patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η Ευρώπη στο επίκεντρο της πανδημίας

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 09, 2022 12:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Η Ευρώπη στο επίκεντρο της πανδημίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύξηση των περιστατικών κατά 270% παγκοσμίως
Η Ευρώπη στο επίκεντρο της πανδημίας
https://www.zougla.gr/kosmos/article/afksisi-ton-peristatikon-kata-270-pagosmios
Tι σημαίνει η Ευρώπη στο επίκεντρο της πανδημίας; Μήπως η παγκόσμια ολιγαρχική ΕΛΙΤ του καπιταλισμού ενδιαφέρονται πρωτίστως για το καλό της Ευρώπης και την υγεία τους λαού της. Η θέλουν να μετατρέψουν την Ευρώπη και τους λαούς της χειρότερα και από τα επίπεδα των χωρών της Αφρικής.

Για να καταλάβουμε το τί επιδιώκει η παγκόσμια ελίτ του καπιταλισμού , πρέπει να αναλύσουμε σε πιά εποχή ζούμε και ποίες είναι σημερινές δυνατότητες του καπιταλισμού.
δές εδώ.
http://patari.org/articles/thanasimiAgonia.php
και εδώ.
http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=18275
και εδώ.
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=69363

Να γιατί δεν πιστεύουμε στους ειδικούς τους πληρωμένους γιατρούς του ΠΟΥ και του ελληνικού παρακλάδι τους του ΠΟΔΥ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 09, 2022 12:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ Israel σε Pfizreal

“These days the country’s name is actually ¡Pfizreal.’ It’s no longer Israel

Οι επιστήμονες λένε ότι η 4η λήψη ενισχυτικού εμβολίου για τον COVID-19 θα μπορούσε να προκαλέσει «κόπωση του ανοσοποιητικού συστήματος»

Τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, σύμφωνα με επιστήμονες που έδωσαν συνέντευξη στα τέλη του περασμένου μήνα στους New York Times.

Οι επιστήμονες προειδοποίησαν «ότι οι πάρα πολλές δόσεις μπορεί πραγματικά να βλάψουν την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει τον COVID » και «μπορεί να προκαλέσουν ένα είδος κόπωσης του ανοσοποιητικού συστήματος».

Τη Δευτέρα, οι ισραηλινές αρχές άρχισαν να προσφέρουν σε οποιονδήποτε άνω των 60 ετών την ευκαιρία να κάνει τέταρτο εμβόλιο ή δεύτερο ενισχυτικό εμβολίου για τον COVID.

Επίσης μια νέα έκθεση από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου έδειξε ότι οι αναμνηστικές δόσεις είναι λιγότερο αποτελεσματικές έναντι της μετάλλαξης Omicron από τις προηγούμενες παραλλαγές και η αποτελεσματικότητά τους εξασθενεί σε μόλις 10 εβδομάδες.

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-booster-immune-system-fatigue/

H πορεια των εμβολιασμων στο Ισραηλ δειχνει τι θα ακολουθησει στην Ευρωπη,γιατι ουσιαστικα λειτουργει ως προπομπος το Ισραηλ (και η Αυστραλια θα ελεγα)
Οποτε μην διαβαζετε αυτα που λενε οι ειδικοι στην χωρα μας,οτι σε λιγο θα ειμαστε ελευθεροι,και οτι η πανδημια τελειωνει,σε λιγο ερχεται η τεταρτη δοση(την βλεπω λιγο πριν το πασχα σαν εισιτηριο για να πας στο χωριο να ψησεις τον οβελια σου)η οποια θα ειναι πιο συντομη αυτην την φορα,στους τεσσερις μηνες περιπου λογω νεων μεταλλαξεων ,και πιθανων να χρησιμοποιησουν και κανα hot spot μεταναστων σαν στρατοπεδο συγκεντρωσης κρουσματων...μην επαναπαυεσθε,ο εχθρος παραμονευει,και μονο αν τον διωξουμε για να μην πω καποια αλλη λεξη,θα παρουμε πισω την ελευθερια μας.
Και μην περιμενετε τους διπλοεμβολιασμενους να μας βοηθησουν,θα πανε σαν καλα αρνακια της λαμπρης να κανουν ολοι τους την τριτη και την τεταρτη δοση.Αν τους παρατηρησετε καλα,βγαζουν μια νευρικοτητα για τα παντα,δειχνουν σαν να εχει σταματησει η σκεψη τους σε καποιο σημειο,με αναλαμπες,κατι σαν την ανοια,και το μονο που βλεπουν μπροστα τους ειναι οι κακοι ανεμβολιαστοι...ειναι τραγικο.Εχουν χασει το χαμογελο τους,την κριτικη τους σκεψη,εχουν χασει την ελευθερια τους,μιας και ολα τα καταστηματα διασκεδασης ειναι αδεια(εστω τις ωρες που επιτρεπεται),μιας και δεν πανε γιατι φοβουνται εμας τους ανεμβολιαστους που δεν επιτρεπεται να μπουμε μεσα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας