 |
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 12, 2010 12:54 am Θέμα δημοσίευσης: Ο Obama σε ρόλο Αλ Καπόνε, για την 11η Σεπτεμβρίου. |
|
|
Ο Obama σε ρόλο Αλ Καπόνε, για την 11η Σεπτεμβρίου.
O ομπάμα ως Αλ-Καπόνε (που δολοφονούσε τα θύματά του και κατόπιν πήγαινε στεφάνια και έκλαιγε στους τάφους τους) απένειμε φόρο τιμής στα θύματα της πτώσης των δίδυμων Πύργων που ή ίδια Αμερική σκηνοθέτησε και εκτέλεσαν οι μυστικές υπηρεσίες, για να το αποδώσουν στην Αλ-Κάϊντα οργάνωση φάντασμα ως πρόσχημα για να επέμβουν στο Αφγανιστάν.
Ταυτόχρονα ο Μαυρούλης με την απόφασή του να χτιστεί μουσουλμανικό Τέμενος στο χώρο του εγκλήματος και σε συνεννόηση με τον πάστορα σε διαφορετικούς ρόλους, επεδίωκαν τον ίδιο σκοπό: του διαίρει και βασίλευε, με την διάσπαση του Αμερικάνικου λαού, σε χριστιανούς και μουσουλμάνους.
Ηδη έγιναν δυό διαφορετικές συγκεντρώσεις, η μία υπέρ του Τεμένους και η άλλη κατά. Η Aμερικάνικη πολυπολιτισμική κοινωνία και πώς οι ιμπεριαλιστές χρησιμοποιούν τις αντιθέσεις της για τους δικούς της σκοπούς.
Να γιατί η Πατριωτική αριστερά είναι κατά της πολύπολιτισμικής κοινωνίας που οι ιμπεριαλιστές πραξικοπηματικά προσπαθούν να επιβάλουν και στην χώρα μας. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 12, 2010 4:17 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γκ. Βίλντερς: «ΗΠΑ και ισλαμικός νόμος, έννοιες ασυμβίβαστες»
Με αφορμή τη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, κατά της ανέγερσης ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου, που θα περιλαμβάνει και τζαμί, κοντά στο Σημείο Μηδέν, ο Γκέερτ Βίλντερς είπε πως οι ΗΠΑ και ο ισλαμικός νόμος είναι δύο έννοιες ασυμβίβαστες.
Ο Ολλανδός βουλευτής δήλωσε: «Εδώ είναι που πρέπει να χαράξουμε μια γραμμή. Η Αμερική, η Νέα Υόρκη και η σαρία είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Η Νέα Υόρκη είναι η ελευθερία. Γι αυτό είμαστε εδώ σήμερα, για να χαράξουμε μια γραμμή σ αυτόν τον ιερό τόπο. Είμαστε εδώ όπου υπάρχει το πνεύμα των πατέρων ιδρυτών της Αμερικής, είμαστε εδώ σήμερα όπου υπάρχει το πνεύμα της ελευθερίας».
Ενώ κλείνοντας πρόσθεσε: «Ποτέ δεν πρόκειται να τείνουμε το χέρι μας ελεύθερα σ αυτούς που επιθυμούν να μας εξουσιάσουν. Χαράξτε αυτή τη γραμμή με τέτοιο τρόπο ώστε η Νέα Υόρκη να μη γίνει ποτέ Νέα Μέκκα».
Καλλιεργείται το θρησκευτικό μίσος στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες που οι ίδιοι δημιούργησαν για να επιβιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το καπιταλιστικό σύστημα . |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας
|