patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Λαικες Αντιδρασεις κατα του Κορονοφασισμου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δοσολογιο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 19, 2021 7:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα ο Συψας ειπε στις βραδυνες ειδησεις οτι :
H τριτη δοση θα ειναι ενισχυτικη,(για να μπει για τα καλα μεσα ο ιος)
H τεταρτη θα ειναι αναμνηστικη(για να μην την ξεχασουμε ποτε)
Kαι η πεμπτη ανακουφιστικη(τετοιες κανουν τα ανθρωπακια με τα ασπρα στους καρκινοπαθεις τελικου σταδιου για να μην πονανε,πιθανων να εννοουν το ιδιο και εδω...)
Για εκτη δοση δεν ειπε ακομα τιποτα ,ή ειναι νωρις η θα εχουμε πεθανει μεχρι τοτε!!!
Οι ονομασιες των δοσεων ανηκουν στον Συψα τα σχολια στις παρενθεσεις ειναι δικα μου,για να μην γινει κανα μπερδεματακι!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ξυλο κ αυταρχισμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 20, 2021 10:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απο υγειονομικη εκτροπη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.gazzetta.gr/plus/2044094/ede-gia-tin-eisboli-tis-elas-stin-laiki-enotita-pali-foitites-barate-pics-vid
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 20, 2021 8:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυστραλοί οικοδόμοι επιτίθενται στους συνδικαλιστές τους για την υποστήριξη σε υποχρεωτικο μπολιασμα...

https://www.rt.com/news/535344-chaos-in-australia-vaccine-protest/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 24, 2021 8:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταραχες στην Αυστραλια στη Μελβουρνοι από οικοδομους

https://www.9news.com.au/national/coronavirus-victoria-melbourne-protesters-converge-on-war-memorial-shrine-of-remembrance/b7351c38-5f48-47e6-81b4-cd377ff1df38
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 24, 2021 8:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βετεράνος του Βιετναμεζικου Πολέμου κανονίζει Κορονομπατσο

https://www.instagram.com/reel/CSf2MhygAQN/?utm_medium=share_sheet
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μπορ(ε)ις;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 24, 2021 8:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/09/24/cancer-patient-backlog-could-take-decade-clear/

The Daily Telegraph: Analysis warns 20000 diagnoses of the disease have been missed during ... expansion in diagnostics and staffing, could clear the backlog by
20.000 διαγνώσεις καρκίνου χάθηκαν λόγω των μέτρων που λήφθηκαν.
Στην Αγγλια εχουν αρχισει να μετρουν τις παραπλευρες απωλειες,μια ερευνα δειχνει οτι 20.000 διαγνωσεις καρκινου χαθηκαν λογων των μετρων για τον COVID-19,το κοστος της θεραπειας αυτων ολων θα ειναι τωρα πια πολλαπλασιο απο την διαγνωση και οι θανατοι οπως καταλαβαινετε αρκετοι...και μιλαμε για μια ερευνα πανω στον καρκινο μονο,αν υπολογισουν και αλλες ασθενειες οπως διαβητης,αυτοανοσα ,καρδιακα ψυχικες ασθενειες,νομιζω το νουμερο θα ξεπερνα τις 150.000 διαγνωσεις που εχουν χαθει ηδη...ποσοι ειπαμε ειναι οι νεκροι απο τον κοροιδο ιο?

Ηνωμένο Βασίλειο
Από Παρ, 24 Σεπ 2021, 05:09 GMT-4
Επιβεβαιωμένα κρούσματα 7.530.107

Θάνατοι 135.621

https://weather.com/el-CY/coronavirus/l/London+England+United+Kingdom?canonicalCityId=a4cb96aeab4c5bbc8f739c9195747c0abd46dbe68a101384f78303da71c0f417

Αν υπολογισουμε οτι εκτος απο τις διαγνωσεις που χαθηκαν.ποσοι με διαγνωσεις που ηταν ηδη γνωστες αλλα χαθηκαν λογω μη σωστης θεραπειας αυτους τους 20 μηνες,ειτε απο ελλειψη προσωπικου και κλινων,ειτε απο λοκνταουν,συν ποσοι απο αυτους δεν ειχαν σωστη θεραπεια και παρακολουθηση για να ανεβουν οι θανατοι και να δικαιολογηθουν τα λοκνταουν νομιζω οτι το νουμερο αν και οταν υπολογισθει θα μας τρομαξει!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Βόββολη εσυ σουπερστάρ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 25, 2021 2:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρθρο για το πως η πολιτική άλλαξε την επιστήμη έγραψε ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο, ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Stanford, είναι από τους πρώτους που μίλησε ενάντια στους σκληρούς αποκλεισμούς εις βάρος των πολιτών, με αφορμή τον κορωνοϊό, και συχνά δέχτηκε επίθεση για αυτό, έγραψε στο Tablet Magazine, σχολιάζοντας το πώς η επιστήμη χρησιμοποιήθηκε πολιτικά στην κρίση του COVID και επιστημονικές αρχές όπως ο σκεπτικισμός και ο αλτρουισμός ρίχτηκαν στην θάλασσα.

Στην αρχή, ο κ. Ιωαννίδης επισημαίνει ότι κατά την κρίση του COVID-19, οι ερμηνείες της επιστήμης για την επιβολή μέτρων επηρεάστηκαν από την εξουσία. Το πρόβλημα, ωστόσο, σύμφωνα με τον Ιωαννίδη, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που ξαφνικά απέκτησαν ενδιαφέρον για όλα αυτά, δεν έχουν εκτεθεί ποτέ στα βασικά πρότυπα της επιστήμης.

Σύμφωνα με την βασική αρχή της γνώσης, γράφει ο κ. Ιωαννίδης, τα αποτελέσματα της επιστημονικής εργασίας είναι προϊόν συλλογικών προσπαθειών και πρέπει να είναι ελεύθερα διαθέσιμα σε όλα τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας. Επιπλέον, η αξιολόγηση της επιστημονικής έρευνας πρέπει να είναι ανεξάρτητη από το άτομο, την εθνικότητα και την θρησκεία του υπεύθυνου επιστήμονα. Οι ερευνητές δεν πρέπει να εργάζονται από προσωπικό συμφέρον, αλλά από πάθος για αύξηση της γνώσης και από αλτρουιστικά κίνητρα. Θα πρέπει επίσης να έχουν κάποιο σκεπτικισμό για να αμφισβητήσουν κριτικά τα τρέχοντα αποτελέσματα της έρευνας ξανά και ξανά.

Επιπλέον, ο Ιωαννίδης επισημαίνει ότι υπήρχαν προβλήματα στην επιστήμη ακόμη και πριν από την κρίση του κορωνοϊού: Η δωρεάν πρόσβαση σε δεδομένα, αρχεία καταγραφής και ανακαλύψεις ήταν ήδη περιορισμένη πριν. Επιπλέον, έγινε ολοένα και πιο προφανές ότι η καθολικότητα δεν ευδοκίμησε, αφού οι «ιεραρχικές ελίτ», δηλαδή μια μειοψηφία εμπειρογνωμόνων, κυριάρχησαν σε ορισμένους τομείς:

«Στη γειτονιά της επιστήμης, άνθησαν τεράστια οικονομικά και άλλα συμφέροντα και συγκρούσεις – και ο κανόνας του αλτρουισμού βρέθηκε στο περιθώριο».

Σύμφωνα με τον Ιωαννίδη, ο οργανωμένος σκεπτικισμός παραγκωνίστηκε, καθώς ακόμη και φερόμενα ως «έγκριτα» περιοδικά συχνά παρουσίαζαν αποτελέσματα με κάποια προκατάληψη.

Επιπλέον τονίζει πως το ερώτημα αν ο SARS-CoV-2 είναι φυσικής προέλευσης ή απελευθερώθηκε σε εργαστηριακό ατύχημα θα μπορούσε να είχε διευκρινιστεί πολύ πιο εύκολα εάν το Ινστιτούτο Ιολογίας στο Γουχάν είχε εργαστεί πιο διαφανώς. Η θεωρία ενός εργαστηριακού ατυχήματος παραμένει «δελεαστικά πιστευτή», ακόμα κι αν ο Ιωαννίδης δεν θέλει να δει την θεωρία ως την κυρίαρχη εξήγηση.

Σε σχέση με τις εκτιμήσεις για τον COVID δήλωσε πως εκτός από τους έμπειρους επιστήμονες, υπάρχουν επίσης πολλοί «φρεσκοψημένοι ειδικοί» με αμφισβητήσιμες αναφορές στην σκηνή. Ειδικότερα, τα κοινωνικά και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν στην διάδοση τέτοιων «ψεύδο-ειδικών»:

«Όποιος δεν ήταν επιδημιολόγος ή ειδικός πολιτικής υγείας θα μπορούσε ξαφνικά να αναφερθεί ως επιδημιολόγος ή ειδικός σε θέματα πολιτικής υγείας από δημοσιογράφους που συχνά γνώριζαν ελάχιστα για αυτούς τους τομείς, αλλά αμέσως, ως διά μαγείας, ήξεραν ποιες απόψεις ήταν αληθινές. Αντίθετα, μερικοί από τους καλύτερους επιδημιολόγους και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής υγείας παραγκωνίστηκαν».

Η αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων είναι απαραίτητη για την καλή επιστήμη, αλλά όπως εξηγεί ο Ιωαννίδης, αυτό χαρακτηρίζεται ως «προδοσία» και «εγκατάλειψη» από την αυταρχική εκδοχή της δημόσιας υγείας. Παρουσίασαν την κρίση με τον κορωνοϊό λες και κάποιος «βρίσκεται σε πόλεμο»:

«Στον πόλεμο όλοι πρέπει να υπακούουν στις εντολές. Εάν δοθεί εντολή να πάει ένα τρένο προς τα δεξιά και μερικοί στρατιώτες να εξερευνήσουν τον ελιγμό προς τα αριστερά, θα πυροβοληθούν ως λιποτάκτες. Ο επιστημονικός σκεπτικισμός έπρεπε να πυροβοληθεί χωρίς να ερωτήσεις. Οι διαταγές ήταν ξεκάθαρες», γράφει ο Έλληνας επιστήμων.

Η πολιτική είχε σαφή επιρροή στην επιστήμη, σύμφωνα με τον Ιωαννίδη:


«Η πολιτική είχε επιβλαβές αντίκτυπο στην επιστήμη της πανδημίας. Αυτή η πολιτική “με το πρόσχημα της δημόσιας υγείας” δεν έβλαψε μόνο την επιστήμη. Έχει επίσης υπονομεύσει την συμμετοχική δημόσια υγεία, όπου οι άνθρωποι υποχρεώνονται σε συγκεκριμένες οδούς».


https://www.pronews.gr/ygeia/1019932_arthro-gioannidi-gia-oikonomika-symferonta-kai-ierarhikes-elit-pos-i-exoysia-kathorise

Ο κ.Ιωαννιδης προσπαθει να πει τις αληθειες ,αλλα πεταει μεσα και λιγη παπατζα ωστε να μην καρφωθει εντελως και τον πεταξουν στην πυρα!!!!
Καπως ετσι ξεκινησε και ο καρδιολογος Βοββολης αλλα σημερα τα εχει βρει με το συστημικο κρατος,τα εχει και πιθανον τσεπωσει,και δινει πλεον συνεντευξεις απο τον καναπε του σπιτιου του στο Ψυχικο,και μιλαει και αυτος για καναπεδατες επαναστασεις σαν μια συγχρονη Αντουανετα,η καλυτερα σαν την Κυρια Πατουλη μεσα απο τα χρυσα του χαλιά με ωραια κόμη και περιποιημενο μουσακι για να γραφει στο γυαλι,παλι σημερα ο Βοββολακος μας ειπε οτι μεχρι εδω ηταν δεν θα περασει αλλο η χουντα του ιατρικου συλλογου και του Πατουλη,ουτε η αλλη του Μητσοτακη,και εφυγε για Σ-Κ στα ζαγοροχωρια...αφηνωντας τους ντελίβεραδες να κανουν μηχανοκινητη πορεια σε διαφορες πολεις της χωρας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 25, 2021 11:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/1020098_einai-pleon-epikindynoi-ithelan-enan-covid-free-parmenion-kai-xemeinan-apo

Μετά λοιπόν την κατάργηση των παρελάσεων που πέτυχαν τον τελευταίο ενάμιση έτος, τώρα επιδιώκουν έναν Παρμενίωνα μόνο για εμβολιασμένους στρατιώτες και οπλίτες.

Αλλά δεν μπορούν να το πετύχουν, και πώς θα μπορούσαν άλλωστε όταν ένα ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 50% ανά κλάδο επιμένει να μην εμβολιάζεται.

Το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε οδηγία οι στρατιώτες και οι οπλίτες που θα βρίσκονται στα επιτελεία κατά την διάρκεια της άσκησης να διαθέτουν πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης!


Επιπλέον σύμφωνα με την οδηγία άπαντες γύρω από τα επιτελεία θα πρέπει να τηρούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα (μάσκες-αποστάσεις).

Αν λοιπόν σε αυτή την ανεκδιήγητη διαταγή προσθέσουμε και τα 300 ευρώ του προστίμου που έχει επιβάλει η ηγεσία του Στρατού στα στελέχη για μη προσκόμιση rapid test αναρωτιέται κανείς εύλογα τι είδους Στρατό φτιάχνουμε και αν πράγματι αυτός θα είναι ικανός να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της χώρας σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης καθώς δεν βλέπουμε οι Τούρκοι να διακατέχονται από τις ίδιες μεταμοντέρνες υγειονομικές ανησυχίες.

Πρακτικά η διαταγή ακυρώθηκε αφού δεν υπάρχουν τόσα εμβολιασμένα στελέχη στον Ελληνικό Στρατό. Ωστόσο πραγματικά αναρωτιόμαστε:


Είναι δυνατόν να γίνεται Παρμενίων μετά από δύο χρόνια κι ενώ οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί, η κυβέρνηση και η στρατιωτική ηγεσία να ασχολείται με τις μάσκες και τα πιστοποιητικά; Κύριοι της κυβέρνησης:
Επιστροφή στην κορυφή
Βλακόπουλος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 26, 2021 12:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορ(ε)ις; έγραψε:
https://www.telegraph.co.uk/news/2021/09/24/cancer-patient-backlog-could-take-decade-clear/

The Daily Telegraph: Analysis warns 20000 diagnoses of the disease have been missed during ... expansion in diagnostics and staffing, could clear the backlog by
20.000 διαγνώσεις καρκίνου χάθηκαν λόγω των μέτρων που λήφθηκαν.
Στην Αγγλια εχουν αρχισει να μετρουν τις παραπλευρες απωλειες,μια ερευνα δειχνει οτι 20.000 διαγνωσεις καρκινου χαθηκαν λογων των μετρων για τον COVID-19,το κοστος της θεραπειας αυτων ολων θα ειναι τωρα πια πολλαπλασιο απο την διαγνωση και οι θανατοι οπως καταλαβαινετε αρκετοι...και μιλαμε για μια ερευνα πανω στον καρκινο μονο,αν υπολογισουν και αλλες ασθενειες οπως διαβητης,αυτοανοσα ,καρδιακα ψυχικες ασθενειες,νομιζω το νουμερο θα ξεπερνα τις 150.000 διαγνωσεις που εχουν χαθει ηδη...ποσοι ειπαμε ειναι οι νεκροι απο τον κοροιδο ιο?

Ηνωμένο Βασίλειο
Από Παρ, 24 Σεπ 2021, 05:09 GMT-4
Επιβεβαιωμένα κρούσματα 7.530.107

Θάνατοι 135.621

https://weather.com/el-CY/coronavirus/l/London+England+United+Kingdom?canonicalCityId=a4cb96aeab4c5bbc8f739c9195747c0abd46dbe68a101384f78303da71c0f417

Αν υπολογισουμε οτι εκτος απο τις διαγνωσεις που χαθηκαν.ποσοι με διαγνωσεις που ηταν ηδη γνωστες αλλα χαθηκαν λογω μη σωστης θεραπειας αυτους τους 20 μηνες,ειτε απο ελλειψη προσωπικου και κλινων,ειτε απο λοκνταουν,συν ποσοι απο αυτους δεν ειχαν σωστη θεραπεια και παρακολουθηση για να ανεβουν οι θανατοι και να δικαιολογηθουν τα λοκνταουν νομιζω οτι το νουμερο αν και οταν υπολογισθει θα μας τρομαξει!!!!


Η ένταξη ασθενών με καρκίνο πνεύμονα σε κλινικές μελέτες μειώθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

https://www.ygeiamasnews.gr/astheneies/neoplasies/66028/i-entaksi-asthenon-me-karkino-pneymona-se-klinikes-meletes-meiothike-simantika-kata-ti-diarkeia-tis-pandimias-covid-19/

Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Γιάννης Ντάνασης, Πάνος Μαλανδράκης και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) συνοψίζουν τα αποτελέσματα διεθνούς μελέτης που παρουσιάστηκε από τον Δρ Matthew Smeltzer και συνεργάτες στο πλαίσιο του τρέχοντος Παγκοσμίου Συνεδρίου για τον Καρκίνο του Πνεύμονα που πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Η έρευνα έδειξε ότι η ένταξη των ασθενών με καρκίνο πνεύμονα μειώθηκε κατά 43% μεταξύ 2019 και 2020, ενώ η μεγαλύτερη μείωση παρατηρήθηκε στο χρονικό διάστημα μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου 2020.


https://www.youtube.com/watch?v=7I950S4Ynxc

Δειτε και αυτο το βιντεο ,εχει τεραστιο ενδιαφερον γιατι ο τηλεαστερας του κοροιδο ιου Βασιλακοπουλος συναντα μια σοβαρη επιστημονα ογκολογιας και εκτειθετε σε ηλιθιοτητες περι τριτου εμβολιου αλλα και γενικα του εμβολιασμου των νοσουντων.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 10, 2021 9:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρώμη εχτες
https://m.youtube.com/watch?v=XsB_8Q-SsIU&feature=youtu.be
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 11, 2021 12:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξανά Ιταλία https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a7%ce%9f%ce%a1%ce%a4%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%9e%ce%95%ce%93%ce%95%ce%a1%ce%a3%ce%97-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 13, 2021 10:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ξεσηκωμός στα Πανεπιστήμια; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεσηκώνονται οι φοιτητές;
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Στο ισλαμ δεν κολλλαει
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 16, 2021 10:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο ιος αποφευγει τον Αλλαχ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://hamariweb.com/islam/12-rabi-ul-awal-in-greece.aspx
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 21, 2021 11:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταραχές σε όλη την Ευρώπη

Pictured: Europe descends into anti-lockdown chaos for a second night https://mol.im/a/10225803 via http://dailym.ai/android
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 06, 2021 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λουξεμβούργο
https://youtu.be/tDX79TRES1k
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας