patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Aλλοδαποί Πισω Απ'την Εμπρησμο της Μαρφιν?

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 10:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Aλλοδαποί Πισω Απ'την Εμπρησμο της Μαρφιν? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναρτηθηκε απ'τον ΚΟΚΚΑΚΙΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Aλλοδαποί δύο από τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών που πυρπόλησαν το κτίριο της τράπεζας Marfin Egnatia στην οδό Σταδίου 23 όπου βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης (36 ετών), η Παρασκευή Ζούλια (35 ετών) και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών). Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ και με βάση την επεξεργασία του οπτικού υλικού και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων:

* αναγνωρίστηκε ήδη ο ένας εκ των τεσσάρων δολοφόνων, ο οποίος είναι γνωστός για τη δράση του στον αυτοαποκαλούμενο "αναρχικό χώρο",
* διαπιστώνεται ότι οι υπόλοιποι δύο άνδρες ήταν αλλοδαποί (μιλούσαν σπαστά ελληνικά),
* στην ομάδα συμμετείχε και μία μικροκαμωμένη γυναίκα που μετέφερε τα εύφλεκτα υλικά. Νωρίτερα, οι τρεις είχαν σπάσει τη βιτρίνα του υποκαταστήματος και είχαν πετάξει μέσα βενζίνη.

Η παρουσία αλλοδαπών επιβεβαιώθηκε και από τη σημαντική μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της τράπεζας. Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο Β. Χατζηιακώβου ανέφερε: "Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10". Πράγματι, οι ολιγομελείς ομάδες κουκολοφόρων που προξένησαν τα επεισόδια έφεραν αντισφυξιογόνες μάσκες και είχαν πλήρως καλυμμένα τα σώματά τους για να μην αφήσουν γενετικό υλικό ή αναγνωριστούν από κάμερες.
Αναπόφευκτοι είναι οι συνειρμοί με τις δύο μεγάλες υποθέσεις αποσταθεροποίησης της Χώρας, όπου πρωτοστάτησαν αλλοδαποί:
Τον Αύγουστο του 2007, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη Πελοπόννησο με αποτέλεσμα των θάνατο δεκάδων πολιτών, εντοπίστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Ηλείας κορυφαίος Κοσοβάρος πρώην οπλαρχηγός του UCK και μέλος της αλβανικής μαφίας, ο οποίος κατάφερε ωστόσο να διαφύγει αφού ήρθε σε επαφή με "αναρχικούς" και υπόπτους για υποθέσεις τρομοκρατίας.
Το Δεκέμβριο του 2008, ομάδα Κοσοβάρων που ήλθε μέσω Βιέννης στην Αθήνα πρωτοστάτησε στις καταστροφές και στις συμπλοκές με τις δυνάμεις ασφαλείας. Τη νύχτα των επεισοδίων, οι αρχές ασφαλείας θορυβήθηκαν από τη ταυτόχρονη ενεργοποίηση 100 καρτοκινητών τηλεφώνων στο νόμό Ιωαννίνων που ανήκαν σε Αλβανούς. Σε κεντρικά σημεία της Αθήνας εμφανίστηκαν φειγ-βολάν στην αλβανική γλώσσα ("POLICA DERRA VRASES" και από την άλλη "HAKMARJE PER DREJTESI"), σε μια προσπάθεια όξυνσης των επεισοδίων με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μεταναστών.
Τα παραπάνω ανατρέπουν τη μέχρι σήμερα διαπίστωση ότι οι αλλοδαποί αποτελούν απλώς πηγή στρατολόγησης και προμήθειας οπλισμού για τον "αναρχικό χώρο" (και κατ´επέκταση των διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων) και επιβεβαιώνουν την υπόθεση εργασίας που θέλουν τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν καταστεί υποχείρια συγκεκριμένων κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Χώρας.


http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/05/blog-post_1361.html

Το εβαλα εδω για να φαινεται πιο καθαρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 11, 2010 8:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες»?

Ο συντάκτης του κειμένου (που ανέβασε με καλές προθέσεις υποθέτω ο ΚΟΚΚΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ) αν δεν είναι απατεώνας, τότε ζει σε δικό του κόσμο.

Σώθηκε, όποιος περιμένει να μάθει από έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία μεταπολεμικά βρίσκεται κάτω απ’ τον έλεγχο της αμερικάνικης υπερδύναμης, και τώρα υπό τις διαταγές του αμερικανόφερτου πρωθυπουργού. Το πολύ-πολύ να βρεθεί μπροστά σε μια νέα σκηνοθεσία ανάλογη με την «εξάρθρωση» της 17Ν και του ΕΛΑ.

Αν δεν γίνει τίποτε στο μεταξύ για να φτάσει το χέρι του ελληνικού λαού στα μυστικά συρτάρια, οι νέοι θα γεράσουν χωρίς ποτέ να μάθουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο υποκατάστημα της MARFIN, στις 5 του Μάη.

Στην «ομάδα συμμετείχε και μία μικροκαμωμένη γυναίκα» η οποία μετέφερε τα εύφλεκτα υλικά!

Μέχρι χθες η αστυνομία διέρρεε ότι τα εύφλεκτα υλικά μετέφερε ηλικιωμένος άνδρας που δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπο του. Ποιος ξέρει πόσες φορές ακόμα θα αλλάξει το σενάριο!

Οι δράστες, μπορεί να είναι αλλοδαποί. Μπορεί και όχι. Ίσως η αστυνομία, που κατά κανόνα φροντίζει να καλύπτει την εθνική ταυτότητα των εγκληματιών όταν πρόκειται για αλλοδαπούς (ιδιαίτερα για Αλβανούς) να θέλει να κερδίσει πόντους αξιοπιστίας ποντάροντας στα πάθη του ελληνικού λαού.

«εντοπίστηκε -διαβάζουμε- και τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Ηλείας κορυφαίος Κοσοβάρος πρώην οπλαρχηγός του UCK και μέλος της αλβανικής μαφίας, ο οποίος κατάφερε ωστόσο να διαφύγει αφού ήρθε σε επαφή με "αναρχικούς" και υπόπτους για υποθέσεις τρομοκρατίας.»

Η αστυνομία, περιέργως, είναι πάντα ικανή να «εντοπίζει» εμπρηστές και τρομοκράτες, να τους παρακολουθεί, ακόμα και στη …Βιένη, να γνωρίζει και να παρακολουθεί τα τηλέφωνα τους, να τους βιντεοσκοπεί, όχι όμως και να τους συλλαμβάνει!!!

Και επί τη ευκαιρία: Γιατί τον Αύγουστο του 2007 δεν μας είπαν ότι πίσω απ’ τις πυρκαγιές της Ηλείας ήταν Κοσοβάροι Ουτσεκάδες και το θυμηθήκανε τώρα, που τους έδωσαν και δικαιώματα ιθαγενούς;

Οι Κοσοβάροι διαβάζουμε είναι αναμιγμένοι σε «υποθέσεις αποσταθεροποίησης της Χώρας»!

Δεν ξέρω τι είναι ικανοί να κάνουν οι Κοσοβάροι Ουτσεκάδες. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχω γνωρίσει περισσότερο αποτελεσματικούς αποσταθεροποιητές απ’ τις ελληνικές κυβερνήσεις και ειδικά απ’ την σημερινή κυβέρνηση των αμερικανοκίνητων ανδρεικέλων. Μας οδηγούν, βάση σχεδίου, σε εθνική και κοινωνική καταστροφή. Αυτό μαρτυράει η στάση τους στα εθνικά θέματα και το σιωπηλό πραξικόπημα ΔΝΤ, με το οποίο γινόμαστε πλέον και επισήμως αμερικάνικο προτεκτοράτο.

Και φυσικά το παραμύθι δεν μπορούσε να τελειώσει χωρίς να έχει μέσα και λίγο από «αναρχικούς» και μάλιστα ένοπλους, που τους τροφοδοτούν ...Ουτσεκάδες.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν αναρχικοί που θα διανοούνταν ένα τέτοιο έγκλημα. Στην Ελλάδα ζούμε και γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα. Όπως γνωρίζει και η αστυνομία η οποία δεν χάνει ευκαιρία να εκβιάσει, να εξαγοράσει τα κλεφτρόνια που συλλαμβάνει και να τα κάνει ρουφιάνους της στον αναρχικό «χώρο». Γνωρίζει πόσα δόντια έχει στο στόμα του και τελευταίος αναρχικός των Εξαρχείων και αξιοποιεί με τους ρουφιάνους της όλα τα αξιοθρήνητα νταβαντούρια τους. Αν πραγματικά συνιστούσαν απειλή για το προτεκτοράτο θα τους είχε τσακίσει.

Όλες οι μυθοπλασίες, πρώτα περί Χρυσαυγιτών και τώρα περί εξοπλισμού αναρχικών από Ουτσεκάδες εμπρηστές και τρομοκράτες, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνουν: Ότι σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε η προβοκάτσια της MARFIN είναι μόνο η αρχή. Η άρχουσα μαφία έχει ανάγκη από προσχήματα για να εντείνει τις επιθέσεις της προκειμένουε να σβήσει -ή τουλάχιστον να το δοκιμάσει- την φωτιά που έχουν ανάψει τα μέτρα, πριν εξελιχτεί σε πυρκαγιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
αμπεμπαμπλομτουκιθεμπλομ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 11, 2010 9:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2010 3:07 am    Θέμα δημοσίευσης: λατάκι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο εργολάβος των χαφιεδοπροκηρύξεων.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=133819&cid=4
Επιστροφή στην κορυφή
KOKKAKIS ANESTIS



Συμμετέχουν: 12 Φεβ 09
Δημοσιεύσεις: 22

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2010 12:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ανέβασα αυτη την ανάρτηση, δεν σημαίνει ότι την ασπάζομαι κιόλας (όπως και μια άλλη που πήγε στην παιδικη χαρά).. Απλά επειδή εχω διαπιστώσει ότι υπάρχει πεδίο συζήτησης και ανάλυσης σε αυτό το φόρουμ, μπορει να ξεσκεπαστει ή έστω να αντιληφθούμε το παιχνίδι που παίζουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και η Κρατική Ασφάλεια.
Η ανάλυση του Απελάτη με καλύπτει πλήρως
_________________
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
από Σ.Ο.
Site Admin


Συμμετέχουν: 25 Ιαν 10
Δημοσιεύσεις: 497

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2010 1:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:7ebad72f57="KOKKAKIS ANESTIS"]το ανέβασα αυτη την ανάρτηση, δεν σημαίνει ότι την ασπάζομαι κιόλας


Δεν είπαμε ότι το ασπάζεσαι, μα και το αντίθετο να συνέβαινε πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε κάποιος από μας το έβαλε ξεχωριστά για να σχολιαστεί. Πρόβλημα υπάρχει όταν ο διάλογος δεν γίνεται καλοπροαίρετα ή όταν δεν έχουμε διάλογο αλλά παράλληλους μονόλογους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
από Σ.Ο.
Site Admin


Συμμετέχουν: 25 Ιαν 10
Δημοσιεύσεις: 497

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2010 2:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα κοίταξα στην «παιδική χαρά» για την ανάρτηση σου, που κάποιος απ’ την Σ.Ο. έστειλε εκεί. Έκανε πολύ καλά γιατί πρόκειται για προβοκατόρικες ψευδολογίες, αν και δεν παίρνω όρκο ότι είναι σε γνώση του Σάββα Καλεντερίδη. Δεν υπήρχε ¡Ρεσάλτο’ 10 χρόνια πριν στο Κερατσίνι. Πρόκειται για στημένη δουλειά με στόχο το περιοδικό “Ρεσάλτο,” με σήμα κατοχυρωμένο στο υπουργείο εμπορίου, που εκδίδει ο Θύμιος Παπανικολάου. Η κίνηση “Ρεσάλτο” διαφημίστηκε απ’ τα ΜΜΕ κατά “σύμπτωση” τις μέρες που τα γραφεία του Παπανικολάου γινόντουσαν γυαλι-καρφιά, μέρα μεσημέρι στην Πλ. Εξαρχείων από κουκουλοφόρους, με βαριοπούλες, κάτω απ’ την μύτη της αστυνομίας. Μιλάμε για τα Εξάρχεια που είναι πήχτρα στους αστυνομικούς. Η αστυνομία επέτρεψε την καταστροφή των γραφείων του Ρεσάλτο, όπως επέτρεψε τις καταστροφές τον Δεκέμβρη του 2008 και άφησε ελεύθερους τους συλληφθέντες στην Θεσσαλονίκη. Έχει εντολές άνωθεν να προσέχει τα «δικά μας παιδιά»!!.

Παράθεση:
του Σάββα Καλεντερίδη
Τότε, ο κ. Νιώτης χαρακτήρισε το χώρο ως 'κοινωνικό θεσμό' με την εξής δήλωση: "το ¡Ρεσάλτο’ το ξέρουμε 10 χρόνια στο Κερατσίνι ως κοινωνικό θεσμό, που παρεμβαίνει με την έκδοση εφημερίδας αλλά και άλλες δραστηριότητες".
Τις ίδιες ώρες, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με βάση ασφαλείς και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που είχαν για επικείμενη επίθεση αναρχοαριστερών και ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ με βόμβες μολότωφ, συλλαμβάνουν στην οδό Αντιγονιδών, στη Θεσσαλονίκη, μερικές δεκάδες νεαρούς, με σακίδια στην πλάτη γεμάτα βόμβες μολότωφ.
Τότε έγινε το εξής πρωτάκουστο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης παρενέβη στον εκ του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γαβριάς.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2010 2:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία προβοκάτσια που μέχρι τώρα έχει μείνει στη μέση



Αν ο προαιώνιος νόμος του Εμπορίου και των απανταχού εμπόρων είναι το μέγιστο κέρδος, να προκύψει το δυνατόν κι από την μύγα ξύγκι, ο νόμος των κορακιών του 4ου Ράιχ είναι φυσιολογικό να στηρίζει την ηθική του σε κάτι πολύ εφαλτικώτερο.
Οι τρεις παραγγελμένες δολοφονίες στην Μαρφίν έδωσαν από τις πρώτες στιγμές το άμεσα ζητούμενο: Να ανακοπούν τρομοκρατικά τα κύματα του κόσμου που θα συνέρρεαν ανεξέλεγκτα και θα πύκνωναν τις γραμμές των εξεγερμένων.
Ωστόσο ακόμη δεν έχουν αποφέρει το μέγιστο κέρδος το οποίο λογικά θα έδινε η απόλυτη εκμετάλλευση μιας τέτοιου μεγέθους παρακρατικής προβοκάτσιας.

Οι "έλληνες" πολιτικοί, αναμενόμενα ελεεινοί και ουδόλως μη αναμενόμενοι, φρόντισαν να αφήσουν μετέωρη την λαδιά να επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια του "κρυπτοφασιστάκου" κατά τα λεγόμενά τους λαού, γενικώς. Για πάσα χρήση.
Θα μπορούσε συνεπώς κανείς να θεωρήσει πολύ λογικό, τις επόμενες μέρες, τον επόμενο καιρό, αυτή η αιωρούμενη στημένη λαδιά, της χαφιεδίστικης σαπίλας, να κατευθυνθεί με επιδέξιο χειρισμό εκεί, σε έναν τέτοιο στόχο, που πέρα από το βραχυπρόθεσμο το οποίο ήδη επετεύχθη ελάχιστες ώρες μετά την προβοκάτσια, να φέρει και μεσοπρόθεσμα και με τις ευνοϊκότερες προοπτικές ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα: την κατασυκοφάντηση των πολιτών που διαδηλώνουν στους δρόμους, υπό οποιαδήποτε μορφή, έστω και την κομματικά ελεγχόμενη.

Με λογικά βήματα, μπορεί κανείς να οδηγηθεί ακόμη πιο πέρα: Είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο συνασπισμένος υπόκοσμος του Σύριζα και των πέριξ, οι "ακροαριστερές" παραφυάδες και οι μελανοχίτωνες του Εξαρχειώτικου περιθωρίου, ως άμεσοι και πολύτιμοι συνεργάτες δεν θα βρεθούν στο στόχαστρο. Το ίδιο βέβαιο, να μην βρεθούν στο στόχαστρο ούτε οι συνεργαζόμενες αλλοδαπές μαφίες. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, αυτά είναι τα εργαλεία τις βρώμικης δουλειάς. Άλλωστε δεν συντρέχει τώρα κανένας λόγος να καεί κανένα "χαρτί".

Εφόσον οι αγανακτισμένες μάζες του ανοργάνωτου λαού, ήδη πλήρωσαν την λέζα, με την κοινοβουλευτική συνένεση κιόλας και της κυρίας Παπαρήγα, ως "χρυσαυγίτες" και άρα "ικανοί για όλα", και με δεδομένη την αντίφαση και το -μη συνειδητοποιημένο, ακόμη- χάος που υπάρχει σε αυτό το κόμμα ανάμεσα στην δοτή ηγεσία του και την βάση του,
ένας στοιχειωδώς λογικός άνθρωπος ας μην εκπλαγεί με τον τελικό αποδέκτη της αιωρούμενης εισέτι προβοκάτσιας και ο οποίος θα είναι, βάσει το νόμου του μέγιστου κέρδους, εκείνος που δυνητικά θα αποτελούσε τον υπ' αριθμ. 2 κίνδυνο για την καθεστωτική σαπίλα.
Εκείνος, που βάσει της οργάνωσης και του όγκου του, θα αποτελούσε τον υπ' αριθμ. 2 κίνδυνο, μετά τον υπ' αριθμ. 1 που είναι ο ανοργάνωτος λαός και ο οποίος ήδη σπιλώθηκε...

Η κοπρανώδης δυσωδία του υπονόμου που ξεχύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι φανερό πως δεν έχει απελευθερωθεί πλήρως στο ζωτικό χώρο της κοινωνίας...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2010 3:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα σχολίαζα την απόφαση «κάποιου» διαχειριστή που έστειλε στην παιδική χαρά κάποιο κείμενο, όμως επειδή στην προκειμένη περίπτωση και επειδή ο συγκεκριμένος διαχειριστής είμαι εγώ, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια...

Δεν έστειλα στην παιδική χαρά τον Κοκκάκη, αλλά το κείμενο του Σάββα Καλεντερίδη, το οποίο με δύο λόγια έλεγε ότι η τραγωδία της Μαρφίν είναι έργο αναρχικών που καλύπτεται από την σοσιαλιστική κυβέρνηση, τον συνασπισμό και άλλες προοδευτικές δυνάμεις...

Εμείς εδώ μέσα θεωρούμε ότι η τραγωδία της Μαρφίν ήταν προσχεδιασμένη και εκτελεσμένη από τις μυστικές υπηρεσίες σε απόλυτη συνεργασία με την διοίκηση της Μαρφίν και ότι την δουλειά την κάνανε οι ντόπιοι και ξένοι πρώην συνάδελφοι του γράφοντα, γεγονός που δεν υπήρχε περίπτωση να μην το ξέρει, ή να μην το ψυλλιαζόταν κι όμως αναπαρήγαγε τις ίδιες «βλακείες» -για να το πω κόσμια- που λέγονται σε διάφορα σάιτ, με σκοπό να προσδώσει κύρος σε αυτές...

Και επειδή ότι μπαίνει εδώ μέσα δεν μπορεί να μένει ασχολίαστο, θεώρησα ότι την στιγμή που αναρτήθηκε υπήρχαν σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε από το ν’ ασχολούμαστε με τέτοιου είδους κείμενα, την στιγμή που τονίζαμε σε όλους τους δυνατούς τόνους, ότι επρόκειτο για προβοκάτσια...

Φίλε Κοκκάκη, όπως εμείς δεχόμαστε τον διαχωρισμό μεταξύ του γράφοντα και αυτού που το αναρτά, έτσι κι εσύ πρέπει να δεχτείς τον διαχωρισμό που κάνω εγώ στο ποιόν πήγα στην παιδική χαρά, αλλά και για ποιόν λόγο, εξάλλου τώρα όπως βλέπεις, το σχολιάζουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2010 3:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να μην μείνει κανείς με την απορία, ειδικά όταν παρέλθει ο χρόνος και σβηστεί, ιδού το επίμαχο κείμενο:
Παράθεση:
Ο κ. Νιώτης, ο κ. Κουράκης, ο κ. Βούγιας και η Ελληνική Δημοκρατία


του Σάββα Καλεντερίδη
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Δεκέμβρη του 2009, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τα παιδιά του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής, κ. Νιώτη σε χώρο αναρχοαριστερών (Ρεσάλτο) όπου υπήρχε σωρεία μπουκαλιών, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, χρησιμοποιούνται για κατασκευή βομβών μολότωφ.
Τότε, ο κ. Νιώτης χαρακτήρισε το χώρο ως 'κοινωνικό θεσμό' με την εξής δήλωση: "το ¡Ρεσάλτο’ το ξέρουμε 10 χρόνια στο Κερατσίνι ως κοινωνικό θεσμό, που παρεμβαίνει με την έκδοση εφημερίδας αλλά και άλλες δραστηριότητες".
Τις ίδιες ώρες, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με βάση ασφαλείς και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που είχαν για επικείμενη επίθεση αναρχοαριστερών και ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ με βόμβες μολότωφ, συλλαμβάνουν στην οδό Αντιγονιδών, στη Θεσσαλονίκη, μερικές δεκάδες νεαρούς, με σακίδια στην πλάτη γεμάτα βόμβες μολότωφ.
Τότε έγινε το εξής πρωτάκουστο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης παρενέβη στον εκ του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.
Τότε ειπώθηκε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και τα τρια παιδιά του Κουράκη, ο οποίος το διέψευσε, κάτι που δεν έκανε κατηγορηματικά ο κ. Βούγιας, ο οποίος μάλιστα ψέλισε κάτι απίστευτες δικαιολογίες για την εντολή που έδωσε να αφεθούν ελέυθεροι οι συλληφθέντες, οι οποίοι, επαναλαμβάνουμε, με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες της Αστυνομίας, κινούνταν για να επιτεθούν σε 'στόχους', όπως ακριβώς έγινε χθες με την δολοφονική επίθεση στην τράπεζα της Σταδίου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που γνώριζε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, για ανεξήγητους λόγους, τήρησε ηχηρή και ταυτόχρονα ακατανόητη σιωπή (στη Σικελία τη λένε ομερτά) για το θέμα.
Και μετά απ' όλα αυτά, ο κ. Νιώτης συνεχίζει να προεδρεύει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν λείπει ο κ. Πετσάλνικος, ενώ ο κ. Βούγιας είναι μονίμως stand by στο τηλέφωνο για να απελευθερώσει τα παιδιά των πρώην συντρόφων του, ασχέτως κιαν συλλαμβάνονται επ' αυτοφόρω με βόμβες μολότωφ, πανομοιότυπων με αυτές που προκάλεσαν χθες το θάνατο τριών συμπολιτών μας και ενός αγέννητου παιδιού.
Αφήνουμε στους αναγνώστες μας να κρίνουν αν με τέτοιες πράξεις των πολιτικών μας ενισχύεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας και προάγεται ο θεσμός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που κινδυνεύει άμεσα να γίνει θύμα της ανεξέλεγκτης οργής ενός προδομένου λαού.
Παραίτηση κύριοι.
Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε σ' αυτήν τη δύσμοιρη πατρίδα και τη Δημοκρατία που προδώσατε και η μόνη πράξη που μπορεί να σας εξιλεώσει στα μάτια του ελληνικού λαού.


Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_903.html#ixzz0n8SHkGhb
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας