Συγγραφέας Μήνυμα
ασχετος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 5:07 pm    Θέμα δημοσίευσης:

ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...?ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Γαβριάς
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 1:29 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Να μην ξεχνάμε, τύφλα νά 'χει το ΠΑΣΟΚ, η Δεξιά έχει μεγάλη "σχετική παράδοση". Τα πολιτικά παιδιά του χώρου του Ιωάννη Ράλλη δεν ξεχνούν την "παλιά μας τέχνη κόσκινο",

και από την άλλη μας κολλάνε στην γωνία για "εθνικιστές" και "ρατσιστές". Όταν πιο παλιά σε κολλάγανε στην γωνία (της Γυάρου) γιατί ήσουν "αντεθνικός" και κομμουνιστής!!

Τέτοιο θράσος...


Να καμαρώσουμε τα ΝΕΑ τάγματα ασφαλείας της "αντιρατσιστικής" μας Δεξιάς και τους ΝΕΟΥΣ της γερμανοτσολιάδες:


Εγκεκριμένοι και πιστοποιημένοι από το Χαφιεδομήντια...
κονσερβοκούτι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 12:56 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Αξίζει ακριβώς από κάτω, στο άρθρο του Ελεύθερου Τύπου, να δείτε και την "ψηφοφορία" που οργανώνει η "εφημερίδα" για το αν "συμφωνείτε με την στελέχωση ειδικών υπηρεσιών της Αστυνομίας με μετανάστες". Το 50% συμφωνεί!


Οι καραΔεξιάτζες αγκαλιά με του Συνασπισμένους τους, δεν μας τα λένε καλά!!!!!!!!
Μελιγαλάς
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 12:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δρομολογούν προσλήψεις μεταναστών για μπάτσους!!!

Μετανάστες για μπάτσους εξετάζει να προσλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Κατόπιν διαταγής-"συμβουλής" της Σκότλαντ Γυαρντ

Από Ελεύθερο Τύπο:
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=82484Το πρόγραμμα έχει λένε ήδη δοκιμαστεί σε Αγγλία, ΗΠΑ, Αυστρία και οδήγησε σε σημαντική μείωση της εγκληματικότας.

Πληρώστε τους μπάτσους-λαθρομετανάστες με τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου γιατί αλλιώς θα είναι άνεργοι και θα σας σκοτώνουν για λίγα ευρώ.

Γι' αυτό και έχει πέσει η διαταγή στην Αστυνομία να μην κάνει τίποτα, είτε πρόκειται για παρακρατικούς τραμπούκους-συνεταιράκια, είτε πρόκειται για αποθρασυμένα αλλοδαπά κατακάθια.


Και φυσικά εκείνοι που γλείφουν τους λαθρομετανάστες είναι "αντιεξουσιαστές" και "ενάντια στους μπάτσους και την καταστολή".


Ο κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος έγινε ξαφνικά νεοφώτιστος "αριστερός" και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε "εθνικιστές". "Δεξιώτεροι" του κου Παυλόπουλου και του κ. Γκιουλέκα!!! Ποιανού; Του Γκιουλέκα!!!!!

Εκεί καταντήσαμε! Να μας φτύνουν κυνικά στα μούτρα οι προσωποποιήσεις της Αντίδρασης... Παρέα με το Χαφιεδομήντια...

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group