patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Το ΚΚΕ πρέπει να σεβαστεί την νομιμότητα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
κυνόδοντες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 29, 2010 11:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Το ΚΚΕ πρέπει να σεβαστεί την νομιμότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νοσφεράτου






Σε συνέντευξή του απόψε στο Megaλιστάν-Λαμπρακιστάν, ο κακόχρονος βρυκόλακας είπε ότι δεν πρέπει να βγάλει κανείς έλληνας άχνα για τα νέα σκληρά μέτρα γιατί (είναι μεν για το καλό της πατρίδος) αυτά τα μέτρα τα αποφασίζει η νομιμότητα και η δημοκρατία και οποιαδήποτε απειθαρχία ή πρόσκληση σε απειθαρχία έναντι των μέτρων σημαίνει κατάργηση της νομιμότητας. Δηλαδή εν προκειμένω εξέγερση.

Τί σημαίνει όμως νομιμότητα;

Η κυρία Τρέμη και ο κύριος Πρετεντέρης δεν τον ρώτησαν. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να τον διακόψουν, τον Νοσφεράτου των έντεκα συντάξεων, για να διευκρινήσουν ότι το ΚΚΕ δεν έχει ευθύνη αλλά την ευθύνη την έχει ο Υπουργός που το ανέχεται και δεν διατάζει την αστυνομία να τους διαλήσει όταν αποκλείουν το κάθε υπουργείο.

Θα έπρεπε όλους τους να βρεθεί κάποιος να τους καθησυχάσει: Το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται να ξεσηκώσει κανέναν λαό. Τσάμπα θα πάθει η καρδιά τους. Το μόνο που ενδιαφέρεται το ΚΚΕ και το Αλεκάκι είναι να μας καθίσουν εσαεί στο σβέρκο ο Τζέφρυ και η Ντορίτα, όσο κι αν το εκλογικό σώμα τους κλάσει, χάρη στις ψήφους των χαρμανιασμένων για καπιταλισμό τριτοκοσμικών δούλων που βλέπουν το Ελλάντα ως Καλιφόρνια.
Γι´αυτό και το ΚΚΕ απειθαρχεί μόνο έναντι του κομμουνισμού και σε ένα κρεσέντο δωσιλογισμού φροντίζει εν μέσω φριχτής ανέχειας να σφραγίζει κάθε -για το θεαθήναι- κινητοποίησή του με "αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο, με συμπαράσταση δηλαδή στους απεργοσπάστες και αυιανούς ψηφοφόρους της φαυλότητας.

Συνεπώς τσάμπα θα πάθει ο Νοσφεράτου το εγκεφαλικό. Ο δικομματισμός δεν θα ψοφήσει. Εγγυάται το ΚΚΕ.

Όμως το ερώτημα παραμένει: Τί εστί "νομιμότητα";

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του πρώην Ευπατρίδη-Άρχοντα του Πολιτισμού-Μάστορα των επιχορηγήσεων η απάντηση στο "τί είναι νομιμότης;", δεν εδόθη.


Μήπως, και ξάνα μήπως, θα υπέθετε κάποιος, μήπως λέμε, νομιμότης είναι να καταθέτει στην υπόθεση ΜΙΖΕΝΣ η γραμματέας του Χριστοφοράκου ότι τα ραντεβού της Ντορίτσας με τον Χριστοφοράκο ήταν τόσα όσο με κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο και μετά η ίδια η γραμματέας, μετά την κατάθεση αυτή για να καταλαβαινόμαστε, να δέχεται απειλές για την ζωή της;

Και όταν ζητάει φύλαξη και αστυνομική προστασία, να της απαντούν ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται;


Αυτό σημαίνει νομιμότητα κύριε Νοσφεράτου;


Επιστροφή στην κορυφή
και το ΚΚΕ τί κάνει;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 30, 2010 1:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βουρκόλακας: βουρβόλακας, βορβόλακας, βουρβούλακας, βουρδούλακας.

Ο βρικόλακας, ο νεκρός που, σύμφωνα με τη λαϊκή δεισιδαιμονία, εγκαταλείπει κάθε βράδυ τον τάφο του και βγαίνει προς άγρα ζωντανών για να τραφεί με το αίμα τους. Οι λαϊκές δοξασίες αναφέρουν και βρικόλακες οι οποίοι απλώς δεν αποδέχονται το τετελεσμένο του θανάτου και συνεχίζουν την καθημερινή τους ζωή.
Ο Γάλλος ιερωμένος Francois Richard, επισκέπτης της Ελλάδας στα 1650, γράφει ότι στην Αμοργό οι βρικόλακες είχαν τόσο αποχαλινωθεί που παρουσιάζονταν ακόμα και μέρα μεσημέρι, κάποιες φορές πολλοί μαζί, και μάζευαν φάβα (Σιμόπουλος Κ. Ξένοι ταξιδιώτες στην Ελλάδα, τομ. Α´, σελ. 539, Αθήνα 2001).
Η λέξη είναι μεσαιωνική αβέβαιης ετυμολογίας. Ίσως να προέρχεται από το σλαβικό vrukola < velku = λύκος.


Και το ΚΚΕ; Τί κάνει;


Μετά τα γεγονότα προ εβδομάδας στο Σύνταγμα, όπου μέλη του ΠΑΜΕ περιφρουρούσαν τις εξόδους των γνωστών μεγαλοξενοδοχείων της πλατείας, ο εφοπλιστικός ΣΚΑΙ έφτασε από αρτηριακή υπέρταση στα πρόθυρα του εγκεφαλικού επεισοδίου ένεκα του πένθους για τα μειωμένα έσοδα της ημέρας που παρουσιάσαν οι Μ. Βρετανίες. Ο ίδιος ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, διευθυντής του σταθμού και όλοι μέρα οι παρουσισαστές των κεντρικών δελτίων, κυρίως από το ραδιόφωνο, υπογράμμιζαν την βαρύτητα του εγκλήματος του ΠΑΜΕ, με αποκορύφωση την απόφαση του κ. Παπαδημητρίου να αποκλείσει στο εφεξής το ΚΚΕ από το εν λόγω μέσο, το ΣΚΑΙ και τις δημόσιες συχνότητες που αυτός καταλαμβάνει.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ, δια στόματος Μαΐλη, είναι η παρακάτω. Όπως είναι πολύ φυσικό, το ΚΚΕ, ως κόμμα-υπηρέτης των υπηρετών, ως δεκανίκι των δεκανικιών, δεν θα λάμβανε ποτέ το θάρρος να απευθύνει την απάντησή του άμεσα στον ιδιοκτήτη του σταθμού, στον όποιο ιδιοκτήτη του όποιου σταθμού, ο οποίος είναι υποτίθεται το ουσιαστικό πρόσωπο που αποφασίζει και χαράζει την πολιτική που ακολουθεί ο σταθμός του, η ιδιοκτησία του.
Το ΚΚΕ, αντί να απευθυνθεί στον υπεύθυνο, στον αφέντη, απευθύνθηκε στον διευθυντή, λες και ο διευθυντής είναι εκείνος που θα πάρει αυθαίρετα και με δική του πρωτοβουλία την όποια απόφαση σε κάτι που ούτως ή άλλως δεν αποτελεί τσιφλίκι του.

Ακόμη λοιπόν και από αυτό το περιστατικό, ο καθείς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ΚΚΕ, αν δεν τα έχει βγάλει ήδη από την δεκαετία του '30, εποχή θανάτου του πραγματικού κομμουνιστικού κόμματος, τον τίτλο του οποίου καπηλεύεται το σημερινό.

Για την ιστορία του θέματος (και για το θεαθήναι) η εν λόγω "δήλωση" :

Για το ΚΚΕ νόμος είναι το δίκιο του εργάτη

Δήλωση του Μάκη Μαΐλη για την τοποθέτηση του διευθυντή του ρ/σ ΣΚΑÚ κατά του ΚΚΕ

Με δήλωσή του, για την τοποθέτηση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑÚ», ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Ο διευθυντής του ΣΚΑÚ Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε σήμερα (σ.σ. χτες) από την εκπομπή του ότι "το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι' αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά από την εκπομπή του ανακοίνωση του Κόμματος".

1. Η δήλωση του Μπ. Παπαδημητρίου προδίδει αδυναμία αντιπαράθεσης με επιχειρήματα στις θέσεις του ΚΚΕ.

2. Το ΚΚΕ αντιπαλεύει τη νομιμότητα που υπερασπίζεται ο διευθυντής του ΣΚΑÚ και ο σταθμός γενικότερα, δηλαδή τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη της. Για εκείνους νόμος είναι το δίκιο του κεφαλαιοκράτη, ενώ για το ΚΚΕ νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου λαού.

3. Η προβολή των θέσεων του ΚΚΕ από τον ΣΚΑÚ, έτσι κι αλλιώς, είναι περίπου μηδαμινή. Επομένως, δε θα αφαιρέσουν και πολλά με το να αποκλείσουν τελείως την παρουσίαση θέσεων του ΚΚΕ από το σταθμό. Πλατιές λαϊκές δυνάμεις δείχνουν ενδιαφέρον για να πληροφορηθούν την πολιτική του ΚΚΕ και βρίσκουν τον τρόπο για να το κάνουν. Δε χρειάζονται τον ΣΚΑÚ».
Επιστροφή στην κορυφή
ο Αποστάτης κι ο Εφιάλτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 30, 2010 1:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από κάτι τέτοια υπαρκτά, διαχρονικώς, καθάρματα προκύπτουν οι μύθοι του σοφού λαού.
Το κάθαρμα, ο αποστάτης, ο εφιάλτης, το παράσιτο.

Αν τα κατακάθια και οι παράσιτοι δεν είναι αυτοί που κυριολεκτικά τρέφονται με το αίμα -και όχι μόνο με τον ιδρώτα- του κοσμάκη, τότε ποιός τρέφεται; Ο Κρίστοφερ Λή; Ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν και λάτρης της Ελλάδας και υπερηφανευότανε που μπορούσε να διαβάζει έλληνες ποιητές και αρχαίους κλασσικούς από το πρωτότυπο.


Τα παράσιτα δεν θα σαπίσουν ποτέ σε ένα ράντζο διαδρόμου διαλυμένου νοσοκομείου, κατουρημένα και χεσμένα απάνω τους, να ξελαρυγγιάζονται να έρθει η νοσοκόμα και εκείνη να μην προφταίνει γιατί πρέπει να φροντίσει και άλλους πενήντα, μόνη της.
Τα παράσιτα δεν θα πεθάνουν επειδή οι προμήθειες των δισεκατομμυρίων έχουν γίνει στα νοσοκομεία αλλά δεν υπάρχει ούτε σάλιο να αγοραστεί μια γάζα.

Τα παράσιτα έχουν καβάντζες. Γερές καβάντζες. Από πάππου προς πάππου.


Αλοίμονο στον φτωχό λαό, στον απλοϊκό κοσμάκη που πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι, γιατί ο σταυρός δεν τον καίει, όπως καίει τους βρουκόλακες.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 30, 2010 1:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το ΚΚΕ τι κάνει;

Λόγια παχιά και μετά ξεχωριστές διασπαστικές συγκεντρώσεις.


Μιά ζωή οι χειρότεροι εργατοπατέρες. Πιτσούλες επαγγελματίες στις διασπάσεις της εργατικής τάξης. Αβαντζάρουν τον εκάστοτε κυβερνητικό συνδικαλισμό να επιβιώνει και το κεφάλαιο να περνά τα μέτρα του.
Το ίδιο θα κάνουν και την 1 Μάη. ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
το ίδιο νόμισμα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 30, 2010 1:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=129887&cid=4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 30, 2010 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ΚΚΕ αξιοποιεί την πάσα του Μητσοτάκη και Παπαδημητρίου, μεταβιβάζοντας την αμέσως στους προβληματισμένους με την στάση του «κόμματος» οπαδούς του. Στάση διασπαστική και στερημένη από συγκεκριμένη πολιτική πρόταση. Διαδίδει το ΚΚΕ ότι γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις με στόχο να το θέσουν …εκτός νόμου!!. Προετοιμάζει μάλιστα τοπικές εκδηλώσεις κατά αυτών των καταχθόνιων σχεδίων, που θα καταλήξουν σε κεντρικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. Μ’ αυτό το τέχνασμα, το ΚΚΕ θέλει να υποβάλει στον Ελληνικό λαό την σκέψη ότι για να θέλει η εξουσία να το βγάλει εκτός νόμου, είναι το μόνο επικίνδυνο κόμμα για το κεφαλαιοκρατικό καθεστώς και το ΔΝΤ! Θα πρέπει λοιπόν όλοι οι ταλαίπωροι να συσπειρωθούν πίσω απ’ την Παπαρήγα, τον Μαΐλη και τους άλλους, που ξέρουν να οργανώνουν ευπρεπείς «εξεγέρσεις» και έχουν μακρά πείρα στην τεχνική του ξεπουλήματος...
Επιστροφή στην κορυφή
άποικος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 30, 2010 5:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Προετοιμάζει μάλιστα τοπικές εκδηλώσεις κατά αυτών των καταχθόνιων σχεδίων, που θα καταλήξουν σε κεντρικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.


Το κεντρικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα κλείσει, εννοείται, με "αντιρατσιστικό" φεστιβάλ, για να μπορέσουν το βράδυ να κοιμηθούν ήσυχοι οι καρεκλοκένταυροι της ΚΕ ότι ο δικομματισμός, χάρη στον οποίο εξασφαλίζουν την ύπαρξή τους, δεν θα πεθάνει και θα επιβιώσει με τις ψήφους των εισαγόμενων δούλων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας