patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ψήφισαν ΑΣΥΛΙΑ σε εγκληματίες - ''Εθνοσωτήρες'' σε αιώρηση

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΚΡΕΜΑΛΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 22, 2021 11:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ψήφισαν ΑΣΥΛΙΑ σε εγκληματίες - ''Εθνοσωτήρες'' σε αιώρηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκανδαλώδης τροπολογία της τελευταίας στιγμής: Ακαταδίωκτο και ασυλία για την επιτροπή λοιμωξιολόγων


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει



Είναι άραγε τυχαία η συγκεκριμένη τροπολογία, την ώρα που η κυβέρνηση πιέζεται να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων;[/b]

Με τροπολογία κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής και μέσα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, δίνεται ασυλία και αποφασίζεται ακαταδίωκτο για τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοίου Covid 19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών!

Όπως αναφέρει το άρθρο 4 της τροπολογίας: «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Τα μέλη των Επιτροπών όχι μόνο δεν θα διώκονται, αλλά ούτε καν θα μπορεί ακόμη και η βουλή να τους εξετάσει για τις αποφάσεις τους σχετικά με τα μέτρα που αφορούν την πανδημία! Πόσο τυχαία είναι άραγε η συγκεκριμένη τροπολογία, την ώρα που η κυβέρνηση πιέζεται να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων των επιτροπών, όταν μόλις πριν λίγες μέρες διέρρευσαν κομμάτια των πρακτικών που φαίνονταν οι πιέσεις της κυβέρνησης στους ειδικούς;

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/11628398.pdf


Οι αριστουργηματικές φωτογραφίες είναι από τον απαγχονισμό του τούρκου εθνοσωτήρα Αντνάν Μεντερές το 1961, ο οποίος, αδίστακτος και διεφθαρμένος μέχρι μυελού οστέων ανετράπη ύστερα από πραξικόπημα...
Επιστροφή στην κορυφή
γουρλωμάτα με μυτόγκα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2021 12:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα μωρέ, όχι και απαγχονισμός, υπερβολές! Τραμπάλα και κούνιες είναι. Εγώ αυτό βλέπω. Όποιος βλέπει κρεμάλα είναι "ψεκασμένος".
Επιστροφή στην κορυφή
ένα μάτσο σκουλήκια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2021 6:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμαρώστε τα λιγδωμένα με χονδρές μίζες έντερα


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει
Επιστροφή στην κορυφή
ξεφτίλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2021 8:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμβολιαστική κάλυψη όλου του πληθυσμού με όλα τα εμβόλια που έχουν κριθεί ασφαλή, ζήτησε η επαγγελματίας χαραμοφάισα και βολευτής εισηγήτρια του "Κομμουνιστικού" Κόμματος Ελλάδας των εννέα ημερών


Με τις ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε από την ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Υγείας στην οποία περιελήφθη και η διάταξη για το ακαταδίωκτο των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κοροναϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Με βάση τη στάση που δήλωσαν ότι θα τηρήσουν τα κόμματα, στη συζήτηση που προηγήθηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε συνολικά από την ψηφοφορία. Το Κίνημα Αλλαγής δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, διότι δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημά του να μην υπάρχει πανσπερμία διατάξεων στις τροπολογίες, γιατί δεν εκφράζεται η αυθεντική βούληση των βουλευτών.

Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών». Η Ελληνική Λύση είχε δηλώσει ότι καταψηφίζει το ακαταδίωκτο, ενώ καταψήφισε και το ΜέΡΑ25.

Η διάταξη που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, ορίζει ότι «τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κοροναϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν, ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση».
Σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Θέμα για το ακαταδίωκτο ήγειρε πρώτος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, που ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία αν δεν αποσυρθεί η συγκεκριμένη διάταξη.

«Βάζετε ταφόπλακα στην εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι σε αυτό, που μέχρι τώρα αποτελούσε την επιστημονική κοινότητα διαχείρισης της πανδημίας», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης και επισήμανε ότι η διάταξη, δεν καταλαμβάνει μόνο την επιστημονική επιτροπή λοιμωξιολόγων, αλλά και κυβερνητικά και υπηρεσιακά στελέχη.

«Θα είμαστε οι πρώτοι που θα υπερασπιστούμε την επιστημονική κοινότητα για την ελευθερία έκφρασης επιστημονικής γνώσης έναντι οποιουδήποτε μπορεί να στραφεί εναντίον τους και είναι κακόπιστος, είναι ανορθολογικός (…) βεβαίως και θα μπούμε εμείς μπροστά να τους προστατεύσουμε σε αυτή την περίπτωση. Αλλά δεν μιλάμε για αυτό, μιλάμε για μια γενική διάταξη που λέει ότι δεν διώκονται, δεν ευθύνονται και δεν δίνουν εξηγήσεις» δήλωσε ο κ. Ραγκούσης.

«Και εμείς δεν ψηφίζουμε τη συγκεκριμένη τροπολογία που αφορά τα μέλη των διοικήσεων και την απαλλαγή τους», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, «αλλά με τον στομφώδη τρόπο που ο κ. Ραγκούσης επιχειρηματολογούσε ¡δεν διώκονται, δεν απολογούνται, εξαιρούνται’, θυμήθηκα ότι τα ίδια ακριβώς ήταν στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέλη του ΤΧΣ. Τα παραμπρός χαλούν τα παραπίσω! Τι μας λέτε, κύριε Ραγκούση!».

«Η διάταξη τους προστατεύει από τον κανιβαλισμό που ζούμε – να το πω ευθέως – από ¡ψεκασμένους’ και από fake news», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης και πρόσθεσε ότι τα μέλη των επιτροπών κινδυνεύουν από κακόβουλες μηνύσεις που θα γίνουν από όσους είναι εναντίον των εμβολιασμών.

«Δεν ξέρετε ότι γίνονται μηνύσεις για τις μάσκες; Στα σχολεία τα ζουν οι καθηγητές. Τους μηνύουν γιατί το παιδί πρέπει να πάει χωρίς μάσκα, ή το παιδί πρέπει να πάει στο σχολείο χωρίς να κάνει self test. Θέλετε λοιπόν όλοι αυτοί να κάνουν μηνύσεις και τα μέλη της Επιτροπής, ενώ ξέρουν ότι θα δικαιωθούν, να πρέπει να πάνε σε σαράντα, πενήντα προκαταρκτικές, να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις;» επιχειρηματολόγησε ο Θανάσης Πλεύρης.

«Διχάζετε την κοινωνία χαρακτηρίζοντας ένα κομμάτι του κόσμου που ανησυχεί ¡ψεκασμένους’», απευθύνθηκε στην κυβερνητική πλειοψηφία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας.

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την τροπολογία που φέρατε, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί εδώ οι άνθρωποι δεν μιλάνε για το ΤΧΣ. Μιλάνε για ανθρώπινες ζωές και κάποιοι άνθρωποι έχουν πεθάνει. Αν σας ενδιαφέρει αυτό, αν δεν σας ενδιαφέρει συνεχίστε αυτό που κάνετε», είπε ο κ. Χήτας και επανέλαβε ότι πρέπει η κυβέρνηση να δώσει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Εμβολιαστική κάλυψη όλου του πληθυσμού με όλα τα εμβόλια που έχουν κριθεί ασφαλή, ζήτησε η εισηγήτρια του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, η οποία αναφέρθηκε στις δραματικές ελλείψεις προσωπικού, ιδίως στα εμβολιαστικά κέντρα και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Η βουλευτής του ΚΚΕ κατήγγειλε ότι και πάλι θησαυρίζουν οι ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά κέντρα – αυτή τη φορά με τους εμβολιασμούς.

Το «τσουνάμι τροπολογιών» κατήγγειλε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, η οποία επανέλαβε ότι το κόμμα της έχει καταθέσει δέσμη μέτρων για την πανδημία, αλλά τελικά η κυβέρνηση επιλέγει να μεταθέτει την ευθύνη στην πλάτη των πολιτών και τους κουνάει και το δάχτυλο τους ατελείωτους μήνες του εγκλεισμού τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 24, 2021 11:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Εμβολιαστική κάλυψη όλου του πληθυσμού με όλα τα εμβόλια που έχουν κριθεί ασφαλή, ζήτησε η επαγγελματίας χαραμοφάισα και βολευτής εισηγήτρια του "Κομμουνιστικού" Κόμματος Ελλάδας των εννέα ημερών

Mια ζωή οι «ηγέτες» του Κ(Κ)Ε συναγωνίζονταν για να δείξουν παλαιότερα στην αντιδραστική σταλινική κάστα και μετά την πτώση της στην καπιταλιστική αντίδραση την ανανδρία τους, την σαπίλα τους και την σκυλήσια ετοιμότητά τους να γλείψουν σήμερα τα νέα τους αφεντικά των αφεντικών και σαν μισογυμνασμένες μαϊμούδες να τους πλένουν τα βρώμικα εσώρουχα.
Να γιατί δεν βγάζουν τσιμουδιά για την παγκόσμια φασιστική δικτατορία που προσπαθούν να επιβάλουν τα νεοταξίτικα καθάρματα με πολύεργαλείο τον κορωνοϊό και τις κατασκευασμένες καραντίνες.
Αντί να ξεσκεπάσουν την νεοταξίτικη προπαγάνδα την επαινούν με όλες τις δυνάμεις τους. ´
¡Ετσι ένας εποχιακός ιός με την τρομοκρατία που μας εξασκούν και την τρίχα την παρουσιάζουν σαν καραβίσια τριχιά και την εσφαλμένης θεραπείας και τον διασωλινισμό αντί να γιατρευθεί ο ασθενείς όπως συνέβαινε παλαιότερα με τις κλασικές μέθοδες σήμερα παθαίνει θρόμβωση και ελάχιστοι γλυτώνουν να μην φύγουν για τον άλλο κόσμο.
Και γιατί όλες αυτέ οι ατιμίες που δυσκολεύετε να πιστέψει κάθε λογικός άνθρωπος, συμβαίνουν διότι το καπιταλιστικό σύστημα έχει περιέλθει σε πλήρη αδιέξοδο.
Η χρόνια ενεργεία καλπάζει καθώς η ρομποτική τεχνολογία αντικαθιστά όλο και περισσότερο την ανθρώπινη εργασία. Πολλά από τα προϊόντα μένουν αδιάθετα λόγο της διαρκώς αυξανομένης ανεργίας και των χαμηλών μεροκάματων μισθών και συντάξεων.
Κάτω από αυτό το πρίσμα περισσεύει το ανθρώπινο δυναμικό και καθιστάτε επικίνδυνο για το σύστημα όπως μας το διατυμπανίζει ο Βασιλάκης Γκέιτζ, Σόρος, και Σία.
Μάλιστα φοβούμενοι και για να προλάβουν τις εξεγέρσεις και επαναστάσεις έχουν προτείνει την μείωση του πληθυσμού της γής κάτω από τα 500 εκτ για να είναι ελέγξιμος.
Σωστό τρελοκομείο έχει καταντήσει ο καπιταλισμός, με τις εγκληματικές κοροϊδίες των πανδημιών σε βάρος των λαών.
Του πιο ύπουλο πολύεργαλείου πολιτικής διακυβέρνησης για να πάρει μια παράταση χρόνου ζωής το χρεοκοπημένο μέχρι το μεδούλι καπιταλιστικό σύστημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας