patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Επίθεση Ταλιμπάν στο αρχηγείο της αστυνομίας στο Αφγανιστάν

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μούγκα και θλίψη στο ΠΚ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 12, 2011 6:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Επίθεση Ταλιμπάν στο αρχηγείο της αστυνομίας στο Αφγανιστάν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίθεση Ταλιμπάν στο αρχηγείο της αστυνομίας στο Αφγανιστάν

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, τουλάχιστον δεκαπέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν και πάνω από 40 τραυματίσθηκαν σήμερα κατά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε εναντίον του αρχηγείου της αστυνομίας της πόλης Κανταχάρ του Νοτίου Αφγανιστάν.

Ένοπλοι είχαν εξαπολύσει επίθεση το μεσημέρι με αυτόματα όπλα και πολυβόλα εναντίον του αρχηγείου της αστυνομίας από ένα ξενοδοχείο έξι ορόφων, το Zarnegar Hall, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και το οποίο είχαν προηγουμένως καταλάβει. Την ευθύνη για την επίθεση αυτή ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.

Κουφάλες τσάτσοι των αμερικανών μαζί με τα αφεντικά σας φτάνει το τέλος σας. Μούγκα και θλίψη στο κωλοκαφενέ του βήχου και του υπασπιστή του ανατρόμπα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 12, 2011 6:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τεταμένη η κατάσταση στην Κανταχάρ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=256182&cid=5
Επιστροφή στην κορυφή
λατάκι με τριχιά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 12, 2011 6:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένταλμα κατά αμερικανόδουλου Μουσάραφ για τη δολοφονία Μπούτο

Πακιστανικό δικαστήριο εξέδωσε σήμερα ένταλμα σύλληψης εις βάρος του πρώην προέδρου Περβέζ Μουσάραφ, στο πλαίσιο της έρευνας της δολοφονίας της πρώην πρωθυπουργού Μπεναζίρ Μπούτο, ανακοίνωσε σήμερα ειδικός εισαγγελέας.

Το δικαστήριο στην πόλη Ραβαλπίντι, κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ, έδωσε επίσης εντολή ο πρώην πρόεδρος να παρουσιαστεί στις Αρχές προσωπικά στις 19 Φεβρουαρίου.

Τη Δευτέρα η ομοσπονδιακή υπηρεσία ερευνών (FIA) ενημέρωσε το δικαστήριο ότι ο Μουσάραφ είναι ένας από τους υπόπτους της δολοφονίας της Μπούτο.

Η Μπούτο, η οποία διετέλεσε πρωθυπουργός την περίοδο 1988-1990 και 1993-1996, σκοτώθηκε σε επίθεση αυτοκτονίας έπειτα από μια προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Ραβαλπίντι, στις 27 Δεκεμβρίου 2007, λίγες εβδομάδες αφότου επέστρεψε στη χώρα της ύστερα από οκτώ χρόνια αυτοεξορίας.

Έκθεση του ΟΗΕ τον Απρίλιο του 2010 επεσήμανε ότι ο τότε πρόεδρος της χώρας, ο στρατηγός Περβέζ Μουσάραφ γνώριζε πως υπήρχαν πολλές απειλές κατά της Μπούτο. Ωστόσο, η κυβέρνησή του απλώς ενημέρωνε το επιτελείο της πρώην πρωθυπουργού και τις τοπικές Αρχές και δεν φρόντιζε να της παράσχει ασφάλεια ανάλογη με τις απειλές που δεχόταν.

Άσχημη εποχή να είσαι λακές των Αμερικάνων.
Επιστροφή στην κορυφή
Βηχούληηη,αμερικανούληηη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεκαοκτώ νεκροί και 70 τραυματίες από την επίθεση Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν

Δεκαοχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 70 τραυματίστηκαν σήμερα στην επίθεση, για την οποία την ευθύνη ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, σε μια τράπεζα της Τζαλαλαμπάντ στο ανατολικό Αφγανιστάν, η οποία κατελήφθη από τους ενόπλους, οι οποίοι στη συνέχεια αντιμετώπισαν την αστυνομία, η οποία άφησε πίσω της 18 νεκρούς σύμφωνα με τον κυβερνήτης της επαρχίας.

«Δυστυχώς, 18 από τους συμπατριώτες μας έχασαν τη ζωή τους και 70 τραυματίστηκαν σε μια τρομοκρατική επίθεση από τους Ταλιμπάν», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Γκιούλ Αγά Σιρζάι, κυβερνήτης της επαρχίας Νανγκαρχάρ, της οποίας η Τζαλαλαμπάντ είναι πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, επτά έως δέκα καμικάζι έλαβαν μέρος στην επίθεση κατά του τοπικού υποκαταστήματος της Kabul Bank, της κυριότερης ιδιωτικής τράπεζας της χώρας, η οποία πληρώνει τους μισθούς των υπαλλήλων που είναι κατοχικοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί.

Οι επιτιθέμενοι περικύκλωσαν την τράπεζα, αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που φύλαγαν την τράπεζα τους όποιους και σκότωσαν όλους.

Πάντα τέτοιες επιτυχίες για τους Ταλιμπάν, που το κωλοχανείο του Βήχου και του ανατρόμπα είναι εναντίον τους, και άρα αμερικανάκια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας