patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑγγλοΑμερικανοι Ιμπεριαλιστές Στοχεύουν τη Υεμένη.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 11, 2024 9:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑγγλοΑμερικανοι Ιμπεριαλιστές Στοχεύουν τη Υεμένη. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η Σ Αραβία θα κάνουν οι ιμπεριαλιστές...

Emergency cabinet meeting called as ministers plot airstrikes in response to attacks from Yemen https://mol.im/a/12953065 via https://dailym.ai/android
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 13, 2024 4:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήμουν ναύτης σε πλοίο του Αμερικανικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα ή στον Περσικό Κόλπο, τώρα θα φορούσα ένα γιλέκο διάσωσης και θα κοιμόμουν στο κατάστρωμα.

Ηδη ένα πλοίο τους βρίσκεται στον βυθό της ερυθράς θάλασσας και μάλλον και ένα f-22.Οι ηλίθιοι δυτικοί απο το πολύ λίπος έχουν σταματήσει να σκέφτονται ορθά και στρατιωτικά.Δεν παίρνουν μαθήματα στρατηγικής συμπεριφοράς απο το μέτωπο που ήδη χάνουν-Ουκρανία- και πάνε να χτυπήσουν και την Υεμένη που όπως όλα δείχνουν έχει κάνει έναν μελετημένο τακτικό στρατό που έχει πολεμήσει τα τελευταία χρόνια με τους Σαουδάραβες με θετικά αποτελέσματα όπως όλοι ξέρουμε.

Που θα καταληξει αυτή η σύρραξη
Τα φθηνά και αποτελεσματικά drones αλλα και οι ρουκέτες που φτιάχνουν κατά χιλιάδες οι στρατιωτικοί της Υεμένης μαζί με τους βαλλιστικούς πυραύλους που διαθέτουν αλλα και την τεχνογνωσία που έχουν για να τα παράγουν όλα αυτά είναι ικανά να οδηγήσουν το υπέρβαρο Βρετανικό Ναυτικό και το υπερτιμημένο Αμερικανικό σε ήττα μεγαλύτερης εμβέλειας απο αυτήν του Βιετνάμ.

Σίγουρα οι Σαουδάραβες έχουν πυραύλους S-400, αλλά είναι υπερβολικοί απέναντι στα φτηνά drones. Όσο για τους πυραύλους Patriot, τα ραντάρ δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοια drones χαμηλών πτήσεων.
Η συλλογική Δύση και η Σαουδική Αραβία έχουν σκάσει στη μεγάλη σκακιέρα .Ένα φθηνό και σε μαζική παραγωγή drone καταρρίπτεται απο ενα σύστημα S-44 που οι Σαουδάραβες διαθέτουν συγκεκριμένα κομμάτια, με τεράστιο κόστος,και το ίδιο συμβαίνει με τους αντιαεροπορικούς πυραύλους PATRIOT που στοιχίζουν περι τα 180χιλ δολλάρια ο ένας και η εμβέλεια τους είναι αρκετά πάνω απο την επιφάνεια της θάλασσας.
Αναμένω ότι οι ΗΠΑ θα χάσουν πολεμικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και τις αεροπορικές βάσεις του Μπαχρέιν θα χτυπηθούν αποτελεσματικά και είμαι σίγουρος ότι η τεράστια βάση τους στο Τζιμπουτί που απέχει απο τις ακτές της Υεμένης γύρω στα 40 ν.μ είναι σε διαδικασία εκκένωσης.Εδώ να πούμε ότι το Τζιμπουτί αρνήθηκε πρόσφατα να εγκαταστήσει εκτοξευτές πυραύλων των ΗΠΑ με σκοπό να επιτεθεί στην Υεμένη.

Η επιχείρηση στα στενά της Υεμένης στήθηκε και σχεδιάστηκε απο δυτικούς ηγέτες του ταλαιπωρημένου, κοπανιστικού, απελπισμένου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού.Θα πρόσθεσω εδώ, μια επισήμανση που έγινε στο ιστολόγιο του Λάρι Τζόνσον: ένας λόγος που οι ΗΠΑ αναγκάστηκαν να εκλιπαρούν τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου είναι επειδή το USN διέλυσε όλα τα πλοία του που είχαν υποβάλει προσφορά συντήρησης πίσω στην κυβέρνηση Κλίντον. Τα διαγωνιστικά πλοία (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι μικρότερα, ταχύτερα πλοία που συνοδεύουν στόλους εν ενεργεία για να παρέχουν επιτόπου υπηρεσίες άμεσης επανατροφοδότησης. Χρησιμοποιούνται για την επανατροφοδότηση, κυρίως, πυρομαχικών όπως πυραύλων (αλλά και άλλων ειδών όπως τρόφιμα και καύσιμα).
Έτσι, οι ΗΠΑ χρειάζονταν το Ηνωμένο Βασίλειο σε αυτό γιατί…τα πλοία τους δεν είχαν αρκετούς διαθέσιμους πυραύλους για να πραγματοποιήσουν ένα πλήρες χτύπημα που θα ανταποκρινόταν στο RoE του ίδιου του USN που ισχύει για τον στρατηγικό σχεδιασμό. Έτσι, στερούμενος του απαιτούμενου αριθμού πυραύλων που χρειάζονταν για να «κορεσθούν» και να «καταστραφούν πλήρως» (αυτές είναι οι νυφίτσες του Πενταγώνου, αυτές τις μέρες, στο βαθμό που σπάνια επιτυγχάνουν κάτι κοντά σε αυτό που πραγματικά σημαίνουν αυτές οι λέξεις) τους προσδιορισμένους στόχους.
Οι ΗΠΑ-ΗΒ δεν έχουν ισχύ παραμονής ή συνεχή ικανότητα προβολής δύναμης, επομένως πρέπει να στείλουν πίσω πλοία στα λιμάνια της Ιταλίας για αναπλήρωση.Με τον Υπουργό Αμυνας Λόιντ Οστιν να φημολογείται ότι τον καθάρισαν οι Ρώσοι στο Χάρκοβο,και τον Πρόεδρο σε προχωρημένη άνοια και τα πυρομαχικά τους στο ναδίρ οι Αμερικάνοι ξεκίνησαν να χτυπούν το κράτος της Υεμένης που διαθ'ετει 37 εκ πολίτες ελευθερους απο τα δυτικά σκουπίδια και με όπλα φθηνά και αποτελεσματικά και με γραμμή παραγωγής παρακαλώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3794

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 13, 2024 11:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Τι περιμένεις; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Οι ηλίθιοι δυτικοί απο το πολύ λίπος έχουν σταματήσει να σκέφτονται ορθά και στρατιωτικά.


Όταν το λίπος βγαίνει από έντομα...
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 14, 2024 5:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υεμένη: Ξεσηκωμός μετά τον βομβαρδισμό ΗΠΑ και Βρετανίας - Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε πολλές πόλεις

https://www.skai.gr/news/world/yemeni-dekades-xiliades-diadilotes-se-polles-poleis-ksesikomos-meta-ton-vomvardismo?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 15, 2024 7:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Times της Νέας Υόρκης, σήμερα, προετοιμάζουν το έδαφος για μια ακόμα “αποτυχία”!

✔️Στην Υεμένη, γράφουν πρωτοσέλιδα, τα χτυπήματα Αμερικάνων και Βρετανών, ήταν “μια τρύπα στο νερό”!

✔️ Η Υεμένη έχει διατηρήσει άθικτα τουλάχιστον τα τρία τέταρτα των επιθετικών δυνατοτήτων που απαιτούνται για περαιτέρω πλήγματα πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα.

✔️ Ο λόγος, εξηγούν οι Times, είναι η ανάπτυξη όπλων σε κινητές πλατφόρμες που μπορούν εύκολα να μετακινηθούν και να διασκορπιστούν.

✔️ Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν έχουν ιδέα, σχετικά με τη θέση της αντιαεροπορικής άμυνας των Υεμένιων, τα κέντρα διοίκησης, τις αποθήκες πυρομαχικών, τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας