patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

6 Χρόνια Κυνηγητού ή 6 Χρόνια Καφέ στη ΓΑΔΑ?

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vangelis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 1:32 am    Θέμα δημοσίευσης: 6 Χρόνια Κυνηγητού ή 6 Χρόνια Καφέ στη ΓΑΔΑ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσα χρονια λειτουργη η νεοταξικη ιστοσελιδα Πολιτικο Καφενειο κυνηγανε τον ιδιωκτητη, απ'το 2003. Τωρα εχουμε 2009.
Πως εξυγητηται αυτο το φαινομενο? Θα πρεπει να ειναι αλλο ενα Ελληνικο ρεκορ πρωτοτυπιας, μια ζωη να σε κυνηγανε και ποτε να μην σε βαζουν μεσα.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=135770#135770

Οταν εχει τις ιδιες πολιτικες θεσεις με τους εφοπλιστες οι ιδιοι που κυβερνανε την χωρα των ...κυνηγανε? Και πως δεν τον εχουν βαλει ποτε μεσα?

Μονο στην Ελλαδα εχουμε κυνηγητο για τρομοκρατικα αδικημητα και καταγγελιες απο ατομα που μετα ειναι ελευθερη (περιπτωση Τσιγαριδα που παρεμπιμτωντος υποστηριζε ο Βηχος) και μονιμο κυνηγητο ενω παντα εισαι μονιμα ελευθερος.

Καθε τριμηνο λοιπον για αυτοδιαφημηση και προβολη καποιο θεμα γινεται στο ΠΚ. Πριν 3 μηνες ειχαμε τον υποτιθεμενο αδερφο του τον Μπαμπη Βηχο η ως γνωστον Μελλον (που κανεις δεν τον εχει δει) να λεει τον αδερφο του χαφιε. Εμφανιστηκε και ο ιδιος στο Ρεσαλτο να λεει τα ιδια.

Ενω εχουμε παγκοσμιο ρεκορ κυνηγητου τρομοκρατικης οργανωσης (17Ν) επι 27 ολοκληρα χρονια μονο οταν χρειαστηκε να πληρωσουμε $1 δις για την 'ασφαλεια' ουσιαστηκα νταβατζιλικι στις πολυευθνικες για τους ΔΙΚΟΥΣ μας Ολυμπιακους βρηκαν τους ...αγιογραφους τρομοκρατες, τωρα θα εχουμε παγκοσμιο ρεκορ κυνηγητου ατομου (6 ολοκληρα χρονια) που ποτε δεν τον εβαλαν μεσα.

Ισως ενας απ'τους 5 εκκατομυρια αναγνωστες να μας λυση την αποκατω απορια?
Μπας απλως και παει για καφε στη ΓΑΔΑ?
Επιστροφή στην κορυφή
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 1:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα θεατρική παράσταση με ήρωα τον Π. Βήχο!



Νέα θεατρική παράσταση με ήρωα τον Π. Βήχο! Διώκεται ξανα με την κατηγορία «πορνογραφίας ανηλίκων». Με την ίδια, δηλαδή, κατηγορία που παραπέμφθηκε και αθωώθηκε (όπως μετά βεβαιότητας είχαμε προβλέψει) πριν δεκατέσσερις μήνες. Διαβάστε στο παρακάτω λινκ:




http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=135770#135770





«Σύντροφοι



Υπάρχει το ενδεχόμενο, την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαρτίου, ένα χρόνο και δύο μήνες σχεδόν μετά την τελευταία αθώωσή μου από το δικαστήριο, μετά την άθλια σκευωρία της Ασφάλειας, να προφυλακισθώ!!!

»Με καλούν σε απολογία «για την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη», ώστε ο Ανακριτής να διατάξει την προφυλάκισή μου χωρίς δίκη!!!»




Αλλά αυτή τη φορά ο Βήχος είναι πολύ θυμωμένος! Τρέμε κόσμε. Όταν ο «κομμουνιστής» Βήχος, με τις πολλές περσόνες και τα πολλά ταλέντα θυμώνει, αλλοίμονο στην εξουσία και στους σκευωρούς! Δεν είναι όποιος -όποιος ο Βήχος. Εκτός από «κομμουνιστής» είναι υπεύθυνος ύλης και Συντακτικής Επιτροπής του Πολιτικού Καφενείου, Admin του forum, Μουσικοσυνθέτης - Καθηγητής Μουσικής - Πιανίστας και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα.



Καταγγέλλει με θάρρος και οργή:



«Με κυνηγούν γιατί είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και θα παραμείνω μέχρι να πεθάνω. Γιατί θα τους πολεμάω μέχρι να βγει η ψυχή μου. Με κυνηγούν ακριβώς γιατί δε τους μοιάζω, δεν ενσωματώθηκα στο βρώμικο σύστημά τους, δεν πλούτισα (ενώ θα μπορούσα) εκμεταλλευόμενος ευκαιρίες αλλά σε βάρος της αξιοπρέπειάς μου και της ηθικής μου.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πώς θα με τρομάξουν. Αντίθετα με έχουν εξαγριώσει και θυμώσει όσο δεν γίνεται. Οι πόρνοι της εξουσίας (πολιτικής, δικαστικής και αστυνομικής) δε μπορούν να με βρωμίσουν με την αντάξιά τους κατηγορία για πορνογραφία ανηλίκων! Το ακούτε; Πορνογραφία ανηλίκων και ποιος ξέρει τι άλλο αφού μου έχουν φορτώσει όλο τον ποινικό κώδικα περί κακουργημάτων.»




Και ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Παναγιώτης δηλώνει, απευθυνόμενος στους αμέτρητους θαυμαστές και οπαδούς του:



«Θα τους νικήσω και αυτή τη φορά. Γιατί τώρα είμαι πιο θυμωμένος από κάθε άλλη φορά και αποφασισμένος να τους ρεζιλέψω ακόμα μία φορά.»



Κι εμείς, κι εμείς, το πιστεύουμε γενναίε «κομμουνιστή» Παναγιώτη! Είμαστε βέβαιοι ότι κι αυτή τη φορά θα τους νικήσεις! Δεν είσαι δα και πρωτάρης… Έχεις πλέον καταγραφεί (κι εσύ, όπως και μερικοί άλλοι) όχι μόνο ως «συνήθης ύποπτος» αλλά τελικά και ως «συνήθης αθώος»!!. Οι δικαστικές περιπέτειες είναι για σένα απλή «κολυμπήθρα του Σηλωάμ». Κάθε τόσο χρειάζεται ν’ αναβαπτίζεσαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ με κεφαλαία. Για να μην περνούν σκέψεις πονηρές απ’ το νου καχύποπτων που αμφιβάλουν για τον ρόλο σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 1:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θέλετε να γράφετε εδώ πολύ ευχαρίστως, αν θα αφήνετε, πρώτον, να κάνουμε και εμείς το ίδιο στο Π.Κ. και δεύτερον, αν μιλάτε για πολιτική, με πολιτικούς όρους και όχι για προσωπικά ξεράσματα. Σβήσαμε τις προσωπικές αθλιότητες σας, που μόνο εσάς χαρακτηρίζουν, για τους λόγους που πολύ καλά εννοείται: Δική μας απόπειρα δημοσίευσης στο Π.Κ. θάφτηκε σε χρόνο μηδέν. Το παιχνίδι παίζεται πολιτικά και με ίσους όρους. Αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα, τα βρώμικα κόλπα, τα σβησίματα και οι αποκλεισμοί της αλήθειας, μπροστά στην οποία είσαστε ξεβράκωτοι, να τα ξεχάσετε. Γι’ αυτό έγινε το http://www.patari.org/. Για να υπάρχει ένα βήμα στο διαδίκτυο απ’ το οποίο θα μπορούν όσοι θέλουν, να εκφράσουν ελεύθερα τις πολιτικές τους απόψεις, πάνω στα βασικά ζητήματα του σύγχρονου κοινωνικού κινήματος.

Έχει τροποποιηθεί από τον/την Δ. Τούμπανης στις Τρι Μάρ 03, 2009 1:20 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 2:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σβήσαμε τις προσωπικές αθλιότητες σας, που μόνο εσάς χαρακτηρίζουν, για τους λόγους που πολύ καλά εννοείται.

ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ

Ποιος μιλάει πολιτικά και ποιος είναι άθλιος φαίνεται από τον τίτλο του θρεντ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 3:41 am    Θέμα δημοσίευσης:

Το μήνυμα μεταφέρθηκε από τον/την Δ. Τούμπανης στην παιδική χαρά διότι κρίθηκε οτι στερείται σοβαρότητας
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 8:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλαιότερο δημοσίευμα στο Π.Κ.:

Δύο και σήμερα

Ας είμαστε σοβαροί.
Δεν πρόκειται να καταδικαστεί, το κατηγορητήριο είναι σαθρό και αβάσιμο.

Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές για να προβάλλεται ο προσαγόμενος στη δίκη ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ της Αριστεράς.

http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=12554


Χρήστης προβλέπει για τη προηγούμενη δίκη ότι ο Βήχος θα αθωωθεί και χαρακτηρίζει όλα τα υπόλοιπα υπερβολές για να προβάλλεται ο προσαγόμενος. Ο ίδιος ο Βήχος είχε τόσο σίγουρη την αθωωτική απόφαση ώστε δεν είχε ακυρώσει τις αναλυμένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Τι απεδείχτει στη συνέχεια;
Ότι ο Δύο και σήμερα είχε δίκιο και όλη η ιστορία στήθηκε για να φιλοτεχνηθεί το «αριστερό» προφίλ του Βήχου.
Το ίδιο θα αποδειχτεί και τώρα. Και εμείς οφείλουμε να προειδοποιήσουμε τους τίμιους αριστερούς για τα παιχνίδια που παίζονται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 8:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο επισκέπτης έγραψε:
Παράθεση:

«Έχεις δίκιο. Πανηλίθιοι ήθελα να γράψω.»



Όχι σωστά το έγραψες. Για να μασάει κάποιος τις ρουφιανιές ενός διαδκτυακού κλόουν, του Βήχου δηλαδή, αρκεί να είναι απλά ηλίθιος. Πανηλίθιος ίσως είναι όταν βλέπει, επιπλέον, τον Αντώνη Φουντούρη, που ο ίδιος ο ίδιος ο κλόουν αποκαλούσε δημοσίως και εγγράφως χαφιέ, να είναι μάρτυρας υπερασπίσεως, στην προηγούμενη δίκη, και στ’ αυτιά του πανηλίθιου να μη μπαίνουν ψήλοι.

Για να μην αναφέρουμε και τον άλλο μάρτυρα, τον Παναγιώτη Δημητρά, γιό του υπουργού της χούντας Ηλία Δημητρά. Τόνισα, δε, το «ίσως», γιατί αν δεν είσαι Πανηλίθιος, τότε θα πρέπει ν’ αναρωτηθούμε αν πίνεις κι εσύ κάποια τζούρα καφέ στο ίδιο καφενείο με τον Βήχο.

Εσύ ξέρεις τι απ’ τα δύο φταίει με σένα: η γκράντε ηλιθιότητα ή ο καφές; Υπάρχει βέβαια και τρίτη εκδοχή. Να είσαι κάτι σα την Πόντια πουτάνα που το κάνει τσάμπα επειδή δεν ήξερε ότι οι άλλες πουτάνες πληρωνόντουσαν.

Σ’ έχει πιάσει κώτσο ο κλόουν;

Με την ευκαιρία εξήγησε μας, συμπαθητική μου πορδή, που κολλάει η ασυνάρτητη λέξη «αλληλεγγύη»; Αλληλεγγύη στο Βρώμικο κλόουν, που χρόνια τώρα το καταδιώκουν θεοί και δαίμονες αλλά την βγάζει πάντα καθαρή (η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης βλέπεις - όχι ο καφές!), αλληλεγγύη με τον Φουντούρη και τον Δημητρά ή μήπως τρέφεις αισθήματα αλληλεγγύης με τους βλαμένους στο τρελάδικο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας