patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Απίστευτη χειραγώγηση από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
διαδώστε το
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 28, 2009 4:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απίστευτη χειραγώγηση από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τη Δευτέρα 23/11 στις 21.30, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, σημειώθηκε "ρατσιστική επίθεση κατά Σύρων μεταναστών" στο Νέο Κόσμο. Το θέμα κάλυψε και το tvxs δίνοντας την εξής περιγραφή:

"Οι δράστες, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας μαντίλια στο κεφάλι, πέταξαν βόμβες μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης κατά των συγκεντρωμένων Αράβων, που συνηθίζουν να συχνάζουν στην περιοχή, καθώς και εναντίον δύο μίνι μάρκετ με αραβικά προϊόντα, τα οποία στη συνέχεια έσπασαν".

Από την περιγραφή των γεγονότων δεν πάει ο νους μας σε μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες, γιατί απλά δεν μας έχουν συνηθίσει σε πεσίματα με φουλφέις, μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, κι ας λένε ό,τι θέλουν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές. Μάλιστα, ένας σχολιαστής με το ψευδώνυμο xilouris, που δεν διαφοροποιείται, όπως λέει, ιδεολογικά από τους αντιρατσιστές, έρχεται να δώσει τη δική του εξήγηση, που ανατρέπει εντελώς το παραμύθι των αντιρατσιστών:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ FULL FACE...
ΛΟΙΠΟΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ...
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΑΡΚΕΤΕΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΚΟΣΜΙΤΗΣ,ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΖΟΥΜΕ ΦΙΛΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΑΠΛΑ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ(ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ)ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΥΤΟ ΛΕΩ...ΕΤΣΙ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ.


Το φοβερό αυτό άδειασμα των αντιρατσιστών, δεν εμπόδισε τους επαγγελματίες του χώρου (ΣΕΚ, ΣΥΡΙΖΑ) να οργανώσουν την επόμενη μέρα αντιρατσιστική εκδήλωση στην ίδια περιοχή! Ορίστε και το σχετικό σχόλιο ενός αντιραστιστή με το ψευδώνυμο spiritofhawk που μπήκε 4 ώρες μετά το σχόλιο του χρήστη xilouris (δεν πιστεύω να μην πρόλαβε να το διαβάσει ως τότε) και που αποδεικνύει ότι για τους αντιρατσιστές δεν έχει σημασία το τι έγινε παρά μόνο να πουλήσουν την αντιρατσιστική τους πραμάτεια:

μετα απο συναντιση με ατομα απο το δυκτιο κ απο την κινηση εναντια στον ρατσισμο και τιν φασιστικη απιλη κ με συριους αποφασιστηκε συγκεντρωση για αυριο στις 5:00 στο σιμειο της επιθεσης....υπαρχει μια περιπτωση για δικη μας προσυγκεντρωσης στο μετρο του νεου κοσμου στις 4´30....το σιμειο ειναι στην συμvολη των οδων κασομουλη κ τουρμ...ολοι εκει συντροφοι ολοι....ουτε ενα σκουλικι στις γειτωνιες μας...παρακληση τις μουσουλμανικις κοινοτητας του νεου κοσμου σε καμια περιπτωσι να μιν υπαρξει η παραμικρη συγκρουση...παλι θα κατιγοριθουν οι ιδιοι και το θεμα τους ειναι κυριως θρησκευτικο πρεπει να το σεvαστουμε....ολοι εκει...

αλλιλεγκυη το οπλο μας....-Α-


Αλήθεια κύριοι αντιρατσιστές, ερευνήσατε για ποιο λόγο έγινε το πέσιμο ή απλά δεν σας ένοιαξε, όπως δεν σας ένοιαζε για το αν ο πακιστανός Καμράν είχε όντως δολοφονηθεί από την αστυνομία (που δεν είχε τελικά); Έχουμε άδικο μετά που σας αποκαλούμε επαγγελματίες;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 5:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι σεΐχηδες του Αλ Τζαζίρα πήραν τη σκυτάλη... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι σεΐχηδες του Αλ Τζαζίρα πήραν τη σκυτάλη...

από το σημερινό Έθνος:

Το Αλ Τζαζίρα κάνει ρεπορτάζ στην Αθήνα για τον ρατσισμό...

Το μεγάλης επιρροής αραβικό δίκτυο έδειξε εικόνα με τους τραυματίες από την επιδρομή και σχολίασε καυστικά τον χειρισμό των αστυνομικών Aρχών

Στο επίκεντρο του αρνητικού ενδιαφέροντος του αραβικού κόσμου βρέθηκε και πάλι η χώρα μας, με την πρόσφατη ρατσιστική επίθεση στα δύο καταστήματα ψιλικών στον Νέο Κόσμο.

Οι ανταποκρίσεις από την Αθήνα του γνωστού αραβόφωνου δικτύου Αλ Τζαζίρα... πυκνώνουν τελευταία και βέβαια το αντικείμενό τους κάθε άλλο παρά θετικό είναι για τη χώρα μας. Το μεγάλης επιρροής διεθνές αραβικό μέσο έδειξε εικόνα με τους τραυματίες από το γιουρούσι και σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τον χειρισμό των αστυνομικών αρχών.

Μετά τη νωπή ακόμα «καταιγίδα» ανταποκρίσεων για το θέμα που προέκυψε με την καταστροφή του Κορανίου από αστυνομικό και τις διαδηλώσεις που ακολούθησαν πριν από λίγους μήνες, αλλά και για τις κατά καιρούς επιθέσεις σε βάρος Πακιστανών και Ιρακινών (Νέα Ιωνία, Αιγάλεω, Νίκαια, Ρέντη κ.ά.), τώρα ήρθε η σειρά του Νέου Κόσμου να γίνει... γνωστή ως συνοικία στο αραβικό στοιχείο όλου του κόσμου. Η νέα βίαια επιδρομή και καθαρά ρατσιστική επίθεση υπήρξε αμέσως αντικείμενο έρευνας του ανταποκριτή του Αλ Τζαζίρα στην Αθήνα, κ. Σάντι Αγιούμπι.

Με αρχηγούς και κουκούλες
Η κ. Φουτούλα Ζέρβα και ο Σύρος σύζυγός της κ. Νάσερ Τζαμπούλιε είναι οι ιδιοκτήτες του ενός από τα δύο καταστήματα ψιλικών στην οδό Κασομούλη που έπληξε η καταστροφική μανία των επιδρομέων.

«Ηταν περίπου σαράντα άτομα που διακρίνονταν σε δύο κατηγορίες, τους σωματώδεις "αρχηγούς" και τα μανιασμένα πιτσιρίκια. Φόραγαν όλοι τους κουκούλες και την ώρα που τα έσπαγαν, φώναζαν με ουρλιαχτά να επιστρέψουμε στις πατρίδες μας. Δώσαμε όλες τις λεπτομέρειες στο Αλ Τζαζίρα. Τι να πούμε, ελπίζουμε η προβολή του θέματος να συμβάλει στην αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας», μας λέει ο κ. Τζαμπούλιε. Ο βανδαλισμός δεν περιορίστηκε στις υλικές ζημιές και στα αυτοσχέδια εκρηκτικά.

«Τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί τραυματίστηκαν από τα κλομπ και τα ρόπαλα. Ενας έσπασε το χέρι του, άλλος νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο με σπασμένο πόδι, ενώ ένας τρίτος γλίτωσε οριακά το κεφάλι του, χωρίς βέβαια να αποφύγει τα ράμματα. Πολλές από τις ερωτήσεις του κ. Αγιούμπι αφορούσαν αυτές τις σωματικές βλάβες. Οι τραυματισμοί δείχνουν και την ένταση της βιαιότητας», υπογραμμίζει η κ. Ζέρβα.

Για άλλη μια φορά προέκυψαν τα γνωστά ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας. Οι δράστες αποχώρησαν... κύριοι και με χειροπέδες βρέθηκαν Αραβες μετανάστες που βρίσκονταν στην περιοχή. Τα αποτελέσματα της επίθεσης ήταν ακόμα ορατά την ώρα της επίσκεψής μας στα δύο μαγαζάκια ψιλικών: Σπασμένες τζαμαρίες, κατεστραμμένα ψυγεία και ταμειακές μηχανές και σχεδόν το σύνολο του εμπορεύματος σκορπισμένο κατά γης μέσα και έξω από το κατάστημα... Πέρα από τις υλικές ζημιές, η μεγαλύτερη ίσως καταστροφή αφορούσε την καταρρακωμένη ψυχολογία της μικρής αραβόφωνης κοινότητας του Νέου Κόσμου. Οι άνθρωποι που μίλησαν στο «Εθνος της Κυριακής» καταγγέλλουν ανοιχτά το αδυσώπητο πρόσωπο του ρατσισμού.

Αυτόπτης μάρτυς
Υποδείξαμε τους ενόχους και... μας συνέλαβαν

Ο κ. Αχμέτ Αλίσα, από τη Συρία, ανήκει στους αυτόπτες μάρτυρες που... κατέληξαν στη ΓΑΔΑ. «Ζητήσαμε από τον ανταποκριτή του Αλ Τζαζίρα να καταγγείλει τη στάση της Αστυνομίας. Εδώ και χρόνια, οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τις καταγγελίες μας με τρόπο απαράδεκτο. Οχι μόνο δεν μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε μια συμπεριφορά που κινείται μεταξύ αδιαφορίας και επιθετικότητας. Οι αστυνομικοί, για άλλη μια φορά, έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν. Τους υποδείξαμε που βρίσκονταν οι τραμπούκοι. αλλά δεν τους καταδίωξαν. Αποκλείσαμε μόνοι μας κάποια από τα νεότερα άτομα και έτσι αναγκάστηκαν να μας συλλάβουν όλους μαζί. Καταλήξαμε στην Aσφάλεια όπου μας κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Εκεί μας αντιμετώπισαν σαν να ήμασταν εμείς οι ένοχοι. Η απελευθέρωσή μας έγινε δυνατή μόνο μετά την έντονη διαμαρτυρία των ανθρώπων, μεταναστών αλλά και Ελλήνων, που συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η επίθεση έγινε γύρω στις εννέα το βράδυ, αλλά η Αστυνομία μας κράτησε μέχρι τις πέντε το πρωί», εξηγεί με φανερή αγανάκτηση και πικρία ο κ. Αλίσα.

Ο ανταποκριτής του καναλιού
Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά σε χώρα της Ε.Ε.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν κατ’ επανάληψη τέτοια φαινόμενα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης χωρίς την παραμικρή ουσιαστική αντίδραση από πλευράς Αστυνομίας», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ο ανταποκριτής του Αλ Τζαζίρα κ. Σάντι Αγιούμπι, που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο.

«Μένει να αποδειχθεί εάν η νέα κυβέρνηση διαθέτει τη βούληση να δράσει επιτέλους αποφασιστικά. Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξουν καταδίκες. Η ατιμωρησία είναι δεδομένη, ενώ οι κατά καιρούς επιτιθέμενοι αποχωρούν πάντα ανενόχλητοι. Από την άλλη μεριά, τα θύματα, δηλαδή οι μετανάστες, αναγκάζονται να υποστούν τον υποτιμητικό "χειρισμό" των δυνάμεων καταστολής που τους υποβάλλουν για πολλοστή φορά σε έλεγχο που αφορά δήθεν τη νομιμότητα της παραμονής τους.

Το ζήτημα της ενσωμάτωσης των μεταναστών στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι ακόμα ένα ζήτημα ανοιχτό και δυστυχώς αφήνει αρκετό ελεύθερο χώρο τόσο σε ακραίους πολιτικούς χώρους όσο και στον κοινό ρατσισμό και στην ξενοφοβία».

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥΣ

-----

Κάποια καλόπαιδα του ΣΕΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καρπωθούν πολιτική υπεραξία παρουσιάζουν πεσίματα οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων ως ρατσιστικές επιθέσεις σε μετανάστες και δίνουν τροφή στην προπαγάνδα των σεΐχηδων ιδιοκτητών του Αλ Τζαζίρα, αυτών που για τους γνωστούς λόγους πολιτικής επιρροής στην ΕΕ θέλουν τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα και δεν έχουν ιδέα σε τι περιπέτειες βάζουν τη χώρα και το λαό της...
Επιστροφή στην κορυφή
Παντού φασίστες;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 7:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναίκού από τις 6.30 που ήταν να αρχίσει, θα αρχίσει 7.30.
Αιτία: πέφτει πολύ ξύλο ανάμεσα σε νέους και ΜΑΤ.
Τα συνθήματα που κυριαρχούν: για τους μπάτσους του ΠΑΣΟΚ, την ανεργία, τους λαθρομετανάστες.
Επιστροφή στην κορυφή
Παντού φασίστες 2:
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 7:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο Πολιτικό Καφενείο εν τω μεταξύ βλέπουν παντού φασίστες. Στο Νέο Κόσμο, στο γήπεδο!
Ανάρτηση για τα επεισόδια που άνοιξε ο Μπάμπς Βήχος εξαφανίστηκε πάραυτα.
Σχόλιο για το μαχαίρωμα Πακιστανού που έλεγε ότι οι αγανακτισμένοι νέοι, σπουδαστές, μαθητές, ποδοσφαιρόφιλοι που αντιδρούν στην νεοταξίτικη επιδρομή που δέχεται η χώρα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, σβήστηκε πάραυτα.
Παντού φασίστες βλέπουν οι ''αντιρατσιστές'' από τα λαγούμια που είναι χωμένοι.
Επιστροφή στην κορυφή
για να μην ξεχνιώμαστε...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 7:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπ' οψιν, ο Μπάμπης ο Βήχος, οποίος συν τοις άλλοις είχε απαντήσει και το αποστομωτικό (Σύ ΗΠΑς) στον μουσικοσυνθέτη, διανοητή, φιλόσοφο, μαρξιστή, επαναστάτη, μπολσεβήχο, διευθυντή ορχήστρας, πιανίστα, καθηγητή πιάνου, συγγραφέα, ιδιοκτήτη ιστοσελίδας και άλλα πολλά που στην παρούσα φάση λησμονώ, έχει αφήσει το παρακάτω σχόλιο στους "αντιρατσιστές":


Μας ταχουνε πρηξει περί
απειλής του φασισμού
αυγά του φιδιού
αυγά ομελετα και δυο αυγα Τουρκιας.

Εχουν διευρύνει στο μεγιστο τον
ορισμό της έννοιας
του φασιστα για να μην χασουν
την επιδοτησουλα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ και τα ρεστα.

Στο τελος θα τσακωνομαστε στο
καφενειο για τα ποδοσφαιρικα
και θα κανουν αντισυγκεντρωσεις
για να δικαιολογησουν το μεροκαμματο.

ΕΛΕΟΣ.
__________

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3922

"Φασίστας" και ο Μπάμπης;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Αναζητησούλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 7:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΩΡΑΙΑ!
Πάντα το έλεγα:
Δεν μπορεί δεν μπορεί
κάπου θα συναντηθούμε.
Δεν μπορεί δεν μπορεί
στον ίδιο... κόσμο ζούμε!
Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Επιστροφή στην κορυφή
Αναζητησούλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 8:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Παναγιώτης Βήχος μου απαγόρεψε τελείως να μπαίνω στο ''ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ'' Πολιτικό Καφενείο του.
Του αφιερώνω αυτό λοιπόν από εδώ, αν μου επιτρέπετε:
Ολα τα σβήνει
τίποτα δεν αφήνει.
Μονάχος του θα μείνει
''φασίστα'' δεν αφήνει.
Καημένε Βήχο
δεν έχεις ήχο
δεν έχεις και μυαλό.
Η Αναζητησούλα
σε κλαίει μια στιγμούλα.
Πάαααααααει η επιδοτησούλα!
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος ο Ρολος της Αλ-Τζασεερα?

από vngelis 1:25μμ, Δευτέρα 31 Μαρτίου 2003
(Τροποποιήθηκε 3:13πμ, Τετάρτη 2 Απριλίου 2003)
θεματικές: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Οι Βιντεοκασσετες μαιμου? Οι πολεμικες ειδησεις? Το αντι-δυτικο μενος?

Πολλα λεγονται τον τελευταιο καιρο για το Αραβικο καναλι Αλ-Τζασεερα. Πολλοι μαλιστα αρχισαν να μιλουν για αντι-πληροφορηση και για ενα καναλι εμπιστο στα ρεπορταζ του. Ειναι πραγματικα ετσι?

Σαλος προκαλεθηκε στο εξωτερικο για τις φοτογραφιες και συνετευξεις με στρατιωτες της σημμαχιας. Παλιοτερα τα ιδια ειχαν υποθη για το ρολο του καναλιου στον πολεμο κατα του Αφγκανισταν. Παραλληλα παντα τονιζεται το γεγονος (χωρις να μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε) πως οι Αμερικανοι το βαμβαρδισαν στο Αφγκανισταν επειδη διαφωνουσαν με την πολιτικη του...

Στον σημερινο πολεμο οι Αμερικανοι εκαναν θεμα το γεγονος οτι το καναλι δημοσιευσε φωτογραφιες πεθαμενων στρατιωτων και θυματα πολεμου που υποτιθεται οι δυτικοι ποτε δεν δειχνουν.

Μερικα ομως απ'τα περιεργα του καναλιου ειναι πως οι δημοσιογραφοι του εκπαιδευτηκα απ'το ΒΒC. Μερικοι απο τους ρεπορτερ τους οπως ο Faisal Bodi δουλευουν για την Guardian. Οπως η Χαφιεδοτυπια εχει ιδιαιτερη προσβαση στις προκηρηξεις της Αμερικανικης Πρεσβιας (διαβασε 17Ν) ετσι και το καναλι αυτο εχει ιδαιτερη προσβαση στις βιντεοταινεις της ΣΙΑ (διαβασε Μπιν Λαντεν). Το καναλι το ιδιο εδρευει στο Καταρ, ενα κρατιδιο των ληστοσημμοριτων Αραβων σειχιδων οι οποιοι επισης εχουν την εδρα και το στρατηγειο των Αμερικανων υπο την αιγιδα του Τομι Φρανκς.

Το λεγομενο 'αμεροληπτο' 'ανεξαρτητο' και 'αντι-Αμερικανικο' καναλη Αλ Τζασεερα απλως κανει την δουλεια των Αμερικανων. Να διαδηνει την νεο-γκεμπελικη προπαγαναδα με Αραβικο μανδυα. Με το σκοπο να καμπτει το ηθικο των Αραβων που αντιστεκωνται. Αφου οι φωτογραφιες των νεκρων Αραβων αυτο το σκοπο υπηρετουν. Οποιος αντιστεκεται στον πολεμο αυτα παθαινει.

Οι Αμερικανοι απ'την μερια τους αναβαζουν το προφιλ του καναλιου με το παραμυθι οτι ειναι αντι-Αμερικανικο, ενω ανηκει σ'ενα σειχι ο οποιος μαζι με τους Κουβετιανους ανηκει ολοκληρωτικα στην Δυση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αρείων



Συμμετέχουν: 01 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 43
Τόπος: Γλυφάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2009 1:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:a249591a71="Αναζητησούλα"]
Ολα τα σβήνει



Ολα τα σφαζει,
ολα τα μαχαιρωνει,
κανενας δεν θα μεινει,
κοροιδο παγκανινι.

Φωναζει ο 'μπετοβεν',
κατω ο φασισμός,
δεν εχει καταλαβει,
ο.τι ειναι τρεις κι'αυτός.

παντου βλεπει φασιστες,
παντου στον καφενε,
κανενας δεν θα μεινει,
και δωστου το φραπέ.

Ω! τι ομορφιά και φως
του διαδικτυου ο μουσικός
ναχαμε ακόμα τρεις,
νατανε τρεις κι'αυτός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2009 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Αλ Ζαζίρα είναι το CNN που οι Αμερικάνοι του φόρεσαν αραβική κελεμπία για να τσιμπάνε οι Άραβες και μερικοί μωρόπιστοι στην Ευρώπη.
Επιστροφή στην κορυφή
Αναζητησούλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2009 7:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορώ να μπω
δεν μπορώ να μπω
πως να σας το πω!
Το Π.Κ. για μένα είναι απαγορευμένο!
Ανατροπέα κάνε κάτι
ή μήπως σε έχει και σένα χ.....ο;
καλύτερα να σου βγει το... όνομα, παρά το μάτι!
Παναγιώτη Βήχο,
δεν έχω ήχο!
Εχω όμως ΥΛΙΚΟ!
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2009 9:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία και έλεγε ότι αυτός είναι ο Μπάμπης, κόψτε φάτσα και άλλα παρόμοια...
Εμείς δεν τον ξέρουμε και εν πάση περιπτώσει δεν ευθύνεται αυτός για να γίνεται θέαμα με απαξιωτικές εκφράσεις, έτσι λοιπόν ένας διαχειριστής το πήγε στην παιδική χαρά σβήνοντας ταυτόχρονα την φωτογραφία και τις απαξιωτικές εκφράσεις, κατά συνέπεια τα δύο καλοπροαίρετα χιουμοριστικά σχόλια που το συνόδευαν, έμειναν ξεκρέμαστα και το ακολούθησαν στην παιδική χαρά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας