της επιστημονικής του επάρκειας έχει χαρακτηριστεί "ο πιο σέξι γιατρός" από το people magazine, το οποίο του έχει αφιερώσει ειδικό άρθρο για τη σχέση που έχει με το σκύλο του. Ο σέξυ γιατρός έχει πάρει διαδικτυακές συνεντεύξεις από τον δόκτωρα Φάουστι, ενώ δε χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί σε όσους αμφιβάλλουν για την επίσημη πολιτική σε σχέση με τα εμβόλια και βέβαια όσους δε φοράνε μουτσούνες. Προσφάτως ο καλός γιατρός έγινε τσακωτός να παρτάρει με 13 φίλους του (κυρίως καλλίγραμες ημιγυμνες κοπέλλες) σε παραλία του Μαϊάμι για τα γενέθλιά του ( https://nypost.com/2020/11/26/instagrams-hottest-doctor-slammed-for-partying-maskless/ ).
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας