patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
enouranois
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 10:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε παρατηρήσει την συχνή, σχεδόν καθημερινή εμφάνιση στον ουρανό σε μεγάλα λευκών γραμμών, που μοιάζουν μ’ αυτές που δημιουργούν τα καυσαέρια των αεροπλά-νων όταν κρυσταλλοποιούνται απ’ τις χαμηλές θερμοκρασίες στα μεγάλα ύψη; Μοιάζουν αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Παρατηρήστε και θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι λευκές ουρές δεν διαλύονται όπως συμβαίνει με τα απλά καυσαέρια. Παραμένουν στην ατμό-σφαιρα σχηματίζοντας γκρίζα νέφη που απλώνονται μέχρι που κρύβουν τον ήλιο. Επι-στήμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για χημικές ουρές που σχηματίζονται από οξείδια αλουμινίου, άλατα βάριου και άλλα επικίνδυνα χημικά στοιχειά.
Ποιος είναι ο σκοπός αυτών των αεροψεκασμών; Ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις στην υγεία μας; Στην χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη; Γιατί οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς τηρούν σιγή και δεν μας ενημερώνουν; Στην προηγούμενη Βουλή γίνανε τουλάχι-στον τρεις επερωτήσεις γι’ αυτό το ζήτημα αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν και ακόμα λιγό-τεροι γνωρίζουν αν υπήρξε απάντηση της κυβέρνησης και ποια ήταν αυτή.


ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ


Κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας (ιδιαίτερα από το 1998 και μετέπειτα), διάφοροι επιστή-μονες, ερευνητές, αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς πάνω από τις χώρες της Ε.Ε., της Βορείου Αμερικής, αλλά και άλλων περιοχών της υφηλίου. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές, και λευκές νεφελώδεις γραμμές – ενίοτε και άλλου χρώματος – οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιο-χής. Οι γραμμές αυτές συχνά παρατηρούνται σε γεωμετρικούς σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλλη-λες, τριγωνικές, κυκλικές, ή ακόμη και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων. Έχει παρατηρηθεί ότι οι «γραμμές» αυτές δημιουργούνται, στις πιο πολλές περιπτώσεις, από εκπομπές χημικών ουσιών προερχόμενες από λευκά αεροσκάφη χωρίς διακριτικά, τα οποία ίπτανται σε ύψος που κυμαίνεται από 5 έως 11 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης. Είναι λοιπόν προφανές, ότι οι ψεκασμοί αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αεροψεκασμούς παρασιτοκτόνων που γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τις αγροκαλλιέργειες για την προστασία της αγροτικής παραγωγής.
Θα πρέπει, επίσης, να διευκρινίσουμε στο σημείο αυτό, ότι το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριω-θουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι). Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα συνήθως εντός δευτερο-λέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος.
Όμως στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή. Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή. Πρόκειται λοιπόν, κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.
Πρέπει να τονιστεί εδώ, ότι το φαινόμενο των περιγραφόμενων αεροψεκασμών έχει στοιχειοθετηθεί με πλούσιο φωτογραφικό και μαγνητοσκοπημένο υλικό, καθώς επίσης και έρευνες από εκατοντάδες επιστήμονες, δημοσιογράφους, και ευαισθητοποιημένους πολίτες ανά την υφήλιο. Ειδικότερα, από έρευνες και χημικές αναλύσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ και Καναδά, προκύπτει ότι, κατά κανόνα, τα συγκεκριμένα ψεκαστικά αεροσκάφη διασπείρουν στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά σωματίδια αποτελούμενα από οξείδια του αλουμινίου, άλατα ή οξείδια του βαρίου, ή και σκόνη χαλαζία. Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αεροσκάφη αυτά διασπείρουν μικροσκοπικές ίνες πολυμερών υλικών, οι οποίες ευρέθησαν να είναι φορείς μικροοργανισμών όπως οι βάκιλοι, τα βακτήρια, και οι ιοί. Σύμφωνα με την σύγχρονη ιατρική επιστήμη, το αλουμίνιο (αργίλιο) και το βάριο σε οποιαδήποτε μορφή αποτελούν τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπροσθέτως, το ανθρώπινο σώμα δεν είναι προετοιμασμένο να καταπολεμήσει ιούς και βάκιλους ή βακτήρια που ζουν στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Προκύπτει λοιπόν το συμπέρασμα, ότι οι ψεκαζόμενες χημικές ουσίες απειλούν την δημόσια υγεία είτε άμεσα, με απευθείας εισπνοή, είτε έμμεσα, με μόλυνση του καλλιερ-γήσιμου εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα όποτε εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα.
Αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες ή ερωτήσεις οι οποίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ, Καναδά, Ε.Ε., και αλλού, από επιστήμονες, κοινωνικούς φορείς αλλά και πολιτικούς (σε δύο τουλάχιστον περιπτώ-σεις: Αμερικανικό Κογκρέσο και Ρωσική Βουλή) έχουν συναντήσει τείχος σιωπής ή την πλήρη άρνηση του φαινομένου από πλευράς των αρμοδίων κυβερνητικών οργάνων. Η μόνη επίσημη απάντηση που έχει δοθεί, έως τώρα, είναι ότι οι καταγγέλλοντες το φαινόμενο συγχέουν τις φυσιολογικές εκπομπές υδρατμών και άλλων καυσαερίων με χημικό αεροψεκασμό. Αυτή η απάντηση όμως δεν πείθει αρκετούς από το συνεχώς διευρυνόμενο πλήθος ερευνητών και επιστημόνων, σε διεθνή κλίμακα, οι οποίοι εκφράζουν απορία και ανησυχία για το φαινόμενο. Ταυτόχρονα, οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται και έχουν μάλιστα ενταθεί τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα στις χώρες της Ε.Ε.
Ανεπισήμως και ανωνύμως, έχει «διαρρεύσει» τα τελευταία χρόνια η «πληροφορία» ότι οι αεροψεκα-σμοί έχουν ως στόχο την επιβράδυνση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου έτσι ώστε να μειωθεί ο ρυθμός αύξησης της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη, στα πλαίσια μίας προσπάθειας που ονομάζε-ται «Γεωμηχανική». Εικάζεται από ορισμένους κύκλους ότι μεταλλικά σωματίδια στην ατμόσφαιρα, όπως αυτά του οξειδίου του αλουμινίου, έχουν την δυνατότητα να αντανακλούν προς το διάστημα ένα μικρό μέρος (περίπου 1%) της ηλιακής ακτινοβολίας και έτσι να δρουν ανασταλτικά σε σχέση με την θέρμανση της γης. Η θεωρία αυτή έχει βρει πολύ περισσότερους επικριτές από ότι υποστηρικτές στην διεθνή επιστημονική κοινότητα.
Πολλοί επιστήμονες εκτιμούν ότι οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί αποτελούν τμήμα στρατιωτικών πειραματισμών. Ειδικότερα, οι περισσότεροι ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ένας από τους απώτερους στόχους είναι η τροποποίηση του κλίματος, έτσι ώστε το κλίμα μίας χώρας ή μίας περιοχής να χρησιμοποιείται ως όπλο. Οι ίδιοι επιστήμονες και ερευνητές συσχετίζουν άμεσα τους παρατηρούμενους αεροψεκασμούς με το αμερικανικής προελεύσεως, σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μεγάλης ισχύος, το λεγόμενο σύστημα Η.Α.Α.R.P. (High-frequency Active Auroral Research Project). Το σύστημα αυτό βασίζεται στις θεωρίες του διάσημου Σέρβου φυσικού Νίκολα Τέσλα και έχει την ικανότητα να εκπέμπει και να αντανακλά ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες σε επιλεγμένα σημεία της Ιονόσφαιρας, οι οποίες ακτινοβολίες στη συνέχεια μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε σημείο της γης. Για αυτό το λόγο το σύστημα Η.Α.Α.R.P. θεωρείται ένα από τα «υπερό-πλα νέας γενεάς», τα αποκαλούμενα «περιβαλλοντικά» ή «γεωφυσικά» όπλα. Χαρακτηριστικά αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι τον Αύγουστο του 2002, η Ρωσική Βουλή (Δούμα) παρουσίασε στον Πρόεδρο Πούτιν το πόρισμα έρευνας της επιτροπής διεθνών σχέσεων και άμυνας υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές. Μεταξύ άλλων το πόρισμα αναφέρει:
«Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της γης... Η σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με την μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου.»
Τίθεται λοιπόν το εξής κρίσιμο ερώτημα:
Γίνονται οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλο-ντος και της ανθρωπότητας ή για άλλο σκοπό;
Εάν γίνονται για τον πρώτο σκοπό, τότε γιατί δεν έχει εκδοθεί, μέχρι σήμερα, ούτε μία επίσημη ανακοίνωση από τις διάφορες κυβερνήσεις ή κάποιο παγκόσμιο οργανισμό; Γιατί δεν έχει γίνει, έως τώρα, δημόσιος διάλογος για το θέμα; Γιατί δεν έχει γίνει παράλληλη αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πειραματισμών από την διεθνή επιστημονική κοινότητα έτσι ώστε να εξακριβωθεί τεκμηριωμένα και υπεύθυνα εάν τα οφέλη είναι περισσότερα από τις ζημίες που προκύπτουν από τις δραστηριότητες της λεγομένης «Γεωμηχανικής»;
Εάν γίνονται για διαφορετικό σκοπό στρατιωτικής ή άλλης φύσεως – υπό το πέπλο απόλυτης μυστι-κότητας – τότε θα πρέπει να παύσουν αμέσως και να κληθούν οι όποιοι υπεύθυνοι να δώσουν εξηγήσεις στο Κοινοβούλιο της Ευρώπης, όσον αφορά το περιεχόμενο και τους στόχους των σχετικών πειραματισμών. Θα πρέπει επίσης να ενημερωθούν πλήρως και χωρίς καθυστέρηση οι κυβερνήσεις και οι πολίτες των χωρών της Ε.Ε., καθώς επίσης και οι αρμόδιοι επιστήμονες. Είναι, τέλος, απαραί-τητο να εκτιμηθεί με ακρίβεια και σαφήνεια το μέγεθος της ζημίας που έχει ήδη υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον και να ληφθούν τα οποιαδήποτε μέτρα μπορούν να μετριάσουν τις δυσμενείς επιπτώσεις των συγκεκριμένων πειραματισμών.
Αρίσταρχος
Αθήνα, 8 Ιουνίου 2006



Απ' τη σελίδα http://www.enouranois.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 09, 2009 12:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτα οι Μελισσες αρχισαν να εξαφανιζονται και εχουν γινει πορειες απ'τους Μελισοκομμους της Ευρωπης τοσο στο Λονδινο οσο και στο Παρισι, τωρα λεει μια αμερικανικη εφημεριδα η Σιατλ Ταιμς οτι πεφτουν πουλια απ'τα συννεφφα δηλητηριασμενα

http://georgewashington2.blogspot.com/2009/01/first-bees-now-birds.html


http://seattletimes.nwsource.com/html/nationworld/2008597545_pelicans07.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 09, 2009 2:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο εδω http://enouranois.blogspot.com/ Η Καναδέζικη Κοινότητα για τους πάσχοντες από Alzheimer αναφέρουν στην σελίδα τους ότι το αλουμίνιο είναι μία από τις αιτίες που προκαλούν την νόσο Alzheimer. Στην επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει το αλουμίνιο ως στοιχείο της φύσης και τις επιπτώσεις που έχει στην ανθρώπινη υγεία.
Στην παρουσίαση του αναφέρει που συναντάται το αλουμίνιο σε οποιαδήποτε μορφή του στη φύση και αξίζει να παραθέσουμε τι γράφει η σελίδα για το αλουμίνιο που συναντάται στον άερα:
" Το αλουμίνιο είναι παρόν στον αέρα που αναπνέουμε ως αποτέλεσμα του ξηρού χώματος, του καπνού και των ψεκασμών "
---> http://www.alzheimer.ca/english/disease/causes-alumi.htm
---------------------------------------------------------------------------------------
Λαμβάνοντας υπόψη την επικαιρότητα για το ασφαλιστικό, μου έρχεται ένας ειρωνικός συλλογισμός ..
Θα δουλεύουμε ως τα 70 μας και μετά θα νοσούμε από Alzheimer και θα τα ξεχάσουμε όλα !
Σύμφωνα με επιδημιολογικές μελέτες, 1 στους 85 θα πάσχει από την νόσο του Alzheimer ως το 2050 !
Ωραίο το μέλλον που μας ετοιμάζετε ! Δεν θα περάσει όμως γιατί ήδη έχουμε σχεδιάσει το αντίμελλον ....
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 27, 2009 1:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα τη Βαγδατη χιονιζη στα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα...

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5g4R9cp8t_BATrh5ZEMTgivt4wKtQ

http://whatreallyhappened.com/IMAGES/UAEsnow/index.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 03, 2009 3:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αεροψεκασμοι τελικα χρησιμοποιουνται αναλογα την εποχη που διαλεγουν τα κρυφα επιτελεια που κυβερνουν την καθε χωρα.

Επεσε βαρυ χιονι στο Λονδινο και πηραν μετρα και τα εκλεισαν ολα.

Ο Δημαρχος του Λονδινου εδωσε διαταγη να σταματησουν ΟΛΑ τα λεοφορια και κανενας δεν ξερει γιατι. Χωρις λεωφορια εγινε αδυνατο να παει ο κοσμος στις δουλιες τους.

Στις νυχτερινες ειδησεις εβγαλαν στον αερα τον ειδικευμενο πρωην μπατσο που οταν εγιναν οι τρομοκρατικες επιθεσεις στο Λονδινο ειταν υπευθυνος για τις ασκησεις της αντι-τρομοκρατικης αστυνομιας την ιδια μερα σε σταθμους του μετρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 03, 2009 5:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμερικάνικο κατεστημένο άλλαξε καπέλο, έβαλε μαύρο αντί άσπρο. Ότι καπέλο όμως κι αν φοράει το αμερικάνικο κατεστημένο είναι πάντα το ίδιο. Οι όποιες αλλαγές υπάρξουν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ θα έχουν επιβληθεί από αντικειμενικούς παράγοντες. Στην Ελλάδα οι χημικοί αεροψεκασμοί συνεχίζονται κανονικά και με τον Ομπάμα. Στην Αυστραλία οι εμπρησμοί αφανίζουν τα δάση. Οι Αμερικάνοι με τη συνέργεια των υποτελών τους ή έστω με την ανοχή τους, αλλάζουν το κλίμα και κάνουν ρουτίνα τα ακραία καιρικά φαινόμενα, για να τα εκμεταλλευτούν πολιτικά. Αφού κάνουν το βίο αβίωτο για το ανθρώπινο είδος πάνω στον πλανήτη, θα μας πουν ότι οι βιομηχανίες πρέπει να υπολειτουργούν, όχι επειδή είναι αναγκασμένες απ’ την κρίση, αλλά για να σωθεί ο πλανήτης.
-Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Φοβάμαι πως όχι.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 03, 2009 6:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα τα χιονια εγιναν της μοδας τελευταια εμφανιζοντας ακριβως οπως σε πιστα σκι απο τεχνητα μηχανηματα. Ειναι παχουλο και βρωμαει οπως αυτο στο Λονδινο. Πολλα τμηματα της Βορειας Αμερικης ειχαν αυτες τις χιονοθυελλες φετος, εκτος απ'τις πλυμμηρες.


Μια εκτεταμενη και σοβαρη αναλυση για τις επιτωσεις του υλικου που ριχνουν οι γκαγκστερ εδω και 10 χρονια και πως χτυπαει τους πολιτες με ποικιλες αρρωστιες


http://www.rense.com/general84/tenyrs.htm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 05, 2009 9:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Προσωπική εμπειρία. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήμουν στο Παρίσι επί 4 ημέρες, από 1 έως 4 Φεβρουαρίου. Επέστρεψα σήμερα στις 1 τα ξημερώματα.

Χτες η ημέρα ξεκίνησε με ήλιο και αισθητά περισσότερη ζέστη από ό,τι προχτές και αντίπροχτες, που είχε χιόνι. Βρέθηκα στο Champs Elysee. Πρόσεξα στον ουρανό ένα αεροσκάφος που άφηνε πίσω μία παχιά λευκή γραμμή, ενώ το ίδιο δεν ήταν σε τόσο μεγάλο ύψος (διακρινόταν σαφώς το σχήμα του, πτέρυγες και ουρά, αντί να είναι μία κοκκίδα όπως φαίνονταν άλλωτε τα αεροπλάνα που πετούσαν ψηλά και άφηναν λευκή γραμμή). Υπήρχαν και άλλοι νεφελώδεις σχηματισμοί (3 ή 4) που έμοιαζαν εκ πρώτης όψεως σαν σύννεφα, αλλά αν πρόσεχε κανείς θα έβλεπε πως ήταν λεπτά στο ένα άκρο ενώ στο άλλο άπλωναν, ακριβώς σαν αέρια ψεκασμού...

Μετά 1 - 2 ώρες συννέφιασε, ο καιρός ψύχρανε απότομα, και άρχισε να χιονίζει - αν και δεν κράτησε πολύ...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 06, 2009 4:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

22 Noεμβρίου 2006

Η ερώτηση στη Βουλή απ’ τη βουλευτή του ΣΥΝ Ασημίνα Ξηροτύρη

Προς τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Μεταφορών και Επικοινωνιών η κ. Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη αναφέρει ζητώντας απάντηση για την αιτία που προκαλεί τις λευκές ουρές στον ουρανό της Λάρισας.

«Σε φωτογράφιση του ορίζοντα στην περιοχή της Λάρισας, που έγινε το 2004 αλλά και πρόσφατα (8 και 9 Σεπτεμβρίου 2006) είναι εμφανείς γραμμές που προσομοιάζουν με τα συνήθη contrails, δηλαδή τις συνηθισμένες λευκές ουρές των αεριωθούμενων επιβατικών αεροσκαφών. Η εκδοχή αυτή φαίνεται να μην ευσταθεί δεδομένου ότι σε ένα συνηθισμένο contrail το δημιουργημένο νέφος δεν παραμένει αλλά σύντομα διασκορπίζεται, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση οι λευκές ουρές γίνονται πιο παχιές και απλώνονται σ’ ολόκληρο τον ουρανό, σχηματίζοντας αρχικά διάφορα σχήματα μεταξύ τους και στο τέλος καταλήγουν σαν μια αραιή συννεφιά (ένα λευκό πέπλο) που διαρκεί για πολλές ώρες. Κατόπιν τούτου γεννάται το ερώτημα αν οι γραμμές αυτές (λευκές ουρές) έχουν μια πιθανή αιτία και συγκεκριμένα αν πρόκειται για αεροσκάφη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προκειμένου να γίνουν μετεωρολογικές μετρήσεις, αν πρόκειται για πρόγραμμα αντιχαλαζικής προστασίας, αν πρόκειται για πρόγραμμα με οξείδια αλουμινίου και βαρίου σε clasters πολυμερών (πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου) ή αν πρόκειται για πρόγραμμα μελέτης των ιδιοτήτων και συμπεριφοράς της ιονόσφαιρας για την ενίσχυση των επικοινωνιών και των συστημάτων παρακολούθησης για ειρηνικούς και αμυντικούς σκοπούς, γνωστό ως HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).
Επειδή είναι σκόπιμο να γνωρίζουμε τις πραγματικές αιτίες του φαινομένου, ιδιαίτερα οι κάτοικοι της περιοχής, ερωτώνται οι κ. υπουργοί:

"Περί ποίου ακριβώς προγράμματος πρόκειται κι αν αυτό εμπεριέχει κινδύνους για τους ίδιους και το περιβάλλον"


************************


Ερώτηση του Φώτη Κουβέλη προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Εθνικής 'Αμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Πολίτες διαμαρτύρονται ότι παρατηρείται το φαινόμενο αεροσκάφη (πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας) συχνά να πραγματοποιούν αεροψεκασμούς πάνω από την Αθήνα αλλά και πάνω από άλλες πόλεις, χωρίς να είναι γνωστό γιατί προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, ποιο είναι το περιεχόμενο των υλικών με τα οποία ψεκάζουν και ποιο σκοπό εξυπηρετούν οι αεροψεκασμοί αυτοί.
Επειδή από την παρατήρηση αυτών των φαινόμενων δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες για πιθανές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και την υποβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος.
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

- Πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί;
- Από ποιους φορείς και για ποιο λόγο πραγματοποιούνται και εάν το περιεχόμενο αυτών εμπεριέχει κινδύνους για τους κατοίκους και το περιβάλλον.

Ο ερωτών βουλευτής
Φώτης Κουβέλης
Επιστροφή στην κορυφή
perastikos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 07, 2009 1:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΩΡΕΜΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς Τους Υπουργούς
Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ
Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΥΦΛΙΑ
Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ


ΘΕΜΑ: Ανησυχία στη Κορινθιακή κοινωνία για το φαινόμενο των «χημικών ουρών» (chemtrails)

Κύριοι Υπουργοί,

Αναστάτωση και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η εμφάνιση - και στην περιοχή των περιβόητων χημικών ουρών (chemtrails) μεγάλου μήκους δηλαδή λευκών γραμμών που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροσκάφη, κατά τη διενέργεια αεροψεκασμών, σε ύψος που κυμαίνεται από πέντε [5] έως [11] χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το παράδοξο αυτό φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνιση του την τελευταία δεκαετία, σε χώρες της Βορείου Αμερικής, της Ευρώπης, αλλά -πρόσφατα- και στη χώρα μας, και μάλιστα πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο.
Σύμφωνα με έρευνες από εκατοντάδες επιστήμονες, δημοσιογράφους, αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες ανά την υφήλιο, οι «γραμμές» αυτές δημιουργούνται από εκπομπές χημικών ουσιών, οξείδια αλουμινίου και βαρίου, δύο ουσίες εξαιρετικά τοξικές, και επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία, καθώς συνδέονται με ασθένειες όπως: άσθμα, αλλεργίες, υπέρταση, πνευμονία, ως και Αλτσχάιμερ. Οι εκλυόμενες, από τους αεροψεκασμούς, χημικές ουσίες απειλούν τη δημόσια υγεία, είτε άμεσα, με απευθείας εισπνοή, είτε έμμεσα, με μόλυνση του καλλιεργήσιμου εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα, οπότε εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα.
Επίσημα στοιχεία για το αν πράγματι λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους αεροψεκασμοί στον Ελληνικό εναέριο χώρο, δεν έχουν ακόμα δοθεί απ’ την κυβέρνηση. Επιπλέον, οι απαντήσεις του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στις ερωτήσεις δύο βουλευτών του Συνασπισμού σχετικά με ανάλογα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στις περιοχές της Λάρισας και της Αττικής, δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικές.
Πρέπει να τονιστεί εδώ ότι σύμφωνα με τις έρευνες οι αεροψεκασμοί αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αεροψεκασμούς παρασιτοκτόνων, που γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος [πάνω απ’ τις αγροκαλλιέργειες] και ως σκοπό έχουν την προστασία της αγροτικής παραγωγής.
Μείζον ζήτημα, όμως, αποτελεί και η εξακρίβωση των αιτίων για τις οποίες πραγματοποιούνται αν όντως συμβαίνουν αυτοί οι αεροψεκασμοί, καθότι η ύπαρξη τους έχει συνδεθεί με διάφορα πειράματα, που έχουν ως στόχο [σύμφωνα πάντα με επιστημονικές έρευνες] είτε τον έλεγχο του φαινομένου του θερμοκηπίου, είτε ακόμα την τροποποίηση του κλίματος, με σκοπό την δημιουργία μαζικών όπλων, τα αποκαλούμενα «περιβαλλοντικά» ή «γεωφυσικά» όπλα.
Επειδή οι κοινωνικοί φορείς, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αλλά και συνολικά η τοπική κοινωνία της Κορινθίας έχει θορυβηθεί από ενδεχόμενες συνέπειες τέτοιων δραστηριοτήτων, πρέπει να δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ
Οι κύριοι Υπουργοί
1.Πραγματοποιούνται ή όχι
τέτοιου είδους αεροψεκασμοί, κατά τους οποίου εκλύονται στη ατμόσφαιρα, τόσο επικίνδυνες, για τη Δημόσια Υγεία, ουσίες όπως αλουμίνιο και βάριο;
2.Αν ναι, τότε ποιοι είναι οι λόγοι και οι σκοποί που εξυπηρετούν;


22 . 06 . 07
Ο ερωτών

Τάσος Χωρέμης
Βουλευτής Κορινθίας

Βουλής 4, 105 62 Αθήνα, Τηλ.: +30 210 370 64 63, Φαξ : 210 370 64 63
Εθνικής Αντιστάσεως 12, 201 00, Κόρινθος, τηλ. + 30 27410 80 970, φαξ: 27410 80804
Ε-mail: a.horemis@parliament.gr URL : www.tasoshoremis.gr


Υ.Γ. από perastikos:
Παρέθεσα τις ερωτήσεις για να γίνει γνωστό ότι το ζήτημα των αεροψεκασμών έχει τεθεί στη Βουλή και δεν είναι φαντασίωση κάποιων συνομοσιωλόγων. Ερωτήσεις έχουν επίσης κατατεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο και στη Ρωσική Δούμα.

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε τι απαντήσεις έχουν πάρει οι ερωτώντες βουλευτές. Οι ίδιοι δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να ενημερώσουν το λαό που τους έστειλε στη Βουλή. Έκαναν τυπικά το «καθήκον» τους, για να μη τους πει κανείς ότι αγνόησαν το πρόβλημα, και έκτοτε, κόμματα και εθνοπατέρες, έβαλαν την ουρά στα σκέλια, κοιτούν άλλου και σφυρίζουν αδιάφορα. Στο μεταξύ, η αγροτική παραγωγή καταστρέφεται από ακραία καιρικά φαινόμενα, οι βροχές αντί να ξεπλένουν βρωμίζουν και μολύνουν το έδαφος, τον υδροφόρο ορίζοντα, η ατμόσφαιρα δηλητηριάζεται και τα επικίνδυνα χημικά περνούν στην τροφική αλυσίδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 15, 2009 12:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ
( κλεμμένη από την κουζίνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης )

Εάν είστε νεοταξιτές βάρβαροι, σκοτεινοί ηγέτες ή αδηφάγα τέρατα της εξουσίας και θέλετε να το παίζετε Θεοί ακόμη και εναντίον στο ίδιο το Θείο, η παρακάτω συνταγή θα σας φανεί χρήσιμη ώστε να φτιάχνετε σεισμούς ανάλογα με την καταστροφή που θα διασπείρετε και τους αθώους που θα δολοφονήσετε ώστε να εξυπηρετηθούν τα δικά μας συμφέροντα..

Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα τεχνητό σεισμό είναι λίγη έκταση γης για να φυτευτεί το δάσος από τις κεραίες, ώστε να φτιαχτεί το HAARP και λίγα εκατομμύρια τόνους οξειδίων βαρέων μετάλλων, κατά προτίμηση βάριο ή αλουμίνιο. Φυσικά θα χρειαστείτε και αεροπλάνα - τάνκερ για να μπορείτε να διασπείρετε την χημική σούπα πάνω από τον στόχο και τεράστια ποσά ενέργειας για την ενεργοποίηση του συστήματος.

Μην φοβηθείτε την αντίδραση του κόσμου για το απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει αντίδραση. Έχουμε φροντίσει γι´αυτό. Ανύπαρκτη πληροφόρηση και μαύρη προπαγάνδα. Έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους γι´αυτό...

Ούτε για τα ίχνη των chemtrails να μην φοβάστε ότι θα τα προσέξουν για τον απλούστατο λόγο ότι φροντίσαμε ο άνθρωπος να μην βλέπει πλέον ψηλά ...

Μόνο προσέξτε αυτούς τους λίγους, που μπορούν και κοιτάζουν ακόμη ψηλά, γιατί είναι επικίνδυνοι. Είναι ιοί μέσα στο Σύστημα και πρέπει να τους θέσουμε σε καραντίνα. Ήδη γνωρίζουν ... Αν τους αφήσουμε να εξαπλωθούν τότε το Σύστημα θα κινδυνεύει με κατάρρευση ...



ΤΟ HAARP ΩΣ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΟΠΛΟ

Μία δυνατότητα του HAARP είναι η πρόκληση σεισμών σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με την σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση του σημείου μέσω ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, που έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με τη μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας.

CHEMTRAILS – ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Καταρχάς να αναφέρουμε ότι οι ουσίες των αεροψεκασμών είναι ενώσεις βαρέων μετάλλων ( οξείδια ) όπως βάριο, αλουμίνιο, τιτάνιο ή σκόνη χαλαζία. Τα νέφη που δημιουργούνται είναι άσπρα, λεπτά και επίπεδα που στο τέλος καταλήγουν να είναι στρώματα ηλεκτρικά φορτισμένων φορτίων, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα και συμπεριφορά παρόμοια με την ιονόσφαιρα.

Στο ηλεκτρισμένο στρώμα στέλνεται ενέργεια, προερχόμενη από την εκπομπή μικροκυμάτων από τις κεραίες του HAARP, και δημιουργείται με τη βοήθεια του φαινομένου HALL, ιονοσφαιρικού τύπου κυκλικά ( κλειστά ) μεταβαλλόμενα ρεύματα.

Ένα κυκλικό μεταβαλλόμενο ρεύμα, δημιουργεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπει ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα, το οποίο είναι ίδιο με το αρχικό μικροκύμα που στάλθηκε από το HAARP και δημιούργησε το φαινόμενο HALL στο τεχνητό νέφος. Το δημιουργούμενο μικροκύμα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και προς το έδαφος. Αν θέλουν τη δημιουργία σεισμού το μικροκύμα θα σταλθεί σε κάποιο σεισμικό ρήγμα


Επίθεση από μικροκύματα HAARP, τα οποία ανακλώνται πάνω σε τεχνητά νέφη, δημιουργούμενα μετά από κατ’ επανάληψη αεροψεκασμούς.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ CHEMTRAILS ΩΣ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Η χρήση των τεχνητών νεφών, που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς ως ανακλαστικές επιφάνειες για τα μικροκύματα του HAARP προσδίδει σοβαρά πλεονεκτήματα στους χειριστές του υπερόπλου.

Τα πλεονεκτήματα αυτά είναι :

1. Εξαλείφεται η ανάγκη ανάκλασης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στα μεγαλύτερα ύψη της ιονόσφαιρας (60 και πλέον χλμ) όσο αφορά αρκετές εφαρμογές όπου δεν απαιτείται μεγάλη εμβέλεια δράσης, άρα μεγάλο ύψος ανάκλασης.

2. Σε αυτές τις περιπτώσεις η απαιτούμενη ισχύς των κυμάτων μειώνεται σημαντικά και μπορούν τα πρωτογενή κύματα να εκπέμπονται από μικρότερες εγκαταστάσεις σε σχέση με αυτή της Αλάσκας ( π.χ. αγγλικές βάσεις στην Κύπρο ) ή από κινητούς πομπούς.

3. Δίνεται μεγαλύτερη ευελιξία στους χειριστές του υπερόπλου όσο αφορά το σημείο και τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις εκπομπής των πρωτογενών σημάτων.

4. Αποτρέπεται ο σοβαρός κίνδυνος δημιουργίας ρωγμών στην ιονόσφαιρα από τις συχνά εκπεμπόμενες ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες του συστήματος HAARP

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ( !??) CHEMTRAILS – HAARP ΣΕ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η μαρτυρία ενοχοποίησης chemtrails – HAARP σε σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα έγινε από τρεις φίλους, το Peter Kapnist και το ζεύγος Vranas και Kara Pietrina και αφορά το σεισμό εντάσεως 5.9 Ρίχτερ, που έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2005 με επίκεντρο κοντά στην Πατμό και στα παράλια της Δυτικής Τουρκίας.

Η μαρτυρία είναι καταγραμμένη από το νησί της Αποκάλυψης, τη Πάτμο, την χρονική περίοδο τη οποία έγινε ο σεισμός.

Χρονολογικά γεγονότα τα οποία παρατήρησαν και κατέγραψαν οι παρατηρητές έχουν ως εξής :

17 Οκτωβρίου 2005 – Δευτέρα : Σεισμός εντάσεως περίπου 6 ρίχτερ ταρακουνά το ανατολικό Αιγαίου στις 05.45 τοπική ώρα. Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται κοντά στη Πάτμο. Σε κοντινό νησί ανακοινώνεται κρούσμα γρίπης των πτηνών σε πουλερικά (το κρούσμα γρίπης των πτηνών αναφέρεται στο εντοπισμό ύποπτων γαλοπούλων στις Οινούσσες του Νομού Χίου [πηγή : Α.Π.Ε 17/10/2005])

20 Οκτωβρίου 2005 – Πέμπτη : Ακόμη ένας σεισμός εντάσεως περίπου 6 ρίχτερ με επίκεντρο το ίδιο με τον σεισμό της Δευτέρας. Η σεισμική δραστηριότητα καταγράφηκε γύρω στα μεσάνυχτα


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΖΙΜΟΥΘΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ.
Κόκκινος κύκλος = υπολογισθέν επίκεντρο (για ακτίνα R=30 Km) , κίτρινοι κύκλοι = επίκεντρο σεισμού σύμφωνα με το NOA. Το σφάλμα στο υπολογισθέν επίκεντρο οφείλεται στην σχετική παραλληλία των ανυσμάτων της έντασης του ηλεκτρικού πεδίου που υπολογίστηκαν στους σταθμούς παρατήρησης ATH και PYR.

21 Οκτωβρίου 2005 – Παρασκευή : Την μέρα αυτή οι 3 φίλοι παρατήρησαν, κατέγραψαν και φωτογράφησαν έντονους και πολλαπλούς αεροψεκασμούς πάνω από το επίκεντρο του σεισμού. Οι ασυνήθιστες πτήσεις των αεροπλάνων που πραγματοποιούσαν τους ψεκασμούς ήταν ασταμάτητες, σε σημείο που παρατηρήθηκε ταυτόχρονος ψεκασμός 4-5 αεροπλάνων !! Τα ίχνη από τους αεροψεκασμούς μετατράπηκαν σε εκπληκτικά μεγάλα τεχνητά νέφη.



Γύρω στις 18.00 μμ παρατηρήθηκαν και φωτογραφήθηκαν « ιδιαίτερες » γραμμές φωτός ή ακτινών πάνω από την θάλασσα και με κατεύθυνση από την Κύπρο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι την ώρα που φωτογράφιζαν αυτές τις γραμμές, ο ήλιος βρισκόταν πίσω από τον φωτογραφικό φακό. Τι προκάλεσε αυτές τις γραμμές στον ουρανό; Οι 3 παρατηρητές πιστεύουν πως είναι ηλεκτρομαγνητική ενέργεια εκπεμπόμενη με κατεύθυνση από την Κύπρο.



ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Στο τέλος των καταγεγραμμένων γεγονότων οι παρατηρητές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που παρατηρήθηκε, στάλθηκε από τις εγκαταστάσεις του συστήματος ΗΑΑRP στις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο.

Οι ψεκασμοί και η παρατηρούμενη ενεργοποίηση του HAARP καταγράφηκαν μία μέρα μετά την σεισμική δραστηριότητα. Σίγουρα αν κατάφθαναν στο νησί λίγες μέρες πριν από το σεισμό οι συνθήκες στους ουρανούς θα ήταν ίδιες (μπορεί και χειρότερες )

Είναι περίεργο γιατί «ψεκάστηκε» και «επεξεργάστηκε» από το HAARP το επίκεντρο του σεισμού μία μέρα μετά την σεισμική δραστηριότητα. Μία πιθανή εξήγηση που μπορεί να το δικαιολογήσει αυτό, είναι έλεγχος των μετασεισμών ή γεωτομογραφία κοντά στο επίκεντρο για να γίνουν κάποιες μετρήσεις ή έλεγχος του σεισμικού ρήγματος.
Το HAARP, ερευνητικό πρόγραμμα για την έρευνα της ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (High Frequency Active Auroral Research Project) διεξάγεται από κοινού από την αμερικανική αεροπορία και το Γεωφυσικό Ινστιτούτο του πανεπιστημίου της Αλάσκας στο Fairbanks. Αντίστοιχα πειράματα πραγματοποιούνται επίσης στη Νορβηγία, ενδεχομένως στην Ανταρκτική, καθώς και στην πρώην Σοβιετική ένωση(23). Το HAARP αποτελεί ερευνητικό σχέδιο κατά το οποίο χρησιμοποιείται μια βασική επίγεια μονάδα και ένα δίκτυο με αντένες, όπου η κάθε μια διαθέτει το δικό της πομπό, και όπου τμήματα της ιονόσφαιρας θερμαίνονται με δυνατές ραδιοακτίνες(24). Η ενέργεια που δημιουργείται θερμαίνει ορισμένα τμήματα της ιονόσφαιρας, γεγονός που δημιουργεί τρύπες στην ιονόσφαιρα και παράγει τεχνικούς "φακούς".



Tεράστιες κεραίες Pluto, τύπου ELF,ειναι εγκατεστημένες στις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι Λεμεσού, στην Κύπρο.
Επιστροφή στην κορυφή
dartanian
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 5:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγκλονιστικά στοιχεία για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών φέρνει στο φως έρευνα του Πανεπιστήμιου Αθηνών σχετικά με την ύπαρξη βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα.
Παραθέτω δημοσίευμα από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:
Συναγερμός από τους Έλληνες ειδικούς που πρώτη φορά διενήργησαν εξειδικευμένες μετρήσεις και πολυήμερες εξετάσεις στο αρμόδιο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καρλσρούης στη Γερμανία

Τοξικό νέφος πνίγει την Ελλάδα
Κοκτέιλ με επικίνδυνα για την υγεία βαρέα μέταλλα περιέχει η σκόνη από τη Σαχάρα


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 7 Μαρτίου 2009
Επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία βαρέα μέταλλα περιέχει η σκόνη από τη Σαχάρα που πνίγει την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Όπως αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», η πρώτη διεξοδική έρευνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σχετικά με τη χημική σύσταση των κόκκων σκόνης κατέδειξε την ύπαρξη εννέα βαρέων μετάλλων, ανάμεσα στα οποία ο μόλυβδος και το αρσενικό που κατέχουν την πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα με τις πιο επικίνδυνες χημικές ουσίες.
«Είναι η πρώτη φορά που διενεργήθηκαν εξειδικευμένες μετρήσεις για την ύπαρξη βαρέων μετάλλων στη σκόνη από τη Σαχάρα», λέει στα «ΝΕΑ» ο Θανάσης Γκοντελίτσας λέκτορας Ορυκτολογίας και Ορυκτοχημείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο κ. Γκοντελίτσας και ο επίκουρος καθηγητής στο Εργαστήριο Κλιματολογίας και Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Νάστος συνέλεξαν δείγμα από τη σκόνη που είχε κατακαθήσει στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2006 και αφού διερεύνησαν την πιθανότητα να εμπεριέχει ραδιενεργά ισότοπα, στη συνέχεια ζητώντας κατεπειγόντως έγκριση από την Ε.Ε.- την υπέβαλαν σε πολυήμερες εξετάσεις στο κατ´ εξοχήν αρμόδιο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καρλσρούης στη Γερμανία, όπου και αποκαλύφθηκε η ύπαρξη των βαρέων μετάλλων. «Υπήρχε μόλυβδος, αρσενικό, σίδηρος, μαγγάνιο, βανάδιο, νικέλιο, χρώμιο, χαλκός και ψευδάργυρος, ουσίες που θεωρούνται επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό και ανάλογα με την κατανομή τους πάνω στα συστατικά της σκόνης, έχουν τοξική δράση. Μάλιστα, ο μόλυβδος και το αρσενικό κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες ουσίες για τον άνθρωπο, την οποία εκδίδει κάθε χρόνο η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος» λέει ο κ. Γκοντελίτσας. Η ύπαρξη των βαρέων μετάλλων στη σκόνη που μεταφέρθηκε στη χώρα μας από την Αφρική απέδειξε, σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι η έρημος της Σαχάρας είναι ιδιαίτερα μολυσμένη από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα.
Τα ιχνοστοιχεία (βαρέα μέταλλα) που είχαν προσκολληθεί στους κόκκους άμμου υποδήλωναν ότι προέρχονταν από πηγές όπως διάφορα μέταλλα, σκουπίδια, κράματα, δομικά υλικά και από ρυπογόνα φορτία εξατμίσεων και βιομηχανικών καύσεων. «Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που καθιστά επικίνδυνα τα βαρέα μέταλλα που ανιχνεύσαμε στη σκόνη. Προέρχονται από ανθρωπογενή δράση και δεν έχουν φυσική ορυκτή προέλευση». Κόκκινη λάσπη. Η έρευνα των Ελλήνων επιστημόνων άρχισε τον Φεβρουάριο του 2006. Στις 24 και 25 του μήνα, τεράστια ποσότητα σκόνης έπληξε τον ελλαδικό χώρο. Μάλιστα η κατάσταση είχε γίνει εξαιρετικά δυσάρεστη επειδή το ίδιο διάστημα εκδηλώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις. Εκείνη την ημέρα, ο κ. Νάστος με έναν δειγματολήπτη συγκέντρωσε ένα λίτρο κόκκινης λάσπης και τη μετέφερε στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί αφού την διήθησαν μαζί με τον κ. Γκοντελίτσα, απομόνωσαν σε ένα ειδικό φίλτρο μικρή ποσότητα σκόνης (100 mg) και άρχισαν να μελετούν την ορυκτολογική, χημική και ισοτοπική της σύσταση. Αρχικά ήθελαν να διαπιστώσουν αν η σκόνη από τη Σαχάρα ήταν ραδιενεργός, όπως είχε υποστηριχτεί παλαιότερα από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. «Αφού αποκλείσαμε την πιθανότητα της ραδιενέργειας, στρέψαμε το ενδιαφέρον μας σε μια άλλη παράμετρο η οποία δεν είχε διερευνηθεί καθόλου μέχρι τώρα, στην ύπαρξη βαρέων μετάλλων». Μαζί με τον ερευνητή του Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής Ανδρέα Καρύδα χρησιμοποίησαν την τεχνική φασματομετρίας φθορισμού ακτίνων Χ και αποκαλύφθηκε ότι «κάτι συμβαίνει» με τη σκόνη. Οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν συγκεντρώσεις βαρέων μετάλλων και «φωτογράφισαν» την ύπαρξη μολύβδου, αρσενικού, χαλκού, ψευδαργύρου, νικελίου και χρωμίου.
Η έρημος είναι ιδιαίτερα μολυσμένη από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα
3,9 εκατ. τόνοι σκόνης στη Μεσόγειο
Τουλάχιστον 3,9 εκατ. τόνοι σκόνης μεταφέρονται κάθε χρόνο από τη Σαχάρα προς τη Μεσόγειο, σύμφωνα με έρευνα Γάλλων ειδικών από την Εcole Νormale Superieure που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Νature» το 1986. Υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται άλλοτε με μεγαλύτερη και άλλοτε με μικρότερη συχνότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μάλιστα έχει διατυπωθεί η εκτίμηση ότι ορισμένα παλαιοεδάφη που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο και συναντώνται και στην Αττική, έχουν σχηματιστεί με τον χρόνο εξαιτίας των αλλεπάλληλων εναποθέσεων σκόνης από την αφρικανική έρημο.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1992, Άγγλοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ιζηματολογίας του Πανεπιστημίου του Ρέντινγκ υπολόγισαν ότι κάθε χρόνο στην Κρήτη κατακαθίζουν σε κάθε τετραγωνικό μέτρο εδάφους από 10 γραμμάρια έως 100 γραμμάρια σκόνης από τη Σαχάρα. Η Κρήτη αποτελεί τον πρώτο «σταθμό» της σκόνης αμέσως μόλις φύγει από την έρημο. Ο κ. Γκοντελίτσας, συνεκτιμώντας τις συγκεντρώσεις των βαρέων μετάλλων στους κόκκους σκόνης και την ποσότητα αυτής που μεταφέρεται στον ελλαδικό χώρο, λέει πως «κάθε χρόνο μερικά κιλά βαρέων μετάλλων διασκορπίζονται στην ξηρά και τις ελληνικές θάλασσες».

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Εξασθένιση μνήμης και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος.Οι καταγγελίες για το φαινόμενο των χημικών ουρών που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα, προκαλούν σοβαρές ανησυχίες. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων αυτών αυξάνονται στο έδαφος τα προβλήματα υγείας των ανθρώπων. Κεφαλαλγίες, τάση για εμετό, κατάθλιψη, γαστρεντερολογικά προβλήματα, είναι ορισμένα από όσα έχουν αναφερθεί.
Η Αίγινα ήταν το πρώτο νησί που διαμαρτυρήθηκε για το φαινόμενο. Καταγγελίες και ντοκουμέντα εξασφαλίσαμε και από Κύπριους πολίτες. Από το Ακρωτήρι, το Τρόοδος και άλλες περιοχές. Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη δεν γίνονται αντιληπτά στα ραντάρ των αεροσκαφών και κανείς δεν ξέρει από ποιο σημείο εκτελούν τις πτήσεις τους. Λέγεται ότι ερευνούν τον τρόπο ελέγχου του κλίματος κατά βούληση. Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής, απείρως πιο ισχυρού και αποτελεσματικού από τα πυρηνικά όπλα.
Οι σκόνες αυτές, απελευθερούμενες στην ατμόσφαιρα, είναι πάρα πολύ επικίνδυνες για την υγεία. Αυτό συμβαίνει διότι: - Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα - Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου, και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί τη σιλίκωση. Η σκόνη αλουμινίου - βραχυπρόθεσμα επιδρά αρνητικά στη μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης - μακροπρόθεσμα προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με τη νόσο Alzheimer Η σκόνη βαρίου προκαλεί - χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης του μυϊκού τόνου) - καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νόσησηςΜάλιστα αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε και το εξής παράδοξο: Τα χημικά προϊόντα για την παραγωγή των τεχνητών σύννεφων μπορούν να αγοραστούν ελεύθερα από το διαδίκτυο και μάλιστα με οδηγίες χρήσεως.
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 6:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χημικές ουρές «ζώνουν» την Κύπρο

ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Αν παρατηρήσετε τον ουρανό, θα διαπιστώσετε λευκές γραμμές μεγάλου μήκους που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη και δεν διαλύονται εύκολα• αντιθέτως, δημιουργούν διάφορες καταστάσεις στα σύννεφα. Είναι οι λεγόμενες χημικές ουρές ή chemtrails.

Χημικές ουρές ή chemtrails είναι ένα όρος που μπήκε στη ζωή μας πριν από μερικά χρόνια. Ξέρετε τι είναι; Ποιοι και γιατί προκαλούν χημικές ουρές; Πώς επηρεάζουν τη ζωή μας; Είναι θεωρίες συνωμοσίας ή η απόρρητη αλήθεια; Μήπως η ξηρασία ή η ανομβρία οφείλονται στους χημικούς ψεκασμούς; Μήπως τα συναισθήματά μας, η συμπεριφορά μας, ελέγχονται από αυτό το φαινόμενο;
Αν κάνετε μιαν αναζήτηση του όρου στο διαδίκτυο, θα βρείτε χιλιάδες πληροφορίες. Εμείς σας αποκαλύπτουμε φωτογραφίες στον κυπριακό ουρανό και μαρτυρίες ανθρώπων που μελέτησαν το φαινόμενο.
Αν παρατηρήσετε τον ουρανό, θα διαπιστώσετε λευκές γραμμές μεγάλου μήκους, που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη και δεν διαλύονται εύκολα• αντιθέτως, δημιουργούν διάφορες καταστάσεις στα σύννεφα.
Μια ομάδα πρωτοβουλίας και καταδίκης του φαινομένου άρχισε να κάνει προσπάθειες ευαισθητοποίησης των πολιτών. Συνάμα υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο για την καταστροφή που προκαλούν οι χημικές ουρές τόσο στο περιβάλλον όσο και στην ανθρώπινη ύπαρξη.
Ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα αεροσκάφη αυτά διασπείρουν στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά σωματίδια, αποτελούμενα από οξίδια του αλουμινίου και οξίδια του βαρίου.
Οι επίσημοι φορείς και οι κυβερνήσεις που ρωτήθηκαν πάμπολλες φορές για το φαινόμενο, δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους πειράματα και επιμένουν ότι το φαινόμενο οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση υγρασίας σε μεγάλα ύψη στην ατμόσφαιρα.


ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Εξασθένιση μνήμης και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος


Οι καταγγελίες για το φαινόμενο των χημικών ουρών που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα, προκαλούν σοβαρές ανησυχίες. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων αυτών αυξάνονται στο έδαφος τα προβλήματα υγείας των ανθρώπων. Κεφαλαλγίες, τάση για εμετό, κατάθλιψη, γαστρεντερολογικά προβλήματα, είναι ορισμένα από όσα έχουν αναφερθεί. Η Αίγινα ήταν το πρώτο νησί που διαμαρτυρήθηκε για το φαινόμενο. Καταγγελίες και ντοκουμέντα εξαςσφαλίσαμε και από Κύπριους πολίτες. Από το Ακρωτήρι, το Τρόοδος και άλλες περιοχές.
Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη δεν γίνονται αντιληπτά στα ραντάρ των αεροσκαφών και κανείς δεν ξέρει από ποιο σημείο εκτελούν τις πτήσεις τους. Λέγεται ότι ερευνούν τον τρόπο ελέγχου του κλίματος κατά βούληση.
Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής, απείρως πιο ισχυρού και αποτελεσματικού από τα πυρηνικά όπλα.
Οι σκόνες αυτές, απελευθερούμενες στην ατμόσφαιρα, είναι πάρα πολύ επικίνδυνες για την υγεία. Αυτό συμβαίνει διότι:
- Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα
- Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου, και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί τη σιλίκωση

Η σκόνη αλουμινίου

- βραχυπρόθεσμα επιδρά αρνητικά στη μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης
- μακροπρόθεσμα προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με τη νόσο Alzheimer

Η σκόνη βαρίου προκαλεί

- χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης του μυϊκού τόνου)
- καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νόσησης
Μάλιστα αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε και το εξής παράδοξο: Τα χημικά προϊόντα για την παραγωγή των τεχνητών σύννεφων μπορούν να αγοραστούν ελεύθερα από το διαδίκτυο και μάλιστα με οδηγίες χρήσεως.

http://clubs.pathfinder.gr/iakocos/555532?forum=59893&read=1272
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 6:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Έλληνες επιστήμονες, πάντα σφουγκοκολάριοι του συστήματος, βρήκαν πως και με βοριάδες ακόμα τους φταίει η Σαχάρα. Τα αεροπλάνα που πετούν σε μεγάλα ύψη και τις λευκές ουρές που δημιουργούν νεφώσεις με απίθανα σχήματα δεν τα βλέπουν πάνω απ’ τα κεφάλια τους; Τα συμπεράσματα της έρευνας τους έχουν ένα μόνο σκοπό: να απενοχοποιήσουν τους χημικούς αεροψεκασμούς, σε μια περίοδο που τα μεγάλα προβλήματα υγείας που παρουσιάζονται στον πληθυσμό βάζουν πλέον τους πάντες σε σκέψεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας