|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Obelix
Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 4193
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 30, 2009 10:43 pm Θέμα δημοσίευσης: Άλλο πάλι αυτό... |
|
|
Το ακόλουθο μήνυμα το έλαβα ως "προσωπικό μήνυμα" (e - mail) στον λογαριασμό μου, στο Π.Κ.
[quote:dd618f74cf="Κώστας Τζούμας"]Λαμβανω το θαρρος αν και δεν σε ξερω και δεν με ξερεις, υποτιθεται.
Προτού κινήσω γη και ουρανό για να πας από κει που ήρθες τι θα έλεγες γαν εναν δημόσιο διάλογο με τον Αλβανό Xhuma;
Φυσικά, εδώ στο Πολιτκό Καφενείο.
Εσύ είααι παντού και εγώ μόνο στο Πολιτκό Καφενείο.
Ανοιξε ένα thread και τα λεμε.
Αν δεν θες σε παρακαλωψ μην κανεις cut and paste καθε φασιατικη ιδεα που σου εχει επιβάλλει ο Δ-Τ ελλειψει κρισεως και γνωσεως
Φυσικα αντι για σενα μπορουν να γραφουν όλες οι περσονες του ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Ελπιζω να ανταποκριθεις στην προσκληση μου η οποια δεν θα καλυψει μονο κειμενα των κλασισκων (αυτα ειναι ευκολη υποθεση) αλλα και θεματα της πραγματικοτητας
Φυσικα ο στοχος μου ειναι να ΜΗΝ ΣΕ διαβαζη κανενας στο ΠΚ και ευρυτερα --ευκολο αφου εγω ειμαι Αλβνος κι εσυ εισαι Ελληνας
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
ΑΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΕΙ ΠΚ, ΙΝΤΥ, ΠΑΤΑΡΙ, ΡΕΣΑΛΤΟ ΚΤΛ |
Επειδή αδυνατώ να αντιληφθώ το περιεχόμενο αυτής της "πρόκλησης σε μονομαχία", και γενικά πώς προέκυψε ξαφνικά ένα μήνυμα σαν αυτό, και επειδή δεν μου αρέσουν οι ΧΑΖΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ και οι ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ των 2 ημερών, ΑΠΑΛΑΣΣΩ τον συντάκτη του από τον κόπο να περιμένει δύο ολόκληρες ημέρες, και ΕΠΙΣΠΕΥΔΩ την..."επαπειλούμενη" δημοσιοποίηση. (Μόνο που, επειδή δεν ασχολούμαι ποτέ με το Indymedia, ας το δημοσιεύσει κάποιος άλλος εκεί, αν αυτό είναι επιθυμητό.)
Σημειωτέον πως δεν γνωρίζω ΤΙΠΟΤΑ για τον συντάκτη του παραπάνω κειμένου. _________________ ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS! |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Obelix
Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 4193
|
|
|
 |
Nikoss Site Admin
Συμμετέχουν: 07 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1835
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 30, 2009 11:44 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λίγη σημειολογία, όχι κουραστική ελπίζω...
Xhuma από το λατινικό «Χ» που ισούται με το «EXTRA=παραπάνω-παραπανίσιο» και το «huma» το οποίο αν δεν είναι αν «άνθρωπ», όπως συνηθίζει να γράφει ο «δυσλεξικός» φίλος μας (να δεις που αλλού το έχω δει αυτό... α, ναι... σε κάποιον που αρχικά μας είχε συστηθεί σαν καθηγητής, στέλνοντάς μας ανορθόγραφα ραβασάκια από το οικονομικό Πανεπιστήμιο και μετά την σκυτάλη πείρε ένας άλλος, εξίσου ανορθόγραφος, που στην αρχή έκοβα το κεφάλι μου ότι ήταν ο Ανατροπέας, αλλά όχι, ο Ανατροπέας είναι συγγραφικό ταλέντο και μας έλεγε ότι μας κορόιδευε, όταν μας έλεγε ότι ήταν καθηγητής, αυτός πιο πολύ μοιάζει με τον «Χμ» -Τελικά στον καφενέ σερβίρουν τουλάχιστον τρία άτομα: ο Καθηγητής, ο Ανατροπέας και ο Χμ- που είναι επίσης ανορθόγραφος και δυσλεκτικός), τι έλεγα α! ναι, το «huma», ισούται με την ελληνική λέξη «χύμα», δηλαδή «παραπάνω-παραπανίσιο+ χύμα», όπερ μεθερμηνευόμενον, «χύμα και τσουβαλάτα»...
Να σε δω να μονομαχείς με τον «χύμα και τσουβαλάτα», και τι στον κόσμο... φτουθ καμοτώ... είναι κολλητική η δυσλεξία;;; |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 30, 2009 11:48 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Πού μας παραπέμπεις και γιατί το έχεις βάλει διπλό; Μήπως για να καταδείξεις ότι πέραν πάσης αμφιβολίας είναι διπλοκλειδωμένο; |
|
|
 |
Χμ! Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 12:33 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:3710b3d3f4="Nikoss"]Πού μας παραπέμπεις και γιατί το έχεις βάλει διπλό; Μήπως για να καταδείξεις ότι πέραν πάσης αμφιβολίας είναι διπλοκλειδωμένο; |
Εδώ είναι. Κλειδωμένο είναι το μυαλό σου
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=144626#144626
Νίκο σκίζεις. Σε βλέπω ανώτερο στέλεχος της ΚΥΠ αν συνεχίσεις έτσι.
Μετά τιμής - (ξέχασα το Αίμα) χρυσή Αυγή
Καθηγητής 3ης διαλογής Χμ! |
|
 |
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 12:37 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Λείπει ο Ανατροπέας, τί έγινε; |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 12:46 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετά τιμής - Μετά Αίματος - Μετά χρυσής Αυγής...
Μπά ασ’ το, καλύτερα δυσλεκτικό... κάνει και ρήμα, ρημώ, ρημείς ρημεί... |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 1:49 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διάβασα το διπλοκλειδωμένο, και συμπέρανα δυο τρία πραγματάκια,
1ον Ο Χύμα και Τσουβαλάτα, δεν κράτησε τον λόγο του για την προθεσμία των δύο ημερών, ή δύο ωρών; δεν θυμάμαι...
2ον Ο Χύμα και Τσουβαλάτα είναι ο Αλβανός καθηγητής του οικονομικού πανεπιστημίου, που είναι ο Κώστας Τζούμας, που είναι ένας εκ των τριών, που σερβίρουν καφέ...
3ον Τα ‘χω ξαναδιαβάσει... εντάξει όχι όλα, αλλά αρκετά απ’ αυτά... να δεις που τα διάβασα... μα εδώ... στο patari... τα ‘χε γράψει ο δυσλεκτικός καθηγητής, απ’ το οικονομικό πανεπιστήμιο...
Βρε τι σου κάνει το Word και ο αυτόματος διορθωτής του... μετατρέπει έναν κατά τ’ άλλα δυσλεκτικό καθηγητάκο σε λόγιο...
4ον Ολ’ αυτά Obelix, δεν τα ‘γραψε τώρα και πιθανόν ούτε ο ίδιος... Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα, για εργασίες που έβαλε τους φοιτητές του να τις γράψουν, κάτω από την υψηλή επιστασία του...
Περισσότερα Κυπατζίδκα, εντός ολίγου... |
|
|
 |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7077
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 10:07 am Θέμα δημοσίευσης: Re: Άλλο πάλι αυτό... |
|
|
[quote:9a682ae7cb="Obelix"]
Σημειωτέον πως δεν γνωρίζω ΤΙΠΟΤΑ για τον συντάκτη του παραπάνω κειμένου.[/color][/size] |
Εγω γνωριζω πολλα.
Νεοταξιτης αμερικανογλυφτης ειναι που προηγουμενα εχει δηλωση ανοιχτα οτι ζηταει το κλεισιμο της ελληνικης βιομηχανιας για χαρι τις κινεζικης αφου αυτο βοηθαει την λαθρομεταναστευση...
http://vngelis.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html
Ειναι η 'αριστερη' περσονα του Βηχου.
Παλια ειχαμε την 'δεξια' Γρηγορης Δικαιος, τον 'Μελλον' (ταχα αδερφο του!) και παει λεγοντας.
Υπερωρια του Βηχου δηλαδη για να δικαιολογηση τα νεοταξικη κονδυλια που πληρωνουν την υπαρξη του Πολιτικου Καφενειου.
Σε λιγο θα εχει εξαφανιστη και αυτος.
Οι περσονες φευγουν ο ...Βηχος μενει.
Αδικα του εμεινε η ρετσινια του διαδικτυακου κλοουν?
Η μονη σοβαρη συζητηση που γινεται στο ΠΚ ειναι εαν μπορεις να γραφτεις να βρεις μια ...φιλιπινεζα στις διαφησεις που βγαινουν καθε δυο και τρεις στο ΠΚ η το γεγονος οτι οι 5εκ επισκεπτες ειναι οι λαθρομεταναστες που κοιτανε το σαιτ απ'τα κινητα τους τηλεφωνα αφου για να το κοιταξει ελληνας η θα πρεπει να ειναι ασχετος ασχετων η μεταναστολαγνης.  |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 12:33 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Άλλο πάλι αυτό... |
|
|
[quote:5fd4fce660="Obelix"]Το ακόλουθο μήνυμα το έλαβα ως "προσωπικό μήνυμα" (e - mail) στον λογαριασμό μου, στο Π.Κ.
[quote:5fd4fce660="Κώστας Τζούμας"]Λαμβανω το θαρρος αν και δεν σε ξερω και δεν με ξερεις, υποτιθεται.
Προτού κινήσω γη και ουρανό για να πας από κει που ήρθες τι θα έλεγες γαν εναν δημόσιο διάλογο με τον Αλβανό Xhuma;
Φυσικά, εδώ στο Πολιτκό Καφενείο.
Εσύ είααι παντού και εγώ μόνο στο Πολιτκό Καφενείο.
Ανοιξε ένα thread και τα λεμε.
Αν δεν θες σε παρακαλωψ μην κανεις cut and paste καθε φασιατικη ιδεα που σου εχει επιβάλλει ο Δ-Τ ελλειψει κρισεως και γνωσεως
Φυσικα αντι για σενα μπορουν να γραφουν όλες οι περσονες του ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Ελπιζω να ανταποκριθεις στην προσκληση μου η οποια δεν θα καλυψει μονο κειμενα των κλασισκων (αυτα ειναι ευκολη υποθεση) αλλα και θεματα της πραγματικοτητας
Φυσικα ο στοχος μου ειναι να ΜΗΝ ΣΕ διαβαζη κανενας στο ΠΚ και ευρυτερα --ευκολο αφου εγω ειμαι Αλβνος κι εσυ εισαι Ελληνας
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
ΑΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΕΙ ΠΚ, ΙΝΤΥ, ΠΑΤΑΡΙ, ΡΕΣΑΛΤΟ ΚΤΛ |
Επειδή αδυνατώ να αντιληφθώ το περιεχόμενο αυτής της "πρόκλησης σε μονομαχία", και γενικά πώς προέκυψε ξαφνικά ένα μήνυμα σαν αυτό, και επειδή δεν μου αρέσουν οι ΧΑΖΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ και οι ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ των 2 ημερών, ΑΠΑΛΑΣΣΩ τον συντάκτη του από τον κόπο να περιμένει δύο ολόκληρες ημέρες, και ΕΠΙΣΠΕΥΔΩ την..."επαπειλούμενη" δημοσιοποίηση. (Μόνο που, επειδή δεν ασχολούμαι ποτέ με το Indymedia, ας το δημοσιεύσει κάποιος άλλος εκεί, αν αυτό είναι επιθυμητό.)
Σημειωτέον πως δεν γνωρίζω ΤΙΠΟΤΑ για τον συντάκτη του παραπάνω κειμένου. |
Βλέπεις τώρα ότι είσαι ανώριμος και αυτογελοιποιείσαι; Εμάς εδώ γιατί μας απασχολείς με την υπόθεση αυτή; Τους άλλους εκεί; Ποιος σου είπε ότι όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται για το τι κάνεις εσύ με τον κάθε μαλάκα (συγγνώμη για την λέξη, αλλά τέτοιος μου φάνηκε από το όλο στυλ του ο κλασσικός τύπος του "τρίχα"), με το οποίο έχεις μπλεξίματα στα κωλοχανεία που πας και γράφεις; Είναι αυτή συμπεριφορά ώριμου ατόμου; Εδώ μιλάς κατά της Χ.Α., βγάζεις αφρούς ότι χρυσαυγίτες είναι οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα που βγήκαν στους δρόμους, κι εκεί σε εγκαλούν (sic) ως ... χρυσαυγίτη. Πάνε και "καθάρισε" σαν άντρας, αν είσαι και αν μπορείς, και πάψε να φέρεσαι σαν κακομαθημένος μπέμπης!
|
 |
Ματίλντα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 2:47 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
 |
|
|
 |
Ματίλντος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 31, 2009 3:46 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μέθοδος για να αποσπάτε επισκέπτες από άλλα φόρουμ και να τους κάνετε δικούς σας...
 |
|
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|