patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Το νεοταξιτίκο κατοχικό σώου,Τζέφρυ και αρχηγών κομμάτων

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
λατάκι με τριχιά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 13, 2011 3:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το νεοταξιτίκο κατοχικό σώου,Τζέφρυ και αρχηγών κομμάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νεοταξιτίκο κατοχικό σώου,Τζέφρυ και αρχηγών κομμάτων: Προσυναινετικό σκηνικό για κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» των ενωμένων καθαρμάτων.

Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα του κατοχικού και δωσίλογου Τζέφρυ με τους αρχηγούς των καθεστωτικών κομμάτων υπό την σκιά της τρόικας, των υπερεθνικών οικονομικών δολοφόνων μαφιών του παρασιτικού τραπεζικό-πιστωτικού χρήματος.

Και μόνο η συμμετοχή στην κατοχική βουλή και της δήθεν κυβέρνησης του Τζέφρυ ουσιαστικά δωσίλογου ρουφιάνου της εφαρμογής των κατάπτυστων μνημονίων της τρόικας, σε καθιστά επί της ουσίας συνένοχο που νομιμοποιείς με την παρουσία σου το όλο σκηνικό του σώου που παίζεται, πως τάχα τις αποφασίσεις της παίρνει η Ελληνική βουλή, η κυβέρνηση, και τα κόμματα, για την όποια πολιτική της χώρας, και πώς δεν είσαι κάτω υπό τις εντολές της τρόικας.

Αυτό έπρεπε να καταγγείλουν τα «αντιπολιτευόμενα» κόμματα και ιδιαίτερα της αριστεράς, αν δεν ήταν διαφορετικά όργανα, της κοινής ορχήστρας και όχι μια από τα ίδια με τον Τζέφρυ.

Η αριστερά αντί να έχει αποχωρήσει από το νέο-κατοχικό κοινοβούλιο και να κηρύξει ένα ανένδοτο αγώνα ανατροπής της κατοχικής και δωσίλογης κυβέρνησης της τρόικας, συναντήθηκε με το κατευθυνόμενο κάθαρμα, τον Γιωργάκη, για τα του πεί τι; Ότι η πολιτική τους είναι αντιλαϊκή; Ε! και τι; Του έκανε τα μούτρα κρέας. Αυτό θέλει ο λαός από εσάς Παπαρίδα, και Τσίπρα χωρίς τσίπα.

Αίσχος σας τενεκέδες αγάνωτοι, που με την συμμετοχή σας νομιμοποιείται την απάτη, που παίζετε για δήθεν λειτουργία της ελληνικής βουλής και επί της ΟΥΣΙΑΣ, συναινείτε σε όλο το θεατρικό νεοταξίτικο σώου, πως τάχα τα «Ελληνικά» κόμματα αποφασίζουν για τα δρώμενα της χώρας, όταν η τρόικα είναι παρούσα και δεν έχει πεταχτεί μαζί με τους τσάτσους της, έξω από την χώρα.

Αυτό είναι που απαιτεί ο ελληνικός λαός και όχι νεοταξίτικα μπουρμπούτσαλα, στην κατοχική βουλή.

Και πάλι αίσχος Παπαρίδα μουου και Τσίπρα μουου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας