patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αλάνθαστα κριτήρια.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 14, 2010 3:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αλάνθαστα κριτήρια. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλάνθαστα κριτήρια.

Ένα από τα πιο βασικά και αλάνθαστα κριτήρια για το ποιο κόμμα οργάνωση και συνδικαλιστική παράταξη είναι πραγματικά με τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και κατά επέκταση του λαού αυτής της χώρας είναι η θέση τους με την λαθρομετανάστευση.

Οποιος σήμερα που ο ρόλος και οι σκοποί της λαθρομεταναστεύσεις έχουν γίνει παρά πάνω από φανεροί , είναι ελεεινός προδότης των συμφερόντων της εργατικής τάξης του κα της χώρας και του λαούς
Ένα άλλο εξίσου βασικό κριτήριο για την θέση του καθενός που θέλει να πολεμήσει πραγματικά τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τους ντόπιους πατρόνες του είναι η θέσει που παίρνει στις προβοκάτσιες τους.

Των δίδυμων πύργων της μαιμού ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ των ψευδώνυμο των μυστικών υπηρεσιών 17 Νοέμβρη ,ΕΛΑ, Πύρινων φωτίας,1 ΟΚΤΩΜΒΡΗ,και άλλων τέτοιων κατασκευασμάτων . Την τελευταία κρατική προβοκάτσια της ΜΑΡΦΙΝ που τάχα έπραξαν οι αναρχικοί ή μπαχαλάκηδες και όχι το κράτος και οι πράκτορες τους καθοδηγούμενοι με την εκλογή του ΤΖΈΦΡΥ από τον αμερικανο-εκπαιδευμένο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.

Και αυτό διαπιστώθηκε στις τελευταίες απεργιακές συγκεντρώσεις και η θέση τους που πήραν στο τμήμα των απεργών που ήθελαν να μπούν στην βουλή λέγοντας φασίστες ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες και ας μην υπήρχε λέπι από δαύτους.

Ποιοί ήταν όλοι αυτοί; Μα φυσικά όλο το σκυλολόι των αντιρατσιστών και κατήγοροι σαν συνομοσιωλόγους όσων έλεγαν πως ο εμπρησμός της ΜΑΡΦΙΝ ήταν σχέδιο προετοιμασμένο και οργανωμένο από τον αμερικανοτσολιά Χρυσοχοίδη και με την συμμετοχή του μεγαλοτραπεζίτη Βγενόπουλου.

Εχει κανείς να πεί κάτι για τα αλάνθαστα κριτήρια;
Επιστροφή στην κορυφή
αχυράνθρωποι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 14, 2010 5:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mεγάλα εγκλήματα από μικρούς ανθρώπους αχυράνθρωπους.

Τα πράγματα είναι απλά.

Κατά τον κύριο Τζέφρυ: «…βρισκόμαστε υπό κηδεμονία… έχουμε μπει σε επιτήρηση και αφαιρείται ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας μας, λόγω των χρεών της χώρας…». Επίσης, κατά τον υπουργό Οικονομικών, «… αφού χρωστάμε δεν είμαστε ελεύθεροι…». και στην συνέχεια. ντροπή το δούλεμα .

Με δηλώσεις τους οι ίδοι που παραβίασαν το Σύνταγμα και παραχώρησαν τα τελευταία ψήγματα εθνικής κυριαρχίας ανοιχτά στο ΔΝΤ και ΕΕ μας λένε ότι ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία, στην οποία, το Σύνταγμα και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται με ευλάβεια.

Η κατηγορία με την οποία πρέπει να δικαστούν αυτά τα καθάρματα είναι η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Κατηγορίες που είναι συμβατές με βάση και τις δικές τους δηλώσεις και δεν εμπίπτουν στον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Επιστροφή στην κορυφή
από Σ.Ο.
Site Admin


Συμμετέχουν: 25 Ιαν 10
Δημοσιεύσεις: 497

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 15, 2010 9:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σένα που έστειλα στην παιδική χαρά: Μάθε πρώτα να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες, πριν τις ανεβάσεις. Δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις δυσανάγνωστο το νήμα αναρτώντας τεράστιες εικόνες. Πρέπει πρώτα να σμικρύνονται σε λογική διάσταση. Αυτό είναι το πρώτο.
Υπάρχει και δεύτερο. Προσπαθείς να πείσεις ότι η κρίση οφείλεται σε ελαττώματα του ελληνικού καπιταλισμού. Στην φοροδιαφυγή, στην αργομισθία, στην τεμπελιά του Έλληνα και στο ελάττωμα του να θέλει να παιρνάει καλά. Δεν θα σχολιάσω την «άποψη» σου. Θα την πάρω ως αντικειμενική.
Όμως, η κρίση δεν είναι ελληνική. Είναι παγκόσμια. Και η παρούσα και εκείνη της δεκαετίας του ’30. Για την Ελλάδα έδωσες την ερμηνεία σου. Στην Αμερική, στην Ευρώπη και στις πέντε Ηπείρους τελικά, πως την ερμηνεύεις; Έχουν όλες οι χώρες τα ελληνικά ελαττώματα;
Έχεις μια λογική απάντηση στο ερώτημα. Όχι δεν έχεις. Επομένως τι προσπαθείς να κάνεις εδώ; Προσφορά στη συζήτηση δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιμονή σου σε ανοησίες. Λοιπόν τι κάνεις; Προσπαθείς να τρολλάρεις; Περιμένω απάντηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 17, 2010 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλάνθαστα κριτήρια. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:3b88d3a757="Kostas oikodomos"]Αλάνθαστα κριτήρια.



Ποιοί ήταν όλοι αυτοί; Μα φυσικά όλο το σκυλολόι των αντιρατσιστών και κατήγοροι σαν συνομοσιωλόγους όσων έλεγαν πως ο εμπρησμός της ΜΑΡΦΙΝ ήταν σχέδιο προετοιμασμένο και οργανωμένο από τον αμερικανοτσολιά Χρυσοχοίδη και με την συμμετοχή του μεγαλοτραπεζίτη Βγενόπουλου.

Εχει κανείς να πεί κάτι για τα αλάνθαστα κριτήρια;


Και ο νεοταξιτης Βηχος συνεχιζει το παραμυθι που επαναλαμβανεται στο Χαφιεδομυντια οτι την Μαρφιν την εκαψαν αναρχικοι...
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=7982

Αμετανοητος χωρις κουκουλα οπαδος του 4ου Ραιχ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας