patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αριστερά, με έμφαση στο πατριωτικό στοιχείο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 10, 2009 4:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αριστερά, με έμφαση στο πατριωτικό στοιχείο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά την κατάρρευση της σοβιετικής ένωσης και την ανάδειξη των ΗΠΑ σε μοναδική υπερδύναμη, η παγκόσμια κατάσταση διαμορφώθηκε με τρόπο που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του καπιταλισμού, βάζοντας τα σύγχρονα κοινωνικά κινήματα μπροστά σε νέα προβλήματα και νέα καθήκοντα.

Φυλές και έθνη υπήρχαν και πριν την μετάβαση απ’ την φεουδαρχία στον καπιταλισμό. Ωστόσο η γένεση του εθνικού κράτους με τα σύνορα του, τα τελωνεία και τα διαβατήρια του είναι οργανικά δεμένη και ταυτόσημη με την γένεση του καπιταλισμού. Κι όμως σήμερα βλέπουμε να επιχειρείται απ’ τον ίδιο τον καπιταλισμό, στο στάδιο της έσχατης ιμπεριαλιστικής παρακμής του, αυτό που στις αρχές του 20ου αιώνα εθεωρείτο υπόθεση επιστημονικής φαντασίας: η υπέρβαση, ουσιαστικά, του εαυτού του, μέσα απ’ την απόπειρα του να σβήσει απ’ το πρόσωπο του πλανήτη τα εθνικά κράτη και τα ίδια τα έθνη.

Ο καπιταλισμός, αφού κατάφερε να επιζήσει αλλεπάλληλων οικονομικών κρίσεων και δύο παγκόσμιων πολέμων, υποχρεώνεται απ’ την χειρότερη κρίση που γνώρισε στην ιστορία του να αναζητήσει διέξοδο στο αδύνατο: Με εργαλείο την παγκοσμιοποίηση (απελευθέρωση) των αγορών, να κατευθύνει τις εξελίξεις στην επικράτηση , σε βάθος χρόνου, ενός μόνο παγκόσμιου τραστ που θα καταπιεί όλες τις επιχειρήσεις και όλα τα εθνικά κράτη, χωρίς εξαίρεση, ώστε μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που οι ΗΠΑ δεν κρύβουν ότι είναι ο τελικός τους στόχος, να επιβληθεί στην ανθρωπότητα δελτίο σε όλα. Στην παραγωγή, στην κατανάλωση, στις γεννήσεις και οπουδήποτε μπορεί να σκεφτεί κανείς. Κάτι σαν το εφιαλτικό καθεστώς του «Μεγάλου Αδελφού», που συνέλαβε η φαντασία του Τζωρτζ Όργουελ.

Σκεπτικισμός όσον αφορά τις προοπτικές της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας κυβέρνησης υπάρχει σε όλους τους ισχυρούς συμμάχους των Αμερικάνων, στην Ευρώπη και στην Ασία. Δεν υπάρχουν όμως εναλλακτικές προτάσεις. Έτσι, παρά κάποιες ταλαντεύσεις, το κοινό συμφέρον υποχρεώνει όλους να ευθυγραμμίζονται με την αμερικάνικη υπερδύναμη με την οποία άλλωστε έχουν κοινή μοίρα. Και φυσικά το ίδιο κάνουν και οι ελληνικές κυβερνήσεις αν και διακρίνονται για το περίσσευμα της δουλοπρέπειας τους.

Η παγκοσμιοποίηση και η νέα παγκόσμια τάξη που ονειρεύονται να εγκαταστήσουν οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές με την υποστήριξη των συμμάχων τους βάζει ξανά στην ημερήσια διάταξη το εθνικά ζητήματα με μια ιδιότυπη μορφή που δεν έχει ίσως προηγούμενο σε άλλες εποχές. Αυτή τη φορά δεν είναι η αστική στην ηγεσία του αγώνα για την εθνική αυτοτέλεια, ανεξαρτησία και κυριαρχία. Αντίθετα συμμαχεί με τις ΗΠΑ για να πλήξει το ελληνικό έθνος και αυτό πρέπει να έχει σαφές στον καθένα. Υπ’ αυτούς τους όρους δεν νοείται εθνικός αγώνας, για ανεξαρτησία, εδαφική ακεραιότητα και εθνική κυριαρχία, χωρίς αγώνα που συνδυάζει την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό με την πάλη εναντίον της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας και των κομμάτων της.

Η παγκοσμιοποίηση των αγορών, δηλαδή η καθολική κατάργηση της δασμολογικής, φορολογικής και νομισματικής προστασίας, η ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων, κεφαλαίων και εργατικής δύναμης, επιτρέπει στις γιγάντιες πολυεθνικές επιχειρήσεις να αλωνίζουν ασύδοτα και να οδηγούν τα μη μονοπωλιακά κεφάλαια και τα μικρομεσαία στρώματα της πόλης και της υπαίθρου στη χρεοκοπία, συνεπώς και τις προλεταριακές και μισο-προλεταριακές μάζες στην ανεργία (χωρίς να λογαριάσουμε τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης) και στην αποστέρηση του πληθυσμού απ’ τα στοιχειώδη μέσα της ύπαρξης του. Σε συνδυασμό προχωρούν και οι ιμπεριαλιστικές μεθοδεύσεις για αποδόμηση του ελληνικού έθνους, κατακερματισμό και εκμηδένιση του ελληνικού εθνικού κράτους. Σ’ αυτές τις συνθήκες μπορεί και πρέπει να επιδιωχθεί η συγκρότηση ενιαίου μετώπου, αδιάσπαστα εθνικού και ταξικού, εργαζομένων και μικρομεσαίων αγροτών και επαγγελματιών στις πόλεις, εναντίον του ιμπεριαλισμού και ταυτόχρονα εναντίον της κυρίαρχης τάξης που συνωμοτεί με τον ιμπεριαλισμό για να πλήξει τον ελληνικό λαό, το έθνος και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Η χώρα μας βρίσκεται βυθισμένη σε μια πρωτοφανή εθνική και οικονομική κρίση και την ίδια στιγμή η σταλινική αριστερά και οι εξωκοινοβουλευτικές παραφυάδες βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους πολιτικής και ηθικής χρεοκοπίας. Όχι μόνο αρνούνται ν’ αναλάβουν τον αγώνα για τα εθνικά και ταξικά ζητήματα των εργαζομένων αλλά και τους αντιστρατεύονται συκοφαντώντας κάθε αντίσταση στον ιμπεριαλισμό και στις εγκάθετες κυβερνήσεις του, σαν εθνικιστική παρεκτροπή, σα ρατσισμό και φασισμό, και λειτουργούν σαν ιεραπόστολοι της καλυμμένης αμερικανόδουλης πολιτικής της Ν.Δ. και τής ανοιχτά πρακτορικής πολιτικής τού Γ. Παπανδρέου. Σαν αποτέλεσμα τα εθνικά ζητήματα, αδιαχώριστα απ’ τα οικονομικά και ταξικά, έχουν εγκαταλειφτεί στην διαχείριση της λαϊκής Δεξιάς και της ακροδεξιάς με ότι περιπλοκές και κινδύνους μπορεί να συνεπάγεται αυτό για το μέλλον. Γι’ αυτό έχει κρίσιμη σημασία η αναγέννηση της Αριστεράς με έμφαση στο πατριωτικό στοιχείο για να ξεχωρίζει απ’ την Αριστερά του ιμπεριαλισμού, της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης. Ξεκινάμε αυτόν αγώνα με βαθειά και ακλόνητη πίστη στο μέλλον της Αριστεράς σα του μόνου πολιτικού και ταξικού ρεύματος που μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση του καπιταλισμού που ανάγεται σήμερα σε κρίση του ανθρώπινου γένους.

Όσοι αγώνες και όσες θυσίες κι αν χρειαστούν είμαστε βέβαιοι για την τελική νίκη, η οποία δεν είναι καθόλου μακριά. Όπως σωστά επισημάνει ο Λένιν η ανάπτυξη στην κατεύθυνση του υπέρ-ιμπεριαλισμού «εξελίσσεται κάτω από τέτοια πίεση, με έναν τέτοιο ρυθμό, με τέτοιες αντιφάσεις, συγκρούσεις και σπασμούς -όχι μόνο οικονομικούς, αλλά επίσης πολιτικούς, εθνικούς, κλπ, κλπ- ώστε πριν την συγκρότηση ενός και μόνο παγκόσμιου τραστ, πριν τα καθέκαστα εθνικά κεφάλαια δημιουργήσουν μια παγκόσμια "υπέρ-ιμπεριαλιστική" ένωση, ο ιμπεριαλισμός αναπόφευκτα θα εκραγεί, και ο καπιταλισμός θα μετασχηματιστεί στο αντίθετο του.»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εχθρός της Χρυσής Αυγής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 11:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σταλινική αριστερά είναι σίγουρα σε ΗΘΙΚΗ κρίση, γιατί σε ιδεολογική είναι χρόνια τώρα. Ο τροτσκιστικός χώρος έχει τη δική του κρίση. Και αφού έχει φτάσει να διαχειρίζονται τα ζητήματα του εργατικού κινήματος, με '''οτι κινδύνους μπορεί να συνεπάγεται αυτό στο παρόν και στο μέλλον'', όπως λες, η λαικότατη δεξιά, η ακροδεξιά και προσπαθούν και οι φασίστες χειάζεται από μας, μια μίνιμουμ ιδεολογική πλατφόρμα πάνω σε
1. Την οικονομική κρίση,
2. Την εθνική κυριαρχία,
3. Τη λαθρομετανάστευση
με σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου ταξικού μετώπου από όσους συμφωνήσουν.
Αυτό βέβαια σημαίνει άμεσο σταμάτημα της εμφάνισης χρυσαυγητών στο ΠΑΤΑΡΙ και επίσης της κριτικής τύπου life style για ψαράδες, γοργόνες και ''μάγκες'', για αποτελούσε πάντα και αποτελεί σήμερα περισσότερο από ποτέ τεράστιο εμπόδιο.
Επιστροφή στην κορυφή
ασάφεια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 1:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:6ae6c0b623="Εχθρός της Χρυσής Αυγής"]
...άμεσο σταμάτημα της εμφάνισης ...της κριτικής τύπου life style για ψαράδες, γοργόνες και ''μάγκες'', για αποτελούσε πάντα και αποτελεί σήμερα περισσότερο από ποτέ τεράστιο εμπόδιο.


Τί εννοείς με αυτό; Δεν καταλαβαίνω τίποτε. Γίνε πιό σαφής. Ούτε και οι άλλοι, νομίζω, σε καταλαβαίνουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Εχθρός της Χρυσής Αυγής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 3:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηθελα να γράψω ''γιατί αποτελούσε'' και όχι ''για αποτελούσε'' και εννοώ ότι τα οικογενειακά, τα προσωπικά του κάθε ανθρώπου, όσο και αν δείχνουν πράγματα για τον ίδιο δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται. Γιατί η παροιμία λέει ότι ''όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο μουσαφίρης''. Γιατί η ζωή χωρίζει τους ανθρώπους και η μαγκιά είναι να κρατάς όταν πρέπει το στόμα σου κλειστό.
Επιστροφή στην κορυφή
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:f28b429ed9="Εχθρός της Χρυσής Αυγής"]
...
...
Αυτό βέβαια σημαίνει άμεσο σταμάτημα της εμφάνισης χρυσαυγητών στο ΠΑΤΑΡΙ ....


α) Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους ακροδεξιούς είναι να χωρίσεις τα "μαντριά". Να απαγορέψεις το διάλογο μαζί τους και έτσι να εμποδίσεις στο ξεσκέπασμα του πολιτικού τους αδιεξόδου και της αδυναμίας τους να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του κόσμου.

β) Αυτοπροσδιορίζεσαι σαν "εχθρός της Χρυσής Αυγής". Το ίδιο κάνει και ο Χρυσοχοΐδης. Δεν το λέω για να σε προβοκάρω, αλλά για να σε κάνω να σκεφτείς. Αυτή τη στιγμή, η Χρυσή Αυγή είναι το άλλοθι των αριστερών Αμερικανοτσολιάδων.

γ) Εμείς δε ζητάμε πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων απ όσους θέλουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις εδω μέσα. Το μόνο που ζητάμε είναι σοβαρότητα και σεβασμό σε κάποιους απλούς κανόνες η τήρηση των οποίων είναι προûπόθεση για να γίνει σοβαρή συζήτηση.
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 8:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:de9a6ee7fd="Εχθρός της Χρυσής Αυγής"]...
και εννοώ ότι τα οικογενειακά, τα προσωπικά του κάθε ανθρώπου, όσο και αν δείχνουν πράγματα για τον ίδιο δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται.....


Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιό συγκεκριμένος; Πότε δημοσιοποιήσαμε οικογενειακά ή προσωπικά οποιουδήποτε;
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Εχθρός της Χρυσής Αυγής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 11:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α. Αν οι ακροδεξιοί κερδίσουν δύναμη, τότε θα είναι αργά. Θα σε σφάξουν στο γόνατο.
β. Στους αριστερούς ''αμερικανοτσολιάδες'', αποκλείεις να υπάρχουν και σ υγχισμένοι που αύριο μπορεί να βρεθούν κοντά σου;
γ. Καμιά συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται, είτε στο διαδίκτυο, είτε στο δρόμο. Ούτε σοβαρή ούτε φαιδρή. Μας χωρίζει χάος.
Κάποτε στα συνδικάτα και στις διαδηλώσεις λέγαμε ότι δεν μιλάμε με φασίστες. Αλλαξε αυτό και πότε; Ισα-ίσα, τώρα μόνο η αριστερά μπορεί να μιλάει για εθνική ανεξαρτησία. ΜΟΝΟ αυτή.
Για τα άλλα όποιος ήθελε να καταλάβει, κατάλαβε.
Επιστροφή στην κορυφή
Ηράκλειτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 11:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:8bd07b0147="Εχθρός της Χρυσής Αυγής"]
α. Αν οι ακροδεξιοί κερδίσουν δύναμη, τότε θα είναι αργά. Θα σε σφάξουν στο γόνατο.



Αυτό είναι αντιιστορικό και αντιδιαλεκτικό. Ο καπιταλισμός μια φορά περνάει από την κάθε φάση του. Η περίοδος των εθνικών καπιταλισμών πάει, πέρασε.
Ποιό θα ήταν το συμφέρον του σήμερα να αναστήσει τον φασισμό, δηλαδή τον επιθετικό εθνικό ιμπεριαλισμό, όταν το Κεφάλαιο έχει παγκοσμιοποιηθεί;

Κλάνει ο πεθαμένος;

Η μόνη "ακροδεξιά" που υπάρχει είναι αυτή που επιδοτείται από τους "αντιφασίστες" ίσα για να διατηρήται σαν φάντασμα εν ζωή και να την περιφέρουνε σα μπαμπούλα για κάνει ο αμερικάνος απερίσπαστος την δουλειά του και να εξαπολύει "αντιφασιστικά" πογκρόμ και νεοταξική τρομοκρατία ενάντια σε όσους μιλάνε κατά της Νέας Τάξης του.


Αυτή η Νέα Τάξη ή θα διαλυθεί με πάταγο ή θα σύρει την ανθρωπότητα σε σκοτάδια δίχως τέλος. Να ξαναπεράσει, ιστορικά, το τραίνο του Κεφαλαίου από τον σταθμό του φασισμού, δηλαδή των εθνικών μονοπωλίων, είναι εικασία μεταφυσική.
Επιστροφή στην κορυφή
Ηράκλειτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 11, 2009 11:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν το είπα καλά ξαναβάζω την παραπάνω πρότασή μου διορθωμένη έτσι όπως θα ήθελα να το πώ:

Η μόνη "ακροδεξιά" που υπάρχει είναι αυτή που επιδοτείται από τους "αντιφασίστες" ίσα για να διατηρείται σαν φάντασμα εν ζωή και να την περιφέρουνε σα μπαμπούλα προκειμένου να κάνει ο αμερικάνος, ο οποίος σημειωτέον τυγχάνει να είναι και ο μόνος πραγματικός φασίστας, απερίσπαστος την δουλειά του και να εξαπολύει "αντιφασιστικά" πογκρόμ και νεοταξική τρομοκρατία ενάντια σε όσους μιλάνε κατά της Νέας Τάξης του.
Επιστροφή στην κορυφή
Εχθρός της Χ.Α.Καλά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 12, 2009 12:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά που έκανες την διευκρίνηση. Αρα τι νόημα έχει η ύπαρξη της Χ.Α. Αρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ή περιπλοκές όταν πάει να διαχειριστεί τα εθνικά ζητήματα. Αρα ούτε χρειάζεται διάλογος μαζί της για να φανεί η αδυναμία της. Μήπως έχει και συγχισμένους που πρέπει να κερδίσουμε; Και γ..ω τη διαλεκτική σου. Τα πάντα ρει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 12, 2009 12:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:529ee21088="Εχθρός της Χρυσής Αυγής"]α. Αν οι ακροδεξιοί κερδίσουν δύναμη, τότε θα είναι αργά. Θα σε σφάξουν στο γόνατο.
β. Στους αριστερούς ''αμερικανοτσολιάδες'', αποκλείεις να υπάρχουν και σ υγχισμένοι που αύριο μπορεί να βρεθούν κοντά σου;
γ. Καμιά συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται, είτε στο διαδίκτυο, είτε στο δρόμο. Ούτε σοβαρή ούτε φαιδρή. Μας χωρίζει χάος.
Κάποτε στα συνδικάτα και στις διαδηλώσεις λέγαμε ότι δεν μιλάμε με φασίστες. Αλλαξε αυτό και πότε; Ισα-ίσα, τώρα μόνο η αριστερά μπορεί να μιλάει για εθνική ανεξαρτησία. ΜΟΝΟ αυτή.
Για τα άλλα όποιος ήθελε να καταλάβει, κατάλαβε.
εσυ αποκλειεις το ενδεχομενο να υπαρχουν μεσα σ'αυτους που αποκαλεις, "ακροδεξιους" και συγχισμενοι, οι οποιοι απλα να εχουν λαθος προτυπα και αυριο να βρεθουν κοντα σου(για να χρησιμοποιησω τη φρασεολογια σου)?? Επιστροφή στην κορυφή
Ηράκλειτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 12, 2009 12:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ ποιά Χρυσή Αυγή να διαχειριστεί τα εθνικά ζητήματα; Τα τριακόσια της άτομα;;; Για αυτή την "ακροδεξιά" μιλάς; Πώ πώ! Τρομερός κίνδυνος!

Αυτούς τους επιδοτούν (μπορώ να σου πώ ότι και τους στηρίζουν μέχρι και με ψήφο) ακόμη και οι "αριστεροί" λεμέδες ηγετίστικοι πρακτορείων που σε 24ωρη βάση μιλάνε για τον "κίνδυνο του φασισμού" ο οποίος ανέρχεται από μέρα σε μέρα (με τις δικές τους ψήφους) αλλά για την ταμπακέρα του νεοφιλελευθερισμού και του ευρωνατοϊσμού δεν βγάζουν άχνα.

Είναι περίπου σαν το ποίημα του Καβάφη "περιμένοντας τους βαρβάρους" και οι αμερικανογλείφτες στηρίζουν όλη τους την προπαγάνδα πριμοδοτώντας στον ανύπαρκτο κίνδυνο που τόσο τους βολεύει. Έπεσες κι εσύ στην λούμπα τους;


Αν αφαιρούσες τον "ακροδεξιό" μπαμπούλα από την νεοταξική "αριστερή" δημαγωγία το αποτέλεσμα θα ήταν αυτό:

"...Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις."
Επιστροφή στην κορυφή
Εχθρός της Χ.Α.Εσύ θα με
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 12, 2009 12:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ θα με ξενυχτήσεις για τα καλά. Δεν είναι η Χ.Α. ακροδεξιοί-φασίστες; Λες να γίνει ο Τρότσκι το πρότυπό τους; Πάντως το πρότυπο της εποχής στην Ελλάδα του Γιώργου είναι ο Αττίλας. Γιατί τέτοιο κόλλημα με την Χ.Α.; Λόγω επιτροπής Αγ. Παντελεήμονα; Ξέρεις αυτό μπορεί να γίνει και αλλιώς. Για ψάξε και την πλατεία Βικτωρίας, Αμερικής και τόσες άλλες. Λες να μείνει έτσι το πράγμα. Δεν αξίζει τόση έκθεση θα κυλήσουν τα πράγματα. Περίμενε και μέχρι τότε κόψε τις κακές παρέες.
Επιστροφή στην κορυφή
Εχθρός της Χ.Α.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 12, 2009 12:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ''Απελάτης'' έγραψε ότι αυτοί τα διαχειρίζονται όχι εγώ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν οι ''τσανακογλύφτες''. Δεν πιστεύω ότι ψηφίζουν Χ.Α. Μην το παακάνουμε. Η προηγούμενη μου απάντηση ήταν για τον επισκέπτη. Αυτή για σένα Ηράκλειτε. Πράγματι τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους. Στην προκειμένη περίπτωση όπου βάρβαροι να βλέπω Πολ. Καφ.; E, όχι δεν είναι έτσι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 12, 2009 1:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:831959f84d="Εχθρός της Χ.Α.Εσύ θα με"]Εσύ θα με ξενυχτήσεις για τα καλά. Δεν είναι η Χ.Α. ακροδεξιοί-φασίστες; Λες να γίνει ο Τρότσκι το πρότυπό τους; Πάντως το πρότυπο της εποχής στην Ελλάδα του Γιώργου είναι ο Αττίλας. Γιατί τέτοιο κόλλημα με την Χ.Α.; Λόγω επιτροπής Αγ. Παντελεήμονα; Ξέρεις αυτό μπορεί να γίνει και αλλιώς. Για ψάξε και την πλατεία Βικτωρίας, Αμερικής και τόσες άλλες. Λες να μείνει έτσι το πράγμα. Δεν αξίζει τόση έκθεση θα κυλήσουν τα πράγματα. Περίμενε και μέχρι τότε κόψε τις κακές παρέες.
αλλο λεω βρε αδερφε!! μπορει μερικοι απο αυτους, να ειναι απλα πατριωτες και αντινεοταξιτες, αλλα επειδη δεν το εχουν ψαξει τοσο καλα το θεμα και λογω ελλειψης αλλων κομματων, να εχουν καταφυγει στη Χ.Α., χωρις να ειναι χιτλεροπορωμενοι η δεν ξερω κι εγω τι αλλο!! Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας