patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η σπίθα των πολιτών - Διακήρυξη Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
απελάτης

Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 4:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η σπίθα των πολιτών - Διακήρυξη Μίκη Θεοδωράκη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σπίθα των πολιτών - Διακήρυξη Μίκη Θεοδωράκη

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να διαβάσετε την διακήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη:

http://www.antibaro.gr/node/2348#comments

Να πω και την γνώμη μου διότι έχω στα χέρια μου το βιβλιαράκι με τη διακήρυξη και άκουσα τον Μίκη Θεοδωράκη να διαβάζει το κείμενο στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, προσθέτοντας και εκτός κειμένου σχόλια.

Θεωρώ σωστό τον προσανατολισμό του Μίκη στα εθνικά θέματα, τα οποία βρίσκονται σήμερα στην αιχμή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως λαός. Ο προσανατολισμός αυτός πιστεύω ότι θα λειτουργήσει ως όργανο φυσικής επιλογής ή ακριβέστερα πολιτικής επιλογής και θα προσελκύσει τις υγιείς δυνάμεις στην υπό ίδρυση «κίνηση». Και υγιείς δυνάμεις εννοώ εκείνες τις δυνάμεις που δεν έχουν παραδοθεί στην Νέα Παγκόσμια Τάξη του Μεγάλου Αδελφού, αλλά αγωνίζονται να την εκμηδενίσουν. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα για την έξοδο απ’ την κρίση στην διακήρυξη μπορώ να το αντιληφθώ μόνο ως εισηγητική πρόταση για συλλογική και υπομονετική επεξεργασία, απ’ την ζωή και την ζωντανή πείρα, στους καθημερινούς αγώνες που έχουν αρχίσει και τίποτε δεν μπορεί να τους σταματήσει παρά μόνο η δικαίωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αραιά και που
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 5:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβασα και εγώ την διακήρυξη του Μίκη και όντως λέει αλήθειες αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου γιατί οι πολιτικοί μας πλέον δεν μπορούν να μας πουν άλλα ψέμματα για να περάσουν αυτά που θέλουν,αυτό φαίνεται και απο τις αντιδράσεις του κόσμου.Και ίσως ξεκινούν ενα διαφορετικό κίνημα που λέει και γράφει αλήθειες (ιστορικές ,πολιτικές,και οικονομικές)και με ενα πρόσωπο κοινής αποδοχής,και στο όνομα όλων αυτών να συνεχίσουν να περνούν αυτά που θέλουν.Πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποίοι θα απαρτίσουν αυτό το κίνημα και μετά να κρίνουμε γιατί και ο Μίκης στο παρελθόν έχει κάνει πισωγυρίσματα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης