patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Γιώργος Όργουελ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 2:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε λίγο θα ανεβάσω φωτογραφίες. Μένω κέντρο και ένα πολύ έντονο chemtrail με εντυπωσίασε και με έκανε να σηκώσω τα μάτια στον ουρανό. Σπάνια κοιτάμε τον ουρανό πλέον. Μας κουρδίζουν, μας κάνουν να τρέχουμε, μας κοιμίζουν, μας ξανακουρδίζουν. Κοιτώντας και πιο πέρα ανακάλυψα και δεύτερη γραμμή, πιο "εξασθενημένη", προφανώς ψεκασμένη πρωτύτερα. Κοίταξα ακόμη πιο αριστερά, (προς Πατήσια) είδα και άλλη τρίτη, Στον ορίζοντα επίσης άλλες! Έστριψα το κεφάλι προς τα δεξιά, (προς Πετράλωνα) όργιο γραμμών και εκεί. Αν και ο ήλιος με στράβωνε προσπαθησα να φωτογραφήσω και στα δεξιά μου (η διεύθυνση του σπιτιού μου είναι να κοιτάει προς Ακορόπολη) όπου οι ξεκασμοί ήταν απανωτοί. Θα ανεβάσω τις φωτογραφίες το απόγευμα.

Ήταν προφανώς μια ημέρα σήμερα που το πρόγραμμα προέβλεπε μαζική κατάβρεξη με καταστολή, κατάθλιψη, χειραγώγηση, αρρώστιες, τοξικά και καρκίνο. Είμαστε λέει συνωμοσιολόγοι. Μα βέβαια! Τολμά να κάνει τέτοια πράγματα η Εξουσία;;;
Όχι. Φυσικά και δεν κάνει, κρατικοδίαιτοι "προοδευτικοί" και "αντιεξουσιαστές"...
Επιστροφή στην κορυφή
Γιώργος Όργουελ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 4:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος






Αυτές είναι οι δύο πρώτες. Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται κάπως πιο καλά η δεύτερη γραμμή που καθώς έχει προηγηθεί χρονικά έχει ήδη αρχίσει να διαλύεται. Τέτοιες γραμμές παράλληλες με αυτές τις δύο υπήρχαν και άλλες προς βορρά. Οι οποίες δυστυχώς ενώ φαίνονταν με το μάτι στην μηχανή δεν απεικονίζονταν σωστά. Κοιτάζοντας προς τον νότο είδα και άλλες παράλληλες γραμμές, σχεδόν περισσότερες. Δυστυχώς όμως ο ήλιος ήταν πολύ κόντρα και τις διέκρινα μόνο με το μάτι. Στην μηχανή εξαφανίζονταν.

Παρατηρήστε επίσης την περίεργη διαμόρφωση του "νέφους" επάνω αριστερά. Φαίνεται και στις δύο φωτογραφίες. Σύμπτωση;
Επιστροφή στην κορυφή
Γιώργος Όργουελ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 4:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Σε αυτή τη τριτη φωτογραφία προσπαθώ να δείξω τρείς γραμμές με κατεύθυνση Ανατολή-Δύση. Όσο πλησίαζαν οι γραμμές προς τον ορίζοντα γίνονταν όλο και πιο αμυδρές, λόγω απόστασης προφανώς, μεγαλύτερης γωνίας (που σημαίνει περισσότερη ύλη ατμόσφαιρας πρέπει να διαπεράσει το φως του οπτικού μηνύματος). Δυστυχώς όμως ακολουθώ τις οδηγίες του φόρουμ για φωτογραφίες με πλάτος 499 πίξελ και αυτό σημαίνει μεγάλη συμπίεση.

Έχω σημειώσει με μαύρες ευθείες και με κάποια απόσταση (για να μην μπερδεύονται μεταξύ τους) την διεύθυνση των γραμμών. Τα βέλη δείχνουν επάνω ακριβώς στην γραμμή. Μία γραμμή αεροψεκασμού, πολύ αμυδρή, βρίσκεται στο κάτω μέρος της τελευταίας φωτογραφίας. Μόλις αχνοφαίνεται και περνά εφαπτομενικά πάνω από το καζάνι του ηλιακού θερμοσίφωνα ακριβώς σε τόση απόσταση με την ευθεία που έχω σημειώσει όση δείχνει το βέλος.
Επιστροφή στην κορυφή
Αρείων



Συμμετέχουν: 01 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 43
Τόπος: Γλυφάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 4:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι,ο,τι εχω πονοκεφαλο αρκετές ωρες.Πηγα στην εβγα να παρω τσιγαρα,και λεω του ψιλικατζή,εχω πονοκεφαλο ρε συ σημερα.ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.Και η γυναικα μου,σκατα ημαστε σημερα.Πριν δυο ωρες αυτά,και μετα μπηκα στο παταρι,να διαβασω τα νεα θεματα,και ειδα αυτη την αναρτηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Λιακοπουλίξ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 8:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:97f69cd85c="Αρείων"]Το θεμα ειναι,ο,τι εχω πονοκεφαλο αρκετές ωρες.Πηγα στην εβγα να παρω τσιγαρα,και λεω του ψιλικατζή,εχω πονοκεφαλο ρε συ σημερα.ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.Και η γυναικα μου,σκατα ημαστε σημερα.Πριν δυο ωρες αυτά,και μετα μπηκα στο παταρι,να διαβασω τα νεα θεματα,και ειδα αυτη την αναρτηση.



Γίνατε Αμερικανάκια ?
Να συνωμοσιολογείτε ανόητα ?
Σήμερα, φύσαγε. Και όταν φυσάει, ακόμα και αν σε έχουν "ραντίσει" δια αέρος, δεν σωρεύεται επίπτωση.
Επιστροφή στην κορυφή
αντι-τρομπινγκ κοντρολ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 10:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα δεν αμφισβητείς τον αεροψεκασμό καθώς η ένστασή σου είναι πως λόγω των σημερινών συνθηκών (άνεμος κλπ.) δεν θα υπήρχαν αποτελέσματα δηλαδή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟ.

Ήταν όμως μια χαρά ημέρα για διασπορά μεταλλικών σωματιδίων που ευνοούν τις αντανακλάσεις κυμάτων. Αλλά βέβαια, ξέχασα, κάτι τέτοια δεν γίνονται. Εδώ σε καιρούς ψυχρού πολέμου και οι ΗΠΑ είχαν κάνει ευρεία πειράματα επί του ΔΙΚΟΥ τους πληθυσμού για να ανακαλύψουν τα αποτελέσματα. Σιγά μην κάνουν οι καλοί και άγιοι αμερικάνοι κάτι αντίστοιχο τώρα.

Άσε που θα τους κάνει ντα ο Κουναλάκης, ο Παπαδημούλης και το Υπέρτατο Ον του Διαφωτισμού και της Προόδου.
Επιστροφή στην κορυφή
Αρείων



Συμμετέχουν: 01 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 43
Τόπος: Γλυφάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 11:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:27f59081a5="Λιακοπουλίξ"][quote:27f59081a5="Αρείων"]Το θεμα ειναι,ο,τι εχω πονοκεφαλο αρκετές ωρες.Πηγα στην εβγα να παρω τσιγαρα,και λεω του ψιλικατζή,εχω πονοκεφαλο ρε συ σημερα.ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.Και η γυναικα μου,σκατα ημαστε σημερα.Πριν δυο ωρες αυτά,και μετα μπηκα στο παταρι,να διαβασω τα νεα θεματα,και ειδα αυτη την αναρτηση.



Γίνατε Αμερικανάκια ?
Να συνωμοσιολογείτε ανόητα ?
Σήμερα, φύσαγε. Και όταν φυσάει, ακόμα και αν σε έχουν "ραντίσει" δια αέρος, δεν σωρεύεται επίπτωση.


Τι λες ρε νουμερο.Ακομα εχω πονοκεφαλο,καραγκιοζη.Και εγω δεν πονοκεφαλιαζω και πολυ συχνα,ΟΞΩ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΗ,που θα με βγαλεις και ψευτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καφενόβιος Μένταλιστ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 11:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοδος στο ΧΑΑ 7,15% !!!
Με 301 εκ. ευρώ τζίρο.

Μειώθηκε στο spread των ελληνικών ομολόγων στις 179 μονάδες βάσης, ύστερα από μαζικές αγορές στην αγορά ομολόγων.

Να, πού ασποσκοπούσε ο αεροψεκασμός !
Να κινητοποιήσει τις δυνάμεις της αγοράς, ώστε να σημάνει ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ της ελληνικής οικονομίας.

1,2,3 ΕΠΕΝΔΥΣΕ
1,2,3 ΕΠΕΝΔΥΣΕ
1,2,3 ΕΠΕΝΔΥΣΕ

ΥΓ : Από την άλλη, ο αεροψεκασμός είχε άλλες επιπτώσεις σε μαρξιστές διανοούμενους, όπως ο γνωστός Μανέστρος. Αφύπνησε τον επαναστατιικό οίστρο : ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ: ΜΝΗΜΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Τίποτα δεν τελείωσε, όλα είναι συνειδητά!
6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

(Κοινώς : Sougamoto magazaki)

1,2,3 ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ
1,2,3 ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ
1,2,3 ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 10:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια θεωρία με μεγάλη ουρά

Της ΡΟΥΛΑΣ ΠΑΠΠΑ-ΣΟΥΛΟΥΝΙΑ

Τα ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα που ζούμε τελευταία έχουν φέρει στο προσκήνιο καταγγελίες που αφορούν διεθνή στρατιωτικά πειράματα μεγάλης κλίμακας με στόχο την αλλαγή του κλίματος.

Πρόκειται για τα περιβόητα chemtrails, τις «χημικές ουρές», με μεγάλου μήκους λευκές γραμμές, που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη.

Ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα αεροσκάφη αυτά διασπείρουν έτσι στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά σωματίδια αποτελούμενα από οξείδια του αλουμινίου και οξείδια του βαρίου. Επίσημοι φορείς και κυβερνήσεις δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν να πραγματοποιούνται τέτοια πειράματα και επιμένουν ότι το φαινόμενο οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση υγρασίας σε μεγάλα ύψη στην ατμόσφαιρα.

Τα chemtrails εμφανίστηκαν με μεγάλη συχνότητα πριν από 8 χρόνια. Σύμφωνα με στοιχεία της υγειονομικής υπηρεσίας της Καλιφόρνιας, στο βόρειο τμήμα της πόλης καταγράφηκε ραγδαία αύξηση στις συγκεντρώσεις αλουμινίου και βαρίου στο πόσιμο νερό. Αυξημένες τιμές μετρήθηκαν και στο βρόχινο νερό στον Καναδά.

*Η επικρατέστερη άποψη μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν την ύπαρξη των «χημικών ουρών» είναι ότι γίνονται αεροψεκασμοί με στόχο την επιβράδυνση του φαινομένου του θερμοκηπίου, ώστε να μειωθεί ο ρυθμός αύξησης της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη.
Εικάζεται ότι τα μικροσκοπικά σωματίδια του οξειδίου του αλουμινίου έχουν τη δυνατότητα να αντανακλούν προς το διάστημα περίπου 1%-2% της ηλιακής ακτινοβολίας.

*Αλλοι, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η «ηλιακή ασπίδα» δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο γίνονται ψεκασμοί. Πραγματοποιούνται για να αυξηθεί η αγωγιμότητα της ατμόσφαιρας σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια έτσι ώστε να διευκολυνθεί η λειτουργία του HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Program) στην Αλάσκα. Το αμερικανικό στρατιωτικό επιτελείο ισχυρίζεται ότι ο σκοπός αυτού του συστήματος είναι η έρευνα των δυνατοτήτων της ιονόσφαιρας.

*Το σύστημα μπορεί να εκπέμψει προς οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη ισχυρή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία διευκολύνοντας τις τηλεπικοινωνίες. Εχει, όμως, και στρατιωτική εφαρμογή, αφού μπορεί να πλήξει με ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό παλμό οποιοδήποτε στόχο στη Γη.

Τι λένε οι ειδικοί

*Ζητήσαμε τη γνώμη του καθηγητή πυρηνικής και σωματιδιακής φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Γεράνιου, ο οποίος μας είπε: «Ακόμη και εάν υφίστανται, οι ψεκασμοί δεν μπορούν να διαμορφώσουν το κλίμα (ραγδαίες πλημμύρες), μπορούν μόνο να μολύνουν την ατμόσφαιρα εάν είναι τοξικοί».

*Ο πιλότος πολιτικής αεροπορίας Γ. Φασουλάς περιγράφει τα chemtrails ως μια γοητευτική «θεωρία συνωμοσίας», που δεν τεκμηριώνεται: «Εμφανίζονται σε αεροδιαδρόμους με μεγάλη μάλιστα συχνότητα και θα ήταν απίθανο να μην έχουν εντοπιστεί αυτά τα αεροπλάνα που υποτίθεται κάνουν πειράματα, από τις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας. Πρόκειται για το φαινόμενο του "πάγου εν υπερτήξει", όταν τα αεροσκάφη συναντούν "εγκλωβισμένους υδρατμούς", με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι ουρές».

*Οι υποστηρικτές του φαινομένου ανταπαντούν ότι οι γραμμές αυτές εμφανίζονται σε γεωμετρικούς σχηματισμούς, κυκλικές, τριγωνικές, πράγμα που θα ήταν άκρως επικίνδυνο να πραγματοποιείται πάνω από αεροδιαδρόμους. Επίσης αναφέρουν ότι σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά τεχνητά νέφη τα οποία μπορεί να καλύψουν μια ολόκληρη περιοχή.

*Οι επιπτώσεις στην υγεία, εάν αυτοί οι ψεκασμοί με αλουμίνιο και βάριο υφίστανται, είναι εξαιρετικά σοβαρές. Μπορούν να προκαλέσουν Αλτσχάιμερ, υπέρταση, ρινικές αιμορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονία. Το βάριο παρεμποδίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

*Η περιέργεια των κατοίκων της Λάρισας για τις «απρόσκλητες» ουρές οδήγησαν τη βουλευτή του ΣΥΝ Ασημίνα Ξηροτύρη στις 20-11-2006 να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Αγροτικής Ανάπτυξης και Μεταφορών.

Ερώτησε τέσσερα πράγματα:

-Τις προκαλούν αεροσκάφη της μετεωρολογικής υπηρεσίας;

-Πρόκειται για πρόγραμμα αντιχαλαζικής προστασίας;

-Είναι πρόγραμμα με οξείδια αλουμινίου και βαρίου για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου;

-Ή πρόκειται για μελέτη από το σύστημα παρακολούθησης (HAARP);

*Απάντηση πήρε μόνο από τον υπουργό Μεταφορών, Μιχ. Λιάπη, ο οποίος, αφού διευκρινίζει ότι «η περιοχή της Λάρισας υπάγεται στον επιχειρησιακό έλεγχο της πολεμικής αεροπορίας», προσθέτει: «Θέτουμε υπόψη σας ότι η διάρκεια των ιχνών συμπύκνωσης (χημικές ουρές) εξαρτάται από το ποσοστό υγρασίας. Οσον αφορά τα αντιχαλαζικά προγράμματα, αυτά διασπείρουν άλατα ιωδίου ακίνδυνα για το περιβάλλον».

Τι δείχνουν οι μετρήσεις

*Ο Χρ. Γεωργίου, αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, λέει: «Η ύπαρξη τέτοιων ιχνών στον ουρανό βασίζεται τόσο σε βιντεοσκοπημένες καταγραφές τους σαν ουρές άσπρου καπνού (π.χ. στην Καλιφόρνια, στον Καναδά, ακόμη και στην Αίγινα), που παραμένουν στον ουρανό πολύ περισσότερο από το μισό περίπου λεπτό (που διαρκούν οι συνήθεις εξατμίσεις των αεροπλάνων), όσο και σε αναλύσεις βρόχινου νερού που έδειξαν την ύπαρξη υπολειμμάτων αλουμινίου 7 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο στην πόλη Εσπανιόλα του Καναδά. Η χρήση των χημικών ιχνών είναι επιστημονικά εφικτή εδώ και πολλά χρόνια, με δεδομένο ότι είχαν προταθεί και για στρατιωτικούς σκοπούς από αμερικανούς επιστήμονες».

*Καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ωστόσο διερωτώνται: «Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να αποκρύπτει τέτοια πειράματα; Εάν γίνονταν αεροψεκασμοί, θα το γνωρίζαμε, θα το έδειχναν οι μετρήσεις στο έδαφος. Είναι ανάγκη να ερευνηθεί το θέμα από κρατικές υπηρεσίες».

*Ο χημικός και πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ Ν. Κατσαρός τονίζει ότι οι «χημικές ουρές» μέχρι σήμερα ούτε έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε έχουν απορριφθεί. Αναρωτιέται, αφού πρόκειται για πειράματα που θα λύσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, γιατί η επιστημονική κοινότητα δεν τα γνωρίζει ώστε να μπορεί να συμβάλλει;

«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα πανεπιστήμιο ή ερευνητικό κέντρο δεν έχει διεξαγάγει πειράματα για την ύπαρξη και τη χημική σύνθεση των ουρών αυτών. Σύμφωνα με τις αρχές του ΟΗΕ απαγορεύεται να διεξάγονται πειράματα που αποβλέπουν σε μεταβολή του κλίματος. Η ανθρωπότητα οφείλει να γνωρίζει εάν τα πειράματα που διεξάγονται θα οδηγήσουν σε όπλα μαζικής καταστροφής».

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 28/01/2007
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας