patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑÚΒΑΖ....

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2021 3:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑÚΒΑΖ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑÚΒΑΖ;

"Σφοδρότατα πλήγματα δέχεται η Ελευθεροτυπία και η Δημοκρατία επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη

Μόνο ο Γιαρουζέλσκι ή ο Πινοσέτ ή ο Μουγκάμπε θα μπορούσαν να σκεφτούν τέτοιο επικοινωνιακό σόου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είδαμε καλεί τον αρμόδιο Υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος με αυτό το απλανές βλέμμα του δέχεται τις οδηγίες του Πρωθυπουργού να πράξει τα δέοντα για να… συλληφθούν άμεσα οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ!!! Δηλαδή αν δεν διέταζε ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να είναι μη άμεση η αντίδραση του υπουργού για τη σύλληψη των ενόχων; Και αυτό ακόμη το αίμα του τραγικού λειτουργού του Τύπου θεωρήθηκε “τροφή” από το Μαξίμου για να διαδώσουν σε όλη την επικράτεια τα αργυρώνητα Μέσα Ενημέρωσης ότι ο Πρωθυπουργός “ενδιαφέρεται” για την ελεύθερη λειτουργία του Τύπου και τις ζωές των δημοσιογράφων που εκτελούνται ή δέχονται επιθέσεις στην Ελλάδα.

Αυτός που μισεί την Ελευθεροτυπία, αυτός που δεν δέχεται διαφορετική άποψη ή αντιγνωμία στις πολιτικές επιλογές του, αυτός που στέλνει ενόπλους – κουκουλοφόρους για να τρομάξει βετεράνους της δημοσιογραφίας ή πολιτικούς αντιπάλους του ήθελε με την πρόσκληση του Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου να δείξει στα ντόπια και διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ότι δήθεν ενδιαφέρεται για την απρόσκοπτη και ελεύθερη λειτουργία του Τύπου. Λυπήθηκα, πικράθηκα, αισθάνθηκα κάποια ντροπή για όσους συναδέλφους μου μετείχαν και σε αυτό το υποκριτικό σκηνικό που έστησε ο σημερινός πρωθυπουργός. Όπως συμβαίνει πάντα το αθώο αίμα που χύνεται στους δρόμους, η αδιάκοπη κατάχρηση εξουσίας, η ανεργία, η πείνα και η πλημμύρα των fake news που μεταδίδονται καθημερινά θα πνίξουν τον πολιτικό “Κόμμοδο” της εποχής μας. Το “καυτό” ερώτημα είναι αν και πόσο εμπλέκεται η πολιτική με τον υπόκοσμο αυτή την εποχή ή ο υπόκοσμος με την πολιτική ζωή;

Ήδη τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης και σημαίνοντες παράγοντες των Βρυξελλών (όπως και Αμερικανοί πολιτικοί), σκύβουν με ενδιαφέρον πάνω στα πολιτικά δρώμενα των Αθηνών και στη ζοφερή κοινωνική ατμόσφαιρα επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι εκτελέσεις δημοσιογράφων, η επιλεκτική φύλαξη “ευπαθών στόχων”, η παρατεταμένη αναποτελεσματικότητα των αστυνομικών Αρχών στην ανακάλυψη των δραστών. Οι εμφανείς καθυστερήσεις της αστυνομικής έρευνας σε υποθέσεις όπως αυτή του κ. Λιγνάδη. Οι άνευ προηγουμένου ξυλοδαρμοί πολιτών και η χρησιμοποίηση της κρατικής ασφάλειας για την κατατρομοκράτηση δημοσιογράφων και πολιτικά διαφωνούντων, επισύρουν την προσοχή όλων των εν Αθήναις Πρεσβειών αλλά και των Διεθνών Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Ξαφνικά ο πληθυσμός μαθαίνει ότι εκτελούνται εν ψυχρώ δημοσιογράφοι ή δέχονται επιθέσεις χωρίς ποτέ να ανακαλύπτονται οι δράστες. Τέλεια εγκλήματα δεν υπάρχουν, όπως αναφέρει η επιστήμη της Εγκληματολογίας. Εξαίρεση αποτελούν τα εγκλήματα των μυστικών υπηρεσιών και του οργανωμένου εγκλήματος που συνήθως έχει σχέσεις με κρατικούς παράγοντες. Εξαίρεση μόνο, αποτελούν τα εγκλήματα των μυστικών υπηρεσιών και του οργανωμένου εγκλήματος που συνήθως έχει σχέση με κρατικούς παράγοντες.

Ποτέ στην Ελλάδα δεν έχουν συλληφθεί δράστες δολοφονικών επιθέσεων εναντίον δημοσιογράφων. Λεπτομέρεια: Ακόμα και οι συλλήψεις των μελών της 17 Νοέμβρη έγιναν με τη συνδρομή και την καθοδήγηση Βρετανών και Αμερικανών πρακτόρων της Scotland Yard και της CIA. Επί ημερών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ΥΔΤ αφέθηκαν ελεύθεροι και απελάθηκαν στο εξωτερικό οι Αλβανοί οργανωτές της δολοφονίας μου, με βόμβα αμμωνιοδυναμίτιδος. Αυτό αποκαλύφθηκε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό στο κακουργιοδικείο, επί ημερών Σημίτη. Και τότε εμποδίστηκαν τα Μέσα Ενημέρωσης να παρακολουθήσουν την ακροαματική διαδικασία, επειδή ήταν επίθεση εναντίον μου. Απελάθηκαν στο εξωτερικό ο αξιωματικός πληροφοριών του UCK, Έντι Μελέγκι και οι συνεργάτες του τους οποίους είχε στο φάκελο της υπόθεσης η αρμόδια ανακρίτρια. Ο Εισαγγελέας κ. Γεράκης γνωρίζει σε μήκος και σε πλάτος πόσο βρώμικη ήταν αυτή η ιστορία που στήθηκε εναντίον μου. Ακόμη δεν μας έχει πει ο κ. Χρυσοχοΐδης γιατί απελάθηκαν όλοι αυτοί και έμεινε μόνο στην Ελλάδα ο Αλβανός πυροτεχνουργός ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινές 13 και 11 χρόνια αντίστοιχα, στον πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Πάλι επί ημερών Χρυσοχοΐδη εκτελούνται εν ψυχρώ και δέχονται επιθέσεις οι δημοσιογράφοι. Επίσης πάλι επί ημερών ενός Μητσοτάκη, ο Τύπος δέχεται σφοδρές επιθέσεις ή επιδιώκεται ο απόλυτος έλεγχος της λειτουργίας του. Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχε φυλακίσει διευθυντές και αρχισυντάκτες εφημερίδων επειδή δημοσίευσαν προκηρύξεις της οργάνωσης 17 Νοέμβρη, με τις οποίες αναλάμβανε την ευθύνη αιματηρών επιχειρήσεων. Και εκείνη την εποχή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (ο αποστάτης που αποσταθεροποίησε το Δημοκρατικό Πολίτευμα και έφερε την 21η Απριλίου, ο έχων ιδιαίτερες σχέσεις με τους Γερμανούς καθ’ ομολογία του), έπαιρνε μέτρα κατά της Ελευθεροτυπίας και ηρνείτο το δικαίωμα στους δημοσιογράφους να γράφουν και να δημοσιεύουν τα κείμενά τους ελεύθερα.

Λέγονται και γράφονται πολλά για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Υπάρχουν επίσης διάφορα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Και όχι με μισόλογα ή με αφορισμούς. Υπήρχαν ή υπάρχουν σχέσεις ή γνωριμίες ενοίκων του Μαξίμου με αστέρες του υποκόσμου; Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν μηνυθεί ενημερωτικές σελίδες του διεθνούς διαδικτύου που αναφέρουν ως διεφθαρμένους ή έχοντες σχέσεις με τον υπόκοσμο άτομα του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού; Αυτά που γράφονται σε διεθνείς ιστοσελίδες, εκ πρώτης όψεως είναι εξόχως δυσφημιστικά και επομένως θα έπρεπε να έχουν αχθεί σε διεθνή δικαστήρια ή να έχουν δημόσια καταγγελθεί και διαψευστεί.

Τα ερωτήματα που υποβάλλω είναι εύλογα, γιατί ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία επισύρουν την προσοχή της ελληνικής και διεθνούς κοινής γνώμης. Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε ασχοληθεί, όπως γράφεται, με πλήθος αστυνομικών υποθέσεων. Ασφαλώς λόγω του αστυνομικού ρεπορτάζ γνώριζε πολλά και για τα πρόσωπα του υποκόσμου.

Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι στην Κολομβία των Βαλκανίων ποτέ δεν συλλαμβάνονται οι sicarios που εκτελούν δημοσιογράφους ή “συναδέλφους” τους στα νυχτερινά επαγγέλματα. Παρατήρησα επίσης ότι αρκετές εφημερίδες, προσκείμενες στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή και τον απαραίτητο χώρο στα πρωτοσέλιδα τους για τον τραγικό Γιώργο Καραϊβάζ και τη δράση των sicarios επί εποχής Μητσοτάκη. Ούτε η ιστορική εφημερίδα που ανήκει πλέον στον εφοπλιστή, ούτε η εφημερίδα του κ. Μένιου Φουρθιώτη φιλοξένησαν στα πρωτοσέλιδά τους τη δολοφονία. Μάλλον δεν πρόλαβαν λόγω του χρόνου εκτύπωσης των κυριακάτικων εκδόσεων.

Οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στα επικοινωνιακά σόου του κ. Μητσοτάκη ας μη γίνονται συναυτουργοί στην πλύση εγκεφάλου ή τη συγκάλυψη εγκλημάτων κατά της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Τα σόου που προσφέρει το Μαξίμου έγιναν ήδη βαρετά. “Ατυχές περιστατικό η ποδηλασία στην Πάρνηθα”, “ναι, ήταν λάθος το συμπόσιο στην Ικαρία”, “έρχεται η Ελλάδα 2.0”, “ έκανε λάθος η κα Μενδώνη, ο κ. Λιγνάδης δεν είναι επικίνδυνος άνθρωπος”, “φταίνε οι επιχειρηματίες και τα κορωνοπάρτι που αποτύχαμε”, “είπα του Χρυσοχοΐδη να βρει τους δολοφόνους”. Από το κ. Λιγνάδη στον κ. Φουρθιώτη και τώρα στην εν ψυχρώ εκτέλεση του Καραϊβάζ.

Θα πνιγεί στα πολιτικά ανοσιουργήματα του και στο αίμα των αθώων που ρέει, από τη φτώχεια που απλώνεται σε όλες τις γειτονιές, τις ασθένειες που έχουν εγκαταλειφθεί λόγω COVID-19, από τις αυτοκτονίες και τη μείωση του προσδόκιμου ζωής που φέρνει η αναξιοπρεπής διαβίωση και από τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας. Πολλοί, ιδιαίτερα καχύποπτοι, σκέπτονται μήπως το πολιτικό “Ζ” μπλέκεται με το “Ζ” των δραστηριοτήτων του υποκόσμου.

* Το παρόν κείμενο κοινοποιείται στον Αμερικανό και τους Ευρωπαίους Πρέσβεις στην Αθήνα, σε μία σειρά διπλωματικών αντιπροσωπειών, στους ξένους ανταποκριτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε μία σειρά διπλωματικών αντιπροσωπειών και στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων, της οποίας είμαι τακτικό μέλος."


http://sfairika.gr/site/%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2021 7:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δολοφονια και οι αιτιες της φαινονται λιγο σκηνοθετημενες. Με βεσπα εφυγαν οι δολοφονοι δυο μαζι δηλαδη το πολυ 50χμ την ωρα, η κηδεια εγινε με κλειστο φέρετρο και ο ιδιος ηταν υπαλληλος του Σταρ.
Φυσικα και σκηνοθετημενη να ειναι απ τη στιγμη που την προβαλλουν τα καναλια δεν μπορει να δηλωσει ο Κουλης οτι ειναι μουφα οπως και ο Τραμπ πχ δεν μπορουσε να δηλωσει ανοιχτα οτι δεν ηταν τρομοκρατικο χτυπημα η πτωση των (Τρι)Διδυμων Πυργων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2021 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ»
.
Αδιαφορώ για την πληθώρα των δακρύβρεχτων άρθρων σχετικά με την δολοφονία του δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργου Καραϊβάζ, καθόσον ξέρω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις για ξεκάρφωμα κλαίνε και σπαράζουν για το θύμα ακόμα και αυτοί που το δολοφόνησαν…

Εστιάζομαι στα ελάχιστα άρθρα που γράφονται για την ουσία του θέματος, δηλαδή τα αίτια της δολοφονίας ενός συμπαθούς, σοβαρού και σεμνού θα έλεγα δημοσιογράφου, τουλάχιστον όπως μπορώ να τον κρίνω ως απλός τηλεθεατής.

Στα πλαίσια αυτά θεωρώ κορυφαίας σημασίας το άρθρο του αστυνομικού συντάκτη των ΝΕΩΝ Βασίλη Λαμπρόπουλου, και το οποίο αξίζει μια προσεκτική ανάγνωση καθόσον αποκαλύπτει πολλά.
Αρνητικό του άρθρου είναι ότι ανακατώνει τις ημερομηνίες οπότε ο αναγνώστης δυσκολεύεται να καταλάβει την αλληλουχία των γεγονότων και άρα το τι (μπορεί) να προκάλεσε τι….

Γι αυτό μετά από την παράθεση 3 σημαντικών στοιχείων για το θέμα, παρουσιάζω τα γεγονότα με την σωστή χρονική σειρά, ώστε ο αναγνώστης να βγάλει τα συμπεράσματά του.
.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1ο
Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήξερε ότι υπάρχει ένα τεράστιο εγκληματικό κύκλωμα το οποίο αποκαλούσε ΣΥΣΤΗΜΑ (τυχαίο?) και στο οποίο ήταν αναμεμειγμένοι:
- πολιτικοί,
- μεγαλο-επιχειρηματίες,
- μεγαλο-δημοσιογράφοι,
- υψηλόβαθμοι αστυνομικοί,
- δικαστές,
- άνθρωποι της εκκλησίας,
- και φυσικά εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Αυτό το "σύστημα" είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥ, μέχρι του σημείου να αποφασίζει το ποιοι ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας θα προάγονται και θα καταλαμβάνουν κρίσιμες θέσεις!!! Δηλαδή το έγκλημα καθόριζε ποιοι θα παριστάνουν τους διώκτες του…
Το "σύστημα" αυτό είχε υπό τον έλεγχό του όλη την …"αγορά" τουλάχιστον των μασατζήδικων, πορνείων, διακίνησης λευκής σαρκός, και διασύνδεση με τα κυκλώματα της …Μυκόνου. (Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια ανεξάρτητη έρευνα, δεν θα εκπλαγώ αν κάποτε αποδειχτεί ότι το "σύστημα" είχε υπό την σκέπη του και όλο το χονδρεμπόριο σκληρών ναρκωτικών, έστω μέσω "υπο-εργολάβων", καθώς και την χρηματοδότηση κομμάτων…)
.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2ο
Ο δολοφονηθείς πέραν της θέσης του ως αστυνομικός συντάκτης σε διάφορα μεγάλα ΜΜΕ, φρόντισε να διατηρεί και ένα δικό του blog στη διεύθυνση bloko.gr, προφανώς για να μπορεί να δημοσιεύει αυτά που τα ΜΜΕ, όπου εργάζονταν, θα αρνιόντουσαν να δημοσιεύσουν για ευνόητους λόγους…
.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3ο
Στην προσπάθειά του να συλλέξει πληροφορίες για την δημοσιογραφική του έρευνα βρήκε δύο ποινικούς πληροφοριοδότες οι οποίοι του έδωσαν κρισιμότατες πληροφορίες,
α) πληροφορίες που τον σόκαραν, σε σημείο - όπως θα δείτε παρακάτω - να χαρακτηρίζει τον εαυτό του αρχικά ΑΦΕΛΗ, και που τον έκαναν να συνειδητοποιήσει το μέγεθος και την ισχύ του "συστήματος", και
β) πληροφορίες οι οποίες πιθανότατα έγιναν η αιτία της δολοφονίας του.
.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
7 Ιουλίου του 2019 γίνονται βουλευτικές εκλογές όπου ηττάται ο ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται κυβέρνηση η ΝΔ
Στις 29 Οκτωβρίου 2019 στο Χαϊδάρι δολοφονείται με συμβόλαιο θανάτου ο ένας από τους δύο πληροφοριοδότες του Καραϊβάζ.

Αμέσως μετά την δολοφονία αυτή, τον Νοέμβριο του 2019, ο Γιώργος Καραϊβάζ σε δημοσίευμά του αναρωτιέται: «Γιατί δεν έχει εξιχνιασθεί κανένα από τα συμβόλαια θανάτου ενώ αυτά είναι πάνω από 25 μόλις σε 4 χρόνια;;» και μιλούσε για ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ των αρχών ασφαλείας. (Δηλαδή ότι η αστυνομία έχει λόγους να μην θέλει να τους συλλάβει…)

Όπως έγραφε «ποιος τολμά και ποιον συμφέρει να διαλευκάνει έστω και μία από τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις που έχουν το ανεξίτηλο χρώμα του συμβολαίου θανάτου; Και μην μας πείτε για εκείνη του Γιάννη Μακρή (σ.σ. σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Γλυφάδα και συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι δράστες) επειδή ακριβώς βρίσκεται πολύ έξω από το πεδίο της δραστηριότητας που σχετίζεται ή αφορά στο ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΑΛΙΟ ή ΝΕΟ».

Δηλαδή ο Καραϊβάζ στην ουσία λέει ότι ένα, και μόνο ένα, συμβόλαιο θανάτου, που δεν είχε σχέση με το "σύστημα", η αστυνομία το διαλεύκανε! Όλα τα άλλα, κάπου 25 που σχετίζονται με το σύστημα, κάποιοι δεν τολμούν ή δεν τους συμφέρει να τα διαλευκάνουν! Δηλαδή λέει ευθέως ότι η αστυνομία καλύπτει κάπου 25 δολοφόνους!!!

Επίσης είναι εντυπωσιακή η αναφορά του σε "ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ"! Ποιο ήταν το "παλιό" σύστημα και ποιο το "νέο";;; Και πόσο σχετικοί είναι αυτοί οι χαρακτηρισμοί με το γεγονός ότι λέχθηκαν μόλις 4 μήνες μετά την αλλαγή κυβερνητικής εξουσίας;;;
Στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 στα Βριλήσσια δολοφονείται με συμβόλαιο θανάτου και ο δεύτερος από τους πληροφοριοδότες του!!!

Την ίδια μέρα κιόλας, ο Καραϊβάζ γράφει στο blog του bloko.gr τα παρακάτω ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ συμπεράσματά του, τα οποία όντας τόσο σαφή και κατηγορηματικά, έδειχναν ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ο οποίος ερευνούσε τις υποθέσεις αυτές και ο οποίος οσονούπω θα τον καλούσε να καταθέσει… Όπως γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος το παρακάτω σχόλιό του έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για την αναζήτηση των ενόχων… διότι προφανώς ΙΣΩΣ(?) ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.
.
=====>>>>
«Η ζωή είναι ένας απροσδιόριστης μορφής και τροχιάς κύκλος. Μέσω δύο ατόμων (σ.σ. από τον ποινικό χώρο) γνώρισα πολύ καλά την παιδιάστικα ΑΦΕΛΗ μέχρι τότε προσέγγιση μου, στο πως λειτουργεί ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογραφικά μεγαλοστελέχη, εκκλησία, αστυνομία, δικαιοσύνη, κακοποιοί. Περιπεπλεγμένοι σ’ ένα κύκλο δυναστείας και καταδυνάστευσης των ΑΦΕΛΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ -κατά παράφραση του Ρουσσώ- που εν πολλοίς συγκροτούν το μεγάλο κοινωνικό στρώμα. Ένας κύκλος που όλοι γνωρίζουν όλους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κυκλοφορία και το ξέπλυμα του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.»
<<<<=====
.
Αμέσως μετά, στις 16 Δεκεμβρίου 2020 ο Γιώργος Καραϊβάζ έγραψε και πάλι στο blog του:
«Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως μία από τις βασικότερες πηγές ενημέρωσης μας για τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις (εννοεί κρίσεις ανώτατων αξιωματικών της Αστυνομίας) πριν από κάθε ετήσια διαδικασία ήταν κατά κύριο λόγο οι συγκεκριμένοι (οι προαναφερθέντες δολοφονηθέντες ποινικοί - πληροφοριοδότες του). Πολλές φορές μας εξέπληξαν με την ακρίβεια των … «προβλέψεων» τους και ειδικά για τις θέσεις ΚΡΙΣΙΜΟΥ και υψηλού ενδιαφέροντος. Προσέξτε. Αυτό που λέμε και κοινοποιούμε ήταν πως γνώριζαν. Αυτό που δεν ξέρουμε κι αλίμονο δεν θα μας έλεγαν ποτέ, ήταν ο βαθμός της επίδρασης τους πάνω στις κρίσεις και στις τοποθετήσεις».

Αντιλαμβάνεσθε τι έγραψε ο Καραϊβάζ;;;; Έγραψε ότι οι πληροφοριοδότες του, άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου, ήξεραν από πριν ποιος θα καταλάβει ποια θέση στις προαγωγές ανωτάτων αστυνομικών!!!, και η εξήγηση της τόσης ακρίβειας των "προβλέψεών" τους ήταν - όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί - ότι αυτοί οι ποινικοί πιθανόν συν-αποφάσιζαν τις προαγωγές στην Αστυνομία!!!
.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ
- Αφού του δολοφόνησαν και τους δύο πληροφοριοδότες του
- Αφού σε έτος κυβερνητικής αλλαγής (2019) μιλά για ΝΕΟ και ΠΑΛΙΟ "σύστημα"(αμφότερα με τα χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης), προφανώς υπονοώντας απελθούσα και νέα κυβερνητική εξουσία
- Αφού ο ίδιος κοινοποίησε δημοσίως τη θέση του, όπου περιγράφει το "σύστημα" ως μια πανίσχυρη εγκληματική οργάνωση που καταδυναστεύει όλους εμάς τους "αφελείς ρομαντικούς οδοιπόρους" και ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
- Στις 17 Απριλίου 2021, και πριν καλεστεί να καταθέσει στον εισαγγελέα όσα ξέρει, δολοφονείται σε ενέδρα, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά συμβολαίου θανάτου.
.
ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ
Μετά από όλα αυτά, το μείζον ερώτημα, που τίθεται για το σύνολο της χώρας και για όλους εμάς τους "αφελείς ρομαντικούς οδοιπόρους" είναι το εξής:
.
Αν ένα πολιτικό "σύστημα" το ξεσκεπάζει ένας αστυνομικός συντάκτης με δύο πληροφοριοδότες και το αναγκάζει να κινηθεί σπασμωδικά και "πυροσβεστικά" (για την ακρίβεια "πυροβολικά") για να προλάβει εξευτελισμό και κατάρρευση του, πόσο εύκολα λέτε θα μπορούσε να το ελέγξει πλήρως μία οργανωμένη, πολυπληθής,και με τεράστιο προûπολογισμό ξένη μυστική υπηρεσία, μεταβάλλοντας την χώρα σε παραμάγαζο της δικής τους;;;

Μετά απορείτε γιατί ψήφιζαν μονοκούκι τα μνημόνια αναφωνώντας "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", ή γιατί οι μεν ψήφισαν και οι δε "σέβονται" την απεμπόλιση της Μακεδονίας, ή γιατί οι Τούρκοι αλωνίζουν στην Ελληνικη ΑΟΖ και το σύστημα πετάει αετό;;;
.
Για παραπέρα τροφή για σκέψη:
.
1) Tι καταγγέλλει αυτές τις μέρες ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή για κρυφές συμφωνίες Κούλη - Ερντογκάν, και
.
2) Έγραψα παραπάνω τι "προϊόντα" εμπορεύεται το "σύστημα". Τι προϊόντα γνωρίζετε ότι μανατζάριζε ο εθνικός μας μάνατζερ που απασχολεί αυτές τις μέρες την επικαιρότητα και τον οποίο το "σύστημα" του φέρεται με "στοργή και προδέρμ";;;;
.
Τους θερμούς χαιρετισμούς μας στο "δημοκρατικό" μας "σύστημα".
.
Εσείς δεν πιστεύω να είστε τίποτε "ακραίοι";
.
.
Οδυσσέας Ελευθερόπουλος
.
.
(Κάποια ερωτήματα ή συμπεράσματα που προκύπτουν ή σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι δικά μου. Το πρωτότυπο είναι άρθρο του αστυνομικού συντάκτη των ΝΕΩΝ Βασίλη Λαμπρόπουλου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 13, 2021 2:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Αυτά έλεγε …» Το προφητικό ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ !
https://www.youtube.com/watch?v=YAmyH7YtXnE
Ζούμε σε ένα απέραντο βούρκο ενός σάπιου συστήματος που διαρκώς γίνετε όλο και ποιο χειρότερο. Μιας φρίκης δίχως τέλος, που αν δεν το ανατρέψουμε την έχουμε βάψει από χέρι.Το Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα είναι επίκαιρο όσο ποτέ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Αντιρατσιστης ο καραιβαζ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 13, 2021 9:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Κεερφα υπερ του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.bloko.gr/2021/04/blog-post_5696.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 13, 2021 1:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γαλλική Liberation με σημερινό της δημοσίευμα το οποίο υπογράφει ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην Αθήνα Fabien Perrier, αναφέρει ότι «ο Γιώργος Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, διερευνούσε αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν μέλη του κυβερνώντος κόμματος και τη νυχτερινή ζωή. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε μια γρήγορη έρευνα» και συνεχίζει Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι τα τελευταία θέματα που εξέτασε ο Καραϊβάζ «άγγιζαν στενά τη λειτουργία του κράτους στην Ελλάδα, όπως η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία για αρκετές εβδομάδες, υπονόμευσε το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πολλά από τα μέλη του οποίου λέγεται, ότι διατηρούσαν προσωπικούς δεσμούς με τον άνδρα του θεάτρου, διορισμένου χωρίς διαφάνεια, έξι εβδομάδες μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, «για πολλούς παρατηρητές, ο Λιγνάδης είχε πολιτική προστασία, ενώ μία ημέρα πριν από τη δολοφονία του, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε προχωρήσει περισσότερο, ισχυριζόμενος στην τηλεόραση, ότι είχε δοθεί χρόνος στον Δημήτρη Λιγνάδη για να διαγράψει ουσιαστικά στοιχεία».

Θυμάται κανείς να έχει συλληφθεί έστω και ένας φυσικός ή ηθικός αυτουργός δολοφονίας δημοσιογράφου τις τελευταίες δύο-τρεις δεκαετίες; θυμάται κανείς υπό την υπουργεία ποιου υπουργού έγιναν αυτές οι δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονιών; Γκιόλιας, Μαυρίκος, βόμβα στον Τράγκα, απόπειρα δολοφονίας στον Χίο, Καραϊβάζ...ξεχνώ κάποιον;

Βαγγελης Θεωδορακοπουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Εδιωξε φιλοχουντικους
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 28, 2021 12:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απο την οργανωση Πιεριας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.pierianews.gr/2021/04/26/kinima-eleftheroi-anthropoi-prosorini-epitropi-pierias/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας