patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κατσανεβας Καμαρωνε που Εκανε το Εμβολιο

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 05, 2021 6:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Κατσανεβας Καμαρωνε που Εκανε το Εμβολιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θετικός στοn Covid -19

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου ότι, από την Δευτέρα 19 Απριλίου έχω διαγνωστεί με Covid-19 και παραμένω σε απομόνωση στο σπίτι με ήπια συμπτώματα. Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη.

Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ισως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα.

Είμαι αισιόδοξος και αυτό συνιστώ σε όλες και όλους, με την παραίνεση να κάνουν όλοι το εμβόλιο και τα τεστ. Οι όποιες ελαχιστότατα πιθανές παρενέργειες από εμβόλια, είναι ασυγκρίτως ελάχιστες σε σχέση με τους κινδύνους της μάστιγας του Covid. Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την πανδημία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένες πολυεθνικές εταιρείες πλουτίζουν. Αυτό είναι το λιγότερο αναγκαίο κακό, σε μια εποχή που πολύ πλουτίζουν με μύριους όσους τρόπους και η χώρα μας υποφέρει από πολλές κυρίως οικονομικές πληγές. Εκεί, όπως και στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, βρίσκεται το κύριο πρόβλημά μας και εκεί πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή και την εθνική μας εγρήγορση.

Πέρα από όλα αυτά, οφείλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και να χαμογελάμε στο μέλλον, με την ελπίδα ότι το χαμόγελο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές φορές, μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εμάς.

Κατσανεβας


https://www.news247.gr/koinonia/theodoros-katsanevas-diasolinomenos-me-koronoio-sto-sismanogleio.9220071.html


Έχει τροποποιηθεί από τον/την vngelis στις Σαβ Μάϊ 08, 2021 7:48 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 05, 2021 3:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεσσαλονίκη: Προβληματισμός για το θάνατο 44χρονης μητέρας μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 08, 2021 4:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον φαγανε τον βλακα

https://www.avgi.gr/koinonia/386328_ehase-ti-mahi-me-ton-koronoio
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κατερίνα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 08, 2021 11:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι τον σβησατε τον πανιβλακα ρε παιδια?

Να του πω οτι ο ΠΟΥ 'λεει´οτι κάνεις αντισωματα 20 μερες απο την δευτερη δοση ,αρα για κανα 3μηνο που περιμενεις αναμεσα στις 2 δοσεις και 20 μερες μετα την δευτερη δεν εχεις αντισωματα...μετα απο ολα αυτα η ανο(η)σια ληγει παλι μετά απο ένα εξαμηνο,και παλι δοσουλα,κ.ο.κ.

Και ο Κατσανεβας ηταν 70 που σημαινει οτι ειχε την ευκαιρια να το κανει απο την πρωτη μερα,αρα κατι τον κρατουσε τοσο καιρο σχεδον 6 μηνες δλδ,και αφου τον επεισαν οτι θα σωθει,πηγε ακλαφτος καπακι απο την δευτερη δοση.
Εχουν βαπτισει μια μεταλλαγμενη γριπη που εχει συμπτωματα ισχυρου πονοκεφαλου και λοιμωξη του ανωτερου αναπνευστικου,κορονοιο δηλαδη εναν θανατηφορο ιο με την μορφη πανδημιας.Τον τελευταιο καιρο βεβαια ο ΠΟΥ και η επισημη Ελληνικη αρχη ο ΕΟΔΥ στις ανακοινωσεις τους την χαρακτηριζουν σαν επιδημια απο πανδημια.

Ενα 40% τρεχει ηδη να κανει τα εμβολια και ακολουθει κατα γραμμα τις συμβουλες και τις απαγορευσεις της κυβερνησης και των υπολοιπων καραγκιοζηδων που βγαινουν στα ΜΜΕ.Αυτο το 40 % οντως δεν ενδιαφερει πλεον κανεναν μας,δεν προκειται να αλλαξει αποψη και ας μας αδειασει την γωνιά μια και καλη,να μετρηθουμε να δουμε ποσοι μειναμε και να αναμετρηθουμε με το παγκοσμιο συστημα και να δουμε ποιος θα κερδισει,Αυτο που μας ενδιαφερει αυτην την στιγμη ειναι να πεισουμε το υπολοιπο η τουλαχιστον ενα κομματι απο το υπολοιπο 40% που εχει διχαστει και ψαχνετε να δει σε ποια πλευρα θα σταθει.Ακουμε πολλες θεωριες για τα εμβολια,και αν σκοτωνουν αμεσως η μετα απο χρονια και αν επηρεαζουν το DNA η την στειρωση του ανθρωπου,ενα ειναι το σιγουρο ομως,θελουν να μειωσουν πλεον τον πληθυσμο του πλανητη με καθε τροπο,και γιατι το θελουν?γιατι με την τελειοποιηση της ΤΝ και την παγκοσμια εφαρμογη του 5G δεν εχουν αναγκη τα φθηνα χερια πλεον,μπορουν να παραγουν τα παντα πλεον με ελαχιστα ανθρωπινα χερια λογω ΤΝ,και με το 5G μπορει ενας γιατρος απο ενα νοσοκομειο να κανει 20 χειρουργεια ταυτοχρονα σε 20 διαφορετικα νοσοκομεια...αρα με μια παγκοσμια διακυβερνηση και με εναν πληθυσμο ελεγχομενο και μειωμενο αρκετα,δεν χρειαζονται εκατομμυρια ενοπλες δυναμεις,εκατομμυρια επιστημονες,και παει λεγοντας...

Τι εχουν καταφερει μεχρι σημερα?

Εχουν καταφερει να εξοντωσουν χιλιαδες ηλικιωμενους και ατομα με ειδικη νοσοκομειακη φροντιδα,ΑΜΕΑ,και οσους απο τις υπολοιπες ηλικιες ηταν ευαλωτοι!!!!

Εχουν μπολιασει στους υπολοιπους τον φοβο και την ανασφαλεια,και εχουν ξεκινησει οι αυτοκτονιες να αυξανονται,τα ναρκωτικα να μην φτανουν πια...και το αλκοολ να δημιουργουν στρατιες εξαρτημενων ατομων που μαθηματικα θα οδηγηθουν στον θανατο,αν δεχτουμε οτι και τα εμβολια σκοτωνουν σε βαθος χρονου ειμαστε κομπλε,αν οχι εχουν πετυχει οτι ολοι οσοι το κανουν ειναι ατομα εν δυναμει αποχωρησαντες εν τοπο χλοερο οτι ωρα θελουν οι παγκοσμιοι τυραννοι μας αφου ειναι υποταγμενοι σε οτι τους δωσουν.Αν σκεφτουμε οτι τα εμβολια τα τελευταια 30 χρονια στην Αφρικη εχουν στειρωσει εκατομμυρια γυναικες,και με το τελευταιο Ευρωπαικο εμβολιο κατα των κονδυλωματων στα κοριτσακια απο 11-17 ετων ειναι σε καλο δρομο η ΝΤΠ...

Και μας μενει ενα 20% που αρνειται να κανει εμβολια,να φορεσει μασκες,να κλειστει στα σπιτια του και να τρελαθει,αυτο το 20% προσπαθει να παρει μαζι του απο το υπολοιπο 40% των υγιων πολιτων με αμφιβολιες οσους περισσοτερους μπορει ωστε να οργανωθει και να δωσει την μητερα των μαχων με αυτην την χουφτα νεοταξιτων και τα τσιρακια τους ανα τον πλανητη,ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι με αυτα που μεχρι σημερα εχουν στησει δλδ την εξαφανιση της προσβασης στην υγεια,τα θανατηφορα εμβολια,και την τρομοκρατια θα χαθουν εκατομμυρια συμπολιτες μας,ας μην γελιομαστε πια...

Ο κ.Τατσης σαν καλεσμενος στην εκπομπη της ΕΡΤ "ΣΤΑ ΑΚΡΑ''πριν καιρο,ειχε πει οτι ο ανθρωπος που θα ζησει 1000 χρονια εχει ηδη γεννηθει.Αρα αν δεχτουμε αυτην την αποψη και ο ανθρωπος μπορει να ζησει τοσο πρεπει να μειωσουν τον αχρηστο(γι αυτους παντα) πληθυσμο για να εχουν χωρο να ζησουν τοσα χρονια.

Ο διευθυντης της πνευμολογικης κλινικης του Σισμανογλειου πριν λιγες μερες ειχε πει με νοημα...το καλυτερο απολυμαντικο ειναι ο ηλιος.Τωρα αν η ιατρικη κοινοτητα ειναι συνεργος στο εγκλημα,νομιζω δεν πρεπει να κατσουμε να το αναλυσουμε αλλο πια,δεν εχουμε τον χρονο πλεον,ειναι συνενοχοι ναι αλλα μεχρι εκει,τελος οι ευθυνες και η ενασχοληση μας με την κυρια Παγωνη και τον κυριο Τσιοδρα,ο χρονος μας πιεζει και πρεπει να πεισουμε τον απλο κοσμο που εχει αμφιβολιες,να ερθει μαζι μας να πολεμησουμε το σαπιο κατεστημενο δεξιο και αριστερο παγκοσμια.Και να βαλουμε πλεον στην ακρη αυτην την Ιερα Συνοδο και τους ανα τον κοσμο Πατριαρχες που ειναι διορισμενοι υπαλληλισκοι ξεπουλημενοι ,και δεν φτανει που ηταν απων απο το θεμα και μας ειχαν αδειασει απλα την γωνια,σημερα εχουν αρχισει οι κατα τοπους μητροπολιτες και απειλουν τους ιερεις που αντιτίθενται στον ιο.

Και στην Ελλαδα ομολογω οτι ειναι δυσκολο να το πετυχουμε,γιατι εχουμε ξεμεινει απο Ελληνικη εργατικη ταξη,ολοι με καποιο τροπο η σε καποιο χρονο θεωρησαν (η τους επεισαν οτι ετσι ειναι)οτι εγιναν αστικη ταξη.Και τρεχουν τωρα ολα αυτα τα κοθωνια να στηριξουν τις καπιταλιστικες κυβερνησεις γιατι πιστευουν οτι θα σωσουν τις θεσεις τις συνταξεις και τις περιουσιες τους,ενω στην πραγματικοτητα εχουν μισθους πεινας και θεσεις υπαλληλων...

Και μας εμειναν οι μεταναστες...αντε να εξηγησεις τωρα στον Μπαγκλαντεσιανο που εργαζεται στα ματωμενα φραουλοχωραφα της Μανωλαδας και ζει σε θερμοκηπιο, ολα αυτα.

Μια ερευνα του ΑΠΘ εδειξε πριν λιγες μερες,οτι ενα 30 % του πληθυσμου στην χωρα μας,ζουσε σε συνθηκες καραντινας πολυ πριν απο αυτην,γι αυτο και την δεχτηκαν γρηγορα και τοσο σκληρη οσο πουθενα στην Ευρωπη,δηλαδη ο ενας σχεδον στους τρεις συνανθρωπους μας ζουσε σε εναν εγκλεισμο,και μια απομονωση,και χωρις να μεταβαινει σε αλλους νομούς της χωρας πολυ πριν την καραντινα και δεν ξερουμε ποσο πισω παει για να δουμε ποση ζημια εχει γινει στα μυαλα του κοσμου!!!!

Πρεπει να σταματησουμε να στηνουμε δικαστηρια και αναγωγες σε νόμους πια,πρεπει να στησουμε τοπικα συμβουλια στις γειτονιες στους δρομους,τα συγχρονα σοβιετ,και σιγα σιγα να τα ενωσουμε,για να τους στειλουμε στον διαολο.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 09, 2021 2:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Jacques Attali, σύμβουλος τού τότε πρωθυπουργού της Γαλλίας François Mitterrand, είπε το 1981 σε μια συνέντευξη τα εξής:

«Το κύριο πρόβλημα στο μέλλον θα είναι ό υπερπληθυσμός. Οί άνθρωποι θα φτάνουν σε πολύ μεγάλες ηλικίες και θα καταναλώνουν πολύ παραπάνω απ' ότι θα παράγουν. Το ίδιο με τούς αρρώστους και τούς ηλίθιους. Όλοι αυτοί θα επιβαρύνουν την κοινωνία και την φύση άδικα - γι'αυτό θα πρέπει να φύγουν.
Επειδή όμως δεν μπορούμε ούτε να τούς εκτελέσουμε ούτε να κάνουμε σε όλους τεστ IQ, θα μπορούσε να μας βολέψει μία πανδημία πού θα σκοτώσει τούς γέρους και τούς αρρώστους, και οί χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία πού θα παρέχουμε εμείς, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι θα τρέξουν σαν τα πρόβατα στον σφαγείο...».

Από τότε το είχαν στα βρώμικα μυαλά τους.Και ήρθε η ώρα να το κάνουν πράξη σήμερα.Ο ΠΟΥ με χρηματοδότες τον Μπίλ Γκειτζ, Σόρος, ΕΚΤ,ΔΝΤ, ΕΕ,και ΗΠΑ.και με τους ολιγάρχες της Ρωσίας και Κίνας να κάνουν το παπί, εφαρμόζοντας το "κόρακας κοράκου" μάτι δεν βγάζει. Σαν αποτέλεσμα της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης,(όσο υπήρχε κρατούσαν τα μπόσικα και κατόπιν ξεσάλωσαν) και της δεξιάς πορείας της ανθρωπότητας σε μια βαρβαρότητα και μια φρίκης δίχως τέλος. Να δούμε πως θα μπορέσουμε να ανατρέψουν αυτή την καταστροφική καπιταλιστική πορεία πρίν να είναι αργά.
Επιστροφή στην κορυφή
Φυλετικη γενοκτονια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2021 9:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Δυστυχως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω βεβαια να τονισουμε οτι δεν μειωνουν τον πληθυσμο γενικα.Μειωνουν τους λευκους χριστιανους γιατι οι μουσουλμανικες κ αφρικανικες χωρες εχουν τρελη αυξηση.Επιπλεον αν θες να μειωσεις πληθυσμο αμολάς ιο που τρωει τους νεους ετσι ωστε να την παθουν οι τριτοκοσμικες κ οι μουσουλμανικες χωρες.Οταν αμολας ιό που σκοτωνει τους παππουδες κ τα σαραβαλα πας απλως να αντικαταστησεις τους Ευρωπαιους Παπουδες/ συνταξιουχους Αμεα κλπ με φρεσκους νεους τριτοκοσμικους...
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2021 10:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μείωση του πληθυσμού: Μύθος ή πραγματικότητα; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ο στόχος ήταν η μείωση του πληθυσμού, θα το έκαναν με κάποιο από τα αμέτρητα άλλα εμβόλια και φάρμακα που χορηγούνται. Χωρίς τυμπανοκρουσίες για "πανδημίες" και show με τα οποία θα τραβούσαν την προσοχή όλης της Ανθρωπότητας στα μεθοδευόμενα. Άλλωστε υπάρχουν πάντα εκείνα τα τμήματα της Αστικής Τάξης που βγάζουν κέρδος από τους ηλικιωμένους και τον παγκόσμιο πληθυσμό (π.χ. βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακοβιομηχανίες). Το ότι τα φάρμακα των ηλικιωμένων, για παράδειγμα, τα πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία και ότι τα τελευταία θα ήθελαν να τους ξεφορτωθούν, δεν σημαίνει ότι οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θησαυρίζουν από τα λεφτά που εισπράττουν από τις ασφάλειες. Όσο για τις βιομηχανίες τροφίμων (και μάλιστα των φτηνών) οι Άνθρωποι, ότι και να κάνουν...τρώνε. Όπως και αν έχουν τα πράγματα. Αν δεν φάνε, δεν θα χρειαστεί κανενός είδους εμβόλιο για να φύγουν από τον κόσμο. Προνοεί η μαμά φύση για αυτό.

Αυτό που θέλει το 4ο Ράιχ και η Παγκοσμιοποίηση είναι το πρόσχημα που θα δικαιολογήσει την (ούτως ή άλλως εξελισσόμενη) κατάρρευση της Οικονομίας, και των φασιστικών μέτρων με τα οποία ελπίζουν να ελέγξουν τον κόσμο που δεν θα αργήσει να ξεσηκωθεί όταν η κατάρρευση αρχίσει να δείχνει τις καταστροφικές της συνέπειες.

Άλλο θέμα τι μπορούν να πετύχουν.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 11, 2021 1:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να ξαναγυρίσουμε στον μέχρι πρότινος περήφανο (για τον εμβολιασμό του) Κατσανέβα, θα υπενθυμίσουμε τρία μόνον από τα λαμπρά σημεία της πολιτικής του καριέρας. Σεβόμενοι το ρητό "ο αποθανών δεδικαίωται", θα τα παρουσιάσουμε χωρίς σχολιασμό, επισημαίνοντας απλά ότι μαζί με το τελευταίο φωτίζουν ολόπλευρα την προσωπικότητά του.

α) Στην διαθήκη του πρώην πεθερού του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Α.Π. χαρακτήριζε τον Κατσανέβα σαν "το όνειδος της οικογένειάς μου". Ο Θ. Κατσανέβας αμφισβήτησε τη γνησιότητα της διαθήκης. Όταν ο Σπύρος Καρατζαφέρης, εκδότης τότε της εφημερίδας "Αθηναϊκή" ξεκίνησε να δημοσιεύει καθημερινά στην πρώτη σελίδα τη φωτογραφία του Κατσανέβα με τη λεζάντα "ΟΝΕΙΔΟΣ", ο Κατσανέβας τον μήνυσε και πέτυχε να βγεί δικαστική απόφαση που καταδίκαζε τον Καρατζαφέρη να πληρώσει αποζημίωση στον Κατσανέβα, ποσού 10 εκατομμυρίων ευρώ. Το δικαστήριο δεν εξέτασε το θέμα της γνησιότητας της διαθήκης.Αργότερα, όταν στο άρθρο της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia δημοσιεύτηκε αναφορά στο θέμα της διαθήκης και του χαρακτηρισμού του ως "όνειδος της οικογένειας Παπανδρέου", ο Κατσανέβας κατέθεσε μυνήσεις ενάντια σε έναν συντάκτη της εγκυκλοπαίδειας και σthn ΕΕΛ/ΛΑΚ. Σημειωτέον ότι ο εν λόγω συντάκτης της εγκυκλοπαίδειας δεν είχε καμία σχέση με το επίμαχο τμήμα του λήμματος. Ακόμη λιγότερη σχέση είχε η ΕΕΛ/ΛΑΚ, η οποία είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με στόχο την προώθηση του ελεύθερου λογισμικού και μετόχους μία σειρά πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα. Στην ουσία δηλαδή, ο Κατσανέβας φαίνεται να μήνυσε "όποιον βρήκε μπροστά του", έχοντας πιθανά γλυκαθεί από τα δέκα μύρια που άρπαξε από τον Καρατζαφέρη. Τελικά μετά από μερικά χρόνια ο Κατσανέβας παραιτήθηκε από την αγωγή και έληξε εκεί το θέμα. Το μόνο που έμεινε είναι ότι στη μεν Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι που ποτέ δε θα είχαν μάθει για το επεισόδειο της διαθήκης το πληροφορήθηκαν από τη δικαστική διαμάχη, στο δε εξωτερικό, όπου πρακτικά κανείς δεν τον ήξερε μέχρι τότε, έγινε πασίγνωστος σαν "ο Έλληνας πολιτικός που έσπασε τα μούτρα του προσπαθώντας να φιμώσει τη Wikipedia" Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η αναφορά αυτή δεν συνιστά υποστήριξη από μέρους μας της wikipedia, η οποία έχει χαρακτηριστεί με πολύ πειστικά επιχειρήματα σαν όργανο μυστικών υπηρεσιών.

β) Το 2013 και ενώ σε σειρά προηγουμένων πολιτικών αναμετρήσεων είχε αποτύχει να εκλεγεί στη βουλή και τελικά είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ από τον πρώην κουνιάδο του, Γιωρίκα Παπάντριου (τον γνωστό κωπηλάτη - πρώην ποδηλάτη) ιδρυσε πολιτικό κόμμα με βασικό σημείο του προγράμματός του την επιστροφή στη δραχμή. Αν και καθηγητής πανεπιστημίου με αντικείμενο τα οικονομικά, ο Κατσανέβας ΔΕΝ συγκαταλεγόταν στους οικονομολόγους (πραγματικούς και κατα φαντασίαν) οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει γνωστοί για τις θέσεις τους ενάντια στα μνημόνια. Ορμώμενος μάλλον από τον τότε πρόσφατο εκλογικό θρίαμβο του "κινήματος των Πέντε Αστέρων" του Μπέπε Γκρίλο και θεωρόντας μάλλον ότι τα ράσα κάνουν τον παπά, ο Κατσανέβας ονόμασε και το δικό του κόμμα "κίνημα των πέντε αστέρων". Για άγνωστους λόγους, ο Ελληνικός λαός δεν τον πήρε στα σοβαρά και αντί του 25% που είχε συγκεντρώσει το κόμμα του Γκρίλο, το κόμμα του Κατσανέβα συγκέντρωσε 0.15%. Ας σημειωθεί ότι το εγχείρημα του Κατσανέβα να παραστήσει τον εμπορικό αντιπρόσωπο ενός ξένου κοινωνικού φαινομένου, παρά την παταγώδη αποτυχία του, βρήκε μιμητές, όπως ο ΛΑφαζάνης που κατεβαίνει στις διαδηλώσεις φορώντας ένα κίτρινο γιλέκο, ή η αυτοδιοικητική παράταξη "Ανυπότακτη Αττική" που αποπειράθηκε να μεταφράσει στα Ελληνικά τη (σχετική επιτυχία) του Μελανσόν και του κόμματός του "Ανυπότακτη Γαλλία" κάνοντας χρήση του Google Translate. Για άγνωστους λόγους, ο Ελληνικός λαός δεν πηρε τους μιμητές του Κατσανέβα πιο σοβαρά απ' ότι είχε πάρει τον ίδιο.

γ) Πρόσφατα ο Θ. Κατσανέβας συντάχθηκε με την Ελληνική Λύση του εμπόρου κηραλοιφών και βρέθηκε να κατέχει καίριες θέσεις στα καθοδηγητικά της όργανα. Και αυτό το εγχείρημα ήταν βραχύβιο, καθώς φαίνεται να υπήρξε διαφωνία για το αν ήταν υποψήφιος της Ε.Λ. στις τελευταίες εκλογές, κατόπιν της οποίας απομακρύνθηκε από τις προαναφερθείσες θέσεις. Πιθανόν να υπήρξε και παρασκηνιακή διαφωνία σχετικά με τη γνησιότητα ή μη των επιστολών του Ιησού.

Με αυτό το ιστορικό, νομίζω ότι δε θα μπορούσε κανείς να περιμένει διαφορετική στάση από τον κύριο καθηγητή στο θέμα των εμβολίων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας