| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas Oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 31, 2012 9:23 pm Θέμα δημοσίευσης: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο |
|
|
Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στο Σκουλικάδο Ζακύνθου. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα,12 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 7 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Δεν υπάρχει ημέρα που να μην βάζουν τουλάχιστον τρείς πυρκαγιές οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες και οι ντόπιοι παραγιοί τους, που έχουν καταντήσει ρουτίνα.
Βουλή κόμματα και διεφθαρμένα ΜΜΕ μπροστά σε αυτή την σχεδιασμένη οικολογική οικονομική και ανθρώπινη καταστροφή περί άλλα τυρβάζουν. Και αυτό διότι δεν θέλουν να τα βάλουν και ξεσκεπάσουν τα νεοταξίτικα πλανητικά αφεντικά τους πράγμα του δείχνει το πόσο υποταχτικά σκουλήκια είναι. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 05, 2012 11:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέσσερα παράλληλα πύρινα μέτωπα σήμερα στην Κρήτη
Τέσσερις πυρκαγιές ξέσπασαν, με διαφορά μερικών λεπτών, σε διαφορετικές τοποθεσίες του νομού Ηρακλείου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κλήθηκαν σε Βασιλική, Μαγαρικάρι, Δαμάνια και Κορακοβούνι, ενώ περίπου μία ώρα μετά είχαν σβήσει όλες τις εστίες.
Στη Βασιλική, στη Μεσαρά, η φωτιά ξέσπασε στις 16.55 στον προαύλιο χώρο ενός σπιτιού. Οι φλόγες "έπιασαν" την αποθήκη του σπιτιού καταστρέφοντας κάποια γεωργικά εργαλεία και προκαλώντας φθορές σε δύο αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσε 1 όχημα της πυροσβεστικής με 3 άνδρες που έσβησε τη φωτιά.
Στις 17.02 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για φωτιά στο Μαγαρικάρι, όπου έσπευσε 1 όχημα με 2 άνδρες.
Μία μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε στα Δαμάνια στις 17.02. Στο σημείο έσπευσε 1 πυροσβεστικό όχημα με 2 άνδρες. Η φωτιά έκαψε μισό στρέμμα έκτασης με καλάμια και μερικά ελαιόδεντρα.
Τέλος, φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με καλάμια, στο Κορακοβούνι, στις 16.25. Τη φωτιά έσβησαν 2 οχήματα με 5 άνδρες. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δήμος Επισκέπτης
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 12:23 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεγάλη φωτιά στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει μεγάλη φωτιά που εδώ και δύο μέρες καταστρέφει μεγάλες δασικές και θαμνώδεις εκτάσεις στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην περιοχή Λόγγου κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Από τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή, η φωτιά έχει πολύ μεγάλο μέτωπο και απειλεί να περάσει στο ελληνικό έδαφος, στην περιοχή της Χαραυγής.
Οι αλβανικές Αρχές αδυνατούν να την θέσουν υπό έλεγχο, πύρινα μέτωπα της οποίας απειλούν και κατοικημένες περιοχές. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, οι παραμεθόριες ελληνικές περιοχές, υπέστησαν πολλές μεγάλες καταστροφές από «εισαγόμενες» από την Αλβανία φωτιές, ενώ χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έχει τεθεί σε συναγερμό, για να αποφευχθεί η είσοδος της φωτιάς στο ελληνικό έδαφος, όπου υπάρχουν πυκνές δασικές εκτάσεις και πολλά χωριά.
¡Ένα από το στυγνότερα νεοταξίτικα εγκλήματα του πλανητικού αμερικάνικου ιμπεριαλισμού είναι και η πυρπόληση του φυσικού πλούτου των δασών. Στόχος μεταξύ άλλων η αλλαγή του περιβάλλοντος όπως η αύξηση των θερμοκρασιών, που συμβάλει στην μείωση του πληθυσμού της γής.
Βουλή κόμματα αποκόμματα και ΜΜΕ το αποσιωπούν ενώ γνωρίζουν πως οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες και οι ντόπιοι παραγιοί τους είναι τα καθάρματα που βάζουν τις φωτιές πράγμα που αποδεικνύει το πόσο υποταγμένοι είναι στο 4ο ράιχ των αμερικανών.
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas Oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 12:42 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΗΠΑ: Ο πιο ζεστός Ιούλιος
Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ στις ΗΠΑ οπότε υπάρχουν μετεωρολογικά στοιχεία, με την ξηρασία να εκτείνεται στο 63% της ηπειρωτικής χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA).
Η μέση θερμοκρασία ήταν τον περασμένο μήνα 25,3 βαθμοί, δηλαδή 1,8 βαθμός πάνω από τον μέσο όρο του 20ου αιώνα, διευκρινίζει η υπηρεσία.
Συνολικά, οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σε 32 αμερικανικές πολιτείες τον περασμένο Ιούλιο ήταν οι δέκα πιο υψηλές του χρόνου. Στην πολιτεία της Βιρτζίνια σημειώθηκε ρεκόρ ζέστης με θερμοκρασία 2,2 βαθμών υψηλότερη από τη μέση κανονική.
Εξάλλου οι βροχοπτώσεις τον περασμένο μήνα έφτασαν τα 6,53 εκατοστά, δηλαδή 0,48 του εκατοστού κάτω από τον μέσο όρο.Συνθήκες ξηρασίας ρεκόρ παρατηρήθηκαν στις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ --κυρίως στη Νεμπράσκα, την Άιοβα, το Μιζούρι και το Ιλινόις--, δηλαδή σχεδόν στο 63% του εδάφους των 48 πολιτειών των ηπειρωτικών ΗΠΑ.
Οι πυρκαγιές δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την άνοδο της θερμοκρασίας και των βροχοπτώσεων. Περισσότερα από 8.000.000 στρέμματα δασών κάηκαν τον Ιούλιο, κυρίως στο Κολοράντο, δηλαδή σχεδόν 2.000.000 στρέμματα περισσότερα από τον μέσο όρο.Πρόκειται για την τέταρτη μεγαλύτερη επιφάνεια δασών που καταστρέφεται από πυρκαγιές από το 2000. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
καλαμάτας Επισκέπτης
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
κρεμάλα στα καθάρματα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 6:23 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέσσερα μέτωπα σε εξέλιξη-Καταστροφή του δασικού πλούτου της χώρας
Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδος.
Το μεγαλύτερο μέτωπο εντοπίζεται στην Αρκαδία όπου πάνω από 25.000 στρέμματα δάσους και καλλιεργήσιμων εκτάσεων έχουν γίνει στάχτη, με έξι ανθρώπους να τραυματίζονται και έναν 45χρονο κάτοικο της περιοχής να συλλαμβάνεται με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Σημειώνεται ότι κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως.Παράλληλα, σε εξέλιξη παραμένει και η φωτιά στον Σολομό Κορινθίας, ενώ πυρκαγιά συνεχίζει να καίει στην περιοχή Μονοξυλίτης στο Άγιο Όρος κοντά στη Μονή Χιλανδαρίου.
Φωτιά μαίνεται και στην περιοχή Κατελειός στην Κεφαλονιά.
Με τέτοια υποταχτικά ρεμάλια στο 4ο ράιχ των αμερικανών, η πλήρης καταστροφή της χώρας και της υγείας του λαού, είναι δεδομένη. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
τρία πουλάκια κάθονταν Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 6:32 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Παράθεση: | | έναν 45χρονο κάτοικο της περιοχής να συλλαμβάνεται με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα... |
...άλλο ένα παραμύθι για να καλύψουν το νεοταξίτικο έγκλημα! |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
είναι τρέλα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 6:46 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| τρία πουλάκια κάθονταν έγραψε: | | Παράθεση: | | έναν 45χρονο κάτοικο της περιοχής να συλλαμβάνεται με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα... |
...άλλο ένα παραμύθι για να καλύψουν το νεοταξίτικο έγκλημα! |
Εντάξει είναι εγκληματίες οι αμερικανοί αλλά σε τέτοιο βαθμό που να ξεπερνούν και τα εγκλήματα του Χίτλερ; Ε! δεν θέλω να το πιστέψω πως ζούμε σε τέτοια εποχή και το τι μας περιμένει.
Με αυτά που γράφετε παρότι φαίνονται λογικά μου διαταράσσετε τον ψυχικό μου κόσμο ομολογώ πως δεν θέλω να τα ακούω και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas Oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 10:24 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κρήτη: Ανυπολόγιστες καταστροφές από την πύρινη κόλαση
http://www.zougla.gr/greece/article/kriti-anipologistes-katastrofes-apo-tin-pirini-kolasi
Κόλαση φωτιάς στο Άγιο Όρος
http://www.zougla.gr/greece/article/anekselegti-i-fotia-sto-agio-oros
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Συχαινά Πάτρας
http://www.zougla.gr/greece/article/ipo-elegxo-i-pirkagia-sta-sixena-patras
Αρκαδία για 3η ημέρα η πυρκαγιά κατακαίει δασικές και αγροτικές εκτάσεις. Μεγάλες είναι οι καταστροφές. Το ίδιο και στην Ουρανούπολη που καίγεται πευκοδάσος και ελαιόδεντρα. Η φωτιές είναι τόσο μεγάλες που φαίνονται από την Θεσσαλονίκη.
Τα πολιτικά κόμματα πέραν τυρβάζουν ενώ η δημοσιογραφική αλητεία περιορίζεται στην καταγραφή των εμπρησμών και το μόνο που ρωτούν είναι αν οι πυροσβέστες κάνουν καλά την δουλεία τους Αν τα σπίτια είναι αυθαίρετα και οι δήμοι έχουν λάβει προληπτικά μέσα και έχουν καθαρίσει από τα ξερόχορτα, και έχουν το θράσος να μιλούν πως οι εμπρησμοί οφείλονται σε απρόσεκτους που κάνουν μπάρμπεκιου με 8 μποφόρ στα δάση, καθώς το παραμύθι με τους οικοπεδοφάγους λόγο κρίσης -καθώς δεν πουλιέται ούτε λέπι-, τους τελείωσε.
Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιοκάφροι -Προδότες καθάρματα πολιτικοί- δούλοι της νέας τάξης του 4ου ράιχ των αμερικανών. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Κ.Ν. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 10:34 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όλοι η εξουσία κόμματα, δήμοι, ηγεσία πυροσβεστικής, στρατού, οι δημοσιοκάφροι, καθώς αριστεριστές αναρχικοί και χρυσή αυγή έχουν γίνει κώλος και βρακί στο ζήτημα των εμπρησμών, και καλύπτουν τους αμερικανούς και τους ντόπιους παραγιούς τους.
ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
κάτοικος Α.Παντελεήμονα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 10:43 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Κ.Ν. έγραψε: | Όλοι η εξουσία κόμματα, δήμοι, ηγεσία πυροσβεστικής, στρατού, οι δημοσιοκάφροι, καθώς αριστεριστές, αναρχικοί και χρυσή αυγή, έχουν γίνει κώλος και βρακί στο ζήτημα των εμπρησμών και καλύπτουν τους αμερικανούς και τους ντόπιους παραγιούς τους.
ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ |
...αν είναι δυνατόν με όλο αυτό τον συρφετό να υπάρξει αντίσταση στο νεοταξίτικο έγκλημα του 4ου ράιχ των αμερικανών.
Μόνο άν ο λαός οργανωθεί σε νεα βάση και πάρει την τύχη του στα χέρια του, θα βάλει ένα τέλος σε αυτό το έγκλημα του 4ου ράιχ των αμερικανών. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Μεταλληνός Site Admin
Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 1814
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 2:15 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ
ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΡΙΚΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.... |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
αλήτες και ανθέλληνες Επισκέπτης
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|