patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Γιατί στην Μέση Ανατολή.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 25, 2023 1:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί στην Μέση Ανατολή. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

https://www.neom.com/en-us/regions/theline

Μια γνωστική πόλη που εκτείνεται σε 170 χιλιόμετρα, από τα επικά βουνά του NEOM σε εμπνευσμένες κοιλάδες της ερήμου μέχρι την όμορφη Ερυθρά Θάλασσα. Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα με καθρέφτη που υψώνεται 500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, αλλά εξοικονομεί έδαφος πλάτους 200 μέτρων. Το THE LINE επαναπροσδιορίζει την έννοια της αστικής ανάπτυξης και πώς θα είναι οι πόλεις του μέλλοντος. Μια πολιτισμική επανάσταση, η απαράμιλλη βιωσιμότητα της μπορεί να εξερευνηθεί στην έκθεση THE LINE - που καλωσορίζει πλέον τους επισκέπτες στο Ριάντ.

Χωρίς δρόμους, αυτοκίνητα ή εκπομπές ρύπων, θα λειτουργεί με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το 95% της γης θα διατηρηθεί για τη φύση. Η υγεία και η ευημερία των ανθρώπων θα έχουν προτεραιότητα έναντι των μεταφορών και των υποδομών, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πόλεις.

Η LINE θα φιλοξενήσει τελικά 9 εκατομμύρια ανθρώπους και θα κατασκευαστεί σε ένα αποτύπωμα μόλις 34 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Αυτό θα σημαίνει μειωμένο αποτύπωμα υποδομής, δημιουργώντας πρωτόγνωρες αποδόσεις στις λειτουργίες της πόλης. Το ιδανικό κλίμα όλο το χρόνο θα εξασφαλίσει ότι οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τη γύρω φύση. Οι κάτοικοι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα καθημερινά απαραίτητα μέσα σε πέντε λεπτά με τα πόδια, εκτός από το σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας - με διαμετακόμιση από άκρο σε άκρο 20 λεπτών.

"Η ΓΡΑΜΜΗ θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στην αστική ζωή σήμερα και θα ρίξει φως σε εναλλακτικούς τρόπους ζωής. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις βιωσιμότητας και τις περιβαλλοντικές κρίσεις που αντιμετωπίζουν οι πόλεις του κόσμου μας και η NEOM βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής νέων και ευφάνταστων λύσεων για Η NEOM ηγείται μιας ομάδας από τα πιο λαμπρά μυαλά στην αρχιτεκτονική, τη μηχανική και τις κατασκευές για να κάνει πραγματικότητα την ιδέα της οικοδόμησης προς τα πάνω».
Αυτού Βασιλική Υψηλότητα

Mohammed bin Salman, Πρίγκιπας διάδοχος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας NEOM


Ο προοδευτικός σχεδιασμός μας προσφέρει άμεση και αδιάλειπτη πρόσβαση στη φύση μέσα σε δύο λεπτά με τα πόδια – μέσω των διαφορετικών ανοιχτών χώρων της, που αιωρούνται σε πολλαπλά επίπεδα. Δίκαιη πρόσβαση σε παρθένα θέα του γύρω φυσικού τοπίου, των βουνών και του ουρανού – για όλους – αποφεύγοντας την αστική εξάπλωση χάρη στο μειωμένο αποτύπωμα υποδομής.


Η πόλη θα είναι μηδενικού άνθρακα, λόγω της εξάλειψης των περιττών υποδομών, αυτοκινήτων και δρόμων. Θα λειτουργεί με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών των βιομηχανιών της. Η ενσωμάτωση της φύσης και των ανοιχτών χώρων θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.

Όλα τα καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης θα είναι προσβάσιμα σε πέντε λεπτά με τα πόδια και ένα αποτελεσματικό δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών θα προσφέρει ένα γρήγορο ταξίδι από άκρο σε άκρο. Οι αυτοματοποιημένες υπηρεσίες θα τροφοδοτούνται από τεχνητή νοημοσύνη. Οι παροχές σε κοντινή απόσταση σημαίνουν ότι οι κάτοικοι βλέπουν την οικογένεια και τους φίλους τους συχνά μέσω αυθόρμητων συναντήσεων.

Για να εξασφαλιστεί η δημιουργία μικροκλιματικών χώρων, το περιβάλλον έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να επιτρέπει τη βέλτιστη ισορροπία του ηλιακού φωτός, της σκιάς και του φυσικού αερισμού. Επιπλέον, οι ανοιχτοί πράσινοι χώροι σε όλη την πόλη θα ενισχύσουν περαιτέρω την άνεση για όσους ζουν, εργάζονται και επισκέπτονται εδώ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Εκεί που ζουν οι καλύτεροι και οι πιο λαμπεροί. Ένας τόπος απαράμιλλου κοινωνικού και οικονομικού πειραματισμού –χωρίς ρύπανση και κυκλοφορία– σε συνδυασμό με παγκόσμιας κλάσης προληπτική υγειονομική περίθαλψη, ώστε οι άνθρωποι να ζουν περισσότερο.
(Προπαγάνδα για ηλίθιους)

https://www.youtube.com/watch?v=eoDR8wgoCM8

https://www.youtube.com/watch?v=oamD9QoTH9M

https://www.youtube.com/shorts/tpxaApVIYX0

https://www.youtube.com/watch?v=6C6KNQyU5hw


H Μέση Ανατολή είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ο στόχος της ΝΤΠ για το μέλλον όπως το έχει σχεδιάσει. Ίσως γιατί εκεί οι υποτελείς Βασιλιάδες αλλά και η ανυπαρξία εργατικής σκέψης και αξίας είναι σχεδόν μηδαμινή απο τους λαούς τους και είναι το κατάλληλο έδαφος για την τελική μορφή του πειράματος. Εχουν ζήσει για πάντα με Βασιλιάδες στην πλάτη τους και η αλλαγή σε κάτι πιό δίκαιο δεν υπάρχει ούτε στην υπόφυση του υποσυνείδητου τους. Η γερασμένη Ευρώπη έχει υψηλά στάνταρ κοινωνικής ζωής εδω και αιώνες αλλά και στην πλάτη της επαναστάσεις και αγώνες που φοβίζουν την ΝΤΠ.Γι αυτό και της στέλνουν κατα εκατομμύρια μέσα Αφρικανούς και Ασιάτες με σαφώς μικρότερες απαιτήσεις και ανάγκες αυτην την στιγμή.Η Κίνα μπορεί να μην έχει εναρμονιστεί πλήρως στην ευθεία της ΝΤΠ αλλά η απόλυτη γραφειοκρατία της με τις κατάλληλες υποσχέσεις μπορεί να μπει σε τροχιά προδοσίας, και μάλιστα το καθεστώς έχει ήδη ετοιμάσει το έδαφος και τους κατοίκους της για τον πλήρη έλεγχο απο χρόνια.
Δύο τα εμπόδια.Η Ρωσία που δεν υποτάσσεται στην ΝΤΠ αλλά αναπτύσσει και αυτή ραγδαία την Τ.Ν και μπρος τον αφανισμό της ώς κράτος και ως οντότητα αντιδρά και μάλιστα επιτυχώς(ευτυχώς για εμάς) , και μια χούφτα Παλαιστίνιοι(κυρίως αυτοί) ανάμεσα στον ποταμό και την θάλασσα σαν τους Γαλάτες να αντιστέκονται στην παγκόσμια αυτοκρατορία. Στην πλήρη υποδούλωση του πλανήτη, τον πλήρη έλεγχο του και την παράδοση του στην Τ.Ν κατά 100%.
Οι Σαουδάραβες το έχουν ξεκινήσει το πείραμα και σκοπεύουν να το περάσουν στην εφαρμογή του, αφού πρώτα δελέασαν τους προύχοντες με το Ντουμπάι εκεί παραδίπλα ,τώρα θα τους μεταφέρουν αφού είναι πλέον έτοιμοι ιδεολογικά στην πόλη του πεντάλεπτου, στην πόλη της γραμμής, της συμμόρφωσης και της υποταγής.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΙΟΥΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 02, 2023 10:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλες εταιρείες, αγοράζουν απέραντες περιοχές της Νεμπράσκα της Β & Ν Ντακότα, της Μοντάνα του Ουαιόμινγκ και της Αϊόβα. Είναι οι μεγάλες πεδιάδες των Μεσοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών και οι πιό εύφορες της αμερικάνικης γης.

Αυτές οι έξι πιό εύφορες πολιτείες αριθμούν σήμερα περί τα 4 εκ κατοίκων κάτα κύριο λόγο παραγωγούς ζωικού κεφαλαίου και προιόντων. ένα μεγάλο ποσοστό γης έχει ήδη εξαγοραστεί απο πολυεθνικές και οι ντόπιοι πλέον ζούν με επιδοτήσεις απο το κεντρικό κράτος και την πολιτεία που προωθούν την εξαγορά της γης στα μεγάλα κεφάλαια. Το αποτέλεσμα είναι σε ολόκληρη την αμερικάνικη ύπαιθρό να μαστίζεται απο ανεργία και προβλήματα επιβίωσης και μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 45% του πληθυσμού αυτής να έχει σχέση εξάρτησης με τα ναρκωτικά.Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι σταμάτησαν οι παραγωγές ζωικού και φυτικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα να γίνονται είσαγωγές τους απο τρίτες χώρες αμφιβόλου ποιότητας και φυσικά σε μικρές ποσότητες πλέον. Μόνο μετανάστες μεξικανοί και λατινοαμερικάνοι κυκλοφορούν στις πολιτείες που κάποτε αποτελούσαν το σύμβολο της ανάπτυξης και είχαν πολυδιαφημίσει τα μέσα της εποχής.

Εταιρικές γεωργικές δραστηριότητες εκτός αυτών των πολιτειών και επενδυτές ξόδεψαν 250 εκατομμύρια δολάρια σε αγροτικές εκτάσεις στη Νεμπράσκα τα τελευταία πέντε χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος από κάθε τύπο αγοραστή. Οι βαθιές τσέπες τους συμβάλλουν στη σπειροειδή αύξηση των τιμών της γης που καθιστούν αδύνατη την επέκταση για πολλούς ντόπιους αγρότες.Η μέση τιμή της γεωργικής γης στη Νεμπράσκα έχει εκτοξευθεί κατά 41% από το 2018, στα 3.835 $ ανά στρέμμα, σύμφωνα με μια ετήσια έρευνα του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα-Λίνκολν (UNL) . Οι αγοραστές αυτής της γης - ειδικά τα μεγαλύτερα κομμάτια - περιλαμβάνουν πολυεθνικές εταιρείες, εταιρικά αγροκτήματα εκτός κράτους και επενδυτές που ζουν εκατοντάδες ή χιλιάδες μίλια μακριά, σύμφωνα με πέντε χρόνια πωλήσεων γης που συγκεντρώθηκαν από μια τάξη δημοσιογραφίας δεδομένων του UNL και αναλύθηκαν από το Flatwater Free Press. Στην Αϊόβα, το 27% των αγορών γεωργικής γης πέρυσι συνδέθηκε με αγοραστή επενδυτή , συμπεριλαμβανομένων μη τοπικών επιχειρήσεων από 21% το 2019, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα .
Μέρος της γης που αγοράστηκε δεν θα είναι πλέον γεωργική γη.ξένοι αγοραστές γης από τον Καναδά και θυγατρικές αρκετών πολυεθνικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένου του ναυτιλιακού κολοσσού ULINE, είναι μεταξύ των κορυφαίων αγοραστών γης.Μεγάλο ποσοστό κατέχει και το ίδρυμα Γκέιτς στις πολιτείες αυτές.

Το 1982, οι ψηφοφόροι της Νεμπράσκα ψήφισαν έναν νόμο που περιόριζε την ικανότητα των εταιρειών να κατέχουν γη. Αλλά αυτός ο νόμος, γνωστός ως Πρωτοβουλία 300 , καταργήθηκε από ομοσπονδιακό περιφερειακό δικαστήριο το 2007.
Η Νεμπράσκα δεν έχει πλέον ουσιαστικά κανέναν περιορισμό στην εταιρική ιδιοκτησία της γης .Εχει τους λιγότερους περιορισμούς από τις άλλες επτά πολιτείες στα Mεσοδυτικά.Η αλλαγή στη δομή ιδιοκτησίας της γεωργικής γης της Νεμπράσκα, λένε οι ειδικοί, μπορεί να έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στο περιβάλλον, την παραγωγή τροφίμων, τις τοπικές οικονομίες και τις ζωές και τα μέσα διαβίωσης των κατοίκων της υπαίθρου.

Περίπου 10.000 νέοι αγρότες και κτηνοτρόφοι που ερωτήθηκαν σε εθνικό επίπεδο ανέφεραν ότι κατέχουν κατά μέσο όρο ελαφρώς περισσότερα από 80 στρέμματα, σύμφωνα με έρευνα του 2022 .
Λίγο περισσότεροι από τους μισούς είναι στην πραγματικότητα ιδιοκτήτες, ενώ λιγότεροι από τους μισούς εργάζονται ως διευθυντές ή μισθωτοί στη λειτουργία κάποιου άλλου.

Η τεχνολογία είναι ένας άλλος μεγάλος λόγος που μεγάλες πολυεθνικές αγοράζουν ολόκληρες πολιτείες γης στις ΗΠΑ.Πριν από σαράντα χρόνια, η μεταφορά ζώων 130 μίλια θα ήταν αδιανόητη ενώ τώρα υπάρχουν τεράστια μέσα μεταφοράς. Τώρα επίσης λαμβάνουν ειδοποιήσεις κειμένου στο τηλέφωνό του όταν στεγνώνουν οι δεξαμενές νερού με τα ζώα του στο ράντσο και δίνει τηλεφωνική εντολή να γεμίσουν. Αυτό μειώνει κάθετα το εργατικο προσωπικό και το κόστος.

Κύριος στόχος είναι η εξαφάνιση του ντόπιου πληθυσμού απο την αμερικανική ύπαιθρο η μετακίνηση του στα αστικά κέντρα, και η πλήρη εξάρτηση του απο την κεντρική κυβέρνηση. Απο πίσω κρύβεται ο πλήρης έλεγχος της ανθρώπινης οντότητας...

Στοιχεία αντλήθηκαν και απο :

https://childrenshealthdefense.org/defender/corporate-farming-operations-nebraska-farmland/

https://www.youngfarmers.org/wp-content/uploads/2022/09/NationalSurveyReport22-1.pdf

https://nebraskapublicmedia.org/en/news/news-articles/whos-buying-nebraska-corporations-investors-grabbing-giant-chunks-of-nebraska-farmland/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 03, 2023 9:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Το αποτέλεσμα είναι σε ολόκληρη την αμερικάνικη ύπαιθρό να μαστίζεται απο ανεργία και προβλήματα επιβίωσης και μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 45% του πληθυσμού αυτής να έχει σχέση εξάρτησης με τα ναρκωτικά.Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι σταμάτησαν οι παραγωγές ζωικού και φυτικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα να γίνονται είσαγωγές τους απο τρίτες χώρες αμφιβόλου ποιότητας και φυσικά σε μικρές ποσότητες πλέον. Μόνο μετανάστες μεξικανοί και λατινοαμερικάνοι κυκλοφορούν στις πολιτείες που κάποτε αποτελούσαν το σύμβολο της ανάπτυξης και είχαν πολυδιαφημίσει τα μέσα της εποχής.


Στις Ηνωμένες Πολιτείες, εδώ και 40 σχεδόν χρόνια, με επίκεντρο τις μικρές πόλεις, τις αγροτικές κοινότητες και τις πρώην βιομηχανικές περιοχές, η
εργατική τάξη γνώρισε μια δημογραφική συρρίκνωση εξαιτίας και της «επιδημίας των συνταγογραφούμενων οπιοειδών». Η έλευση του νεοφιλελευθερισμού και της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης», οι πολιτικο-οικονομικές αποφάσεις της αμερικανικής ελίτ, η αποβιομηχάνιση μεγάλων περιοχών της χώρας, η περιθωριοποίηση εκατομμυρίων εργατών αλλά και μελών της μεσαίας τάξης, οι απολύσεις, η απότομη πτώση του βιοτικού επιπέδου, οι περικοπές στους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα υγείας και πρόνοιας κατέστησαν ένα μεγάλο κομμάτι της αμερικανικής εργατικής τάξης πλεονάζον, «περιττό» και δυνητικά «ανήσυχο». https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6519712/

Αλλά μιας και η αριστερά των ΗΠΑ επικεντρώνεται σε ζητήματα «ταυτότητας φύλου» και ο ιστορικός ρόλος των συνδικαλιστικών και κοινοτικών οργανώσεων μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον είχε συρρικνωθεί, η μόνη διαθέσιμη διέξοδος για να αντέξουν τον «πόνο» τους οι μή προνομιούχοι ήταν οι φαρμακολογικές λύσεις. Και εδώ έρχονται στο προσκήνιο οι φαρμακευτικές εταιρείες και τα «λόμπι πόνου», ψάχνοντας να βρουν το αντίδοτο σε κάθε πιθανό πόνο.
Η λύση που δόθηκε ήταν τα οπιούχα αναλγητικά, όπως το «αστέρι» της φαρμακοβιομηχανίας Purdue Pharma, το «OxyContin», το οποίο στην αρχή χρησιμοποιήθηκε για να απαλύνει τον πόνο του καρκίνου. Αλλά στη συνέχεια όλα τα ισχυρά οπιούχα σκευάσματα μπήκαν επιθετικά στην αγορά για χρόνιους πόνους (π.χ. από χειρωνακτική εργασία ή κάποιο τροχαίο ατύχημα). Ακόμη και σε μαθητές γυμνασίου, μετά από αθλητικούς τραυματισμούς, συνταγογραφούνται οπιούχα σκευάσματα, αντί για την ασφαλέστερη –αλλά ακριβότερη– φυσικοθεραπεία ή τα φάρμακα που δεν προκαλούν εξάρτηση.

Τα τελευταία χρόνια, με τη φαιντανύλη –ένα συνθετικό οπιοειδές 50 φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη–, η κατάσταση χειροτέρεψε. Από το 1996 έως το 2002 η Purdue υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις της και διένειμε κουπόνια, έτσι ώστε οι γιατροί να μπορέσουν να αφήσουν τους ασθενείς τους να δοκιμάσουν δωρεάν, για 30 ημέρες, αυτά τα εξαιρετικά εθιστικά φάρμακα. Μέχρι το 2002 τα συνταγογραφούμενα οπιοειδή σκότωναν ετησίως 9.000 ανθρώπους. Το 2014 πέθαναν 60.000 άνθρωποι και το 2017 ο αριθμός των νεκρών από τα οπιούχα σκευάσματα ξεπέρασε τους 70.000. Το 2013, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ κήρυξε επιδημία την κατάχρηση συνταγογραφούμενων οπιοειδών αλλά τελείωσε άδοξα ο αγώνας για απαγόρευση. Η πλειονότητα των θυμάτων είναι παραγωγικοί άνθρωποι της εργατικής τάξης . Από το 1999 έως το 2020, σχεδόν 841.000 άνθρωποι πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών, με τη συνταγογράφηση και τα παράνομα οπιοειδή να ευθύνονται για 500.000 από αυτούς τους θανάτους. https://en.wikipedia.org/wiki/Opioid_epidemic_in_the_United_States Χάρη στα συμβόλαια της «Big Pharma», των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, οι αυτοκτονίες, οι υπερβολικές δόσεις και οι «αιφνίδιοι θάνατοι» σκότωσαν περισσότερους στρατιώτες από ό,τι οι μάχες που έδωσε η ΝΤΠ σε Ιράκ, Συρία, Αφγανιστάν κ.ο.κ.

Τα πολιτικά ισχυρά «λόμπι πόνου», χρηματοδοτούμενα από τις φαρμακευτικές εταιρείες, προώθησαν αυτή την τάση για πάνω από τρείς δεκαετίες. Χιλιάδες γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας αγνόησαν τον προκαλούμενο εθισμό και τους θανάτους, έγιναν έρμαια στους κερδοσκοπικούς στόχους των εργοδοτών τους, υπέκυψαν σε δωροδοκίες και απληστία, και συνταγογραφούν οπιοειδή σκευάσματα χωρίς καν να γνωρίζουν, πολλές φορές, τι άλλα φάρμακα παίρνει ο ασθενής. Σημειωτέον, η παρασκευή, εμπορία και συνταγογράφηση των οπιοειδών σκευασμάτων γίνεται με την έγκριση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας φαρμάκων, της FDA.

[Η Αυστραλία ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε η Αμερική, με τη συνταγογράφηση οπιοειδών, παρόλο που οι θάνατοι από τα οπιοειδή έχουν αυξηθεί ραγδαία. Αλλά και στην Ινδία τα τελευταία χρόνια, προφανώς μετά από πιέσεις των ενδιαφερόμενων λόμπι για νέες αγορές, η κυβέρνηση χαλαρώνει τους νόμους περί συνταγογράφησης οπιοειδών. Στην Ουκρανία η χρήση των όπιοειδών γίνεται ανεξέλεγτα ανάμεσα στους στρατιώτες για να καταφέρουν να τους κρατήσουν στα μέτωπα ]

Σε έναν ταξικό πόλεμο, όπως είναι ουσιαστικά η συνταγογραφούμενη γενοκτονία, απαιτείται οργάνωση μαζικών κινημάτων, για δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, αξιοπρεπή εργασία για όλους, έλεγχο των συνταγογραφήσεων, ανάπτυξη μιας εθνικής βάσης δεδομένων για τις συνταγογραφήσεις. Η υγειονομική περίθαλψη να έχει επίκεντρο τον ασθενή και όχι το κέρδος. Και το «primum non nocere» («πάνω απ’ όλα να μη βλάπτουμε» τον ασθενή) θα πρέπει να είναι η κατευθυντήρια ηθική αρχή στην ιατρική. Είναι καιρός η αμερικανική εργατική τάξη που πεθαίνει , αντί να θρηνεί «πρόωρους θανάτους», να πάρει την τύχη της στα χέρια της, ειδικά τώρα που βρίσκεται πάλι σε άνοδο λόγο της πτώσης του καπιταλισμού. Η ευκαιρία θα είναι μία και μοναδική γιατι τα λόμπι μαζί με την ΝΤΠ έχουν σκοπό να εξαφανίσουν την εργατική τάξη μαζί και κάθε πλεονάζον άνθρωπο που τον βλέπουν σαν εμπόδιο στην πλήρη κατάκτηση του πλανήτη και την απολαβή των προνομίων του μόνο απο αυτούς.Η ραγδαία άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης προς όφελος αυτής της μικρής ελίτ θα οδηγήσει η θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον υπόλοιπο κόσμο σε αφανισμό.

Ηδη μετά τα οπιοειδή σκευάσματα έκαναν την εμφάνιση τους τα mrna εμβόλια απο τα νεογέννητα μέχρι και τους υπερήλικες που έχουν προκαλέσει εκατομμύρια παθήσεις και θανάτους.Το ίδιο συμβαίνει και με τα εμβόλια για την προστασία απο τον ψευτο-κορονοιό που απο το εμβόλιο συνεχίζει να πεθαίνει κόσμος τρία χρόνια μετά.Στίς ΗΠΑ υπολογίζεται απο τα νέα αυτά εμβόλια έχουν ήδη χάσει την ζωή τους πάνω απο 2 εκ πολίτες και στρατιώτες με μία έρευνα που διεξήγαγε μια ανεξάρτητη αρχή στο Τέξας( Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, μήνυσε την Πέμπτη την Pfizer ισχυριζόμενος ότι η φαρμακοβιομηχανία παρουσίασε παραπλανητικά την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της για τον COVID-19 και προσπάθησε να λογοκρίνει τη δημόσια συζήτηση για το προϊόν) https://childrenshealthdefense.org/defender/texas-sues-pfizer-false-deceptive-covid-vaccines/ που ανέδειξε και το θέμα με τους ανεξήγητους θανάτους στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας καθώς και τις αποτάξεις χιλιάδων στρατιωτών απο τις τάξεις του στρατού λόγω απειθαρχίας εμβολιασμού κατα του κορονοιού. https://childrenshealthdefense.org/defender/dale-saran-military-covid-vaccine-mandate-illegal-defender-podcast/

Οι στατιστικές αποκαλύπτουν ότι κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19, οι υπερβολικές δόσεις πάσης φύσεως φαρμάκων αυξήθηκαν κατά 450% σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Οι θάνατοι δεν μπορούν να αποτυπωθούν με πλήρη και κυρίως συγκριτικά νούμερα και στοιχεία στις ΗΠΑ παρά μόνο σαν ποσοστά γιατί σαν χώρα δεν παρουσιάζει μείωση του πληθυσμού της παρά την αύξηση των θανάτων αυτών,αλλά αύξηση λόγω της μετανάστευσης ...
https://www.ekirikas.com/afxisi-tou-plithysmou-ton-ipa-to-2022-me-kath/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 03, 2023 10:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Δύση, υποστηρίζεται ανοιχτά η αποποινικοποίηση και νομιμοποίηση της χρήσης ναρκωτικών. Πρόκειται για το θόλωμα της διαχωριστικής γραμμής μεταξύ ελαφρών και βαριών "ουσιών", τον αποστιγματισμό της χρήσης ναρκωτικών και την τοποθέτηση των τοξικομανών ως φυσιολογικών, υγιών μελών της κοινωνίας. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα "καφενεία" στο Άμστερνταμ, το "ψυχαγωγικό κάπνισμα" στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τα ιατρικά αμφιλεγόμενα προγράμματα "μείωσης της βλάβης" και "θεραπείας υποκατάστασης" που εφαρμόζονται μέσω νεοφιλελεύθερων ΜΚΟ σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ εργάζεται για την εκλαΐκευση της συνήθειας της χρήσης ναρκωτικών. Οι στατιστικές επιβεβαιώνουν ότι όλες αυτές οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς. Σύμφωνα με εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας[3], ο αριθμός των ατόμων που κάνουν καθημερινή ή σχεδόν καθημερινή χρήση μαριχουάνας έχει αυξηθεί τα τελευταία 10 χρόνια από 3 σε 3,7 εκατομμύρια άτομα και αντιπροσωπεύει ήδη περίπου το 1,3% του πληθυσμού της ΕΕ. Ο αριθμός των τοξικομανών που βρίσκονται σε θεραπεία έχει σχεδόν διπλασιαστεί μέσα σε δύο μόλις χρόνια, από 55.000 σε 97.000. Παρατηρείται σταθερή αύξηση των κατασχέσεων παράνομων προϊόντων που περιέχουν μαριχουάνα (555 χιλιάδες περιπτώσεις το 2020, 566 χιλιάδες το 2021). Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Στην καθημερινή ζωή στις δυτικές χώρες, τέτοια άλλοτε περιθωριοποιημένα φαινόμενα που οδηγούν στον κατακερματισμό της συνείδησης των ανθρώπων, όπως η εμμονή με τα μηνύματα των ΛΟΑΤ, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η παράλογη λατρεία της κοινωνικής πολιτικής ορθότητας και η "κριτική θεωρία της φυλής" (που βασίζεται στην υπόθεση ότι η φυλή δεν είναι βιολογικό αλλά κοινωνικά κατασκευασμένο χαρακτηριστικό για την καταπίεση των μη λευκών) έχουν γίνει ο κανόνας. Κάθε αντίληψη που αναφέρεται στην παράδοση ή που έρχεται σε αντίθεση με τις "προοδευτικές" θεωρίες κηρύσσεται αρχαϊκή, στην καλύτερη περίπτωση ξεπερασμένη.

Είναι σημαντικό να τονιστεί εδώ ότι τα μέλη των σεξουαλικών μειονοτήτων αποτελούν μέρος όλων των κοινωνιών. Δεν πρέπει να υφίστανται διακρίσεις και να έχουν τα ίδια πολιτικά και κοινωνικοπολιτιστικά δικαιώματα με όλους τους άλλους πολίτες. Ανησυχία προκαλεί η προπαγάνδα των μη παραδοσιακών αξιών, η οποία γίνεται όλο και πιο επιθετική. Έτσι, σύμφωνα με την IPSOS, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες που ειδικεύεται στην κοινωνιολογική έρευνα, σε μια σειρά από χώρες όπου έχει ριζώσει το νεοφιλελεύθερο παράδειγμα (Γερμανία, Σουηδία, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία), το ποσοστό των εκπροσώπων των ΛΟΑΤ είναι 2-4 φορές υψηλότερο από τον αντίστοιχο παγκόσμιο μέσο όρο (ο ιατρικός κανόνας είναι περίπου 1% του πληθυσμού). Και σε ορισμένες χώρες, σε έρευνες μεταξύ των νέων, έως και το 18% των ερωτηθέντων παραδέχθηκαν ότι έχουν έλξη για το ίδιο φύλο.

Οι νεοφιλελεύθεροι κάνουν τα πάντα για να κάνουν τους φορείς της κλασικής (κανονικής) ηθικής να αισθάνονται δυσφορία και ντροπή, να αισθάνονται "μη μοντέρνοι". Οι μέθοδοι καταπίεσης όσων εκφράζουν ανοιχτά την διαφωνία τους με τις παρεκκλίσεις που επιθετικά κάνουν το δρόμο τους. Πρόκειται για την "κουλτούρα της ακύρωσης" και την "αποπληροφόρηση", ενθαρρύνοντας την πρακτική της καταγγελίας, του συλλογικού εκφοβισμού και του ανυπόστατου στιγματισμού με προσβλητικές ταμπέλες: ρατσιστές, φασίστες, κομμουνιστές, σεξιστές, ομοφοβικοί, μισητές του φύλου και άλλα παρόμοια. Οι οπαδοί των παραδοσιακών απόψεων, που τώρα κηρύσσονται "λάθος", αναγκάζονται να μετανοήσουν δημοσίως.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 05, 2023 11:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Αμερική μέχρι στιγμής είχε 3 κύματα ναρκο ληψιας δηλαδή πως με ναρκωτικά να κοιμόμουν την νεολαία.....
Α) Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 λόγου του πολέμου του Βιετνάμ.
Β) Στην εποχή του Ριγκαν με την μαζική ανεργία και την αποβιομηχανοποιηση
Γ) Μετά την οικονομικη κρίση του 2008-9 που την χαρακτήρισαν τη περίοδο της κρίσης οπιουχων ουσιών που είχαν επεξεργαστή στον Αμερικανικό στρατο όπως ακριβώς το LSD τη δεκαετία του 1960
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας