patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κούλης-Πληρώσαμε 7-φορές περισσότερα για αέριο

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
αλαλούμ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 20, 2024 2:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Κούλης-Πληρώσαμε 7-φορές περισσότερα για αέριο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κούλης-“Πληρώσαμε 7-φορές περισσότερα για αέριο λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας”

https://iskra.gr/sok-mitsotaki-plirosame-7-fores-perissotera-gia-aerio-logo-kyroseon-kata-rosias
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 21, 2024 6:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, το αγόρασε ο επενδυτικός βραχίονας του συνταξιοδοτικού ταμείου ,των δημοσίων υπαλλήλων , των Ενόπλων Δυνάμεων , του ΚΑΝΑΔΑ .
Και μάλιστα η PSP Investments, όπως λέγεται το Καναδικό ταμείο, αγόρασε τη Hochtief AirPort, τη θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου γερμανικού κατασκευαστικού ομίλου, που διαχειρίζεται έξι αεροδρόμια ανά τον κόσμο, μεταξύ άλλων και το «Ελ. Βενιζέλος», αντί καθαρού τιμήματος ύψους 1,1 δισ. ευρώ.
Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας μοίρασε 685 εκατ. ευρώ σε μερίσματα για τη χρήση του 2022, προμέρισμα για το 2023 και μείωση κεφαλαίου.
Από αυτά, το ποσό των 200 εκατ. ευρώ αναλογεί στη συμμετοχή του δημοσίου.
Δηλαδή, σε έναν χρόνο, το ελληνικό δημόσιο εισπράττει το ένα πέμπτο του συνολικού τιμήματος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2024 12:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κατεχόμενα η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους η υπογραφή της σύμβασης για την εγκατάσταση του Συστήματος Υπηρεσιών Ναυσιπλοϊας Ανατολικής Μεσογείου που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026.

Στην τελετή υπογραφής συμμετείχαν ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ και ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών» Ερχάν Αρικλί και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας Αμπντουλκαντίρ Ουράλογλου.

Σε ομιλία του στην τελετή, ο Ουράλογλου δήλωσε ότι «με το έργο Εγκατάστασης του Συστήματος Υπηρεσιών Ναυσιπλοϊας στην Ανατολική Μεσόγειο, θα αυξήσουμε την επιρροή μας στην Ανατολική Μεσόγειο, θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας στη γαλάζια πατρίδα μας και θα παρακολουθούμε όλη τη ναυσιπλοΐα στις θάλασσες που περιβάλλουν την τδβκ και τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των χωρών μας».

Επιπλέον, πρόσθεσε, στο έργο που αναπτύσσεται με στόχο η «τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, να αποκτήσει δυναμικότητα, υπό την έννοια ότι θα εθνικοποιηθεί ολόκληρη την υποδομή με το λογισμικό που θα αναπτυχθεί και «θα εξασφαλίσουμε τεχνολογική ανεξαρτησία σε αυτόν τον τομέα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το έργο προνοεί τρεις σταθμούς επιτήρησης κυκλοφορίας και ένα κέντρο υπηρεσιών ναυσιπλοΐας.

Ο κ. Ουράλογλου ανέφερε ότι θα έχει την ευχέρεια να κάνει «αναγνώριση πλοίων, αδιάλειπτη παρακολούθηση και ρύθμιση της ναυσιπλοΐας, μετάδοση ναυτιλιακών πληροφοριών και γενικών προειδοποιήσεων στα πλοία, έλεγχο ειδικών περιοχών, πρόληψη του λαθρεμπορίου, εντοπισμό κινδύνων ατυχημάτων και προειδοποιήσεις, ενημέρωση των ενδιαφερομένων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως ατυχήματα και πυρκαγιές, υποστήριξη της καταπολέμησης της ρύπανσης από πετρέλαιο, ανταλλαγή μετεωρολογικών δεδομένων με τα πλοία όταν είναι απαραίτητο».

Το έργο, είπε, «θα ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2026».

Από την πλευρά του ο κ. Ουστέλ ανέφερε ότι «χάρη σε αυτό το έργο, οι ακτές της Λ.Δ.Β.Κυπρου θα είναι ασφαλέστερες και θα έχουμε περισσότερο λόγο στη Μεσόγειο και τη γαλάζια πατρίδα».

Ο κ. Αρικλί είπε ότι η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας θα αυξηθεί χάρη στο έργο, προσθέτοντας ότι «η διακίνηση ανθρώπων θα προληφθεί σε μεγάλο βαθμό. Το έργο θα συμβάλει στην πρόληψη της εμπορίας ανθρώπων».

Συμπλήρωσε ότι «θα έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε την ναυσιπλοΐα στην περιοχή μας. Με την οργάνωση των δρομολογίων των πλοίων θα εξασφαλίσουμε την πρόληψη των ναυτικών ατυχημάτων. Θα είναι επίσης χρήσιμο στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης».

Σύμφωνα με τον κ. Αρικλί, το ψευδοκράτος «είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο».

Το έργο θα αποτελείται από 3 σταθμούς επιτήρησης κυκλοφορίας και 1 κέντρο υπηρεσιών ναυσιπλοΐας.

«Αναγνώριση πλοίων, αδιάλειπτη παρακολούθηση και ρύθμιση της ναυσιπλοΐας, μετάδοση ναυτιλιακών πληροφοριών και γενικών προειδοποιήσεων στα πλοία, έλεγχος ειδικών περιοχών, πρόληψη του λαθρεμπορίου, εντοπισμός κινδύνων ατυχημάτων και προειδοποιήσεις, ενημέρωση των ενδιαφερομένων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως ατυχήματα και πυρκαγιές, υποστήριξη της καταπολέμησης της ρύπανσης από πετρέλαιο, ανταλλαγή μετεωρολογικών δεδομένων με τα πλοία όταν είναι απαραίτητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένη συμφωνία έγιναν εκτενείς αναφορές στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η ισλαμιστική φιλοκυβερνητική Ακσάμ μίλα για «τρία νέα μάτια στη «Γαλάζια Πατρίδα» ενώ η φιλοκυβερνητική Ντιριλίς Ποστασί ανέφερε πως πως θα λειτουργήσει ως «ασπίδα προστασίας στη ‘Γαλάζια Πατρίδα’».

Από την πλ ευρά της Γενί Σαφάκ αναφέρει πως «υπογράφηκε σημαντικό έργο για την ενίσχυση της «Γαλάζιας Πατρίδας» και προτρέπει του Έλληνες να ανησυχούν.

Το διαβάσαμε αυτό στα πατριωτικά κανάλια και sites της χώρας μας ωστε να ανησυχήσουμε;
Στην αποικία διαβάζουμε μόνο για τον άλλον άνθρωπο που καταχράστηκε τα καζάνια με την φασολάδα που τον έβαλε το σύστημα να κάνει, για κάτι πανάκριβες φρεγάτες χωρίς οπλισμό στον σύγχρονο κόσμο που κατασκευάζει πλέον drones για να κάνει πόλεμο, και κάτι αεροπλάνα που τα παίρνουμε όχι μόνο πανάκριβα αλλά και με σύμβαση που μας υποχρεώνει να τα χρησιμοποιούμε σε αποστολές του ΝΑΤΟ αποκλειστικά!!!!
Τα νησία άδειασαν απο πυρομαχικά και αντιαεροπορικά και τα έστειλαν στον Ζελένκσι,και ο Αδωνις μας ποστάρει ως άλλος Τσιόδρας το ετήσιο εμβόλιο κατα του ψευτοιού.Οι αγρότες με εντολή της πατερίτσας του Μητσοτάκη του ΚΚΕ βγήκαν σε μια διασταύρωση της Θεσσαλίας για να κατευνάσουμε το Ευρωπαϊκό έρεισμα ,και με νέα εντολή του ΚΚΕ θα πάνε στα πλημμυρισμένα σπίτια τους να πεθάνουν με ησυχία αφού πρώτα ξοδέψουν τα επιδόματα σε ψίχουλα. Και τέλος με εντολή των ΗΠΑ η Ε.Ε και εμείς φυσικά θα στείλουμε στην Ουκρανία 50δις ευρώ ως νέα βοήθεια στο μέτωπο κατά της Ρωσίας.

Γερμανοτσολιάδες, Χύτες και ταγματασφαλίτες απευθύνονται στην πεθαμένη μεσαία τάξη και στους χιλιάδες πεινασμένους ραγιάδες που φοβούνται να βγούν απο τα κλουβιά τους να πολεμήσουν για την ελευθερία τους.

Δεν ελπίζουμε σε αυτούς, και δεν θέλουμε αυτούς ποτέ ξανά, απευθυνόμαστε σε αυτούς που βλέπουν φώς μέσα απο την χαραμάδα, και απο τους ταξικά συνειδητοποιημένους που θα μας βοηθήσουν να ανατρέψουμε το πολιτικό καρκίνωμα που μας βουλιάζει τόσα χρόνια...
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 05, 2024 2:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κούλης-Πληρώσαμε 7-φορές περισσότερα για αέριο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλαλούμ έγραψε:
Κούλης-“Πληρώσαμε 7-φορές περισσότερα για αέριο λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας”
https://iskra.gr/sok-mitsotaki-plirosame-7-fores-perissotera-gia-aerio-logo-kyroseon-kata-rosias

και τα κατάφερε ο ηλίθιος κούλης ο αμερικανογλύφτης να μπεί η Ελλάδα στο στόχαστρο της ρωσίας.
Ο Ν.Μεντβέντεφ ζήτησε να κηρυχθούν «Νόμιμοι στόχοι Ρωσίας» Λάρισα, Σούδα, Αλεξανδρούπολη
https://iskra.gr/o-n-mentventef-zitise-na-kirychthoun-nomimoi-stochoi-rosias-larisa-souda-alexandroupoli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας