patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ......

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1705

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 29, 2021 2:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ...... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν ένα κείμενο απεικονίζει απόλυτα την εποχή του, όσος καιρός και άν περάσει, εξακολουθεί να παραμένει πάντοτε επίκαιρο. Επειδή η αντικειμενική αλήθεια που περιέγραφε τότε, γίνεται η μήτρα των νέων εξελίξεων, και ενυπάρχει συνέχεια σαν σπέρμα μέσα σ' αυτές. Στις 19 Φλεβάρη ο Αμερικάνος διανοούμενος Jeffrey Ludwig έγραψε ένα κείμενο με ευκαιρία την σύνοδο του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ που είχε γίνει στις αρχές του ίδιου μήνα στο Ντουμπάϊ. Εκεί όπου η διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είχε ενημερώσει τα μέλη του συνεδρίου, πως η παγκόσμια οικονομία, βρισκόταν στα όρια πλήρους κατάρρευσης. Τί ακριβώς προέκυψε αμέσως μετά; Ο....Κορωνοϊός!!!... Η αξία του κειμένου του συγγραφέα, έγκειται στο ό,τι επεσήμαινε τον κίνδυνο των "επιπτώσεων" που θα υπάρξουν για τους λαούς του πλανήτη αμέσως μετά από αυτή την αποκάλυψη. Δεν θα μπορούσε φυσικά ο άνθρωπος να μαντέψει τί ακριβώς ετοίμαζαν οι διεθνείς παράφρονες. Ωστόσο προειδοποιούσε. "Κάτι θα κάνουν" έλεγε χωρίς να μπορεί να το προσδιορίσει ακριβώς. Τον Σεπτέμβρη του 2020, είχαμε ξαναγράψει για το κείμενο του Jeffrey Ludwig με τίτλο "ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ", πάνω στην προσπάθειά μας να δείξουμε τις σαθρές και έωλες βάσεις πάνω στις οποίες στηριζόταν η απάτη της "πανδημίας".

Σήμερα, καθώς μπαίνουμε στον Μάη του 2021, και καθώς πλέον τα πράγματα έχουν γίνει ξεκάθαρα, το ξαναβάζουμε με τον ίδιο τίτλο. Όχι για να "αποδείξουμε" κάτι. Τα πάντα τώρα τα έχουν αποδείξει οι ίδιες οι εξελίξεις. Απλά, για να θυμόμαστε. Να θυμόμαστε το τότε, και να το συγκρίνουμε με την τωρινή κατάσταση που έχουν δημιουργήσει, σε μιά εποχή που ο κόσμος πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη συγκρούεται καθημερινά με τους πραιτωριανούς (προς το παρόν) των αντιδραστικών κυβερνήσεων που έχουν προσκυνήσει την νέα τάξη πραγμάτων.... Παραθέτουμε πιό κάτω όλα τα άρθρα που προηγήθηκαν, καθώς φυσικά και αυτό του Αμερικάνου διανοούμενου....



ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ Η ΝΕΑ ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 13/2/ ΤΟΥ 2019...


Πολύ πρόσφατα, έλαβε χώρα στο Ντουμπάϊ η ανεπίσημη "Σύνοδος Κορυφής" της επίσης ανεπίσημης "Παγκόσμιας Κυβέρνησης". Όπως φαίνεται, η παγκόσμια μαύρη διεθνής μαφία της νέας τάξης, άρχισε πλέον να προτάσσει πιο ανοιχτά τις επιδιώξεις της, οι οποίες σαν βασική - βασικότατη προûπόθεση, περιέχουν την "Παγκόσμια Κυβέρνηση". Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι αυτή καθ' εαυτή η σύνοδος, όσο το βασικό αντικείμενο που την προκάλεσε, και το οποίο δεν είναι άλλο από την ανησυχία που προκαλούν οι τελευταίες εκτιμήσεις που έχουν γίνει για την ακόμα παραπέρα όξυνση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Όπως μας πληροφορεί με άρθρο του ο Αμερικάνος διανοούμενος Jeffrey Ludwig, - το οποίο και παραθέτουμε ολόκληρο πιο κάτω - ήταν η γνωστή σε εμάς και μη εξαιρετέα διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ η οποία ανέλαβε να ενημερώσει την σύνοδο για τα ανησυχητικά μηνύματα που εκπέμπει η τωρινή πορεία της παγκόσμιας οικονομίας.

Η γνώμη του είναι ότι η μαύρη διεθνής μαφία θα "μεθοδεύσει" η ίδια την παραπέρα όξυνση, ώστε να...τιθασεύσει, να γονατίσει τους λαούς, προκειμένου να τους καταστήσει έρμαιο στις διαθέσεις της.
Από το 1971, όταν η υποβόσκουσα οικονομική κρίση ήρθε στην επιφάνεια, η πορεία της είχε μία σπειροειδή ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει ότι περιείχε κάποια "διαλείμματα" φαινομενικής ηρεμίας, τα οποία οι αστοί οικονομολόγοι έσπευδαν ασθμαίνοντας να τα βαπτίζουν " οικονομική ανάκαμψη". Η οποία σαν προσωρινή κατάσταση υπήρχε βέβαια, περιέχοντας όμως μέσα της την επόμενη όξυνση, η οποία ήταν κατά κανόνα ισχυρότερη. Όπως ακριβώς οι ανίατες ασθένειες, εμφανίζουν ενδιάμεσα μέχρι το μοιραίο τέλος, συμπτώματα στιγμιαίας ανάκαμψης του ανθρώπινου οργανισμού. Τα ρίχτερ που απελευθέρωσε η κρίση του 2008, ταρακούνησαν όσο ποτέ άλλοτε τα θεμέλια του καπιταλισμού. Δεν είναι μόνο ο Ελληνικός λαός που υποφέρει. Στην Αμερική ολόκληρες πόλεις (Σικάγο) έχουν μεταβληθεί σε απέραντα νεκροταφεία ψυχών. Το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα πλησιάζει ο νέος "Αρμαγεδδών", μπροστά στον οποίο η κρίση του 2008 υπάρχει περίπτωση να μοιάζει με προσωρινή φθινοπωρινή μπόρα.
Έχοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη μας, παραθέτουμε το άρθρο του Αμερικάνου διανοούμενου, το οποίο περιέχει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία....


Το πιό πάνω κείμενο, το χρωματίσαμε επειδή αποτελεί την εισαγωγή στο άρθρο που είχε γράψει ο Αμερικάνος διανοούμενος Jeffrey Ludwig. Το κείμενο (μαζί με το άρθρο του Ludwig φυσικά) το είχαμε αναρτήσει στο "ΠΑΤΑΡΙ" στις 13 Φλεβάρη του 2019. Περίπου 12 μήνες πριν την "εμφάνιση" της δήθεν "πανδημίας". Στο άρθρο του ο Συγγραφέας παραθέτει αποσπάσματα από την έκθεση του ΔΝΤ την οποία παρουσίασε η Κριστίν Λαγκάρντ στην σύνοδο κορυφής της εν δυνάμει "παγκόσμιας κυβέρνησης" Στην ελίτ των ελίτ της νέας τάξης δηλαδή!. Μία έκθεση η οποία με αδρές γραμμές παρουσίαζε τα χάλια της παγκόσμιας οικονομίας, χάλια, τα οποία οδηγούσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην απόλυτη καταστροφή.

Γιατί έχει σημασία αυτό το παλιό άρθρο; Επειδή ο συγγραφέας καταλήγει στο σωστό συμπέρασμα ότι θα προσπαθήσουν όπως γράφει να μεθοδεύσουν "τεχνητή όξυνση" της οικονομικής κρίσης προκειμένου μέσω του ΟΗΕ να επιταχύνουν την πορεία προς την πολυπόθητη γι' αυτούς παγκόσμια διακυβέρνηση. Ο άνθρωπος είχε καταλάβει οτι ήταν αναγκασμένοι να "κάνουν κάτι". Και αυτό το "κάτι" το ονόμαζε "τεχνητή πάρα πέρα όξυνση της οικονομικής κρίσης", και αποτελεί την ουσία ολόκληρου του άρθρου του. Δεν θα μπορούσε τότε να πάει το μυαλό του (όπως και κανενός άλλου άλλωστε) πουθενά αλλού, και αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αδόκιμο από πολιτικοοικονομική άποψη όρο, της "τεχνητής όξυνσης", θέλοντας να δείξει, πως έχουν βρεθεί σε απόλυτο αδιέξοδο, ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρούν τα...κατάλληλα φάρμακα. Τελικά αυτό το "κάτι" αποδείχτηκε οτι ήταν η μουσαντένια "πανδημία του Κορωνοϊού". Η οποία δεν μεθοδεύτηκε μέσω του ΟΗΕ (όχι πως αυτός ο τελευταίος δεν έχει συμμετοχή στο έγκλημα) αλλά μέσω του Π.Ο.Υ.

Ακολουθεί γιά άλλη μία φορά το επίμαχο άρθρο του Jeffrey Ludwig.....

«Έρχεται οικονομική καταιγίδα στον πλανήτη αναφέρει το ΔΝΤ, σε φόρουμ για την …παγκόσμια κυβέρνηση στο Ντουμπάι.

Η διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προειδοποίησε εντελώς ξαφνικά όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, για μια επερχόμενη παγκόσμια οικονομική καταιγίδα, καθώς οι προσδοκίες της παγκόσμιας ανάπτυξης υποχωρούν…ατάκτως, σε ένα άκρως ανησυχητικό περιβάλλον για ολόκληρο τον πλανήτη.

Μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΔΝΤ, Κ.Λαγκάρντ, δήλωσε ότι «η οικονομική ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο επιβραδύνει βραδύτερα από ό, τι αναμενόταν. Τον περασμένο μήνα, το ΔΝΤ μείωσε τις προσδοκίες του για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη για το 2019 από 3,7% σε 3,5%.»

Ο Λαγκάρντ ανέφερε τα «τέσσερα σύννεφα», που υπονομεύουν την παγκόσμια οικονομία και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να προκληθεί μια τεραστίων διαστάσεων «καταιγίδα» λόγω αυτών των παραγόντων.

«Εμπορικές εντάσεις και κλιμάκωση των τιμών, οικονομική πτώση και αβεβαιότητα που σχετίζεται με την έκβαση του Brexit και τις συνέπειες της επιρροής του στην επιταχυνόμενη επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας», θεωρεί η ίδια ως τους 4 «καβαλάρηδες της αποκάλυψης που έρχονται, προειδοποιώντας επίσης τις κυβερνήσεις να αποφύγουν τον προστατευτισμό.

Γιατί άραγε μήπως όμως ο προστατευτισμός είναι η μόνη λύση για να εξέλθουμε από το οικονομικό Αρμαγεδδών που μας ετοιμάζει η «σκοτεινή κυβέρνηση» των ΗΠΑ;

Ο Λαγκάρντ μίλησε επίσης για τις εμπορικές εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, τονίζοντας ότι αυτές οι διαμάχες μεταξύ των μεγαλύτερων δύο οικονομιών του κόσμου έχουν ήδη παγκόσμιο αντίκτυπο.

«Δεν έχουμε ιδέα για το πώς θα ξεπεράσουμε αυτό που γνωρίζουμε ότι έχει ήδη αρχίσει, και το οποίο επηρεάζει το εμπόριο, την εμπιστοσύνη και τις αγορές», ανέφερε.

Η ίδια έθιξε επίσης τους κινδύνους που συνεπάγεται η αύξηση του κόστους δανεισμού μέσα σε ένα πλαίσιο «βαρέως χρέους», το οποίο αναβαθμίζεται από κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

«Όταν υπάρχουν πάρα πολλά σύννεφα, χρειάζεται μόνο μία σταγόνα για να ξεκινήσει η καταιγίδα», κατέληξε η ίδια.

Η Κυρία αυτή συμμετείχε σε ένα φόρουμ της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι και αυτό μας λέει τα περισσότερα από αυτά που μας ετοιμάζουν οι «σκοτεινοί» σύμβουλοι της ΝΤΠ για τον πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια.

Μια επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση θα αναγκάσει πολλές χώρες να υποκύψουν στα σχέδια για παγκόσμια διακυβέρνηση, για να γίνουν εφικτά όλα αυτά που μας ετοιμάζουν εδώ και πολλά χρόνια για τον απόλυτο έλεγχο.

Χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα ακόμα και η Τουρκία αγοράζουν σαν «τρελές» χρυσό εδώ και τρία χρόνια γνωρίζοντας ενδεχομένως τα σχέδια αυτά για μια τεχνητή βέβαια παγκόσμια οικονομική κρίση.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και καιρό εξεδόθη έγγραφο με τίτλο «Η Μεταμόρφωση του Κόσμου μας: η Ατζέντα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του 2030» («Transforming Our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development»). Το έγγραφο αυτό αριθμεί 91 αριθμημένα τμήματα του προγράμματος του ΟΗΕ για την παγκόσμια κυβέρνηση. Το UDHR αναφέρεται μόνο μία φορά σε ολόκληρο το έγγραφο στο άρθρο 19.

Σε αντίθεση με το αρχικό «μητρικό έγγραφο» που είχε λιγότερες από 1900 λέξεις, το έγγραφο αυτό έχει 14.883 λέξεις. Τα 91 θέματα ασχολούνται με θέματα που εμπίπτουν στα πέντε κεφάλαια των Ανθρώπων, του Πλανήτη, της Ευημερίας, της Ειρήνης και της Συνεργασίας.

Επιπλέον, το έγγραφο παρέχει 17 “Sustainable Development Goals” (στόχους βιώσιμης ανάπτυξης ή SDGs) για τη βελτίωση της ζωής στον πλανήτη.

Ολόκληρο το «Transforming Our World» έγγραφο εκτυλίσσεται σε ένα ρεύμα ευσεβών πόθων για ένα ουτοπικό μέλλον. Πρόκειται για ένα ουτοπικό όνειρο. Πέντε από τα 17 αντικείμενα αφορούν το περιβάλλον.

Υπάρχουν στόχοι για τις πόλεις, για τις γυναίκες, για τους φτωχούς, ακόμη και για τη ζωή κάτω από το νερό. Καμία απολύτως σφαίρα ανθρώπινης δραστηριότητας δεν εξαιρείται από τον έλεγχο από τον ΟΗΕ.

Η λέξη-κλειδί φυσικά δεν είναι πλέον τα «δικαιώματα» εκτός από μια λοξή αναφορά στο άρθρο 19. Στην πραγματικότητα, ο συγγραφέας τους εδώ δεν είδε την λέξη δικαιώματα ούτε μία φορά σε αυτό το έγγραφο, παρόλο που η λέξη αυτή εμφανίστηκε σχεδόν σε κάθε πρόταση του αρχικού εγγράφου του ΟΗΕ.

Ότι και να κάνουν όμως όλοι αυτοί, μπορούμε να τους πούμε ότι μετά από πολύ κόπο, ιδρώτα και αίμα στον πλανήτη, θα αποτύχουν παταγωδώς, διότι δεν μπορούν να μας ελέγξουν απόλυτα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι ίδιοι πολύ καλά.

Μετά την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια θα μας παρουσιάσουν το ιδανικό της βιωσιμότητας, το οποίο δεν θα συνδέεται όμως με την χριστιανική κοσμοθεωρία.

Αντίθετα, η ατομική ελευθερία θα βυθίζεται σε μια επιστημονικά καθορισμένη κολεκτιβιστική νοοτροπία που οι τελικές αποφάσεις βρίσκονται στα χέρια των διαβολικών και γνωστών σε όλους μας Big Brothers.

Η σημασία του κάθε ατόμου υποβαθμίζεται. Προωθείται από έναν ΟΗΕ που δεν είναι πλέον φιλο-δυτικός, αλλά ένα πολύ μεγαλύτερο σώμα από ό, τι υπήρχε το 1945. Θα το δεχτούμε ή μήπως είναι καιρός περισσότερο από ποτέ να αρχίσουμε να επανεξετάζουμε τη συμμετοχή μας σε αυτό το μη βιώσιμο σώμα;»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας