 |
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2012 9:43 pm Θέμα δημοσίευσης: Εξαφάνιση πολιτικού. Τελευταία εθεάθει στην Κουμουνδούρου |
|
|
| Που είναι αυτός ο Παναγιώτης Λαφαζάνης; Εξαφανίστηκε! Τον έφαγε η μαρμάγκα; Τον έχουν βάλει σε καραντίνα οι Τσιπριζαίοι; Αναμενόμενο. Τι ήθελε να πει αυτό το "δεν ξέρω τι θα γίνει μα τον Σύριζα αλλά τα Μνημόνια έχουν τελειώσει"; Τι διάβολο, τόσα χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει σε τι κόμμα είναι μέλος; |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Κ.Ν. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2012 11:16 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Εξαφάνιση πολιτικού. Τελευταία εθεάθει στην Κουμουνδούρο |
|
|
| Anonymous έγραψε: | | Που είναι αυτός ο Παναγιώτης Λαφαζάνης; Εξαφανίστηκε! Τον έφαγε η μαρμάγκα; Τον έχουν βάλει σε καραντίνα οι Τσιπριζαίοι; Αναμενόμενο. Τι ήθελε να πει αυτό το "δεν ξέρω τι θα γίνει μα τον Σύριζα αλλά τα Μνημόνια έχουν τελειώσει"; Τι διάβολο, τόσα χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει σε τι κόμμα είναι μέλος; |
Κάτω από την ομπρέλα του ΖΥΡΙΖΑ έχουν φωλιάσει όλα τα «αντιρατσιστικά» επιδοτούμενα νεοταξίτικα παρακρατικά καθάρματα και χαφιέδες του κράτους. Μέσα στο πολιτικό γραφείο του Τσίπρα υπάρχουν άτομα που οργανώνουν τις παρακρατικές ομάδες που έχουν δράσει επανειλημμένα παρακρατικά και τραμπούκικα , σε όποιων είναι υπέρ του εθνικού κράτους και εναντίων της λαθρομετανάστευσης.
Στα Δεκεμβριανά του 2008 που την ονόμασαν εξέγερση των νέων με την «δολοφονία» του Αλέξη κάηκε όλη η Αθήνα. Στις διαδηλώσεις του Σύριζα μέσα και έξω από τις γραμμές του οργίαζαν οι παρακρατικοί που λήστευαν έσπαζαν και πυρπολούσαν μαγαζιά και πολυκαταστήματα.
Στο κίνημα των αγανακτισμένων έδιναν το καθημερινό παρών στην κάτω πλατεία στο Σύνταγμα και διαχώριζαν την θέση τους όταν οι αγανακτισμένοι και ζητούσαν οι προδότες να πάνε στο Γουδί η Βουλή είναι κατοχική και η τρόικα μαζί με τα μνημόνια της να πάρει τον μπούλο εδώ και τώρα.
Ο Σύριζα με τις νεοταξίτικες συνιστώσες οργανώθηκαν στην κάτω πλατεία με τις ελεγχόμενες τάχα αυθόρμητες λαϊκές συνελεύσεις και έπαιρναν προαποφασισμένες αποφάσεις ,αντεθνικές νεοταξίτικες ,με σκοπό να διασπάσουν τον κόσμο λέγοντας και την έπεφταν όταν τους έπαιρνε σε όποιον κρατούσε ελληνική σημαία έψαλε τον εθνικό ύμνο και ήταν κατά της λαθρομετανάστευσης σαν εθνικιστές φασίστες ακροδεξιούς και ρατσιστές.
Έδινε όλο αυτό το νεοταξίτικο σκυλολόι τα ρέστα της σκυλίσιας ετοιμότητας στα αφεντικά τους του 4ου ράιχ του νεοφασισμού.
Αυτά δεν τα γνώριζε ο Παναγιώτης; Ή έπαιζε το αριστερό πατριωτικό κερασάκι για να καλύψει την βρώμικη νεοταξίτικη τούρτα; Εν πάση περίπτωση και καθώς ο Σύριζα είναι προ πυλών στο να κυβερνήσει ,ήρθε και η ώρα για τον κάθε κατεργάρη να πάει στον πάγκο του. Και Λαφαζάνη φρόντισε να μην είσαι ένας από δαύτους.
Και μην νομίζεις από εδώ και πέρα πως ο Σύριζα δεν θα διαλυθεί με τις νεοταξίτικες θέσεις που όλο και πιο ξεκάθαρα παίρνει, με το να τα μασάει με τα μνημόνια και να γίνεται βασιλικότερος του Βασιλέα απέναντι στο ευρώ την ευρωζώνη και ΕΕ.όργανα του 4ου νεοφασιστικού ΡΑΙΧ των πολυεθνικών. Και τότε τα γιαούρτια το κράξιμο και οι σφαλιάρες που εισέπρατταν τα κατοχικά κομματόσκυλα του Πασόκ θα είναι βόλτα σε βασιλικό κήπο. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας
|