patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΓΙΑΤΙ "ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΣΤΕΦΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 20, 2021 12:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΓΙΑΤΙ "ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο όρος “γυναικοκτονία” είναι νέος και λανσάρεται εσκεμμένα για να αντικαταστήσει τον όρο “ανθρωποκτονία”.
Αυτό το κάνουν για να διαχωρίσουν την γυναίκα από την ανθρώπινη φύση της και να την παρουσιάσουν ως ένα ξεχωριστό είδος από τον άντρα, στην προκειμένη κατώτερο.
Οι ίδιοι που το επιχειρούν και το… λανσάρουν αυτό, είναι ψυχοπαθείς και εγκληματίες, χειρότεροι από τον δολοφόνο της Καρολάιν και το κάνουν στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην επίθεση που γίνεται στην ανθρωπότητα.
Είναι τόσο βρώμικοι και χυδαίοι μάλιστα που το κάνουν σε μία στιγμή λαϊκής αγανάκτησης με έτοιμα κείμενα που κάνουν επίκληση στην ηθική.
Είναι οι ίδιοι που το χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή, για να περάσουν τον δήθεν αντιρατσισμό τους και την δήθεν αλληλεγγύη τους για τους μετανάστες, την στιγμή που κερδοφορούν πάνω στις πλάτες τους και συμβάλλουν στην μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο εκκολαπτήριο σκλάβων.
Τέλος, βρισκόμαστε μπροστά σε μία στυγερή δολοφονία. Μία δολοφονία που μας έχει θορυβήσει όλους(και με κάποια σκοτεινά σημεία που δεν έχουμε καταλάβει). Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που προκύπτει από την ενδοοικογενειακή βία και τα θύματα ΔΕΝ ήταν πάντα μόνο γυναίκες. Το να ξεχωρίζει κάποιος εσκεμμένα το ένα φύλλο από το άλλο κρύβει δόλο και για αυτό βλέπουμε τον όρο “γυναικοκτονία” να τον επικαλούνται άνθρωποι-γρανάζια του συστήματος όπως π.χ ο Ηλίας Μόσιαλος......

http://sfairika.gr/site/%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2021 12:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ώρα που τα ΜΜΕ έκαναν victim blaming, προκρίνοντας τίτλους όπως «Απειλούσε με διαζύγιο η Καρολάιν» και ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας έδινε οδηγίες προς επίδοξους γυναικοκτόνους αποκαλώντας βλάκα τον δολοφόνο γιατί δεν ομολόγησε αμέσως να γλιτώσει με 4-5 χρόνια φυλακή, άκουγα από το Κόκκινο 105.5 την Αλέκα Ζουμή και την Μαρία Θανασούλια να απαριθμούν τις γυναικοκτονίες των τελευταίων δύο ετών.
Δεκατέσσερις γυναίκες, που δολοφονήθηκαν όπως η Καρολάιν, από χέρια οικεία, συντρόφων, συζύγων, πρώην εραστών. Σημειώνουμε ότι στην Ελλάδα από το 2011 έως το 2020, έχουν ατύπως καταγραφεί 62 γυναικοκτονίες και 27 απόπειρες, ενώ όπως θα δούμε παρακάτω, κάθε μέρα 137 γυναίκες στον κόσμο δολοφονούνται από σύντροφο ή σύζυγο. Μόνο το 2020 στην Ελλάδα καταγράφηκαν δέκα γυναικοκτονίες, το 2019 οκτώ, ενώ το 2018 δεκατρείς.

14 καταγεγραμμένες γυναικοκτονίες από τον Νοέμβριο του 2019

► Νοέμβρης 2019: Κλειώ 31ος ετών, ΑμεΑ, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 40χρονο φίλο της μέσα στο σπίτι τους στην Κρήτη

► Δεκέμβρης 2019: Αδαμαντία 33ων ετών: δολοφονήθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της, με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού τους, στην Κρήτη

► Ιανουάριος 2020 Γυναίκα: 50 χρόνων δολοφονήθηκε από τον 48χρονο σύζυγό της, στην Μακρακώμη Φθιώτιδας

► Ιανουάριος 2020: Evin Ekrem Ali 32 χρόνων: δολοφονήθηκε από τον 45χρονο σύζυγό της, ο οποίος της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Λαύριο, όπου ζούσαν με τα 4 παιδιά τους.

► Μάρτιος 2020: Γυναίκα 44 χρόνων πέθανε από ασφυξία ενώ αντιστέκονταν κατά τη διάρκεια του ομαδικού βιασμού της από δύο άντρες στη Βέροια.

► Μάρτιος 2020: Δυο 35χρονες γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον 35χρονο αστυνομικό της Τροχαίας Β.Π. ο οποίος τις πυροβόλησε στο πάρκινγκ ενός σουπερμάρκετ στην Κάτω Κηφισιά. Η μία ήταν η εν διαστάσει σύζυγός του, με την οποία είχαν δύο παιδιά ηλικίας 5 και 8 ετών, και η άλλη ήταν μια φίλη της.

► Αύγουστος 2020: Γυναίκα 52 χρόνων, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος την σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους στην Παναγία Καλαμπάκας όπου ζούσαν με τα τρία παιδιά τους.

► Οκτώβριος 2020: Σβετλάνα-Φωτεινή 43 χρόνων και ο 43χρονος Έλληνας σύντροφός της δολοφονήθηκαν με απανωτά χτυπήματα από τον πρώην σύντροφό της, σε εξοχικό σπίτι έξω από το Λουτράκι.

► Οκτώβριος 2020: 37χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 53χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα, όπου ζούσαν με τις δύο κόρες τους.

► Νοέμβριος 2020: 44χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 44χρονο σύζυγό της, ο οποίος την πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα του μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο Διρού Μάνης, όπου ζούσαν με τα δύο παιδιά τους.

► Ιανουάριος 2021: μια 54χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές από τον Νορβηγό φίλο της, στα Μέσκλα Χανίων.

► Απρίλιος 2021: Η Κωνσταντίνα Τσάπα που μετά από χρόνια κακοποίησης θα βρει το κουράγιο να εγκαταλείψει τον σύντροφό της, θα το πληρώσει με τη ζωή της. Θα δολοφονηθεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, που μην αντέχοντας την απόρριψη θα εισβάλλει στο πατρικό σπίτι της 28χρονης στη Μακρινίτσα και θα σκοτώσει εκείνη και τον αδελφό της.

► Ιούνιος 2021: Μια ακόμη γυναίκα, η Ελένη, θα πέσει νεκρή από τα χέρια του κακοποιητή πρώην συζύγου της, όταν εκείνος θα της στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και θα την πυροβολήσει εξ επαφής.

► Και… Μάιος 2021 η 20χρονη Κάρολάιν Κράουτς στραγγαλίζεται από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κορούλας της.

137 γυναίκες δολοφονούνται κάθε μέρα από σύντροφο ή συγγενή. Κατά μέσον όρο, 137 γυναίκες ανά τον κόσμο δολοφονούνται καθημερινά από τον σύντροφό τους ή από κάποιον συγγενή τους. Οι περισσότερες από αυτές πέφτουν νεκρές από τα χέρια των πιο κοντινών τους ανθρώπων, καθώς σύμφωνα με στοιχεία, το 38% των γυναικοκτονιών παγκοσμίως συμβαίνουν από σύντροφο ή σύζυγο.

Αν πιστεύεται ότι ο αριθμός αυτός δεν αφορά τον δυτικό κόσμο μάθετε ότι το 2016, 16 κράτη- μέλη της ΕΕ κατέγραψαν συνολικά 788 γυναίκες που δολοφονήθηκαν από συντρόφους ή μέλη των οικογενειών τους. Οι ειδικοί επισημαίνουν, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ένας γυναικοκτόνος να προέβη σε γυναικοκτονία ξαφνικά μια μέρα χωρίς να είχε ασκήσει ποτέ ξανά βίαιη συμπεριφορά.

Οι γυναίκες που δεν καταγγέλλουν συνήθως εκβιάζονται με απειλές για τη ζωή τους, κατηγορούνται ότι ευθύνονται για την βία που εισπράττουν ενώ αν φτάσουν ποτέ στα αστυνομικά τμήματα, συνήθως τις υποδέχονται αστυνομικοί που αναπαράγουν τα έμφυλα στερεότυπα και τις συμβουλεύουν να … τα βρει με τον σύντροφο τους.

Αυτή τη στιγμή η γυναικοκτονία δεν αποτελεί ένα νέο αδίκημα, αν και οι γυναικείες οργανώσεις επιμένουν να υπογραμμίζουν την αναγκαιότητα. Υπάρχει το αδίκημα της δολοφονίας από πρόθεση που σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Όμως η ποινή αυτή μπορεί να μειωθεί λόγω ελαφρυντικών περιστάσεων που μπορεί να αναγνωρίσει το δικαστήριο, και συνήθως ο δράστης λαμβάνει μικρότερη ποινή, όπως ομολόγησε εξάλλου και ο κ. Μπαλάσκας.

Πηγή: tvxs.gr, Φωτεινή Λαμπρίδη
Εκτύπωσε ή στείλε email το άρθρο!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τί να πεί κανείς.Πως για όλα τα δεινά των οικογενειακών σχέσεων φταίνε αποκλειστικά οι άνδρες. Μια αστική προσέγγιση που θέλει να βγάλει λάδι το καπιταλιστικό σύστημα.Ειδικά στην σημερινή του σήψη και παρακμή.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2021 7:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Παραλογισμοί... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο όρος "γυναικοκτονία" υποτίθεται ότι εστιάζει σε εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος γυναικών με κίνητρο που "απέρρεε ακριβώς από το γεγονός ότι ήταν γυναίκες". Π.χ. κάποιος είχε αρρωστημένο πόθο για κάποια ("είχε πάθει εξάρτηση"), αυτή "δεν του καθόταν", πάνω στην απόγνωσή του "γύρισε το μάτι του" και την σκότωσε.

Ας το δεχτούμε αυτό για μια στιγμή. Θα ρωτήσει κανείς κατ' αρχήν: "Αν σκοτώσεις π.χ. τον πεθερό σου επειδή παρενέβαινε στα οικογενειακά σου σαν πατέρας της συζύγου σου και κλόνιζε τους οικογενειακούς σου δεσμούς (έχουν συμβεί ΚΑΙ τέτοια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!) δεν θα έπρεπε αυτό, αντίστοιχα, να ονομαστεί..."πεθεροκτονία"; Το κίνητρο για κάθε φόνο απορρέει από συγκεκριμένη ιδιότητα του θύματος. Πρόκειται, με αυτήν την συλλογιστική, για "Χ-κτονία" όπου "Χ" η εν λόγω ιδιότητα: "Πεθεροκτονία", "γειτονοκτονία" (δεν έχουν συμβεί φόνοι επειδή ο γείτονάς κάποιου του έκανε την ζωή ανυπόφορη;) "αντιζηλοκτονία" (άπειρα παραδείγματα!) κ.ο.κ.

Ιδιαίτερα για την "γυναικοκτονία": Έστω ότι ισχύει ο ανωτέρω ορισμός ("φόνος με κίνητρο που απορρέει από την ιδιότητα του θύματος να είναι γυναίκα). Τότε ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ "γυναικοκτονίες" έχουν διαπραχθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Πόσες γυναίκες δεν σκότωσαν άλλες γυναίκες επειδή ένιωθαν ότι θα τους έπαιρναν τον σύζυγο ή τον εραστή; Ακόμα και το πρόσφατο τραγικό περιστατικό με τον "καταιωνισμό με βιτριόλι της 35χρονης Ιωάνννας από την 36χρονη" που ωστόσο πεισματικά χαρακτηρίζεται ως "απόπειρα ανθρωποκτονίας" και όχι "γυναικοκτονίας". Με άλλα λόγια η "γυναικοκτονία είναι τέτοια μόνο όταν διαπράττεται από άνδρα".

Επίσης: Υπάρχουν ή όχι αρκετοί φόνοι ή απόπειρες φόνων που διαπράχθηκαν - τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες - ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΔΡΩΝ, και με κίνητρο που απέρρεε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ; Π.χ. το ίδιο υποθετικό (πλην υπαρκτό) περιστατικό με αυτό που δώσαμε στην αρχή: Κάποια ποθεί κάποιον, αυτός την απορρίπτει, αυτή κυριεύεται από ερωτικό αμόκ και τον σκοτώνει. Δεν θα ήταν αυτό, αντίστοιχα, "ανδροκτονία"; Αλλά ξέχασα: "Μόνο γυναικοκτονίες λαμβάνονται υπ' όψη, και μόνο όταν άνδρας σκοτώνει γυναίκα ισχύει ο όρος..."

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Obelix στις Δευ Ιούν 21, 2021 10:51 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2021 8:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Βεβήλωση... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κείμενο που είχα αναρτήσει στο FACEBOOK στις 9 Δεκεμβρίου 2018:

"ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ"..."Καινούργιο φρούτο" αυτός ο ΟΡΟΣ. Και θα έλεγα και λίγο ΥΠΟΠΤΟ.

Εγκλήματα όπως το πρόσφατο στην Ρόδο με θύμα την τραγική Ελένη Τοπαλούδη είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ για όλη την ανθρωπότητα. Και φθείρουν ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ψυχικά και, συνακόλουθα, ΚΑΙ σωματικά (η ψυχική φθορά δεν αφήνει ανεπηρέαστη την σωματική υγεία κανενός).
ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ωστόσο, η επινόηση του ωσάνω όρου και η απαίτησή του για διαχωρισμό από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ο προσδιορισμός ότι - δήθεν - "γυναικοκτονία σημαίνει φόνος με θύμα μια Γυναίκα επειδή είναι Γυναίκα";

Κατ' αρχήν ο όρος μοιάζει να διαχωρίζει την Γυναίκα από τον Άνθρωπο γενικά. Αν η "Ανθρωποκτονία" δεν είναι ο πρέπων όρος για εγκλήματα με θύματα Γυναίκες, τότε αυτομάτως οι Γυναίκες διαχωρίζονται όχι μόνο από τους από τους Άνδρες, αλλά και από τον γενικότερο όρο "Άνθρωπος". Και αυτό σε μια κοινωνία που υποτίθεται πως μάχεται για την ισότητα των φύλων και την συντροφική τους συνύπαρξη εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Ένας διαχωρισμός αυτού του είδους εγκυμονεί πλήθος κινδύνους και είναι δυνατόν να λάβει πολλές και διάφορες νοσηρές και ολέθριες μορφές.

Ακόμα χειρότερα: Η απαίτηση για προσδιορισμό εγκλημάτων με θύματα Γυναίκες ως "γυναικοκτονίες" εγκυμονεί τον κίνδυνο της δημιουργίας και καλλιέργειας μιας επιπλέον ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ και ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ανάμεσα στους Άνδρες και τις Γυναίκες. Κοντά σε τόσες άλλες που κατακλύζουν την κοινωνία μας, όχι μόνο ανάμεσα στα δύο φύλλα αλλά και ανάμεσα σε πολλές και διάφορες ομάδες ανθρώπων προσδιοριζόμενων με πλείστους άλλους τρόπους. Με τελικό αποτέλεσμα (που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ από πλευράς αυτών που επινοούν όρους όπως ο επίμαχος) να ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΤΑΙ και να ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ μεταξύ των Ανθρώπων, καθώς και η ΣΥΜΠΡΑΞΗ και ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ενάντια στην Νέα Τάξη. Όροι όπως η "γυναικοκτονία" δημιουργούν την αίσθηση πως υπάρχει σχεδόν "φυσική αναμενόμενη ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ" μεταξύ των δύο φύλλων ΑΚΡΙΒΩΣ "ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΛΑ". Και πως είναι φυσιολογικό μια Γυναίκα να βλέπει έναν Άνδρα ως εχθρό ο οποίος "είναι στο πρόγραμμα ακόμα και να την σκοτώσει"; ΠΩΣ θα συμπράξει με αυτά τα "δεδομένα" με τους Άνδρες, π.χ. σε μια κινητοποίηση για την Μακεδονία; Ή σε μια απεργία;

Δύσκολο είναι να μην αναρωτηθεί κανείς: Η (κάθε) δυστυχισμένη Ελένη Τοπαλούδη, εκτός από την φρικτή τύχη που την περίμενε, ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΥΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑÚΧ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;

Μια τελευταία παρατήρηση: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΟΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΟΛΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ, ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ - ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ" - ΚΕΙΜΕΝΟ; ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ...ΓΟΒΕΣ;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ: "ΜΑΝΟΥΛΑ, ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!..."

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 22, 2021 9:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν κανα δημηνο εγινε μια δολοφονια απο ενα μπατσο στο Λονδινο μιας γυναικας της οποιας μετεφερε το πτωμα καμμια 50αρια μιλια μακρυα. Μια δολοφονια που ασπαστηκαν οι ακρο φεμινιστικες οργανωσεις για τον εκ γεννητη βιασμο και δολοφονους ανδρες.
Εγιναν και μια δυο διαδηλωσεις εν μεσου Εγκλεισμων.

Αρα τα πρακτορια του Σορος βγηκαν για το μεροκαματο του.. διαιρει και βασλευει.

Τωρα με την τεχνολογία που υπαρχει πως κουβαλάει μπάτσος πτωμα στο αμάξι του και το θαβει με το κινητο του τηλέφωνο εν ενεργια ειναι ενα απ τα περιεργα της υπόθεσης που εγκαινιασε το Αγγλικο παραρτημα του me too κινηματος


Έχει τροποποιηθεί από τον/την vngelis στις Τρι Ιούν 22, 2021 9:45 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 22, 2021 9:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9640023/Sarah-Everard-died-compression-neck-reveals-post-mortem.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
παρακμιακό υποκείμενο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2021 4:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος





Πληθαίνουν οι φωνές που εναντιώνονται στη συμμετοχή της τρανσέξουαλ αθλήτριας της άρσης βαρών, Λόρελ Χάμπαρντ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


Η Νεοζηλανδή Χάμπαρντ ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη τρανσέξουαλ αθλήτρια που θα πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς.

Η ΔΟΕ άλλαξε τους κανονισμούς της το 2015 ώστε να επιτρέψει στις τρανσέξουαλ αθλήτριες να αγωνίζονται κανονικά σε περίπτωση που τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Μια ομάδα που αποκαλείται «Υπεράσπιση του Γυναικείου Αθλητισμού» (Defend Women’s Sport) έχει φτιάξει ένα petition που ζητάει την «Αναστολή της πολιτικής της ΔΟΕ στην πολιτική για τις τρανσέξουαλ».

Το petition έχει πάνω από 21.558 υπογραφές και υποστηρίζει ότι η συμμετοχή της Χάμπαρντ «είναι άδικη για τις γυναίκες λόγω των φυσικών πλεονεκτημάτων που έχουν οι τρανσέξουαλ».

Αντίθετες προς τη συμμετοχή της Χάμπαρντ είναι ακόμα και συναθλήτριες από τη χώρα της, όπως η Τρέισι Λάμπρεχς.

«Είμαστε όλες υπέρ της γυναικείας ισότητας στον αθλητισμό, όμως αυτή τη στιγμή μας την παίρνουν», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας