patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
απελάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 12:28 am    Θέμα δημοσίευσης: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλοδαποί που μιλούσαν σπαστά ελληνικά είναι οι εμπρηστές του συρμού ΗΣΑΠ στην Κηφισιά βεβαιώνουν οι υπάλληλοι και καταγγέλλουν τα ΜΜΕ που δεν είπαν τίποτε μολονότι οι δημοσιογράφοι μίλησαν επιτόπου για το θέμα. Για αλλοδαπούς μιλούν και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ομάδα περίπου 10-15 ατόμων που φορούσαν αποκριάτικες μάσκες μπήκε τα ξημερώματα σε τρένο στο σταθμό των Πατησίων με κατεύθυνση την Κηφισιά. Μόλις έφθασαν στο σταθμό της Κηφισιάς, ζήτησαν από τους λιγοστούς επιβάτες να αποβιβαστούν, έβγαλαν από τσάντες που κρατούσαν, δοχεία με βενζίνη τα οποία άδειασαν μέσα στο βαγόνι, ενώ έσπασαν με ρόπαλα τα τζάμια του συρμού.

Παράλληλα, ακινητοποίησαν τον μηχανοδηγό και τον κλείδωσαν μαζί με τη γυναίκα-σταθμάρχη στο κουβούκλιο του σταθμαρχείου και έβαλαν φωτιά στο συρμό με γκαζάκια. Το τρένο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφούν έξι βαγόνια, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν άλλα τρία βαγόνια συρμού που ήταν σταθμευμένος στην Κηφισιά, καθώς και το στέγαστρο αναμονής των επιβατών.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 5:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα χαφιεδοειδή έχουν ξετραχηλωθεί και η σημερινή είδηση είναι πως κατάφεραν και έκοψαν προφανώς με οξυγόνο ράγα του σιδηροδρόμου κατά τρόπο που να υποχωρήσει από το βάρος των πρώτων βαγονιών και δή του πρώτου που φέρει και τον κινητήρα και να προκληθεί εκτροχιασμός.

Τα χαφιεδοειδή του Σόρος, τα αμερικανόδουλα ασπόνδυλα, η παρακρατική τραμπούκικη αλητεία, και τα πιονάκια των υπηρεσιών, γιατί όλοι τους είναι μασίφ, είναι ένα και το αυτό, και γι' αυτό μοιάζουν και αήττητοι, ΕΧΟΥΝ ΞΕΤΡΑΧΗΛΩΘΕΙ.
Δεν προκαλούν στο έπακρο, δεν φτάνουν τον κόμπο στο χτένι, αλλά αποζητούν το αίμα, τον θάνατο και την εξόντωση. Υπό τέτοιες συνθήκες τα αντανακλαστικά της άμυνας, εκτός κι αν μας θεωρούν παντελώς απονευρωμένους, ίσως γυρίσουν μπούμερανκ προς αυτούς την επιθυμία τους.

Και το αίμα και την εξόντωση, αντί να την δουν εκεί που επιδιώκουν, να τα τρακάρουν ως κακά μαντάτα σε βάρος του σιναφιού τους.

Δεν είναι προειδοποίηση. Είναι κάτι που ούτε καν το εξετάζουν. Να προσέχουν λοιπόν. Ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς...
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 6:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δολιοφθορά στην ράγα έγινε εντέχνως για να προκληθεί εκτροχιασμός. Δεν προκλήθηκε. Το διευκρινίζω σε περίπτωση που δεν είναι εύκολα αντιληπτό από το παραπάνω σχόλιο. Η πρόθεση όμως ήταν ξεκάθαρη..
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 6:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει ήδη σχετική ανάρτηση, αυτή εδώ, και έχουν επιπλέον αναρτηθεί τα επίσης σχετικά:

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=268

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=267


Δεν θα μπορούσαν όλα να συμπτυχθούν σε μια ενότητα για οικονομία διαχείρισης;
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(Απ’ το Indymedia)


Πυρπολήσαμε το εταιρικό βανάκι της εταιρίας καθαρισμού INTERHELLAS στο Πεδίο του Άρεως σε ένδειξη συμπαράστασης και ταξικής αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα. Πέντε νύχτες πριν το ψευτοπανηγυράκι των «μαντάμς» για τη δήθεν γυναικεία χειραφέτηση, πέντε νύχτες πριν τα νυχτομάγαζα γεμίσουν «γκόμενες» που θα πίνουν στο όνομα της «γυναικείας» τους φύσης, μακιγιαρισμένες και ντυμένες όπως ο καπιταλισμός προτάσσει: Γελαστές Όμορφες Υπάκουες. Ο Ταξικός Πόλεμος δεν έχει γιορτές – ούτε υπακούει σε δογματικά φετίχ της μεταμοντέρνας φεμινιστικής και μη σοσιαλδημοκρατίας. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα είναι αγωνίστρια της Τάξης μας. Μια προλετάρια που έκαναν το λάθος να την εκδικηθούνε τα αφεντικά. Μια εργάτρια σαν κι αυτές της Sex Form, της Σίσερ Πάλκο, της Τρικολάν, της Demo, της Τριούμφ, της Φάρος, μια αγωνίστρια ενάντια στην αδικία και την εκμετάλλευση. Μια βαλκάνια ενάντια στον τρόμο…

Στέλνουμε χαιρετισμούς σε όλους τους πυρήνες του Διάχυτου…

• Με τους/τις πολυεθνικούς/ές εργάτες/τριες
• Με τους προλεταριακούς αγώνες
• Με τη βία, το αναπόσπαστο συστατικό της προλεταριακής πολιτικής

Εργατικοί Πυρήνες Μαχόμενων Κομμουνιστών (Α)

* * * * *

Και η απάντηση που αμέσως θάφτηκε από τους διαχειριστές των δικτύων του μίστερ Σόρος


Μπράβο λεβεντο-χαμουρίτσες. Πηγαίνετε τώρα στην Πρεσβεία να εισπράξετε την αμοιβή σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 10:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι πιο καλοί οι μαθητές, γαϊδουριάς και προδοσίας

Τα ιντυμίντια λειτούργησαν ξανά μετά από τριήμερο μπλακάουτ. Όμως με δύναμη, παλμό και περίσσια θρασύτητα εκδηλώνονται τώρα υπέρ κάθε προβοκάτσιας, υπέρ κάθε πύρινης καταστροφής, που το οικονομικό της κόστος καταλήγει πάντα στις πλάτες του εργαζόμενου ελληνικού λαού.
Ποιος θα πληρώσει τα βαγόνια του ΗΣΑΠ και το στέγαστρο του σταθμού στην Κηφισιά; Μα ποιος άλλος απ’ τους φορολογούμενους πολίτες; Ποιοι θα βρέχονται χωρίς το στέγαστρο του σταθμού; Μα οι φουκαράδες που ταξιδεύουν με τον ηλεκτρικό και όχι, βέβαια, με το πολυτελές γιωταχί τους.
Πώς να εξηγήσουμε τη συγκεκριμένη στάση των ιντυμιντιάδων; Μήπως στο τριήμερο της απουσίας τους, πήραν τίποτε μαθήματα σε σεμινάριο λιπαρά αμειβόμενης γαϊδουριάς και προδοσίας, κάπου κει στην πλατεία Μαβίλη;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας