patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Θανατερή ισορροπία τρόμου στην Αθηνα - έτοιμο το σκηνικό

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ακροατής του Τρίτου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 27, 2011 3:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Θανατερή ισορροπία τρόμου στην Αθηνα - έτοιμο το σκηνικό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ' αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ξενοφοβική πλέμπα, λαουτζίκος. Είμαι κουλτουριαρέος. Είμαι ακροατής του Τρίτου Προγράμματος, αν γνωρίζετε εσείς οι αμαθείς, είμαι ακροατής του γνωστού κρατικού αυτού ραδιοφωνικού σταθμού που υπάρχει από το 1954 και μεταδίδει αυτό που συμβατικά ονομάζουμε "κλασσική μουσική", δηλαδή έντεχνη ευρωπαϊκή μουσική.

Πέρα από κλασσική ακούω και τις υπόλοιπες εκπομπές του Τρίτου Προγράμματος και μού έχει λείψει πάρα πολύ εκείνη με τον τίτλο "ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ" στην οποία παραγωγός και παρουσιαστής ήταν ο κύριος Θεοδόσης Πελεγρίνης.



Ο πολυτάλαντος κος Θ. Πελεγρίνης και γνωστότατος νυν Πρύτανης της Νομικής, που μπορούμε να τον δούμε ενίοτε να συμμετέχει και σε θεατρικές παραστάσεις προκειμένου η φιλοσοφία να γίνεται πιο εύληπτη ενσαρκώνοντας ο ίδιος σχετικούς ρόλους, Νίτσε, Σοπενάουερ κλπ.:








Σαν παρένθεση απλώς, αναφέρω ότι χθες στο Παρίσι αποδοκίμασαν έντονα τον κύριο Πάγκαλο έλληνες φοιτητές, αν και το έλληνες είναι λίγο ξεφτίλα να το λέμε, πολίτες του κόσμου είναι πιο σωστή έκφραση, αντιρατσισταράδες δηλαδή, όχι επειδή εξοντώνει ο κύριος Υπουργός τον φασίστα και ρατσιστή ελληνικό λαό αλλά για το ζήτημα της απεργίας των 300 της Νομικής που δεν βρίσκει δικαίωση.

Και το ανέφερα αυτό γιατί επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι από την μια υπάρχει ο ταπεινός λαουτζίκος, αυτό το "ξενοφοβικό μπάζο" και από την άλλη υπάρχουν οι ανώτεροι άνθρωποι, οι ευγενείς, οι αλληλέγγυοι, οι άνθρωποι της κουλτούρας, της ευαισθησίας.

Ως άνθρωπος της κουλτούρας κι εγώ, προσωπικά θεωρώ ότι τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή να ξεμπερδεύουμε με τον λαουτζίκο, τον λεγόμενο "ελληνικό λαό" μωρέ, που έχει γίνει και εθνικιστική συνήθεια να τον ονομάζουμε έτσι.
Αν κάποιος από τους 300 μετανάστες πάθει κάτι (και όχι λαθρομετανάστες γιατί είναι πολύ ωραίο πράγμα η απεργοσπασία και τα ξεφτίλα μεροκάματα και κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος αρκεί μόνο να μην μπεί λαθραία στις βίλλες των αντιρατσιστών) αν λοιπόν πάθει κάτι, ως επιπλοκή από την απεργία πείνας, είναι έτοιμο και στημένο το πανέμορφο σκηνικό από τις "αλληλέγγυες" ("Μη") Κυβερνητικές Οργανώσεις που λογοδοτούν κατευθείαν στην Πρεσβεία και στην Γουάσινγκτον, και θα ξεχυθούν στους δρόμους οι κακόμοιροι και κατατρεγμένοι μετανάστες και την συνέχεια θα την δείτε από τις οθόνες σας, μικροαστικά απόβλητα, βρωμοελληναράδες.

Δεν αποκλείεται, εκείνες τις στιγμές, να ακοστούν και σούπερ βαθυστόχαστες αναλύσεις, τίγκα στην κουλτούρα και στην αριστερότητα του Κολωνακίου, και οι οποίες θα καταλήγουν "Νά, ρατσιστόμουτρα, που κατηγορούσατε άδικα τους κυνηγημένους μετανάστες ότι δεν έχουν ταξική συνείδηση και ότι έχουν κίνητρα τυχοδιωκτικά οικονομικά. Νά, είναι αυτοί που βγαίνουν πρώτοι στους δρόμους, που δείχνουν πρώτοι τον δρόμο της εξέγερσης".

Είναι αναμενόμενο επίσης ότι οι βρωμοελληναράδες, μικροαστούληδες όπως είναι, θα καθίσουν μικροαστικά στις τηλεοράσεις τους και στα διαμερισματάκια τους, από μικροαστισμό και όχι επειδή θα είναι ταμπουρωμένοι από το φόβο και την τρομοκρατία. Να είναι καλά η πρόβα τζενεράλε που έχει γίνει από τον Δεκέμβρη του 2008, και τον Μάιο του 2009 με το τάχαμου "σκισμένο Κοράνι" και ήδη θα ξέρουν όλοι ότι αν βγούν στους δρόμους θα τους φάει η μαρμάγκα, ο Ουτσεκά και οι παρακρατικοί χαφιέδες, κι έτσι όλα θα προχωρήσουν μέλι γάλα.

Κι επειδή η κατάσταση δεν προχωράει, εννοώ δεν τραβάει η ομάδα, η ομάδα του Τζεφ, οι καλοί οι αμερικανοί θα εκτονώσουν την λαϊκή αγανάκτηση με ελεγχόμενα βίαια γεγονότα στα οποία πρωταγωνιστής δεν θα είναι το θύμα, δηλαδή ο εξοντωμένος ρατσισταράς λαουτζίκος αλλά άλλος: Ο απόλυτα ελεγχόμενος αλλοδαπός στρατός κατοχής. Στον οποίο οι κυβερνήσεις βαράνε προσοχή, γιατί είπαμε είναι τρίτες στην εξής ιεραρχία:

1) Πρεσβεία, πρώτη και καλλίτερη

2) "Μ".Κ.Ο. που λογοδοτούν κατευθείαν και μόνο σε Αμέρικα και Ε.Ε.

3) Λεγόμενος εγχώριος "πολιτικός" κόσμος, τελευταίος και καταϊδρωμένος, υφιστάμενος όλων των από πάνω.


Νά γιατί οι 300 ήρθαν με τις πλάτες Αστυνομίας και Κράτους από την άλλη άκρη της Ελλάδας, συγγνώμη, από την άλλη άκρη του χώρου ήθελα να πώ, γιατί το Ελλάδα συνιστά "εθνικισμό", και μπήκαν μια χαρά στη Νομική (άντε δοκίμασε να μπεις κι εσύ και μετά πες μου) κι άμα πρόκειται για κανένα συνταξιούχο να διαδηλώσει "Κάτω οι κλέφτες" έξω από τη Βουλή τον λιώνουν οι πραιτωριανοί ταγματασφαλίτες και τον ψεκάζουν με τόνους καρκινογόνα χημικά.

Νά γιατί 80 άνθρωποι, σε απόσταση τριών λεπτών με βατραχοπέδηλα από το λιμάνι της Πάρου, αφέθηκαν στο ναυάγιο του ΣΑΜΙΝΑ να πνιγούνε ενώ άμα πρόκειται για ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ από Αφρική και Ασία, σηκώνουνε Σούπερ Πούμα, Σούπερ Καμηλοπάρδαλη, Σούπερ Ποδήλατο , στένουν παραπλέοντα σκάφη και σκάφη "παντόφλες", σκάφη "γαλότσες" και ό,τι άλλο υπαρχει.


ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.

ΕΙΣΑΣΤΕ "ΒΡΩΜΟΑΡΒΑΝΙΤΕΣ", ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ Η "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΙΖΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ.

ΕΙΣΑΣΤΕ "ΒΡΩΜΟΑΡΒΑΝΙΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!

ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟÚΔΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
είστε ρατσιστόμουτρα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 27, 2011 3:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε ξενοφοβικά καθάρματα, μην υπερβάλλετε. Δεν ήρθε δα και το Τέλος του Κόσμου!

Νά μωρέ, απλά ήταν ευκαιρία να κάνουν καριέρα 5 όλοι κι όλοι αντιρατσισταράδες και "αντιεξουσιαστές" του κώλου, και να αναχθούν σε παράγοντα σοβαρότατων εξελίξεων και καθοδηγητή εκατομμύρίων εποίκων.

Είναι κακό αυτό;

Είναι κακό που οι λαθρομετανάστες είναι διαιρεμένοι εθνοτικά και ελέγχονται από το μίσος προς τον "βολεμένο ελληναρά που καλοπερνάει";

Είναι κακό που όλοι είναι εναντίον όλων;
Σομαλοί εναντίον Κογκολέζων για τον έλεγχο της Σωκράτους, Πακιστανοί εναντίον Νιγηριανών για τον έλεγχο της Μενάνδρου, Μπαγκλαντεσιανοί εναντίον Ρουαντιανών για τον έλεγχο της Γερανίου, Αφγανοί εναντίον Αλβανών για τον έλεγχο της Αλκιβιάδου και πάει λέγοντας.

Είναι ωραίο πράγμα το γκέττο.
Έτσι γίνεται στο Αμέρικα. Πολύ ωραίο.


Τώρα που θα τούς συνενώσουμε όλους, φονταμενταλιστικά και εθνολογικά-μειονοτικά (και εννοείται ουδέποτε ταξικά) εναντίον του άλλου γκέττο που απαρτίζει ο ρατσισταράς ελληνικός λαός, δεν είναι καλλίτερα;

Πάλι γκρινιάζετε; Χωρισμένους και αλληλοσυγκρουόμενους βάσει εθνοτικών γκέττο, δεν τους θέλετε.
Ενωμένους ενάντια στον φασίστα βρωμοελληναρά δεν τους θέλετε.
Έ, αμάν πια, τί τους θέλετε;

Με τίποτα δεν είστε ικανοποιημένοι ρε μισαλλόδοξα υποκείμενα.
Ού να μού χαθείτε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας